Stap in jouw lichtkracht

Doorbreek onbewuste blokkades en ga doen waarvoor je op aarde bent

Heb jij het licht in jezelf weggestopt?

Je wilt heel graag volledig in jouw licht gaan staan, maar dat doe je nog niet. Je voelt dat er iets in jou blokkeert, waardoor je jezelf klein houdt. Maar wat?

Voel jij je niet echt thuis op aarde?

Je voelt je zo anders dan de mensen om je heen. Je wilt je niet meer aanpassen en verlangt ernaar om in vrijheid te kunnen zijn wie je werkelijk bent. Maar omdat je altijd bezig bent geweest voor anderen, weet je niet zo goed wie jij zelf op zielsniveau bent.

Wil jij meer magie in jouw leven?

Mystiek en het ‘hogere’ hebben je altijd al aangetrokken. Je weet dat er meer is dan je kunt zien en je weet ook dat jij bedoeld bent voor meer dan je nu doet. Je verlangt ernaar om vanuit flow jouw unieke gaven in te zetten voor een mooiere wereld.

Diep transformerend zielstraject voor lichtbrengers

die klaar zijn om hun lichtkracht te omarmen

en te doen waarvoor ze op aarde zijn

Hoe fijn is het als je verbonden bent met wie jij werkelijk bent op zielsniveau. Je laat jezelf zien zoals je bent, op alle niveaus, waardoor alles in jouw leven gemakkelijker gaat en lichter voelt.

Hoe heerlijk is het als je rust in jezelf vindt en jij je kunt overgeven aan de leiding die je hebt op jouw zielspad. Je hebt vertrouwen in jezelf en in het leven en je ervaart een gevoel van eenheid met alles om je heen.

Hoe mooi is het als jouw licht voluit straalt en jij krachtig in jouw grootsheid kan staan en daarmee de wereld mooier kunt maken!

Om dat te bereiken is het nodig dat jij je weer verbindt met jouw goddelijke essentie, met die Lichtmeester die jij werkelijk bent (en altijd al was). Daarvoor mag jij innerlijke blokkades loslaten: belemmerende overtuigingen, angsten, patronen en trauma’s uit dit leven, uit vorige levens of uit jouw familiesysteem.

Wanneer jij je verbindt met jouw zielsenergie, jouw lichtkracht, en liefdevol en krachtig in jouw meesterschap gaat staan, kun jij jouw mooiste en beste bijdrage leveren aan de Nieuwe Aarde.

“Ik laat je voelen wie je diep van binnen bent, zonder alles wat je bent gaan dragen. 

Ik help je om het licht in jou weer aan te steken en een krachtige Lichtmeester te zijn.

Want jij bent hier op aarde om met jouw licht de wereld mooier te maken.”

Ik ben Petra Swart

Lichtbrenger en spiritueel transformatiecoach

Als ik één ding weet, dan is het wel hoe het voelt om het lichtje in jezelf kwijt te zijn. Hoe wanhopig en uitzichtloos het kan voelen, wanneer je het gevoel hebt dat je niet meer weet wie je bent en wat je te doen hebt in het leven. Ik heb me lang niet thuis gevoeld op aarde, omdat ik me zo anders dan anderen voelde. Pas toen ik rond mijn veertigste op een innerlijke reis naar mijzelf ging kwam ik erachter wie ik werkelijk ben: een lichtbrenger, diep transformerende heler en spiritueel leraar.

Door eeuwenoude trauma’s onder ogen te zien en los te laten, zowel uit dit leven, uit vorige levens als uit mijn familielijn, voelde ik het licht in mijzelf steeds groter worden. Mijn zelfvertrouwen groeide enorm, ook omdat mijn zieletalenten zich steeds meer ontplooiden. Zo bleek ik een heel groot multidimensionaal invoelingsvermogen te hebben, waardoor ik tijdens sessies met klanten feilloos aanvoel wat er in hen blokkeert. Ook hoor ik vaak dat mensen zich veel lichter voelen na een gesprek of sessie met mij, dus het woord ‘lichtbrenger’ is mij op het lijf geschreven. 😉

Ik geloof dat wij als sprankelende, hoogbewuste lichtbrengers hier iets te doen hebben op aarde. En jij dus ook! Wanneer jij in jouw lichtkracht gaat staan en jezelf toestaat om écht helemaal jezelf te zijn, kun jij jouw unieke bijdrage leveren aan de wereld. Ik help je graag om jouw lichtkracht te ontsluieren en weer die Magische Meester te worden die je ooit al was.

Ga je met me mee op de mooiste reis van jouw leven?

Stap in jouw lichtkracht en doe waarvoor jij op aarde bent

Na dit diep transformerende zielstraject:

heb je onbewuste blokkades losgelaten

en voel je je verbonden met wie jij werkelijk bent op zielsniveau.

voel je je thuis op aarde

en weet je precies hoe je dit gevoel vast kunt houden.

weet je veel beter wat bij jou past

omdat je weer verbonden bent met jezelf op zielsniveau.

ervaar je een gevoel van eenheid

Je voelt innerlijke rust en durft je over te geven aan de stroom van het leven.

sta jij krachtig in jouw licht

en kun jij de Lichtmeester zijn die je altijd al was.

heb je bijna geen fysieke klachten meer

waardoor je veel meer energie hebt en lekker in je vel zit.

Enthousiaste klanten over Centrum Sprankel

Jessica Pepermans

In mijn zoektocht om nog dichter bij mijn passie, bij wat ik hier te doen heb, te komen, heeft Petra me op een hele fijne manier begeleid. Ze heeft me echt geholpen om weer dichter bij mijn ‘licht’ te komen.

Ik vind het fascinerend hoe snel en goed Petra mee kan voelen naar eerdere levens. Ze heeft mij heel erg geholpen om afscheid te nemen van dat wat in de geschiedenis mag blijven, waardoor ik nu weer verder kan. Dat doet ze vanuit rust, met respect, diepgang en vanuit veel innerlijke wijsheid.

Saskia

In een traject van een half jaar heb ik zes sessies gehad bij Petra. In deze sessies creëerde zij veiligheid en vertrouwen. Door Petra’s sensitiviteit kon ik diep in mijzelf zakken en durfde ik een belangrijk trauma aan te kijken. Dit trauma weerhield mij van het gaan leven van mijn zielsmissie.

Door de kundige en warme begeleiding van Petra heb ik mooie stappen gezet. Ik ben dichter bij mezelf gekomen en heb me opengesteld voor wat het leven mij te bieden heeft. Daarbij wist Petra mij altijd snel uit mijn hoofd terug in mijn lijf te laten zakken en stimuleerde ze mij om echt te gaan voelen.

Dankjewel Petra, dat je een half jaar lang mee hebt gekeken op mijn pad! Met behulp van jouw sprankelende kwaliteiten heb ik belangrijke stappen kunnen zetten richting mijn zielsmissie.

Astrid Baeten

Met grote nieuwsgierigheid begon ik aan je halfjaarsprogramma. Wat een interessant, waardevol en verrijkend traject. Top! Echt petje af voor dit mooie traject.

Ik gun het iedereen om samen met jou een kijkje naar binnen te nemen. Voor mij was en is het een mooie reis naar een glansrijk en lichter leven. Je hebt een enorm rijk invoelingsvermogen, dat maakte dat ik me vertrouwd en gezien voelde.

Heel erg dankjewel, Petra!

Marloes Teunissen-Arends

Onlangs heb ik met Petra een opstelling mogen doen en wát een mooie ervaring is dat! Nu nog voel ik de werking van de energetische shift die we hebben gecreëerd. Petra liet me nog beter in contact komen met mijn gevoel en ik kon precies zien welke rol ik zelf vervulde ten aanzien van de rol die ik wilde vervullen.

Sinds de opstelling lijkt alles gemakkelijker te gaan en voel ik me veel lichter. Ik kan oprecht zeggen dat de opstelling mij ontzettend veel inzicht en lucht heeft gegeven.

A.S.

Sprankelen deed ik voor mijn gevoel de laatste tijd niet echt meer. Ervaringen uit het verleden hebben me geleerd om naar de buitenwereld uit te dragen dat het goed met me gaat, ook wanneer ik niet goed in mijn vel zit. Tijdens de sessie haalde Petra echter feilloos de opgetrokken muurtjes neer. Ze nam me mee op een reis door mezelf, gaf inzicht en liet me zien dat ik er mag zijn. Ik hoef niet te voldoen aan de eisen waarvan ik denk dat de buitenwereld die aan mij stelt. Ik kan mezelf zijn en daar is niets mis mee.

Petra straalde rust en vertrouwen uit, waardoor ik me direct op mijn gemak voelde en het niet moeilijk was om me voor haar open te stellen.

De weken erna merkte ik dat ik steeds meer met een opener blik naar de wereld om me heen keek, ik voelde me prettig en straalde dat blijkbaar ook uit. Het was mooi om dat te horen!

A.W.

Petra heeft mij geholpen om vrij te zijn. Ik bleef tegen de dingen des levens aanlopen en wist niet meer wat ik kon doen om het beter te maken. Daarom zocht ik contact met Petra.

Deze reis is voor mij een eye opener geweest. Petra voelt precies aan waar het knelt en probeert samen met jou een uitlating aan het ‘geknel’ te geven.

Behalve dat Petra heel lief is, is haar gevoelswereld groter dan je je kunt voorstellen. Daardoor is zij dé aangewezen persoon om jou te helpen met deze volgende stap in jouw leven.

Ga mee op een magische reis naar jouw sprankelziel!

Tijdens een 1-op-1 Sprankelcoachingtraject ga je op reis naar jezelf, naar wie jij écht bent op zielsniveau. Tijdens deze transformerende reis mag alles er zijn, niets is te gek. Ik help je om te voelen wat er gevoeld mag worden, vooral op onbewust niveau. Wanneer jij er klaar voor bent, zullen de blokkades die jou belemmeren naar boven komen. Blokkades uit dit leven of een vorig leven, of blokkades die je bent gaan dragen voor je familie. Ik help je om deze blokkades los te laten en je weer te verbinden met jouw lichtkracht: jouw goddelijke essentie die jij in werkelijkheid bent.

Door mijn grote invoelingsvermogen kan ik diep meevoelen met wat er in jou blokkeert, zodat je meestal in enkele sessies al grote stappen kunt zetten. Een sessie is weinig praten, maar vooral voelen en ervaren op fysiek en energetisch niveau. Want dát is het niveau waar blokkades zich vastzetten en waar je dus ook heling vindt. Tijdens een sessie gebeuren vaak de mooiste en wonderbaarlijkste dingen. Dit voelt haast magisch…

Ga je mee op een prachtige, magische reis naar jouw sprankelziel?

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik of een 1-op-1 sprankelcoachingtraject bij mij past?

De 1-op-1 sprankelcoachingstrajecten zijn speciaal ontwikkeld voor sensitieve, hoogbewuste, vrouwelijke lichtbrengers die het lichtje in zichzelf zijn kwijtgeraakt. Je bent altijd maar bezig voor anderen, maar bent jezelf (een beetje) kwijtgeraakt. Je voelt dat er ergens in jou een blokkade zit die jou belemmert om stappen te zetten en te doen waarvoor jij op aarde bent.

Herken je jezelf in één of meer van deze aspecten? Dan is een 1-op-1 sprankelcoachingtraject waarschijnlijk geschikt voor jou.

Voordat je je aanmeldt voor een traject, hebben we altijd eerst een (gratis en vrijblijvend) gesprek. Daarin bespreken we waar je tegenaan loopt en waar je naar verlangt en bekijken we samen of het traject inderdaad bij jou past. Ook bekijken we dan of er een klik is tussen ons, wat een belangrijke basis is voor een geslaagd coachingstraject.  Dit  gratis en vrijblijvende inzichtgesprek kun je hier aanvragen.

Zijn de trajecten alleen geschikt voor vrouwelijke lichtbrengers?

De 1-op-1 sprankelcoachingtrajecten zijn ontwikkeld en bedoeld voor hoogbewuste, sensitieve, vrouwelijke lichtbrengers.

Wanneer een van de coachingstrajecten je aantrekt, maar je weet niet of je een lichtbrenger bent of je bent een man, neem dan gerust contact met me op. Dan bespreken we tijdens een gratis en vrijblijvend inzichtgesprek of een coachingtraject past bij jouw wensen. Wanneer ik denk dat een andere richting beter bij jou past, zal ik dat eerlijk aangeven.

Welk coachingtraject kan ik het beste kiezen?

Uit ervaring weet ik dat het lastig kan zijn om te bepalen hoeveel sessies jij nodig hebt. Daarom hebben we voordat jij je aanmeldt voor een traject altijd eerst een (gratis en vrijblijvend) gesprek, waarin we bespreken waar jij tegenaan loopt en waar je naar verlangt. Op basis daarvan kan ik goed inschatten welk traject het beste bij jou past. We bespreken samen of dit aansluit bij jouw wensen en budget.

Je kunt je hier aanmelden voor het gratis inzichtgesprek.

Wat houdt een live sprankelcoachingsessie in?

Tijdens de sprankelcoachingsessies bespreken we waar jij op dit moment tegenaan loopt. Op basis daarvan bekijk ik wat jij nu nodig hebt.

Ik werk lichaamsgericht en holistisch. Dat wil zeggen dat een klacht nooit op zichzelf staat. Lichaam, geest en ziel zijn één en hebben invloed op elkaar. Door jou te laten voelen en ervaren wat er in je lichaam aan pijn, spanning en emoties aanwezig is, komen we achter de achterliggende angsten, patronen, belemmerende overtuigingen en trauma’s. Door middel van technieken als Emotional Freedom Techniques (EFT), de Helende Reis, innerlijk kindwerk, lichaamsgericht traumawerk, energetisch werken met vorige levens, familieopstellingen en meditatie- en visualisatietechnieken help ik je vervolgens om deze angsten, patronen, overtuigingen en trauma’s aan te kijken en waar mogelijk los te laten.

Omdat ik in staat ben om heel diep mee te voelen, is het mogelijk om tijdens een sessie snel de vinger op de zere plek te leggen. Hierdoor kun je na enkele sessies vaak al grote stappen zetten.

Lees hier nog meer over mijn methode en werkwijze.

Wat houdt een online coachingsessie in?

Bij alle coachingstrajecten zijn één of meer online coachingsessies via Zoom inbegrepen. Deze online sessies kun je aanvragen op het moment dat jij daar tijdens het traject behoefte aan hebt. Bijvoorbeeld wanneer je even vastloopt en niet weet hoe je verder moet.

Tijdens de online coachingsessie deel je met mij wat er aan de hand is. Ik stem mij op jou af om erachter te komen wat er op onbewust niveau aan de hand is. Tijdens de online sessie kunnen we meestal al een en ander helen. Ook geef ik je advies over wat je zelf thuis zou kunnen doen, zodat je weer verder kunt.

Wat houdt de begeleiding via e-mail (focusmail) in?

Bij sprankelcoachingtraject Shine is tweewekelijkse begeleiding via e-mail inbegrepen. Dit noem ik de focusmail.

Iedere twee weken ontvang je van mij een e-mail met vragen over hoe het met je gaat en waar je tegenaan loopt. Deze vragen beantwoord je en stuur je naar mij terug. Ik beantwoord jouw mail diezelfde week nog, waarin ik aangeef wat ik bij jou voel. Ook geef ik je advies wat jou nu het beste zou kunnen helpen.

Door deze e-mailbegeleiding blijven we tussen de sessies door in contact en houd ik zicht op jouw ontwikkelingsproces. Door het beantwoorden van de vragen blijf jij zelf ook gefocust op waar je naar toe wilt en wat er nog ‘in de weg zit’ op jouw pad. Met mijn adviezen kun je vervolgens aan de slag, zodat je ook buiten de sessies om stapjes blijft zetten.

Wat zit er in het meditatiepakket?

Bij elk traject is een meditatiepakket inbegrepen. Dit pakket bestaat uit meditaties, visualisaties en affirmaties (helende zinnen en teksten) die passen bij jouw persoonlijke proces. In overleg met jou bepaal ik welke meditaties voor jou het meest geschikt zijn.

Hoeveel meditaties ontvang je?

 • Traject Light: 2 meditaties
 • Traject Sparkle: 4 meditaties
 • Traject Shine: 6 meditaties

Je ontvangt een link naar de meditaties in Soundcloud. Daar kun je de meditaties ook downloaden als MP3, zodat je deze bijvoorbeeld op je telefoon kunt afluisteren.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, betalen in termijnen is mogelijk. Zie daarvoor de termijnbedragen bij de verschillende trajecten. 

Voor wie is een 1-op-1 sprankelcoachingtraject geschikt?

De 1-op-1- sprankelcoaching past bij jou als je:

 • er klaar voor bent om blokkades aan te kijken en los te laten die jou belemmeren om te zijn wie je écht bent;
 • wilt ontdekken wie je écht bent op zielsniveau;
 • er klaar voor bent om in jouw lichtkracht te gaan staan en te doen waarvoor jij op aarde bent;
 • open staat voor een nieuwe richting en vooral voor meer licht, sprankeling en magie in jouw leven;
 • bereid bent om verantwoordelijkheid te nemen voor jouw eigen groeiproces en daarin stappen te zetten buiten jouw comfortzone.
 • houdt van een meer spirituele aanpak en niet snel iets gek vindt.

Wanneer past de 1-op-1 sprankelcoaching niet bij je?

 • Als je veel psychische klachten hebt door ernstig, onverwerkt trauma, door een diepe depressie of door andere ernstige psychische aandoeningen;
 • Als je niet bereid bent om innerlijke blokkades aan te kijken en in de slachtofferrol wilt blijven zitten.

Alleen JIJ kunt het licht in jezelf weer aansteken en laten sprankelen. Wat ik je beloof is dat ik jouw betrokken en sprankelende coach, motivator en reisleider zal zijn op de belangrijkste reis van jouw leven: de reis naar het licht in jezelf.

Enthousiaste klanten over Centrum Sprankel

Judith Harmelink

Ik ben Petra heel dankbaar voor het coachingstraject dat ik bij haar heb gedaan. We hebben veel aangeraakt en zijn diep gegaan. Ik ben thuisgekomen in mijn lichaam en heb nog meer contact kunnen maken met Moeder Aarde en de Bron. Ik heb de warmte en het licht door mij heen voelen komen en dat voelde als een overweldigende liefde.

Wat ik heel fijn vond in de sessies is dat Petra goed kon invoelen in mijn situatie en daarin doorvroeg. Ze zag en voelde heel goed wat er aangeraakt mocht worden. Verder vond ik het fijn dat Petra diverse methoden toepast en dat we de sessie pas eindigden als die ook ‘klaar’ voelde.

De ‘robot’ tussen mijn schouderbladen heb ik in mogen ruilen voor engelenvleugels. Nu mag ik die vleugels gaan spreiden en gaan vliegen. Hoe mijn weg verder gaat weet ik nog niet, maar ik weet wel dat ik heel dankbaar ben dat Petra op mijn pad is gekomen.

Petra van Dreumel

Ik heb een traject van drie sessies bij Centrum Sprankel gedaan en jee, wat was dat fijn! Petra voelt precies aan waar je staat, hoe je je voelt en wat je nodig hebt. Ze put uit een schatkist aan oefeningen en technieken die ze in kan zetten om je te helpen.

Ik zet momenteel mijn eerste stappen als ondernemer en als gevoelig type merkte ik dat ik wel wat hulp kon gebruiken om balans te houden en bij mijzelf te blijven. Petra gaf me concrete handvatten, bijvoorbeeld om te aarden en mijn energie te reguleren. Daarnaast hielp ze mij om oud zeer en onzekerheden ‘op te ruimen’. Na iedere sessie voelde ik mij ontspannen en in contact met mijzelf en ik kreeg een groeiend vertrouwen in het pad dat ik bewandel.

Centrum Sprankel is een aanrader wanneer je gevoelig bent en ondersteuning kunt gebruiken bij je persoonlijke groei.

Jolanda Sprokholt

Petra heeft een prachtig talent om met energie te werken. Zij weet je energie weer helemaal in balans te brengen. Maar ze weet ook oude negatieve energie in je lichaam op te sporen en deze middels haar eigen energie om te zetten en je deze te laten verwerken. Zo kunnen oude onverwerkte emoties worden geheeld.

Ze doet dit met heel veel liefde en aandacht en je voelt je bij haar volledig veilig. Bedankt Petra, voor deze geweldige ervaring.

Myrthe Huisman

Ik kwam met het ‘probleem’ dat ik niet goed wist hoe ik met mijn hooggevoeligheid moest omgaan. Na de sessies bij Petra weet ik dit beter onder controle te krijgen. Ik zie mijn gevoeligheid nu niet meer als een probleem, maar eerder als een verrijking.

Voordat ik aan dit traject begon vond ik het moeilijk om rust te nemen, in mijn eigen energie te blijven of mijn hoofd een beetje leeg te maken. Nu weet ik hoe ik dit moet aanpakken. Tijdens de sessies met Petra vond ik het eerst lastig om mijzelf helemaal open te stellen. Later ging dit veel beter. Zelfs een online sessie in coronatijd heeft zijn vruchten afgeworpen en ging ook erg goed!

Kortom, ik kan beter omgaan met mijn hooggevoeligheid door de fijne en rustige sessies met Petra..

Yvette Schlieff

Tijdens de sessie die ik bij Petra heb gehad kon zij feilloos intunen op wat er op dat moment nodig was. Liefdevol neemt ze je mee naar je eigen lichaam, wat dat te vertellen heeft.

Ze gaat niets uit de weg, maar durft door te pakken waar een andere therapeut het uit de weg zou gaan. Dit maakt dat ik me vol vertrouwen open kon stellen in het moment. Dank je wel Petra, voor de prachtige sessie.

Anita Pedersen

Ik had al een lange periode last van innerlijke onrust en slapeloosheid en ik had echt van alles geprobeerd. Samen met Petra ben ik op zoek gegaan in het heden en het verleden en ik kwam mezelf erg tegen. Er bleken toch veel onverwerkte emoties te zijn.

Na een aantal mooie sessies bij Petra is mijn innerlijke onrust behoorlijk minder geworden en ik slaap weer lekker. Ik ben Petra ontzettend dankbaar dat wij dit samen bereikt hebben. Ik zou Petra dan ook zeker aanraden aan andere mensen in mijn netwerk.

Wil jij in jouw volle licht staan en doen waarvoor je op aarde bent?

Laten we dan in een gratis en vrijblijvend inzichtgesprek samen bekijken waar je nu tegenaan loopt en wat jij nodig hebt om jouw licht voluit te laten schijnen.

Tijdens dit gesprek kun je al jouw vragen stellen. Ook bekijken we of een 1-op-1 sprankelcoachingtraject voor jou nu een passende oplossing is. Voel je welkom!