Home » Blog » Bezield ondernemen » Hoe je magnetisch klanten aantrekt door jouw unieke zelf te zijn

Hoe je magnetisch klanten aantrekt door jouw unieke zelf te zijn

door | 28 nov, 2022 | Bezield ondernemen

‘Liever dood dan gewoon’. Pas geleden sprak ik een vrouw die mij vertelde dat haar Spaanse moeder dat vroeger altijd tegen haar zei. Met andere woorden: laat jezelf zien! Straal! Wees vooral niet gewoontjes. In Spanje een heel normale visie.

Maar haar Nederlandse vader, de buren, de juffen en meesters op school: die zeiden allemaal ‘Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’. Een typisch Nederlandse uitdrukking die je nog vaak hoort. Steek je hoofd vooral niet boven het maaiveld uit, wil deze uitdrukking zeggen. Doe normaal, zoals het hoort. Wijk niet af van de norm, want dat is gek.

De vrouw vertelde me dat ze daar als kind best wel van in de war raakte. Wat moest ze nu zijn? Moest ze zichzelf nu wel of niet laten zien in al haar grootsheid? Dit maakte dat ze nog steeds moeite had met zichtbaar zijn. Ze vond het lastig om helemaal zichzelf te zijn, uit te spreken wat ze voelde.

Jezelf onzichtbaar maken

Alles wat we van kind af aan te horen krijgen, wat ons verteld wordt door onze ouders, door de leraren op school of wat we zien op tv heeft bewust of onbewust invloed op hoe we in het leven staan. Als kind heb ik het ‘Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’ zo vaak gehoord, dat ik mezelf jarenlang min of meer onzichtbaar maakte. Ik hield me klein om maar niet op te vallen. Om maar niet af te wijken van andere mensen, want wat zouden ze dan wel niet van me denken?

Als ondernemer kunnen deze onbewuste overtuigingen je behoorlijk in de weg zitten. Je houdt jezelf in jouw blogs en posts een beetje in en zegt niet wat je eigenlijk vindt. In jouw aanbod kijk je te veel naar wat anderen doen en doe je niet wat je eigenlijk graag in de wereld zou zetten. Je laat jezelf net niet helemaal zien zoals je écht diep van binnen bent. En ja, dan word je gewoon. Maar dat betekent vaak ook dat mensen niet weten wat jouw waarde is. Ze zien niet wat jouw magie is waarmee jij hun leven zou kunnen veranderen. En dus mis je de klanten die jou anders wel hadden gevonden. Of je trekt niet de klanten aan die écht bij jou passen en bij wie het vanzelf gaat.

Magnetisch klanten aantrekken

Inmiddels ben ik allergisch geworden voor de uitspraak ‘Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’. Wat nou, gewoon doen? Ik draag een rode broek als ik daar zin in heb, ook al val ik dan op. Ik dans, ook al ben ik de enige op de dansvloer.

Jouw unieke ZIJN is goud waard. Wanneer jij je laat zien zoals je bent op zielsniveau, dan trek je als een magneet de mensen aan die bij jou passen en die jij het allerbeste kunt helpen. En daarom sprankel ik, dans ik, speel ik en tover ik. Ik ben de sprankelfee, de magiër. Dat is wie ik ten diepste ben. En door dat te zijn, help ik mijn klanten het allerbeste.

Magische Missie gesprek

Weet jij niet wat jouw unieke waarde is en wat jouw zieletalenten zijn? Wil je graag doen waarvoor jij op aarde bent, maar heb je geen idee wat dat dan is of hoe je daar komt?

Dat begrijp ik heel goed. Ooit stond ik ook op dat punt. Maar de afgelopen jaren heb ik mijn unieke waarde en mijn zieletalenten ontdekt en ik gebruik deze nu volop om anderen te helpen. Wil je graag weten hoe jij jouw unieke waarde en zieletalenten ontdekt? Ik ga hier graag met je over in gesprek.

Tijdens het gratis Magische Missie gesprek bekijken we samen waar je tegenaan loopt en waar je naar verlangt. Ik deel met je wat ik bij je zie en voel en geef je advies over de stappen die je nu zou kunnen zetten.

Klik op de knop hieronder om jouw Magische Missie gesprek aan te vragen.

 

Over mij

Ik ben Petra Swart, zielsmissiementor en spiritueel transformatiecoach voor sensitieve, bezielde coaches, healers en spirituele ondernemers (in spé).

Op deze plek deel ik interessante tips en inspiratie over je zieletalenten en zielsmissie ontdekken, innerlijke blokkades oplossen die belemmeren dat jij doet waarvoor je op aarde bent en ook over bezield ondernemen vanuit jouw pure zelf. En nog veel meer!

Herken je jezelf in mijn verhalen en wil je graag eens praten over de stappen die je kunt zetten om te doen waarvoor je op aarde bent? Vraag dan hier een gratis Magische Missie gesprek aan.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin