Kennismakingspakket

Ontdek of het traject Zielsgelukkig bij jou past!

Zoek jij een goede coach of therapeut?

Je weet dat je zo niet verder kunt. Je loopt vast in je leven en bent nu op zoek naar een goede coach of therapeut. Iemand die jou  écht begrijpt en ziet wat jij nodig hebt.

Maar wil je eerst weten of er een klik is?

Om zo maar in te stappen in een traject van minimaal een half jaar vind je echter heel spannend. Daarom wil je eerst weten of er een klik is met mij als coach en therapeut. 

En wil je graag eerst een kijkje in de online modules nemen?

Ook is het voor jou nog niet helemaal duidelijk wat de online modules precies inhouden en hoe die in elkaar zitten. Je wilt graag een voorproefje van zo’n module voordat je besluit deel te nemen.

Maak met behulp van het kennismakingspakket een gemotiveerde keuze vanuit je hart!

i

Je hebt inzicht in jouw probleem

Door het gesprek heb je inzicht gekregen in jouw probleem en de stappen jij nu zou kunnen zetten om het leven te leiden waar je zo naar verlangt.

Je hebt de eerste stappen gezet

Door de sessie waarin we meteen aan de slag gaan met jouw probleem, heb je de eerste stappen gezet op weg naar heling.

Je kunt een bewuste keuze maken

Je weet nu wat het traject Zielsgelukkig inhoudt en of er een klik is met mij. Daardoor kun je een bewuste keuze maken of je wilt deelnemen.

Laat het kennismakingspakket jou helpen om een goede keuze te maken vanuit jouw hart

‘Zielsgelukkig’ is de naam van dit traject en dat is niet voor niets. Dit complete en diepgaand transformerende traject brengt jou, als hoogsensitieve vrouw, weer terug naar je ziel. Want dat is waar je het geluk vindt.

Maar ik kan me voorstellen dat je niet zomaar wilt instappen in een traject dat een investering van je vraagt in tijd en geld. Daarom kun je door middel van het kennismakingspakket ontdekken of het traject Zielsgelukkig past bij wat jij nu nodig hebt. En natuurlijk ook of er een klik is met mij als coach en therapeut. Omdat we voor wat langere tijd samen ‘op reis’ gaan, is het heel belangrijk dat we allebei voelen dat jij bij Centrum Sprankel op de juiste plek bent.

Misschien voel je dat het traject Zielsgelukkig jou aantrekt, maar is de drempel nog te hoog om direct in te stappen. Dan is het kennismakingspakket een fijn hulpmiddel om bewust een goede keuze te maken, vanuit je hart!

Veelgestelde vragen

Wat houden de online modules in?

Het traject Zielsgelukkig bevat o.a. 12 online modules. Elke module bestaat uit een werkboek met uitleg, oefeningen, creatieve teken- en schrijfopdrachten, meditaties (MP3) en inspirerende filmpjes en teksten.

Bij het kennismakingspakket krijg je 2 online modules: module 0 en 1.

In module 0 vertel ik je hoe de online modules in elkaar zitten, wat je nodig hebt tijdens het traject en wat je precies gaat doen. Ook geef ik informatie over hoogsensitiviteit, waaronder een vragenlijst waarmee je kunt testen of je hoogsensitief bent.

In module 1 leer je hoe belangrijk aarden is, vooral voor hoogsensitieve mensen, en krijg je tips, technieken en oefeningen om te leren aarden. Inclusief een fijne meditatie om je te verbinden met de aarde.

Kijk hier voor meer informatie over de online modules binnen het traject Zielsgelukkig.

Wat is een sessie Sprankelcoaching?

Tijdens een sessie Sprankelcoaching (onderdeel van het kennismakingspakket en ook van het traject Zielsgelukkig) bekijken waar jij op dit moment last van hebt en waar je tegenaan loopt. Op basis daarvan bekijk ik wat jij nu nodig hebt.

Ik werk lichaamsgericht en holistisch. Dat wil zeggen dat een klacht nooit op zichzelf staat. Lichaam, geest en ziel zijn één en hebben invloed op elkaar. Door jou te laten voelen en ervaren wat er in je lichaam aan pijn, spanning en emoties aanwezig is, komen we achter de achterliggende angsten, patronen, belemmerende overtuigingen en trauma’s. Door middel van technieken als Emotional Freedom Techniques (EFT), de Helende Reis, innerlijk kindwerk, lichaamsgericht traumawerk, emotiepressuur en healing help ik je vervolgens om deze angsten, patronen, overtuigingen en trauma’s aan te kijken en waar mogelijk los te laten.

Ook de familie waarin je bent geboren is van invloed op jouw systeem. Daarom werk ik zo nodig ook met een familieopstelling. Dit doe ik met poppetjes of met blaadjes op de grond, waarmee we jouzelf en jouw familieleden representeren. Op die manier wordt zichtbaar welke familieleden invloed op jou hebben en wat jij mogelijk draagt voor jouw familie.

Wil jij inzicht in jouw probleem en weten welke stappen je nu zou kunnen zetten?

Met het kennismakingspakket zet je al de eerste stappen op weg naar heling en het leven waar jij zo naar verlangt.

Én je kunt een bewuste keuze maken voor de weg die nu het beste bij jou past.