Alignment Retreat

Breng jouw bedrijf in alignment met jouw pure zelf en ontdek jouw volgende stap
Vraag jouw alignmentgesprek aan

Herken je dit?

Je hebt het gevoel dat je niet op het juiste pad zit

Soms heb je het gevoel dat je niet helemaal jouw leven leidt zoals de bedoeling is. Het is alsof je niet op jouw zielspad loopt, waardoor je niet in alignment bent met wie jij bent op zielsniveau. Je voelt diep van binnen dat je een andere richting op mag, maar je hebt geen idee waar naartoe.

Jouw bedrijf stroomt niet en het voelt alsof er iets niet klopt

Je bent ooit met bezieling begonnen met jouw bedrijf, maar nu voelt het alsof er iets niet meer klopt. Je bedrijf stroomt niet en je voelt de verbinding met jouw bedrijf niet meer. Wat je ook aan acties probeert, je komt geen stap verder. Dat maakt je gefrustreerd en verdrietig.

Je staat stil en weet niet welke stappen je moet zetten

Zowel jouw leven als jouw bedrijf staan momenteel stil. Het voelt een beetje alsof je in de bevriesstand staat. Jouw gedachten draaien steeds weer in cirkeltjes rond, maar dit brengt je geen stap dichter bij een oplossing.

Je verlangt naar helderheid en een visie voor de toekomst

Je verlangt ernaar om weer verbinding te voelen met jezelf op zielsniveau én met jouw bedrijf. Je wilt voelen dat jouw bedrijf en aanbod weer kloppen met wie jij bent. Je verlangt naar een duidelijke richting en een visie voor de toekomst, maar je voelt dat dit je niet alleen lukt.

Korte en krachtige transformatieboost voor sensitieve coaches, healers en spirituele ondernemers

Verbind je weer met jouw goddelijke blauwdruk en ontdek de volgende stap op jouw zielspad

Zodat jij kunt doen waarvoor je op aarde bent!

Stel je eens voor:

 • dat je weer een diepe zielsverbinding voelt met jezelf én met jouw bedrijf. Je weet veel beter wie je bent en wat wel en niet bij jou past, óók in je bedrijf. Je voelt dat het klopt wat je doet.
 • dat je met bezieling en veel plezier werkt in jouw bedrijf, vanuit jouw pure, grootste zelf. Jouw innerlijke vuurtje brandt weer en je geniet ervan om jouw talenten in te zetten voor een mooiere wereld.
 • dat je een duidelijke visie voor de toekomst hebt en weet welke concrete stappen je kunt zetten om daar te komen. Helemaal passend bij wie jij bent op zielsniveau!

Voel je dat dit is wat jij nodig hebt? En wil je zeker weten dat het Alignment Retreat bij je past?

Vraag nu jouw gratis alignmentgesprek aan en ontdek hoe het Alignment Retreat jou kan helpen.

 

Petra is een wonder op twee benen. Ik ben zo blij dat ik haar heb leren kennen.

Petry Kolks

Ik ben Petra Swart

Zielsmissiementor en spiritueel transformatiecoach

Ik geloof dat jij, als sensitieve ‘hartwerker’ en bezielde, spirituele ondernemer, een belangrijke rol hebt bij het creëren van de nieuwe wereld die nu aan het ontstaan is. Maar ik zie ook dat je worstelt om jezelf en jouw bedrijf in de wereld te zetten. Dat het voelt alsof jouw hoogsensitiviteit en spiritualiteit niet samengaan met jouw ondernemerschap. En dat alles wat je zou ‘moeten’ doen volgens de businesscoaches bij jou niet lijkt te werken. Want je vóelt het niet. Hun oplossingen voelen als een oppervlakkig trucje.

Ik weet hoe het is. Ik heb diverse businesstrainingen gevolgd, maar in de meeste trainingen miste ik iets, al wist ik niet wat. Tot ik ontdekte wat de missing link is: de energetische onderstroom en de verbinding met jezelf op zielsniveau. Want jij bént jouw bedrijf, dat kun je niet los van elkaar zien.

Toen ik ging voelen wie ik ben op zielsniveau en ontdekte wat mijn aangeboren zieletalenten zijn, werd het veel makkelijker om mijn bedrijf daarop af te stemmen. Ik ben een magiër, een sjamaan, en mijn magie is mijn multidimensionale invoelingsvermogen en het werken met de energetische onderstroom. Dat werd dan ook de basis van mijn bedrijf. Daardoor is mijn bedrijf nu volledig in alignment met wie ik diep van binnen ben. En dat gun ik jou ook!

Daarom kijk ik tijdens een magische en krachtige transformatiesessie graag met je mee in de onderstroom van jouw bedrijf, zodat je jouw bedrijf helemaal in alignment kunt brengen met wie jij bent op zielsniveau!

 

Breng jouw bedrijf weer in alignment met wie jij bent op zielsniveau

Na het Alignment Retreat:

weet je waarom je bedrijf niet stroomt

en heb je stappen gezet in het oplossen van de blokkades

weet je veel beter wie jij bent op zielsniveau

en kun je in jouw bedrijf keuzes maken die helemaal zijn afgestemd op jouw pure zelf

heb je een visie voor de toekomst

en weet je welke concrete stappen je kunt zetten richting die droom

Enthousiaste klanten over Centrum Sprankel

Ik kwam binnen bij Centrum Sprankel met onzekerheden over mijn levensmissie. Al meerdere jaren heb ik het gevoel dat ik werk doe dat niet bij mij past.

Petra is er heel goed in om mensen in hun kracht te zetten vanuit een holistisch perspectief met oog voor spiritualiteit. Juist die spirituele invalshoek heeft voor mij het traject bij Centrum Sprankel uniek gemaakt. Petra voelt intuïtief aan waar blokkades zitten en hoe deze energetische blokkades opgelost kunnen worden.

De sessies met Petra hebben mij in mijn kracht gezet en meer leren voelen. Ik weet dat ik meer vanuit mijn hart mag gaan werken en ik start binnen enkele maanden met een andere baan, die beter aansluit bij wie ik nu ben.

Xander de Visser

Petra heeft mij geholpen bij mijn zoektocht naar wat mijn levensmissie is en hoe ik hier invulling aan kan geven.

Petra ‘logde’ bij me in en fungeerde als een spiegel. Ze leerde me voelen wie ik ben. Samen ontdekten we wat mijn talenten zijn en hoe ik deze in kan zetten.

Door haar coaching heb ik nu veel meer vertrouwen in mijzelf, in het hier en nu. Ik weet dat ik op mijn pad ben en dat alles wat ik doe, bijdraagt aan mijn levensmissie. Dit heeft mij heel veel rust gebracht, waardoor ik nu meer kan genieten van het leven.

Coaching door Petra is het grootste cadeau dat je jezelf kunt geven. Petra, dank je wel voor alles!

Wing Yu Chong

In mijn zoektocht om nog dichter bij mijn passie, bij wat ik hier te doen heb, te komen, heeft Petra me op een hele fijne manier begeleid. Ze heeft me echt geholpen om weer dichter bij mijn ‘licht’ te komen.

Ik vind het fascinerend hoe snel en goed Petra mee kan voelen naar eerdere levens. Ze heeft mij heel erg geholpen om afscheid te nemen van dat wat in de geschiedenis mag blijven, waardoor ik nu weer verder kan. Dat doet ze vanuit rust, met respect, diepgang en vanuit veel innerlijke wijsheid.

Jessica Pepermans

Door de dagen met Petra en haar magische training is mijn spoor weer zichtbaar geworden. Ik was het al die tijd kwijt; mijn eigen stem verstopt onder een dikke laag mos, kleine planten en soms zelfs wat struiken. Ik kan nu helemaal voelen vanaf waar ik kan vertrekken en wat ik de wereld in mag brengen.

De training was gedegen voorbereid, zowel praktisch als energetisch. Petra’s vermogen om precies dat aan te raken wat zich aandient, vind ik ijzersterk.

Petra, blijf alsjeblieft je prachtige zelf. Je bent zó magisch.

Esther André

Petra heeft een prachtig talent om met energie te werken. Zij weet je energie weer helemaal in balans te brengen. Maar ze weet ook oude negatieve energie in je lichaam op te sporen en deze middels haar eigen energie om te zetten en je deze te laten verwerken. Zo kunnen oude onverwerkte emoties worden geheeld.

Ze doet dit met heel veel liefde en aandacht en je voelt je bij haar volledig veilig.

Bedankt Petra, voor deze geweldige ervaring.

Jolanda Sprokholt

Wat ga je doen?

Tijdens het Alignment Retreat gaan we een dagdeel lang de diepte in. We kijken daarbij vooral in de energetische onderstroom: welke (onbewuste) blokkades zitten er waardoor je nu niet verder komt? Zijn jouw bedrijf en je aanbod helemaal afgestemd op wie jij bent op zielsniveau, of wringt daar iets?

Daarbij maak ik gebruik van diverse werkvormen en technieken, zoals opstellingen, meditaties, visualisaties en diverse methodes om onbewuste blokkades los te laten. Maar mijn belangrijkste hulpmiddel is mijn multidimensionale invoelingsvermogen. Ik voel wat er in jou blokkeert, maar ook wat jouw potentieel is.

Voorafgaand aan de live transformatiesessie hebben we in een online alignmentgesprek jouw probleem én jouw verlangen helder in kaart gebracht, zodat we tijdens de transformatiesessie meteen de diepte in kunnen.

Ook ontvang je voorafgaand aan de sessie jouw persoonlijke Mayaprofiel. De Tzolkin (de Mayakalender) is een magisch spiritueel hulpmiddel om te ontdekken wie jij bent op zielsniveau en wat jouw talenten zijn. Het is de blauwdruk van jouw ziel.

Jouw persoonlijke Mayaprofiel is dan ook een belangrijke bron van informatie tijdens het Alignment Retreat. We bespreken het profiel en bekijken samen waar jouw bedrijf nog niet is afgestemd op jouw pure en grootste zelf. En ook: welke stappen kun jij zetten, zodat jouw bedrijf weer in alignment komt met wie jij werkelijk bent?

Je gaat dan ook naar huis met een transformatie van jouw bewustzijn, een rijkdom aan inzichten, een profiel van wie jij bent op zielsniveau en wat jouw talenten zijn, én een concreet stappenplan richting jouw droom. Een compleet fundament waarop jij zelf verder kunt bouwen!

Praktisch: wat krijg je?

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik of de Alignment Retreat bij mij past?
Het Alignment Retreat is speciaal ontwikkeld voor sensitieve coaches, healers en spirituele ondernemers die het gevoel hebben stil te staan in hun bedrijf. Jouw bedrijf stroomt niet en het voelt alsof er iets niet klopt. Je verlangt naar helderheid en een visie voor de toekomst.

Je hebt geen behoefte aan een langer durend traject of training, maar je wilt graag dat iemand even een paar uur met je meekijkt en samen met jou de zaken verheldert. Je hebt behoefte aan iemand die diep kan meevoelen en ziet wat er in jou blokkeert, maar die ook praktisch en nuchter is.

Herken je jezelf in één of meer van deze aspecten? Dan is het Alignment Retreat waarschijnlijk geschikt voor jou.

Voordat je je aanmeldt voor het Alignment Retreat hebben we altijd eerst een (gratis en vrijblijvend) gesprek. Daarin bespreken we waar je tegenaan loopt en waar je naar verlangt en bekijken we samen of het retreat inderdaad bij jou past. Ook bekijken we dan of er een klik is tussen ons, wat een belangrijke basis is voor een geslaagd Alignment Retreat.  Dit  gratis en vrijblijvende alignmentgesprek kun je hier aanvragen.

Wat gaan we doen tijdens de transformatiesessie?
Tijdens de live transformatiesessie van het Alignment Retreat gaan we een dagdeel lang de diepte in. We kijken daarbij vooral in de energetische onderstroom: welke (onbewuste) blokkades zitten er waardoor je nu niet verder komt? Zijn jouw bedrijf en je aanbod helemaal afgestemd op wie jij bent op zielsniveau, of wringt daar iets?

Daarbij maak ik gebruik van diverse werkvormen en technieken, zoals opstellingen, meditaties, visualisaties en diverse methodes om onbewuste blokkades los te laten. Maar mijn belangrijkste hulpmiddel is mijn multidimensionale invoelingsvermogen. Ik voel wat er in jou blokkeert, maar ook wat jouw potentieel is.

Verder bespreken we jouw persoonlijke Mayaprofiel en bekijken samen waar jouw bedrijf nog niet is afgestemd op jouw pure en grootste zelf. En ook: welke stappen kun jij zetten, zodat jouw bedrijf weer in alignment komt met wie jij werkelijk bent?

Wat is een persoonlijk Mayaprofiel precies?

De oude Maya’s uit Midden-Amerika hadden een bijzondere relatie met tijd en ruimte, met de stand van de zon en de maan. Ze waren in staat om de samenhang tussen het universum, de aarde en de mensheid te ervaren. Deze samenhang hebben ze in de Mayakalender weergegeven.

De Tzolkin (de Mayakalender) is een magisch spiritueel hulpmiddel om te ontdekken wie jij bent op zielsniveau en wat jouw talenten zijn. Het vertelt ook hoe je vanuit de kosmos energetisch wordt ondersteund om te groeien, creëren en hoe je helemaal jezelf kunt zijn. Jouw Mayaprofiel is eigenlijk de blauwdruk van jouw ziel.

Jouw persoonlijke Mayaprofiel reken ik uit op basis van jouw geboortedatum. Hierin staat o.a. wie jij bent op zielsniveau, wat jouw levensthema is en wat jouw belangrijkste talenten zijn.

De informatie in jouw Mayaprofiel is vaak heel herkenbaar en voelbaar op zielsniveau. Jouw persoonlijke Mayaprofiel is dan ook een belangrijke bron van informatie tijdens het Alignment Retreat.

Ik heb last van veel innerlijke blokkades. Past het Alignment Retreat dan bij mij?
Wanneer je weet dat je veel last hebt van innerlijke blokkades, zoals ernstig trauma of andere psychische problemen, is het Alignment Retreat voor jou niet zo geschikt. Je hebt dan meer baat bij een coachingstraject waarbij je voor langere tijd intensiever wordt begeleid.

Het coachingtraject ‘Ontdek de magie van jouw pure zelf’ past dan misschien wel bij jou. Kijk hier voor meer informatie over dit traject.

Ik wil graag mijn zielsmissie en mijn grootste potentieel ontdekken. Past het Alignment Retreat dan bij mij?

Tijdens het Alignment Retreat leer je de basis van jouw goddelijke blauwdruk al kennen, zoals jouw wie jij bent op zielsniveau, je levensthema en je belangrijkste talenten. Maar als je voor langere tijd op reis wilt in jezelf, is het Alignment Retreat minder geschikt voor jou.

De training Magisch Meesterschap past dan misschien beter bij jou. Tijdens deze training ontdek je wat jouw zielsmissie is, wat jouw gouden gaven zijn en activeer je jouw meesterschap dat je meeneemt vanuit vorige levens en je kosmische oorsprong.

Meer weten? Klik hier voor meer informatie over de training Magisch Meesterschap.

Kan ik in termijnen betalen?
Ja, betalen in 2 gelijke termijnen is mogelijk zonder meerprijs.

Voor wie is het Alignment Retreat geschikt?

Het Alignment Retreat past bij jou als je:

 • een sensitieve hartwerker, coach, healer of spirituele ondernemer bent.
 • jouw bedrijf wilt afstemmen op wie jij bent op zielsniveau.
 • er klaar voor bent om blokkades aan te kijken en los te laten die jou belemmeren om te zijn wie je écht bent.
 • open staat voor een nieuwe richting en stappen wilt zetten buiten jouw comfortzone.
 • houdt van een meer spirituele aanpak en niet snel iets gek vindt.
 • behoefte hebt aan een korte en krachtige begeleiding, waardoor jij weer op het juiste pad komt en zelf verder kunt.

 

Wanneer past het  Alignment Retreat niet bij je?

 • Als je veel psychische klachten hebt door ernstig, onverwerkt trauma, door een diepe depressie of door andere ernstige psychische aandoeningen;
 • Als je niet bereid bent om innerlijke blokkades aan te kijken en in de slachtofferrol wilt blijven zitten.
 • Als je voor langere tijd wilt worden gecoacht in jouw proces.

Coaching door Petra is het grootste cadeau dat je jezelf kunt geven

Wing Yu Chong

Enthousiaste klanten over Centrum Sprankel

Ik kwam bij Petra omdat ik merkte dat ik steeds weer tegen dezelfde dingen aanliep. Angst en onzekerheid bleven me beperken, welke trucjes ik daar ook tegenaan gooide. Stappen zetten lukte wel, maar het was nooit goed genoeg, gevoelsmatig bleef ik op hetzelfde punt steken.

Petra heeft mij vanuit rust en zachtheid begeleid om ten diepste met mijzelf te verbinden en om mijn belemmerende overtuigingen los te laten. Nu sta ik steviger in mijn schoenen dan ooit, ik geloof in mijzelf en ben in staat om magie toe te laten in mijn leven. Een waanzinnig fundament!

Mandy

Ik kreeg maar niet helder waarom er een soort drempel was, waardoor ik geen stap vooruit durfde te maken met mijn eigen ontwikkeling en ook met mijn praktijk. Daarom nam ik contact op met Petra, die ik ken als een lieverd. Zij wist mij met humor, magie en goed meevoelen op het juiste pad te krijgen.

Ik heb veel over mezelf geleerd en ook prachtige ‘reizen’ mogen maken door vorige levens. Petra zorgt daarbij altijd voor een veilige omgeving, waardoor je met vertrouwen de reis aangaat. Ik heb heel mooie inzichten gekregen tijdens de coaching, waar ik echt mee vooruit kan!

Als je toe bent aan groeien in een veilige omgeving met een lieve, maar duidelijke coach, ben je bij Petra aan het juiste adres. Heel erg bedankt, Petra!

Loes

Wil jij jouw bedrijf afstemmen op wie jij bent op zielsniveau?

Laten we dan in een gratis alignmentgesprek samen bekijken waar je nu tegenaan loopt en waar jij naar verlangt.

Tijdens dit gesprek kun je al jouw vragen stellen. Ook bekijken we of het Alignment Retreat voor jou nu een passende oplossing is. Voel je welkom!