Home » Blog » Jezelf zijn » Wat is jouw geheime schat?

Wat is jouw geheime schat?

door | 7 apr, 2022 | Jezelf zijn, Zielsmissie

‘Mevrouw, u doet altijd zo blij!’, zei een student ooit tegen mij toen ik nog lesgaf in het mbo. Ze vond het een beetje gek dat ik regelmatig als een blij ei voor de klas stond, maar stiekem vond ze het ook wel leuk. Ze moest altijd tegen wil en dank om mij lachen.

Want tja, dat blije, stralende, sprankelende ei zit nou eenmaal in mij en dat laat zich af en toe zien. Maar dat was niet altijd zo. Lang heb ik dat stralende licht en die speelsheid in mijzelf weggeduwd. Ik schaamde me er een beetje voor, al had ik dat zelf niet eens in de gaten. Pas toen ik meer en meer laagjes ging afpellen en ontdekte wie ik nou écht ben, kwam die sprankelende, speelse, lichte kern steeds meer naar buiten. Dit ‘blije ei’ hoort bij wie ik ben op zielsniveau, bij mijn pure kern.

Tegenwoordig hoor ik vaak dat juist mijn lichtheid en sprankeling mensen helpt om het licht in zichzelf óók weer te voelen. Dat blije ei is dus een van mijn meeste waardevolle eigenschappen. Mijn gouden schat, als het ware.

Jouw gouden gaven

Het zijn vaak de eigenschappen waar we ons een beetje voor schamen die onze geheime schat zijn. Die kenmerken in jezelf die je altijd een beetje wegmoffelt, bang om stom gevonden te worden als je deze laat zien. Want tja, angst voor afwijzing is een van onze grootste menselijke angsten. Niet zo gek dus dat je de eigenschappen die een beetje kwetsbaar voelen wegduwt in jezelf.

Maar dit betekent wel dat jij minder jouw pure zelf bent. En dat jouw gouden schat, datgene waarmee jij écht van waarde kunt zijn voor de wereld, verborgen blijft. Jammer! Want hierdoor kun jij niet volledig doen waarvoor jij op aarde bent. Jouw zielsmissie is immers altijd verbonden met jouw zieletalenten: die gaven die op zielsniveau bij jou horen. Om volledig jouw zielsmissie te kunnen leven, is het de bedoeling dat jij jouw zieletalenten omarmt. Dus graaf die verborgen schat op en laat hem zien!

Herken je dat? Denk er eens over na. Welke eigenschappen van jouzelf druk jij, bewust of onbewust, weg in jezelf of maak je kleiner dan ze eigenlijk zijn?

Gratis inzichtgesprek

Wil jij ontdekken wat jouw gouden gaven zijn, waarmee jij echt van waarde bent voor de wereld? Maar heb je geen idee hoe je daar achterkomt? Ik ga er graag over met je in gesprek. Tijdens het gratis inzichtgesprek bekijken we waar jij tegenaan loopt en waar je naar verlangt. Ik deel met je wat ik bij je zie en voel en we bespreken samen welke stappen jij nu zou kunnen zetten om bij jouw verlangen uit te komen.

Vraag jouw gratis inzichtgesprek aan via onderstaande knop.

Ik spreek je graag!

 

Over mij

Als spiritueel transformatiecoach voor sensitieve hartwerkers, lichtbrengers en bezielde ondernemers deel ik hier interessante tips en inspiratie over het licht in jezelf terugvinden, leven en werken vanuit bezieling, je zieletalenten en zielsmissie ontdekken en nog veel meer.

Zodat jij volledig in jouw licht kunt staan en kunt doen waarvoor je op aarde bent!

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin