Gratis leidraad voor een lichter leven als HSP

Wanneer je hoogsensitief bent (of vermoedt dat je dat bent) kan het leven soms zwaar of overweldigend voelen. Je zou graag weer sprankelen en genieten van het leven, maar je weet niet goed welke stappen je hiervoor moet zetten.

Download dan nu gratis de ‘Leidraad voor een lichter leven’.

N

Leer wat hoogsensitiviteit is en welke invloed dit heeft

N

Ontdek de belangrijkste kenmerken en meest voorkomende klachten

N

Ontdek de 9 stappen om weer te sprankelen en te genieten van het leven

N

Bonus: gratis meditatie om jezelf te beschermen tegen prikkels

Over Petra

Als ik één ding weet, dan is het wel hoe het is om je als hooggevoelige vrouw staande te moeten houden in een drukke wereld. Hoe overweldigend het soms kan voelen en hoe je het gevoel kan hebben dat jij niet goed genoeg toegerust bent om te overleven in deze soms harde wereld.

Alles wat ik de afgelopen jaren heb geleerd tijdens mijn persoonlijke reis naar een lichter en gelukkiger leven als hoogsensitieve vrouw, heb ik verwerkt in het traject ‘Lichter leven als HSP’. Gecombineerd met de kennis die ik opdeed tijdens de opleidingen tot energetisch therapeut, lichaamsgericht traumatherapeut en familieopsteller is het een traject geworden dat echt is afgestemd op wat hoogsensitieve, spiritueel ingestelde vrouwen nodig hebben.

Tijdens dit traject ga je weer verbinding maken met jezelf en met de sprankeling in jou die je was kwijtgeraakt. Ook leer je om je hart en je intuïtie te volgen. Want juist wanneer je zo gevoelig bent, kan dat gevoel – wanneer je het goed gebruikt – jouw kompas zijn in je leven.

Wil jij vandaag al de eerste stap zetten?

Dat kan! Download direct de ‘Leidraad voor een lichter leven’, met als bonus een fijne meditatie waarbij je uit je hoofd en in je lichaam komt en jezelf leert beschermen tegen alle prikkels van buitenaf.

 

Anderen over de ‘Leidraad voor een lichter leven’

Wat een mooi E-book! Helder opgebouwd en ook herkenbaar geschreven. Het is duidelijk dat Petra ervaringsdeskundige is en weet waar ze het over heeft. Dat komt er echt in door. De makkelijk toepasbare stappen uit het stappenplan spreken me aan.

Marion

Ik ben echt onder de indruk van de ‘Leidraad voor een lichter leven’! Het is heel helder geschreven, bevat superwaardevolle informatie en het maakte me nieuwsgierig naar meer. 

Miriam Evers


.