Home » Blog » Bezield ondernemen » Jij + jouw ideale klant = magie

Jij + jouw ideale klant = magie

door | 11 aug, 2022 | Bezield ondernemen

Tot een jaar of drie geleden hielp ik iedereen die bij mij aanklopte. Als energetisch therapeut kon ik mensen met veel verschillende problemen helpen en dat deed ik dan ook. Niets mis mee, zou je zeggen.

Maar ik vond het wel lastig om op mijn website te vertellen wat ik nou eigenlijk deed. Ik vermeldde een hele lijst met problemen waarvoor mensen bij mij terecht konden. En ik probeerde uit te leggen hoe ik die problemen dan kon oplossen, maar dat lukte niet zo goed. Want al die problemen waren zo verschillend, daar had ik geen standaard oplossing voor.

Ik bleef hiermee worstelen en dit vertaalde zich ook in het aantal cliënten. Of eigenlijk, het gebrek daaraan… Niet vreemd, want omdat mijn website en aanbod zo algemeen waren, herkende niemand zich daar echt in.

Bij wie gaat het vanzelf?

Tot ik steeds meer ging ontdekken bij wat voor soort mensen de sessies vrijwel vanzelf gingen. Ik leerde ook welke problemen ik heel goed en heel snel kon oplossen en welke minder goed. En zo werd de groep mensen die ik hielp steeds kleiner, maar ook steeds duidelijker.

En nu, een paar jaar later, help ik alleen nog maar sensitieve coaches, healers en spirituele ondernemers (in spé) om hun zielsmissie en zieletalenten te vinden en bezield te ondernemen vanuit hun pure zelf.

Wanneer ik gesprekken heb met potentiële klanten vraag ik altijd hoe ze mij hebben gevonden. Wat ik dan vaak hoor, is:
• Ik was aan het googelen en ineens stond jij bovenaan in de zoekresultaten.
• Ik kwam zomaar op jouw site terecht.
• Ik herken echt ALLES wat je schrijft op jouw website.
• Ik zat op Facebook en bij jouw bericht stopte ik met scrollen.

Laatst sprak ik zelfs een vrouw die al mijn blogs had geprint en ingebonden tot een boekje. Geweldig toch?

Jij bent magnetisch

Dit is wanneer jouw energie en die van de potentiële klant met elkaar matchen. Dan heb je jouw ideale klant gevonden. Dit zul je al merken tijdens het eerste gesprek dat je hebt met een nieuwe klant. Het voelt dan gelijk vertrouwd, het gesprek stroomt en het voelt magisch. 1+1 is dan niet meer 2, maar 3 geworden.

Wanneer jij ontdekt wie jouw ideale klant is, welk probleem hij of zij heeft en wat jouw unieke, geweldige oplossing hiervoor is, word jij magnetisch. Dan weet je namelijk ook precies wat je moet schrijven in jouw blogs en op jouw website. Geen waslijst met problemen, maar één probleem met één oplossing. En het grote voordeel is: jij wordt dan de expert in het oplossen van dit probleem voor jouw ideale klant.

Jouw businessfundament

Dus, denk eens na over de volgende drie vragen:
• Bij welk type klant gaat alles haast vanzelf?
• Welk probleem van deze klant kun jij heel goed, snel en moeiteloos oplossen?
• Waaruit bestaat jouw oplossing?

De antwoorden hierop zijn het fundament van jouw bedrijf. Met dit fundament heeft jouw bedrijf een stevige en duidelijk basis, waarop je verder kunt bouwen.

Dus KIES wie je waarmee wilt helpen, zodat jij magnetisch wordt voor de mensen die jouw hulp nodig hebben!

Gratis Magische Missie gesprek

Zou je graag eens verder praten over waar je tegenaan loopt als sensitieve, bezielde ondernemer (in spé)? Wil je graag ondernemen vanuit jouw zielsmissie, maar weet je nog niet precies wat die missie is? En zou je heel graag een businessfundament neerzetten dat helemaal past bij wie jij bent op zielsniveau, maar weet je niet hoe?

Vraag dan het gratis Magische Missie gesprek aan dat ik aanbied speciaal voor sensitieve coaches, healers en spirituele ondernemers (in spé). Dan bekijken we samen waar je tegenaan loopt op het gebied van jouw zielsmissie vinden en (toekomstige) ondernemerschap. We bespreken wat jij nu nodig hebt en welke stappen jij zou kunnen zetten.

Vraag jouw gratis Magische Missie gesprek aan via de knop hieronder.

 

Over mij

Ik ben Petra Swart, zielsmissiementor en spiritueel transformatiecoach voor sensitieve, bezielde coaches, healers en spirituele ondernemers (in spé).

Op deze plek deel ik interessante tips en inspiratie over je zieletalenten en zielsmissie ontdekken, innerlijke blokkades oplossen die belemmeren dat jij doet waarvoor je op aarde bent en ook over bezield ondernemen vanuit jouw pure zelf. En nog veel meer!

Herken je jezelf in mijn verhalen en wil je graag eens praten over de stappen die je kunt zetten om te doen waarvoor je op aarde bent? Vraag dan hier een gratis Magische Missie gesprek aan.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin