2-daagse training 'Geef jouw hart een stem'

Vind de taal die bij jou past en vertel puur en moeiteloos jouw verhaal

Je wilt zó graag jouw verhaal delen met de wereld

Je weet dat je hier bent om anderen te helpen en je zou jouw missie wel van de daken willen schreeuwen. Maar om de een of andere reden lukt het je niet om te uiten wat je diep van binnen voelt.

Je vindt het moeilijk om te spreken vanuit je hart

Je voelt je al je hele leven anders dan anderen. Daardoor vind je het moeilijk om te spreken vanuit jouw ware zelf. Dat voelt eng en kwetsbaar. Want wat zullen de mensen wel niet van je denken?

Je zoekt naar de taal die helemaal bij jou past

Je houdt niet van de ‘trucjes’ die je overal hoort om een goede tekst te schrijven die mensen aantrekt. Je wilt het op jóuw manier doen, vanuit je hart, met woorden die helemaal passen bij wie jij bent.

Jouw zielsenergie is uniek!

Straal jouw licht uit en laat deze energie doorstromen in jouw schrijven en spreken

Puur en moeiteloos

Ik laat je graag zien hoe!

Stel je eens voor:

 • hoe fijn het is als je verbonden bent met wie jij werkelijk bent op zielsniveau. Je laat jezelf zien zoals je bent, zonder schroom of angst, waardoor in jouw privéleven én op je werk alles gemakkelijker gaat en lichter voelt.
 • hoe heerlijk het is als jij moeiteloos klanten aantrekt, gewoon door te zijn wie jij bent. Of je houdt een presentatie op je werk en doet dit helemaal op jóuw manier, vanuit jouw energie. En de luisteraars zijn laaiend enthousiast!
 • hoe mooi het is als jij precies die woorden gebruikt waar jouw publiek op aangaat. Gewoon omdat jij jouw energie meegeeft aan je woorden. Of het nou spreektaal of schrijftaal is, als jouw energie erin zit, worden je woorden magnetisch.

Om dat te bereiken is het nodig dat jij voelt wat jouw unieke zielsenergie is en dat jij jezelf hier helemaal mee opvult. Wanneer jij jouw licht van binnen naar buiten uitstraalt, word je als het ware een wandelend licht dat als vanzelf mensen aantrekt.

Ook is het nodig dat je weet welke woorden op zielsniveau bij jou passen. Zodat je moeiteloos en puur kunt uitdragen wie jij bent en wat jouw missie is voor de wereld.

 

Ik ben Petra Swart

Lichtbrenger en spiritueel transformatiecoach

Ik geloof dat sensitieve hartwerkers, lichtbrengers en bezielde ondernemers een belangrijke rol hebben bij het creëren van de nieuwe wereld die nu aan het ontstaan is. Maar ik zie dat zij zich vaak klein houden en niet goed weten wie ze eigenlijk zijn, waardoor ze niet hun volledige potentieel gebruiken. Ook zie ik dat ze vaak niet goed weten hoe ze zichzelf en dat wat ze doen naar buiten kunnen brengen.

Ik weet hoe het is. Ook ik heb me jarenlang aangepast aan de verwachtingen van anderen. Me klein gehouden, niet wetende wie ik nu eigenlijk was. Toen ik mijn eigen bedrijf begon, deed ik braaf wat alle businesscoaches zeiden dat ik moest doen, ook op het gebied van marketing. Maar het paste niet bij me. Het voelde al snel als een trucje.

Tot ik ontdekte dat ik bijna als vanzelf klanten aantrok als ik gewoon mijzelf was: sprankelend, springerig, wijs, spiritueel, liefdevol en soms heel direct. Toen ik stopte met mezelf inhouden en mijn unieke energie liet stromen, óók in mijn spreken en schrijven, ging alles in mijn leven en bedrijf veel meer vanzelf. En dat gun ik jou ook zo!

Daarom help ik je graag om jouw licht uit te stralen en jouw energie door te laten stromen in jouw spreken en schrijven. Ondersteund door mijn jarenlange ervaring op het gebied van zowel taal en communicatie als energiewerk help ik jou jezelf te laten zien zoals je bent, zodat jij kunt doen waarvoor je op aarde bent!

 

Na deze diepgaande 2-daagse live training:

voel jij je verbonden met jouw ziel

en weet je op welke manier je daar altijd weer naartoe kunt

straal je jouw energie naar buiten uit

omdat jij jezelf helemaal hebt opgevuld met het licht van jouw ziel

ken je de taal die bij jouw ziel hoort

zodat je op een authentieke manier kunt communiceren wie jij bent en wat je doet

kun je een pakkende tekst schrijven

vanuit jouw hart en jouw unieke energie, mét een goede opbouw

spreek jij moeiteloos voor een groep

gewoon door jezelf te laten zien zoals jij bent, puur, krachtig en authentiek

weet jij hoe je overkomt op anderen

en wat jouw unieke uitstraling is

Praktisch: wat krijg je?

Veelgestelde vragen

Kan ik in termijnen betalen?

In termijnen betalen is helaas niet mogelijk.

Wat als ik onverwacht moet annuleren?

Bij annulering van jouw aanmelding voor de training gelden de algemene voorwaarden. Deze vind je hier

Wordt er rekening gehouden met dieetwensen voor de lunch?

Er kan rekening worden gehouden met jouw dieetwensen (bijvoorbeeld vegetarisch of veganistisch) voor de lunch op beide trainingsdagen. Je ontvangt hiervoor nog een e-mail voorafgaand aan de training, waarin je jouw wensen kunt aangeven.

Kan ik overnachten op de trainingslocatie?

De 2-daagse training vindt plaats op 2 achtereenvolgende dagen in het weekend van 21 en 22 mei 2022. Bij de trainingslocatie zijn ook eenvoudige hotelkamers te reserveren. Je dient dit zelf te regelen. Meer informatie vind je hier.  Uiteraard kun je ook een hotelkamer of B&B in de omgeving van Groesbeek boeken.

Voor wie is de training ‘Geef jouw hart een stem’ geschikt?

De training past bij jou als je:

 • een sensitieve hartwerker, lichtbrenger of bezielde ondernemer bent die voelt dat hij/zij een missie heeft en deze missie op aarde wil neerzetten;
 • wilt verbinden met wie je écht bent op zielsniveau;
 • jouw ware zelf aan de wereld wilt laten zien;
 • met hart en ziel wilt communiceren in plaats van vanuit je hoofd;
 • stappen wilt zetten buiten jouw comfortzone naar de mooiste versie van jouzelf;
 • er klaar voor bent om volledig in jouw licht te gaan staan en te doen waarvoor jij op aarde bent;
 • houdt van een combinatie van aardse spiritualiteit en energetisch werk met praktische en direct toepasbare tips op het gebied van schrijven, presenteren en communicatie.

Wanneer past de training niet bij je?

 • Als je op zoek bent naar oppervlakkige marketingtrucjes;
 • Als je niet bereid bent om je hart te openen en jezelf te laten zien zoals je werkelijk bent;
 • Als je emotioneel op slot zit door psychische problemen.

Alleen JIJ kunt je hart openen en jouw licht laten sprankelen

Wat ik je beloof is dat ik jouw betrokken en sprankelende trainer en motivator zal zijn tijdens deze diepgaande 2-daagse training!

Wil jij leren hoe je jouw energie laat doorstralen in al je communicatie?

Meld je dan nu aan voor de 2-daagse live training ‘Geef jouw hart een stem’.  

Ik zie je heel graag op 21 en 22 mei in Groesbeek!