Home » Blog » Bezield ondernemen » Hoe je als bezielde ondernemer jouw bedrijf opbouwt vanuit flow en alignment

Hoe je als bezielde ondernemer jouw bedrijf opbouwt vanuit flow en alignment

door | 16 aug, 2022 | Bezield ondernemen

Je bent ooit gestart met jouw bedrijf als coach, healer of spirituele ondernemer omdat je een droom had. Je wilde mensen helpen, niets liever dan dat. Je wilde zó graag jouw bijdrage leveren aan een mooiere wereld. Je hebt een mooie website en deelt af en toe wat op social media. Maar de klanten komen maar niet of veel te weinig. Het voelt als heel hard werken voor die enkele klant die je af en toe mag verwelkomen.

Of je hebt een geweldige opleiding gedaan tot coach of therapeut, maar je blijft aanhikken tegen jezelf laten zien als ondernemer. Dat hele ondernemersgedoe en alles wat daar bij komt kijken, dat voelt veel te spannend. En daarom schuif je het opstarten van jouw bedrijf steeds maar weer voor je uit. Dat komt wel, ooit.

Maar intussen blijft het knagen vanbinnen. Je voelt dat er een diamant in jou schuilt die gezien wil worden. Dat stemmetje van binnen, dat al een hele tijd naar je fluistert, gaat steeds harder roepen dat je iets moet doen met die diamant. Je hebt hem niet voor niets! Maar ja, hoe zorg je dat deze diamant in volle glorie kan schitteren, zonder angst of stress? Vanuit bezieling ondernemen, gewoon als jouw allerpuurste zelf, dat is wat je zó graag wilt.

Laat jouw magie zien

Ik heb het zelf ook allemaal meegemaakt. Ik hield mezelf klein als coach en therapeut en deed wat ik al die andere coaches en therapeuten zag doen. Ik volgde een aantal businesstrainingen en deed braaf wat mij verteld werd. Maar het paste vaak niet bij me. Ook al werkten sommige adviezen wel een beetje, toch voelde het al snel als een trucje.

Tot ik ontdekte dat ik bijna als vanzelf klanten aantrok als ik gewoon mijzelf was: sprankelend, springerig, wijs, spiritueel, liefdevol en soms heel direct. Toen ik stopte met mezelf inhouden en mijn unieke energie (mijn magie!) liet stromen, óók in mijn spreken en schrijven, ging alles in mijn leven en bedrijf veel meer vanzelf.

Ondernemen vanuit flow en alignment

Wat zijn nu de 4 belangrijkste stappen die je moet zetten als sensitieve coach, healer of spirituele ondernemer om jouw bedrijf op te bouwen vanuit flow, alignment en bezieling?

1. Ontdek jouw magie

Deze bestaat uit jouw zieletalenten: de gouden gaven waarmee jij bent geboren en die als vanzelf gaan. Ook jouw unieke zielsenergie is onderdeel van jouw magie. Welke energie straal jij uit, die je niet kunt uitzetten? Mijn sprankeling en lichtheid horen bij mij en zijn deel van mijn unieke zielsenergie.
Jij mag jouw magie helemaal belichamen en laten zien. Wanneer jij je volledig overgeeft aan wie jij bent op zielsniveau, aan jouw goddelijke blauwdruk, gaat alles in jouw leven stromen.

2. Vind jouw zielsmissie, jouw hogere doel hier op aarde

Wat heb jij hier precies te doen? Jouw zielsmissie vloeit voort uit alles wat je in jouw leven ooit hebt gedaan en meegemaakt. Je zult zien dat geen enkele opleiding, ervaring of baan ooit voor niets was. Alles was nodig om steeds dichterbij jouw zielsmissie te komen. En als jij jouw zielsmissie leeft, werkt alles in het universum eraan mee om jou te helpen deze missie uit te voeren.

3. Bouw jouw bedrijf door te tappen vanuit de juiste bron

Bedenk niet (alleen) vanuit je hoofd hoe jouw bedrijf eruit moet zien, maar stem steeds af op jouw hogere zelf. Voel wat de bedoeling is. Jouw hart geeft daarbij altijd aan of iets klopt.

4. Volg de signalen op je pad

Wanneer jij de intentie zet dat jij jouw bedrijf wilt opbouwen vanuit de verbinding met jouw hoogste zelf, zul je vanzelf signalen krijgen die jou de weg wijzen. De juiste mensen komen op je pad of je leest een boek dat je verder helpt. Je zult merken dat de signalen steeds duidelijker worden (of dat jij steeds vaardiger wordt in het duiden van de signalen, dat kan natuurlijk ook 😉).

High vibe ondernemen

Het volgen van deze 4 stappen betekent niet dat je nooit meer iets hoeft te doen en geen inspanning hoeft te leveren. Integendeel, ik werk nog steeds best veel. Maar het vóelt heel anders. En natuurlijk zijn enige ondernemersvaardigheden ook aan te raden. Maar het allerbelangrijkste is wel dat je vanuit de juiste energie werkt.

Dat is ‘high vibe ondernemen’ (zoals het tegenwoordig zo modern heet). Of gewoon: bezield ondernemen vanuit jouw puurste, magische zelf.

Gratis Magische Missie gesprek

Wil jij, als sensitieve coach, healer of spirituele ondernemer (in spé) graag eens praten over waar je tegenaan loopt op jouw pad als (aanstaand) ondernemer? Ben je op zoek naar jouw magie en zielsmissie, maar heb je geen idee hoe je die vindt?

Ik praat hier graag met jou over tijdens het gratis Magische Missie gesprek. We kijken dan waar je tegenaan loopt en ik geef je advies over de stappen die je zou kunnen zetten.

Klik op de knop hieronder om jouw gratis Magische Missie gesprek aan te vragen.

Inspiratie in je mailbox?

Vind je het fijn om regelmatig (max. 2 keer per maand) inspiratie en tips te ontvangen over je zielsmissie vinden, het pad van je ziel lopen en jouw magie en meesterschap ontdekken?

Schrijf je dan in voor Sprankelpost. Je kunt je hier op elk moment weer voor uitschrijven.

 

Over mij

Ik ben Petra Swart, zielsmissiementor en spiritueel transformatiecoach voor sensitieve, bezielde coaches, healers en spirituele ondernemers (in spé).

Op deze plek deel ik interessante tips en inspiratie over je zieletalenten en zielsmissie ontdekken, innerlijke blokkades oplossen die belemmeren dat jij doet waarvoor je op aarde bent en over de spirituele reis naar jouw magische meesterschap. En nog veel meer!

Herken je jezelf in mijn verhalen en wil je graag eens praten over de stappen die je kunt zetten om te doen waarvoor je op aarde bent? Vraag dan hier een gratis Magische Missie gesprek aan.

Coachingstraject ‘Ontdek de magie van jouw pure zelf’.

Training ‘Magisch Meesterschap’

 

Interessante artikelen:

Inspiratie in je mailbox?
Klik hier om je in te schrijven voor Sprankelpost.

Je ontvangt dan twee keer per maand inspiratie en tips over je zielsmissie vinden, het pad van je ziel lopen en jouw magie en meesterschap ontdekken.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin