Home » Blog » Jezelf zijn » Wees licht!

Wees licht!

door | 28 okt, 2020 | Jezelf zijn

Gelukkig mogen zijn van jezelf. Zwaarte loslaten. Geen trauma’s meer dragen voor je familie, maar in alle vrijheid je eigen pad lopen. Gewoon dat licht mogen zijn dat je in essentie bent.

Dit thema kom ik bij vrijwel al mijn cliënten tegen. Vaak zitten er nog veel oude angsten en onbewuste overtuigingen op. Want jezelf toestaan om gewoon helemaal jezelf te zijn en die ballast los te laten… pfoe, dat is vaak best wel een ding! Want wie ben je zonder al die zwaarte? Veel mensen weten dat niet meer, omdat ze de zwaarte al zo lang met zich meedragen. Ze zijn het licht in zichzelf vergeten of het is heel erg dof geworden.

Daarom zeg ik het hier graag nog een keer. Jij bent LICHT. Dat is hoe je als ziel naar de aarde bent gekomen. Tijdens je leven, soms al in de buik van je moeder, heb je allemaal zwaarte op je rug geladen, van jezelf en van anderen. Maar dat hoeft niet.

Iemand zei ooit tegen mij: ‘Het is de bedoeling dat we allemaal weer blije guppies worden.’ Mooi gezegd, want zo is het ook. Je mag alle ballast loslaten en weer dat licht zijn dat je diep van binnen al bent. Je hoeft het jezelf alleen maar toe te staan om dit te zijn. Straal, sprankel en wees licht!

Dit wil niet zeggen dat je je nooit verdrietig of boos mag voelen. Laat je gevoelens er zijn, maar sleep ze niet eindeloos met je mee. Voel ze en laat ze weer los. En keer dan weer terug naar dat licht in jezelf. Want dát is wie jij werkelijk bent.

Daarom vind ik dit lied van Ajeet Kaur ook zo mooi: 

I am the light of my soul
I am beautiful
I am bountiful
I am bliss
I am, I am
Beautiful…
I am, I am
Bountiful…
I am, I am
I am bliss

Kun jij het licht van jouw ziel voelen? Dat blije guppie in jezelf, die is wie jij werkelijk bent? Laat het hieronder weten!

Over mij

Ik ben Petra Swart, zielsmissiementor en spiritueel transformatiecoach voor sensitieve, bezielde coaches, healers en spirituele ondernemers (in spé).

Op deze plek deel ik interessante tips en inspiratie over je zieletalenten en zielsmissie ontdekken, innerlijke blokkades oplossen die belemmeren dat jij doet waarvoor je op aarde bent en ook over bezield ondernemen vanuit jouw pure zelf. En nog veel meer!

Herken je jezelf in mijn verhalen en wil je graag eens praten over de stappen die je kunt zetten om te doen waarvoor je op aarde bent? Vraag dan hier een gratis Magische Missie gesprek aan.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tweet
Share
Share
Pin