Leef jouw mooiste leven

Doorbreek onbewuste blokkades en vind jouw sprankel terug

Ben je de verbinding met jezelf kwijtgeraakt?

Je bent altijd maar bezig voor anderen, maar vergeet jezelf. En wie ben je eigenlijk écht? Je vindt het moeilijk om je diepgaand te verbinden met jezelf en je gevoelens. Maar diep van binnen hunker je ernaar om te ontdekken wie je écht bent op zielsniveau.

Loop je vast in je leven of werk?

Je leeft niet het leven dat je zou willen. Je zou zo graag meer vanuit je hart leven in plaats van vanuit je hoofd. Je blijft maar in cirkeltjes ronddraaien en komt geen stap verder.

Wil je blokkades loslaten en weer sprankelen?

Je wilt je zo graag weer speels, licht en sprankelend voelen, want je weet diep van binnen dat dát is wie jij bent. Maar je weet niet hoe je daar weer bij komt. Ergens blokkeert er iets in jou, maar wat?

Straal vanuit jouw sprankelziel!

Verlang jij naar licht en ruimte in jezelf, naar innerlijke rust en zelfvertrouwen? Wil jij je weer verbonden voelen met jezelf op zielsniveau? Dan is een transformerend sprankelcoachingstraject iets voor jou.

Na dit traject voel je weer wie je werkelijk bent, omdat je belemmerende blokkades hebt losgelaten. Daardoor ben je weer verbonden met wie je werkelijk bent en kun je beter keuzes maken die écht bij jou passen. En dat heeft een grote impact in jouw leven.

Ook ben je veel meer geaard, waardoor het vele piekeren verleden tijd is. Je leeft meer vanuit je hart in plaats van vanuit je hoofd. Je voelt je verbonden met de wereld om je heen en je kunt niet wachten om verdere stappen te zetten in je leven.

Jouw licht is weer aan en je straalt als nooit tevoren!

 

“Ik laat je voelen wie je diep van binnen bent, zonder de zwaarte en alles wat je bent gaan dragen. 

Ik help je om het licht in jou weer aan te steken en te stralen!

Want sprankelend leven vanuit je ziel is jouw geboorterecht.”

Ik ben Petra Swart

Lichtbrenger en spiritueel transformatiecoach

Als ik één ding weet, dan is het wel hoe het voelt om het lichtje in jezelf kwijt te zijn. Hoe wanhopig en uitzichtloos het kan voelen, wanneer je het gevoel hebt dat je niet meer weet wie je bent en wat je te doen hebt in het leven.

Als hoogsensitief kind voelde het leven vaak zwaar, omdat ik onbewust veel aanvoelde van de mensen om mij heen en dat ook ging dragen. Pas tegen mijn veertigste ging ik loslaten wat niet van mij was en ging ik voelen wie ik eigenlijk écht ben, zonder al die zwaarte. En toen ontdekte ik dat het sprankelende, speelse lichtje dat ik al vaker in mijzelf had gevoeld, mijn ware zelf is. Dat ik deze sprankeling en speelsheid ook nodig heb om mij helemaal mijzelf te kunnen voelen.

Ik geloof dat wij als sprankelende, hoogsensitieve lichtbrengers hier iets te doen hebben op aarde. En jij dus ook! Jij kunt de wereld een beetje mooier maken, juist door jouw liefdevolle, lichte, zachte zelf te zijn. Sta jezelf toe om helemaal in jouw licht te gaan staan en durf te zijn wie jij écht bent, diep van binnen. Zonder iemand te moeten zijn die je niet bent. Uit ervaring weet ik dat er dan een enorme last van je schouders valt.

Daarom is het mijn missie om jou, lieve, hoogsensitieve lichtbrenger, te helpen om helemaal jezelf te zijn en jouw prachtige lichtje weer aan te steken! Zodat je vanuit jouw sprankelziel kunt doen waarvoor je op aarde bent. Ga je met me mee op de mooiste reis van jouw leven?

Verbind je weer met het licht in jezelf en leid jouw mooiste leven

In een 1-op-1 sprankelcoachingtraject: 

doorbreek je onbewuste blokkades

zoals belemmerende angsten,  overtuigingen en trauma’s. Je kijkt met zachtheid naar wat gezien mag worden, zodat je het kunt loslaten.

verbind je je weer met jouw licht

zodat je voelt wie je écht bent op zielsniveau. Daardoor kun je veel makkelijker keuzes maken die werkelijk bij jou passen.

leer je jouw spirituele kant kennen

door je onder andere te verbinden met de energie van de aarde en van de Bron. Hierdoor voel je je veel meer verbonden met alles om je heen.

Ervaringen van mijn cliënten

Jessica Pepermans

In mijn zoektocht om nog dichter bij mijn passie, bij wat ik hier te doen heb, te komen, heeft Petra me op een hele fijne manier begeleid. Ze heeft me echt geholpen om weer dichter bij mijn ‘licht’ te komen.

Ik vind het fascinerend hoe snel en goed Petra mee kan voelen naar eerdere levens. Ze heeft mij heel erg geholpen om afscheid te nemen van dat wat in de geschiedenis mag blijven, waardoor ik nu weer verder kan. Dat doet ze vanuit rust, met respect, diepgang en vanuit veel innerlijke wijsheid.

Saskia

In een traject van een half jaar heb ik zes sessies gehad bij Petra. In deze sessies creëerde zij veiligheid en vertrouwen. Door Petra’s sensitiviteit kon ik diep in mijzelf zakken en durfde ik een belangrijk trauma aan te kijken. Dit trauma weerhield mij van het gaan leven van mijn zielsmissie.

Door de kundige en warme begeleiding van Petra heb ik mooie stappen gezet. Ik ben dichter bij mezelf gekomen en heb me opengesteld voor wat het leven mij te bieden heeft. Daarbij wist Petra mij altijd snel uit mijn hoofd terug in mijn lijf te laten zakken en stimuleerde ze mij om echt te gaan voelen.

Dankjewel Petra, dat je een half jaar lang mee hebt gekeken op mijn pad! Met behulp van jouw sprankelende kwaliteiten heb ik belangrijke stappen kunnen zetten richting mijn zielsmissie.

Astrid Baeten

Met grote nieuwsgierigheid begon ik aan je halfjaarsprogramma. Wat een interessant, waardevol en verrijkend traject. Top! Echt petje af voor dit mooie traject.

Ik gun het iedereen om samen met jou een kijkje naar binnen te nemen. Voor mij was en is het een mooie reis naar een glansrijk en lichter leven. Je hebt een enorm rijk invoelingsvermogen, dat maakte dat ik me vertrouwd en gezien voelde.

Heel erg dankjewel, Petra!

Marloes Teunissen-Arends

Onlangs heb ik met Petra een opstelling mogen doen en wát een mooie ervaring is dat! Nu nog voel ik de werking van de energetische shift die we hebben gecreëerd. Petra liet me nog beter in contact komen met mijn gevoel en ik kon precies zien welke rol ik zelf vervulde ten aanzien van de rol die ik wilde vervullen.

Sinds de opstelling lijkt alles gemakkelijker te gaan en voel ik me veel lichter. Ik kan oprecht zeggen dat de opstelling mij ontzettend veel inzicht en lucht heeft gegeven.

A.S.

Sprankelen deed ik voor mijn gevoel de laatste tijd niet echt meer. Ervaringen uit het verleden hebben me geleerd om naar de buitenwereld uit te dragen dat het goed met me gaat, ook wanneer ik niet goed in mijn vel zit. Tijdens de sessie haalde Petra echter feilloos de opgetrokken muurtjes neer. Ze nam me mee op een reis door mezelf, gaf inzicht en liet me zien dat ik er mag zijn. Ik hoef niet te voldoen aan de eisen waarvan ik denk dat de buitenwereld die aan mij stelt. Ik kan mezelf zijn en daar is niets mis mee.

Petra straalde rust en vertrouwen uit, waardoor ik me direct op mijn gemak voelde en het niet moeilijk was om me voor haar open te stellen.

De weken erna merkte ik dat ik steeds meer met een opener blik naar de wereld om me heen keek, ik voelde me prettig en straalde dat blijkbaar ook uit. Het was mooi om dat te horen!

Ga mee op reis naar een leven vanuit je ziel, vol licht en sprankeling!

Tijdens een coachingstraject ga je op reis naar jezelf, naar wie jij écht bent op zielsniveau. Tijdens deze reis mag alles er zijn, niets is te gek. Ik help je om te voelen wat er gevoeld mag worden, vooral op onbewust niveau. Wanneer jij er klaar voor bent, zullen de blokkades die jou belemmeren naar boven komen. Blokkades uit dit leven of een vorig leven, of blokkades die je bent gaan dragen voor je familie. Ik help je om deze blokkades los te laten en je weer te verbinden met jouw sprankelziel, het lichtje in jezelf dat jij werkelijk bent.

Door mijn grote invoelingsvermogen kan ik diep meevoelen met wat er in jou blokkeert, zodat je meestal in enkele sessies al grote stappen kunt zetten. Een sessie is weinig praten, maar vooral voelen en ervaren op fysiek en energetisch niveau. Want dát is het niveau waar blokkades zich vastzetten en waar je dus ook heling vindt. Tijdens een sessie gebeuren vaak de mooiste en wonderbaarlijkste dingen. Dit voelt haast magisch…

Ga je mee op een prachtige, magische reis naar jouw sprankelziel?

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik of een 1-op-1 sprankelcoachingtraject bij mij past?

De 1-op-1 sprankelcoachingstrajecten zijn speciaal ontwikkeld voor hoogsensitieve vrouwen die het lichtje in zichzelf zijn kwijtgeraakt. Je bent altijd maar bezig voor anderen, maar bent jezelf (een beetje) kwijtgeraakt. Je voelt dat er ergens in jou een blokkade zit die jou belemmert om stappen te zetten naar het leven waar jij zo naar verlangt.

Je zou zo graag weer willen sprankelen en je speels en licht willen voelen. Want diep van binnen weet je dat dát is wie jij bent. Maar je weet niet hoe je daar weer bij komt.

Herken je jezelf in één of meer van deze aspecten? Dan is een 1-op-1 sprankelcoachingstraject waarschijnlijk geschikt voor jou.

Voordat je je aanmeldt voor een traject, hebben we altijd eerst een (gratis en vrijblijvend) gesprek. Daarin bespreken we waar je tegenaan loopt en waar je naar verlangt en bekijken we samen of het traject inderdaad bij jou past. Ook bekijken we dan of er een klik is tussen ons, wat een belangrijke basis is voor een geslaagd coachingstraject.  Dit  gratis en vrijblijvende inzichtgesprek kun je hier aanvragen.

Zijn de coachingtrajecten alleen geschikt voor hoogsensitieve vrouwen?

De sprankelcoachingstrajecten zijn ontwikkeld en bedoeld voor hoogsensitieve vrouwen.

Wanneer een van de coachingstrajecten je aantrekt, maar je weet niet of je hoogsensitief bent of je bent een man, neem dan gerust contact met me op. Dan bespreken we tijdens een gratis en vrijblijvend inzichtgesprek of een coachingstraject past bij jouw wensen. Wanneer ik denk dat een andere richting beter bij jou past, zal ik dat eerlijk aangeven.

Welk coachingtraject kan ik het beste kiezen?

Uit ervaring weet ik dat het lastig kan zijn om te bepalen hoeveel sessies jij nodig hebt. Daarom hebben we voordat jij je aanmeldt voor een traject altijd eerst een (gratis en vrijblijvend) gesprek, waarin we bespreken waar jij tegenaan loopt en waar je naar verlangt. Op basis daarvan kan ik goed inschatten welk traject het beste bij jou past. We bespreken samen of dit aansluit bij jouw wensen en budget.

Je kunt je hier aanmelden voor het gratis inzichtgesprek.

Wat houdt een live sprankelcoachingsessie in?

Tijdens de sprankelcoachingsessies bekijken waar jij op dit moment tegenaan loopt. Op basis daarvan bekijk ik wat jij nu nodig hebt.

Ik werk lichaamsgericht en holistisch. Dat wil zeggen dat een klacht nooit op zichzelf staat. Lichaam, geest en ziel zijn één en hebben invloed op elkaar. Door jou te laten voelen en ervaren wat er in je lichaam aan pijn, spanning en emoties aanwezig is, komen we achter de achterliggende angsten, patronen, belemmerende overtuigingen en trauma’s. Door middel van technieken als Emotional Freedom Techniques (EFT), de Helende Reis, innerlijk kindwerk, lichaamsgericht traumawerk, energetisch werken met vorige levens en meditatie- en visualisatietechnieken help ik je vervolgens om deze angsten, patronen, overtuigingen en trauma’s aan te kijken en waar mogelijk los te laten.

Ook de familie waarin je bent geboren is van invloed op jouw systeem. Daarom werk ik zo nodig ook met een familieopstelling. Dit doe ik met poppetjes of met blaadjes op de grond, waarmee we jouzelf en jouw familieleden representeren. Op die manier wordt zichtbaar welke familieleden invloed op jou hebben en wat jij mogelijk draagt voor jouw familie.

Omdat ik in staat ben om heel diep mee te voelen, is het mogelijk om tijdens een sessie snel de vinger op de zere plek te leggen. Hierdoor kun je na enkele sessies vaak al grote stappen zetten.

Wat houdt een online coachingsessie in?

Bij alle coachingstrajecten zijn één of meer online coachingsessies via Zoom inbegrepen. Deze online sessies kun je aanvragen op het moment dat jij daar tijdens het traject behoefte aan hebt. Bijvoorbeeld wanneer je even vastloopt en niet weet hoe je verder moet.

Tijdens de online coachingsessie deel je met mij wat er aan de hand is. Ik stem mij op jou af om erachter te komen wat er op onbewust niveau aan de hand is. Tijdens de online sessie kunnen we meestal al een en ander helen. Ook geef ik je advies over wat je zelf thuis zou kunnen doen, zodat je weer verder kunt.

Wat houdt de begeleiding via e-mail (focusmail) in?

Bij sprankelcoachingtraject Shine is tweewekelijkse begeleiding via e-mail inbegrepen. Dit noem ik de focusmail.

Iedere twee weken ontvang je van mij een e-mail met vragen over hoe het met je gaat en waar je tegenaan loopt. Deze vragen beantwoord je en stuur je naar mij terug. Ik beantwoord jouw mail diezelfde week nog, waarin ik aangeef wat ik bij jou voel. Ook geef ik je advies wat jou nu het beste zou kunnen helpen.

Door deze e-mailbegeleiding blijven we tussen de sessies door in contact en houd ik zicht op jouw ontwikkelingsproces. Door het beantwoorden van de vragen blijf jij zelf ook gefocust op waar je naar toe wilt en wat er nog ‘in de weg zit’ op jouw pad. Met mijn adviezen kun je vervolgens aan de slag, zodat je ook buiten de sessies om stapjes blijft zetten.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, betalen in termijnen is mogelijk en gebeurt altijd in overleg. Geef dit aan tijdens het kennismakingsgesprek, dan bekijken we samen wat voor jou mogelijk is.

Voor wie is een 1-op-1 sprankelcoachingtraject geschikt?

De 1-op-1- sprankelcoaching past bij jou als je:

  • er klaar voor bent om blokkades aan te kijken en los te laten die jou belemmeren om te zijn wie je écht bent;
  • er klaar voor bent om stappen te zetten naar een licht en sprankelend leven vanuit jouw ziel;
  • wilt ontdekken wie je écht bent op zielsniveau;
  • open staat voor een nieuwe richting en vooral voor meer speelsheid, sprankeling en magie in jouw leven;
  • bereid bent om verantwoordelijkheid te nemen voor jouw eigen groeiproces en daarin stappen te zetten buiten jouw comfortzone.

Wanneer past de 1-op-1 sprankelcoaching niet bij je?

  • Als je veel psychische klachten hebt door ernstig, onverwerkt trauma, door een diepe depressie of door andere ernstige psychische aandoeningen;
  • Als je niet bereid bent om innerlijke blokkades aan te kijken en in de slachtofferrol wilt blijven zitten.

Alleen JIJ kunt het licht in jezelf weer aansteken en laten sprankelen. Wat ik je beloof is dat ik jouw betrokken en sprankelende coach, motivator en reisleider zal zijn op de belangrijkste reis van jouw leven: de reis naar het licht in jezelf.

Ervaringen van mijn cliënten

Petra van Dreumel

Ik heb een traject van drie sessies bij Centrum Sprankel gedaan en jee, wat was dat fijn! Petra voelt precies aan waar je staat, hoe je je voelt en wat je nodig hebt. Ze put uit een schatkist aan oefeningen en technieken die ze in kan zetten om je te helpen.

Ik zet momenteel mijn eerste stappen als ondernemer en als gevoelig type merkte ik dat ik wel wat hulp kon gebruiken om balans te houden en bij mijzelf te blijven. Petra gaf me concrete handvatten, bijvoorbeeld om te aarden en mijn energie te reguleren. Daarnaast hielp ze mij om oud zeer en onzekerheden ‘op te ruimen’. Na iedere sessie voelde ik mij ontspannen en in contact met mijzelf en ik kreeg een groeiend vertrouwen in het pad dat ik bewandel.

Centrum Sprankel is een aanrader wanneer je gevoelig bent en ondersteuning kunt gebruiken bij je persoonlijke groei.

Jolanda Sprokholt

Petra heeft een prachtig talent om met energie te werken. Zij weet je energie weer helemaal in balans te brengen. Maar ze weet ook oude negatieve energie in je lichaam op te sporen en deze middels haar eigen energie om te zetten en je deze te laten verwerken. Zo kunnen oude onverwerkte emoties worden geheeld.

Ze doet dit met heel veel liefde en aandacht en je voelt je bij haar volledig veilig. Bedankt Petra, voor deze geweldige ervaring.

Myrthe Huisman

Ik kwam met het ‘probleem’ dat ik niet goed wist hoe ik met mijn hooggevoeligheid moest omgaan. Na de sessies bij Petra weet ik dit beter onder controle te krijgen. Ik zie mijn gevoeligheid nu niet meer als een probleem, maar eerder als een verrijking.

Voordat ik aan dit traject begon vond ik het moeilijk om rust te nemen, in mijn eigen energie te blijven of mijn hoofd een beetje leeg te maken. Nu weet ik hoe ik dit moet aanpakken. Tijdens de sessies met Petra vond ik het eerst lastig om mijzelf helemaal open te stellen. Later ging dit veel beter. Zelfs een online sessie in coronatijd heeft zijn vruchten afgeworpen en ging ook erg goed!

Kortom, ik kan beter omgaan met mijn hooggevoeligheid door de fijne en rustige sessies met Petra..

Yvette Schlieff

Tijdens de sessie die ik bij Petra heb gehad kon zij feilloos intunen op wat er op dat moment nodig was. Liefdevol neemt ze je mee naar je eigen lichaam, wat dat te vertellen heeft.

Ze gaat niets uit de weg, maar durft door te pakken waar een andere therapeut het uit de weg zou gaan. Dit maakt dat ik me vol vertrouwen open kon stellen in het moment. Dank je wel Petra, voor de prachtige sessie.

Anita Pedersen

Ik had al een lange periode last van innerlijke onrust en slapeloosheid en ik had echt van alles geprobeerd. Samen met Petra ben ik op zoek gegaan in het heden en het verleden en ik kwam mezelf erg tegen. Er bleken toch veel onverwerkte emoties te zijn.

Na een aantal mooie sessies bij Petra is mijn innerlijke onrust behoorlijk minder geworden en ik slaap weer lekker. Ik ben Petra ontzettend dankbaar dat wij dit samen bereikt hebben. Ik zou Petra dan ook zeker aanraden aan andere mensen in mijn netwerk.

Wil jij weer sprankelen en een leven leiden vanuit jouw ziel?

Laten we dan in een gratis en vrijblijvend inzichtgesprek samen bekijken waar je nu tegenaan loopt en wat jij nodig hebt om weer te kunnen sprankelen.

Tijdens dit gesprek kun je al jouw vragen stellen. Ook bekijken we of een 1-op-1 sprankelcoachingtraject voor jou nu een passende oplossing is. Voel je welkom!