Home » Blog » Bezield ondernemen » Hoe je jouw bezielde bedrijf neerzet vanuit jouw Geniale Zone
Ondernemen vanuit je zielsmissie en Geniale Zone

Hoe je jouw bezielde bedrijf neerzet vanuit jouw Geniale Zone

door | 10 jan, 2023 | Bezield ondernemen

Een groot deel van mijn leven heb ik mij anders dan anderen gevoeld. Ik wist niet waarom ik hier was en voelde me maar raar. Ik was heel erg gevoelig en volgens veel mensen overgevoelig. Ik kon goed leren, maar ik wist vaak niet waarom ik bepaalde vakken op school kreeg. Ik ging naar school omdat het moest, maar voor mijn gevoel leerde ik de belangrijke dingen des levens juist niet op school.

Dit veranderde toen ik, vele jaren later, ontdekte dat mijn hooggevoeligheid juist mijn allergrootste kracht is. Beter gezegd: het is mijn superpower! Door mijn multidimensionale invoelingsvermogen voel ik aan wie iemand is op zielsniveau, voorbij muurtjes en maskers. Ik zie het grootste potentieel in iemand, maar ik voel ook welke blokkades daar nog voor zitten. Bijvoorbeeld onbewust trauma uit het verleden, uit een vorig leven of uit het familiesysteem. Door deze superpower kan ik nu mensen helpen om hun grootste potentieel te vinden en te doen waarvoor ze op aarde zijn.

Je Geniale Zone

Dit multidimensionale invoelingsvermogen is mijn Geniale Zone. Je Geniale Zone is het meesterschap vanuit je ziel. Het is dat wat jij hier op aarde te doen hebt met jouw unieke zieletalenten. Sinds ik werk vanuit mijn Geniale Zone stroomt het veel meer in mijn leven en in mijn bedrijf.

Ook jij hebt een unieke waarde vanuit jouw Geniale Zone. Wanneer jij jouw Geniale Zone weet te vinden en met jouw zieletalenten gaat werken, gaat het stromen in jouw leven. Dan doe jij wat jij bedoeld bent te doen vanuit jouw ziel.

Je zielsmissie uitvoeren in je bedrijf

Wil je graag een bedrijf beginnen? Wanneer je een bedrijf bouwt gefundeerd op jouw Geniale Zone wordt het magisch. Dan BEN jij je bedrijf en kun jij jouw zielsmissie concreet uitvoeren in jouw bedrijf. Wanneer je jouw bedrijf bouwt op iets wat niet jouw Geniale Zone is, gaat het op een gegeven moment wringen. Dan voelt het niet goed en heb je het gevoel ‘Is dit alles?’ Of je voelt dat er meer in jou zit dan er nu uitkomt.

Daarom is het zo belangrijk dat jij eerst ontdekt wie jij bent op zielsniveau. Anders bouw jij jouw bedrijf op drijfzand. Dan bedenk je alles vanuit je hoofd, maar mist er een stevig fundament. Want: dat fundament ben JIJ:

  • Jouw zielsenergie
  • Jouw zieletalenten
  • Jouw zielsmissie

Jij bent het fundament van je bedrijf

Deze drie aspecten samen zijn jouw magie waarop jij jouw bedrijf mag bouwen! Dan ligt er een stevig fundament onder jouw bedrijf, waarop jij alles kunt baseren. Wanneer jij weet wie jij bent op zielsniveau ontdek je ook wie jouw ideale klant is. Dit noem ik ook wel jouw zielsklant: die mensen die bedoeld zijn om door jou (en door niemand anders) geholpen te worden.

Ook jouw aanbod en unieke methode zijn gebaseerd op wie JIJ bent. Want met jouw zielsenergie en zieletalenten heb jij jouw eigen unieke manier om mensen te helpen. Die manier mag jij ontdekken en daar mag jij jouw aanbod op baseren. Wanneer je op deze manier een bedrijf opbouwt is alles afgestemd op wie jij bent op zielsniveau. And that’s where the magic begins!

Gratis Magische Missie gesprek

Wil je eens praten over waar jij tegenaan loopt in het neerzetten van jouw bedrijf vanuit jouw pure zelf? Weet je niet wat jouw Geniale Zone is en hoe je jouw bedrijf in alignment brengt met wie jij bent op zielsniveau? Ik praat graag met je tijdens het gratis Magische Missie gesprek.

Tijdens dit gesprek bekijken we samen waar je tegenaan loopt en waar je naar verlangt. Ik geef je advies welke stappen je nu het beste zou kunnen zetten.

Klik op onderstaande knop om jouw Magische Missie gesprek in te plannen.

 

Inspiratie in je mailbox?

Vind je het fijn om regelmatig (max. 2 keer per maand) inspiratie en tips te ontvangen over je zielsmissie vinden, het pad van je ziel lopen en jouw magie en meesterschap ontdekken?

Schrijf je dan in voor Sprankelpost. Je kunt je hier op elk moment weer voor uitschrijven.

 

Over mij

Ik ben Petra Swart, zielsmissiementor en spiritueel transformatiecoach voor sensitieve, bezielde coaches, healers en spirituele ondernemers (in spé).

Op deze plek deel ik interessante tips en inspiratie over je zieletalenten en zielsmissie ontdekken, innerlijke blokkades oplossen die belemmeren dat jij doet waarvoor je op aarde bent en over de spirituele reis naar jouw magische meesterschap. En nog veel meer!

Herken je jezelf in mijn verhalen en wil je graag eens praten over de stappen die je kunt zetten om te doen waarvoor je op aarde bent? Vraag dan hier een gratis Magische Missie gesprek aan.

Coachingstraject ‘Ontdek de magie van jouw pure zelf’.

Training ‘Magisch Meesterschap’

 

Interessante artikelen:

Inspiratie in je mailbox?
Klik hier om je in te schrijven voor Sprankelpost.

Je ontvangt dan twee keer per maand inspiratie en tips over je zielsmissie vinden, het pad van je ziel lopen en jouw magie en meesterschap ontdekken.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin