Lichtcirkel voor de Nieuwe Aarde

  • Voel jij dat er een nieuwe wereld mag ontstaan waarin liefde, licht, verbinding en eenheid centraal staan?
  • Heb jij het gevoel dat je hierin een taak hebt om deze Nieuwe Aarde neer te zetten?
  • Zou je graag samen met andere hoogbewuste lichtbrengers de krachten bundelen om de Nieuwe Aarde dichterbij te brengen?

Dan ben je van harte uitgenodigd om (gratis) deel te nemen aan de Lichtcirkel voor de Nieuwe Aarde!

Wat is de Lichtcirkel voor de Nieuwe Aarde?

De Lichtcirkel voor de Nieuwe Aarde is een online groepsbijeenkomst van hoogbewuste lichtbrengers. Tijdens deze Lichtcirkel bundelen we onze lichtkracht en creëren we een groot krachtveld, dat daadwerkelijk verandering kan brengen.

Wat gaan we doen tijdens de Lichtcirkel?

  • Je verbindt je met jouw lichtkracht;
  • Je verbindt jouw lichtkracht met de aarde en met die van de andere lichtbrengers in de Lichtcirkel;
  • Je verbindt jouw lichtkracht met het veld van liefde en licht;
  • Je visualiseert jouw visie voor de Nieuwe Aarde.

Wat doet de Lichtcirkel voor jou?

Je vergroot en versterkt jouw lichtkracht, oftewel de kracht van jouw energieveld. Je levert daarmee een bijdrage aan een Nieuwe Aarde vol licht en liefde, wat een heerlijk en vervullend gevoel is!

Na de Lichtcirkel voel je je krachtig en licht. Ook voel je je verbonden met het netwerk van lichtbrengers en met de Nieuwe Aarde. Het is zo fijn om te voelen dat je hierin niet alleen staat, maar dat we samen het licht naar de aarde brengen en zo de Nieuwe Aarde creëren!

Hoe werkt het?

De Lichtcirkel voor de Nieuwe Aarde vindt online plaats via Zoom. Na je inschrijving ontvang je hiervoor een link, waarmee je kunt deelnemen op de betreffende datum en tijd. Daarbij ben je niet in beeld en je hoeft ook niets te zeggen. Daardoor kun je volledig zakken in de meditatie en visualisatie.

De eerstvolgende Lichtcirkel voor de Nieuwe Aarde is over:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Wie ben ik?

Ik ben Petra Swart, spiritueel transformatiecoach, energetisch therapeut, trainer voor hoogbewuste lichtbrengers en vooral ‘professioneel lichtjesaansteker’. Ik help hoogbewuste vrouwelijke lichtbrengers (ook wel lichtwerkers genoemd) om onbewuste blokkades los te laten. Ook leer ik hen om in hun lichtkracht te gaan staan en weer te sprankelen vanuit hun ziel. Zodat ze met al hun prachtige talenten de wereld een beetje mooier en lichter kunt maken!

Als ik één ding weet, dan is het wel hoe het is om je als sensitieve, hoogbewuste vrouw staande te moeten houden in een drukke wereld. Hoe overweldigend het soms kan voelen en hoe je het gevoel kan hebben dat jij niet goed genoeg toegerust bent om te overleven in deze soms harde wereld. Ik heb zelf lang geworsteld met mijn hooggevoeligheid en het vinden van mijn plek op aarde. Daarbij heb ik me ook vaak alleen gevoeld en anders dan anderen. Maar inmiddels zet ik mijn sensitiviteit, verhoogd bewustzijn en grote invoelingsvermogen in om anderen te helpen. En dat gun ik jou ook!

Want ik geloof dat wij, als hoogbewuste lichtbrengers, iets te doen hebben hier op aarde. Dat wij de wereld een beetje beter kunnen maken, juist door onszelf te zijn en onze zachte kracht te laten zien en in te zetten. Daarom is het mijn missie om sensitieve, hoogbewuste vrouwelijke lichtbrengers te helpen om helemaal zichzelf te zijn en hun prachtige lichtje weer aan te steken, zodat ze kunnen doen waarvoor ze hier op aarde zijn!

Schrijf je nu in voor de eerstvolgende Lichtcirkel voor de Nieuwe Aarde