Home » Blog » Bezield ondernemen » Doe wat klopt voor jóu als ondernemer
Jezelf zijn als ondernemer

Doe wat klopt voor jóu als ondernemer

door | 26 jan, 2023 | Bezield ondernemen

Het ondernemerschap is één grote ontdekkingsreis. Een reis naar ‘hoe het werkt’ als ondernemer, maar vooral een diep transformerende reis naar jezelf. Want je kunt geen bedrijf opzetten en jouzelf daarbuiten laten. Jij bént jouw bedrijf. En daarom is het zo belangrijk dat je doet wat klopt voor jóu.

Want ik weet hoe het is als startend ondernemer. Je volgt alle mogelijke webinars van business- en marketinggoeroes. Je hebt een hele rits E-books over ondernemen in je computer staan met slimme tips die je nog steeds niet gelezen hebt. Je volgt misschien wel een businesstraining in de hoop nu eindelijk te leren hoe het werkt in ondernemersland. Want die gouden tip om succesvol te worden, die moet je nu toch echt vinden! Je wordt langzamerhand een beetje wanhopig omdat al die goede tips voor jou niet (of maar een beetje) lijken te werken. Of ze werken wel, maar je bent aan het einde van de dag helemaal kapot van alles wat je moest doen van jezelf.

Laat alle kaders los

En het is niet zo dat al deze businesscoaches ongelijk hebben. Ik heb diverse businesstrainingen gevolgd en in elke training dingen geleerd. Maar ik ging ook steeds duidelijker voelen dat ik bij mezelf aan het wegdrijven was. Ik kwam in een energie terecht waar ik niet in wilde zitten. Ik werd heel streng voor mezelf. Want ik moest nu toch echt een weggever maken en een salesfunnel, en een paar keer per week berichten posten op social media, en…, en… Ik schoot in de stress van die lange to do-lijst en merkte dat ik mijn bedrijf en het ondernemerschap steeds minder leuk ging vinden. Ik was een beetje vergeten waarom ik ooit begonnen was met mijn bedrijf.

Tot iemand mij een spiegel voorhield en zei: ‘Jij bent zo streng voor jezelf. Ik voel een soort vierkant kader in jou, waarin jij jezelf hebt gestopt. Volgens mij mag jij alles loslaten wat je denkt te moeten zijn en doen als ondernemer.’

Wat is jouw why?

Dat voelde als een verademing. Ik mag het dus écht op mijn manier doen, voelde ik. Want als ik dingen doe die niet bij mij passen, dan kom ik in een verkeerde energie terecht. Je doet dan dingen omdat iemand buiten jou zegt dat het zo hoort. Maar wanneer dit niet past bij jou en bij jouw energie, bij jouw natuurlijke ritme, dan stap je feitelijk in de energie van die businesscoach. En dan raak je steeds verder weg van jouw bezieling.

Juist jouw bezieling is het fundament onder jouw bedrijf. Waarom doe jij wat je doet? Wanneer je dat vergeten bent omdat je van alles moet van jezelf, schoffel je dus eigenlijk het fundament onder je eigen bedrijf vandaan.

Dus ga ontdekken wat klopt voor jóu. Ga heel zuiver voelen wat nog wel goed voelt en wat niet. Blijf heel dicht bij jezelf daarin en zorg dat je altijd jóuw energie en jouw magie in je bedrijf voelt. Want die zijn magisch en magnetisch!

Gratis Magische Missie gesprek

Wil je hier eens over praten? Vraag dan het gratis Magische Missie gesprek aan. Daarin bekijken we samen waar jij tegenaan loopt en waar je naar verlangt. Ik voel en kijk met je mee en geef je advies welke stappen je zou kunnen zetten.

Klik op de knop hieronder om jouw gratis Magische Missie gesprek aan te vragen. Ik spreek je graag!

 

Inspiratie in je mailbox?

Vind je het fijn om regelmatig (max. 2 keer per maand) inspiratie en tips te ontvangen over je zielsmissie vinden, het pad van je ziel lopen en jouw magie en meesterschap ontdekken?

Schrijf je dan in voor Sprankelpost. Je kunt je hier op elk moment weer voor uitschrijven.

 

Over mij

Ik ben Petra Swart, zielsmissiementor en spiritueel transformatiecoach voor sensitieve, bezielde coaches, healers en spirituele ondernemers (in spé).

Op deze plek deel ik interessante tips en inspiratie over je zieletalenten en zielsmissie ontdekken, innerlijke blokkades oplossen die belemmeren dat jij doet waarvoor je op aarde bent en over de spirituele reis naar jouw magische meesterschap. En nog veel meer!

Herken je jezelf in mijn verhalen en wil je graag eens praten over de stappen die je kunt zetten om te doen waarvoor je op aarde bent? Vraag dan hier een gratis Magische Missie gesprek aan.

Coachingstraject ‘Ontdek de magie van jouw pure zelf’.

Training ‘Magisch Meesterschap’

 

Interessante artikelen:

Inspiratie in je mailbox?
Klik hier om je in te schrijven voor Sprankelpost.

Je ontvangt dan twee keer per maand inspiratie en tips over je zielsmissie vinden, het pad van je ziel lopen en jouw magie en meesterschap ontdekken.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin