Home » Blog » Innerlijke rust » Het licht in jezelf

Het licht in jezelf

door | 10 jan, 2020 | Innerlijke rust

In het dagelijkse leven is het soms best lastig om niet te verzanden in negatieve gedachten en gevoelens. In somberheid, onzekerheid, moedeloosheid of frustratie. Zeker wanneer de mensen om je heen niet mee kunnen in jouw positieve mindset, jouw passie en je vertrouwen in een goede afloop. Daardoor kan jouw energie snel ook zwaar worden en kun je worden meegesleept in negatieve gedachten en somberheid. Ook werken in een grote, logge organisatie met veel kaders en weinig flexibiliteit kan dit gevoel in de hand werken.

De kunst is dan om je steeds opnieuw te verbinden met het licht in jezelf. Dit betekent niet dat je gevoelens van angst, somberheid of onzekerheid wegdrukt en niet toelaat. Je kunt ze welkom heten en even goed doorvoelen waar deze gevoelens vandaan komen. Zijn ze wel van jou? Zo ja, welke overtuiging over jezelf zit er dan achter?

Als deze negatieve gevoelens en gedachten niet werkelijk van jou zijn, maar je alleen bent meegegaan in de zware energie van anderen, zoek dan het licht in jezelf weer op. Zeg tegen jezelf: ‘Hoe wil ik me voelen?’ Bijvoorbeeld blij, vol vertrouwen, ontspannen…

Visualiseer!

Wanneer het nu nog niet lukt om jezelf zo te voelen, visualiseer dan dat je je over enige tijd wel zo voelt en verheug je daar alvast op. Je kunt tegen jezelf zeggen ‘Ik verheug me erop om me blij, vol vertrouwen en ontspannen te voelen.’

Je zult zien dat je je meteen al wat beter voelt. Zeg deze affirmatie regelmatig tegen jezelf en blijf steeds opnieuw het licht in jezelf opzoeken. Ik weet uit ervaring dat dit heel erg helpt om jezelf goed te blijven voelen. Veel succes!

Vind jij het lastig om het licht in jezelf te blijven voelen?

 

Over mij

Ik ben Petra Swart, zielsmissiementor en spiritueel transformatiecoach voor sensitieve, bezielde coaches, healers en spirituele ondernemers (in spé).

Op deze plek deel ik interessante tips en inspiratie over je zieletalenten en zielsmissie ontdekken, innerlijke blokkades oplossen die belemmeren dat jij doet waarvoor je op aarde bent en ook over bezield ondernemen vanuit jouw pure zelf. En nog veel meer!

Herken je jezelf in mijn verhalen en wil je graag eens praten over de stappen die je kunt zetten om te doen waarvoor je op aarde bent? Vraag dan hier een gratis Magische Missie gesprek aan.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin