Home » Blog » Jezelf zijn » Wees licht!

Wees licht!

door | 28 okt, 2020 | Jezelf zijn

Gelukkig mogen zijn van jezelf. Zwaarte loslaten. Geen trauma’s meer dragen voor je familie, maar in alle vrijheid je eigen pad lopen. Gewoon dat licht mogen zijn dat je in essentie bent.

Dit thema kom ik bij vrijwel al mijn cliënten tegen. Vaak zitten er nog veel oude angsten en onbewuste overtuigingen op. Want jezelf toestaan om gewoon helemaal jezelf te zijn en die ballast los te laten… pfoe, dat is vaak best wel een ding! Want wie ben je zonder al die zwaarte? Veel mensen weten dat niet meer, omdat ze de zwaarte al zo lang met zich meedragen. Ze zijn het licht in zichzelf vergeten of het is heel erg dof geworden.

Daarom zeg ik het hier graag nog een keer. Jij bent LICHT. Dat is hoe je als ziel naar de aarde bent gekomen. Tijdens je leven, soms al in de buik van je moeder, heb je allemaal zwaarte op je rug geladen, van jezelf en van anderen. Maar dat hoeft niet.

Iemand zei ooit tegen mij: ‘Het is de bedoeling dat we allemaal weer blije guppies worden.’ Mooi gezegd, want zo is het ook. Je mag alle ballast loslaten en weer dat licht zijn dat je diep van binnen al bent. Je hoeft het jezelf alleen maar toe te staan om dit te zijn. Straal, sprankel en wees licht!

Dit wil niet zeggen dat je je nooit verdrietig of boos mag voelen. Laat je gevoelens er zijn, maar sleep ze niet eindeloos met je mee. Voel ze en laat ze weer los. En keer dan weer terug naar dat licht in jezelf. Want dát is wie jij werkelijk bent.

Daarom vind ik dit lied van Ajeet Kaur ook zo mooi: 

I am the light of my soul
I am beautiful
I am bountiful
I am bliss
I am, I am
Beautiful…
I am, I am
Bountiful…
I am, I am
I am bliss

Kun jij het licht van jouw ziel voelen? Dat blije guppie in jezelf, die is wie jij werkelijk bent? Laat het hieronder weten!

Over mij

Als spiritueel transformatiecoach voor  hoogsensitieve vrouwen deel ik hier interessante tips en inspiratie over het licht in jezelf terugvinden, leven vanuit vertrouwen en overgave, je zieletalenten en zielsmissie ontdekken en nog veel meer.

Zodat jij ook weer kunt leven vanuit jouw sprankelziel en kunt doen waarvoor je op aarde bent!

Gerelateerde artikelen

Gebruik jij al jouw zieletalenten?

Gebruik jij al jouw zieletalenten?

Veel hoogsensitieve vrouwen hebben de neiging om zichzelf een beetje te verstoppen. Om niet alles van zichzelf te laten zien. En wat kun je nou eigenlijk… De talenten die je hebt, vind je waarschijnlijk geen talenten. Je hangt ze niet aan de grote klok, want misschien schaam je je er zelfs een beetje voor.

Lees meer
4 tips wat je kunt doen bij straalangst

4 tips wat je kunt doen bij straalangst

Herken je dat? Je voelt dat licht in jezelf. Je wéét dat je hier op aarde iets te doen hebt en je voelt zo’n diep verlangen om die missie uit te voeren. Maar steeds wanneer je stappen wilt zetten, is er iets in jou wat je tegenhoudt. Of misschien zet je wel kleine stapjes, maar je hebt toch ergens het gevoel dat er niet uit je komt wat erin zit. Je hebt meer in je mars, je hebt zoveel potentie en ideeën, maar die blijven ergens in jou hangen. Dan kan het zijn dat je last hebt van straalangst.

Lees meer
Het belang van spelen

Het belang van spelen

Speel jij nog wel eens nu je volwassen bent? Doe je nog wel eens wat je gevoel je ingeeft en zing, dans, huppel of spring je nog wel eens? Laat jij je creatieve energie stromen door te tekenen, schilderen, schrijven of knutselen? Niet? Wat jammer!

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin