Home » Blog » Jezelf zijn » Jouw licht is belangrijk voor de wereld

Jouw licht is belangrijk voor de wereld

door | 19 okt, 2021 | Jezelf zijn

In deze pittige tijden kan het soms behoorlijk moeilijk zijn om jouw licht hoog te houden. Vanuit oude pijn en oud trauma, ook uit vorige levens, kun jij jezelf afgescheiden hebben van het leven en van je verbinding met de aarde.

Ik hoor vaak van lichtbrengers dat ze de neiging hebben om zichzelf terug te trekken in een holletje en te zeggen ‘Laat me maar. Wat kan ik nou doen? Wie ben ik dat ik denk de wereld te kunnen veranderen?’ Je ziet het leed en de chaos in de wereld, je ziet het wantrouwen van mensen naar elkaar en de verdeeldheid in de samenleving. En je voelt verdriet en machteloosheid over het lot van de aarde en de mensheid.

Ronddolen

Je weet intuïtief hoe de wereld eruit zou kunnen zien: een wereld van licht, liefde, verbinding, harmonie en eenheid. Maar zo ziet de wereld er nu niet uit en je hart huilt hierom. Dit maakt dat je jezelf terugtrekt. Je voelt je zo machteloos en je hebt het gevoel dat je de verbinding met de mensheid en de aarde kwijt bent, waardoor je voor je gevoel aan het ronddolen bent.

Ik zie jou, lieve lichtbrenger, en ik weet hoe dit voelt. Maar weet dat jij er toe doet. Door steeds weer te kiezen voor het licht in jezelf lever jij al een belangrijke bijdrage aan de wereld. Het lijkt klein, maar het is groots. Maar hoe doe je dat, kiezen voor het licht in jezelf?

Wees aanwezig bij je gevoel

Voel wat er in jou leeft aan emoties, zoals angst, verdriet, boosheid, frustratie of machteloosheid. Laat deze gevoelens door jou heen stromen, zonder je ermee te identificeren. Wees gewoon aanwezig bij jouw gevoelens, laat ze er helemaal zijn. Je hoeft niets weg te drukken, maar verbind je er ook niet mee. Voel ze en kijk ernaar. Adem er naartoe.

Visualiseer maar dat deze gevoelens op het ritme van jouw ademhaling door jou heen stromen en via je voeten de aarde instromen. De aarde zal deze gevoelens met liefde opnemen en transformeren in licht. Vraag daarna de Bron om jou op te vullen met onvoorwaardelijke liefde en goddelijk licht. Voel maar hoe je hele lichaam daarmee opgevuld wordt.

Deze oefening kun je net zo vaak doen als je fijn vindt. En door dit te doen verlicht je de aarde al. Hiermee lever je al een belangrijke bijdrage aan het tot stand brengen van de Nieuwe Aarde. Dus geef niet op. Jij doet ertoe!

Wil je jouw volgende stap ontdekken?

Wil je graag weten hoe jij als lichtbrenger jouw unieke bijdrage kunt leveren aan de Nieuwe Aarde? Of wil je ontdekken wat jou hierin nog tegenhoudt? Dan laat het me weten. Ik ga graag met je in gesprek.

Via de knop hieronder kun je een gratis en Magische Missie gesprek aanvragen. Daarin bekijken we samen waar je tegenaan loopt. Ik stem mij op jou af en deel met je wat ik bij je voel en zie. Ook kijken we waar je naar verlangt en wat jou nu zou kunnen helpen. Je krijgt van mij een advies wat ik denk dat voor jou nu de beste volgende stap is.

Resoneert mijn verhaal met je? Klik dan op de knop hieronder en vraag jouw gratis Magische Missie gesprek aan. Daarbij krijg je minimaal 2 inzichten voor jouw volgende stap op je zielspad!

 

Inspiratie in je mailbox?

Vind je het fijn om regelmatig (max. 2 keer per maand) inspiratie en tips te ontvangen over je zielsmissie vinden, het pad van je ziel lopen en jouw magie en meesterschap ontdekken?

Schrijf je dan in voor Sprankelpost. Je kunt je hier op elk moment weer voor uitschrijven.

 

Over mij

Ik ben Petra Swart, zielsmissiementor en spiritueel transformatiecoach voor sensitieve, bezielde coaches, healers en spirituele ondernemers (in spé).

Op deze plek deel ik interessante tips en inspiratie over je zieletalenten en zielsmissie ontdekken, innerlijke blokkades oplossen die belemmeren dat jij doet waarvoor je op aarde bent en over de spirituele reis naar jouw magische meesterschap. En nog veel meer!

Herken je jezelf in mijn verhalen en wil je graag eens praten over de stappen die je kunt zetten om te doen waarvoor je op aarde bent? Vraag dan hier een gratis Magische Missie gesprek aan.

Coachingstraject ‘Ontdek de magie van jouw pure zelf’.

Training ‘Magisch Meesterschap’

 

Interessante artikelen:

Inspiratie in je mailbox?
Klik hier om je in te schrijven voor Sprankelpost.

Je ontvangt dan twee keer per maand inspiratie en tips over je zielsmissie vinden, het pad van je ziel lopen en jouw magie en meesterschap ontdekken.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin