Magie & Alignment traject

Doorbreek onbewuste blokkades en verbind je met jouw pure, lichte, goddelijke zelf

Zodat jij kunt doen waarvoor je op aarde bent!

 

Herken je dit?

Je houdt jezelf klein

Je voelt dat je hier op aarde iets te doen hebt, maar angst, twijfel en onzekerheid blijven jou parten spelen. Je wilt heel graag volledig in jouw licht staan en je niet meer klein houden, maar iets in jou blokkeert daarin. Maar wat?

Je weet niet wie je eigenlijk bent

Je voelt je zo anders dan de mensen om je heen. Je hebt je lang aangepast aan wat anderen van jou verwachtten en daardoor ben je jezelf kwijtgeraakt. Je verlangt naar een diepe verbinding met jezelf op zielsniveau, maar je weet niet goed hoe je daar komt.

Je durft jouw spirituele kant nog niet helemaal te laten zien

Je bent jezelf spiritueel aan het ontwikkelen, maar je durft jouw spirituele gaven nog niet volledig te laten zien. Je bent bang voor de reacties van anderen, maar je voelt ook dat je jezelf hierdoor klein houdt.

Je verlangt naar meer magie en flow in jouw leven

Je wilt de zwaarte die je vaak voelt loslaten, het gevoel dat alles moeizaam gaat. Speelsheid, sprankeling en moeiteloosheid is waar je naar verlangt! Je voelt dat het leven veel magischer kan zijn dan het nu is. Maar hoe kom je bij die magie?

Levensveranderend transformatietraject op zielsniveau

Doorbreek onbewuste blokkades en  verbind je met jouw pure, grootste zelf

Zodat jij kunt doen waarvoor je op aarde bent!

Waarmee kan ik jou helpen in het Magie & Alignment traject?

Heling en transformatie

 • Innerlijk kindwerk
 • Heling van trauma vanuit je familielijn
 • Loslaten wat je draagt voor je familie
 • Loslaten van belemmerende angsten, overtuigingen en patronen
 • Heling van vorige levens
 • Heling op zielsniveau (incarnatietrauma)
 • Vergroten van je lichaamsbewustzijn
 • Herstellen van de verbinding met de aarde en de Bron (verticale uitlijning)
 • Vergroten van zelfliefde en zelfacceptatie

Spiritueel ontwaken

 • In je eigen energie blijven
 • Verbinden met jezelf op zielsniveau
 • Leven vanuit je Goddelijk Zelf in plaats van je ego
 • Overgave aan de kosmische flow en daarop meebewegen
 • Belichaming van je ziel
 • In je lichtkracht staan en je licht kunnen gebruiken voor jezelf en anderen
 • Verbinden met jouw spirituele gidsenteam

Zielspotentieel en meesterschap

 • Verbinden met het potentieel van je ziel (jouw grootste en puurste zelf)
 • Herinneren van jouw zieletalenten
 • Activeren van je meesterschap vanuit vorige levens en vanuit je kosmische oorsprong
 • Eenheid en verbinding voelen in jezelf en met alles om je heen
 • Leven vanuit jouw pure zelf en je magische meesterschap

Petra is een wonder op twee benen. Ik ben zo blij dat ik haar heb leren kennen.

Petry Kolks

Ik ben Petra Swart

Zielsmissiementor en spiritueel transformatiecoach

Als ik één ding weet, dan is het wel hoe het voelt om het lichtje in jezelf kwijt te zijn. Hoe wanhopig en uitzichtloos het kan voelen, wanneer je niet meer weet wie je bent en wat je te doen hebt in het leven. Ik heb me lang niet thuis gevoeld op aarde, omdat ik me zo anders dan anderen voelde. Pas toen ik rond mijn veertigste op een innerlijke reis naar mijzelf ging kwam ik erachter wie ik werkelijk ben: een lichtbrenger, diep transformerende heler en zielsmissiementor.

Door eeuwenoude trauma’s onder ogen te zien en los te laten, zowel uit dit leven, uit vorige levens als uit mijn familielijn, voelde ik het licht in mijzelf steeds groter worden. Mijn zelfvertrouwen groeide enorm, ook omdat mijn zieletalenten zich steeds meer ontplooiden. Zo bleek ik een heel groot multidimensionaal invoelingsvermogen te hebben, waardoor ik tijdens sessies met klanten feilloos aanvoel wat er in hen blokkeert. Ook hoor ik vaak dat mensen zich veel lichter voelen na een gesprek of sessie met mij, dus het woord ‘lichtbrenger’ is mij op het lijf geschreven. 😉

Ik geloof dat wij als bezielde hartwerkers hier iets te doen hebben op aarde. Stop met jezelf inhouden en aanpassen, maar ga volledig in jouw licht staan. Wanneer jij écht helemaal jezelf durft te zijn, kun jij jouw unieke bijdrage leveren aan de wereld. Ik help je graag om te ontdekken wie jij bent op zielsniveau en weer de Magische Meester te zijn die je ooit was.

Ga je met me mee op de mooiste reis van jouw leven?

Doorbreek onbewuste blokkades en kom in alignment met jouw pure, goddelijke zelf

Na dit diep transformerende zielstraject:

kun je jouw energie bij jezelf houden

zodat je je krachtiger en meer jezelf voelt

heb je onbewuste blokkades losgelaten

waardoor alles in je leven veel lichter en gemakkelijker voelt

weet je veel beter wie je bent

waardoor je keuzes kunt maken die écht bij jou passen

voel je innerlijke rust

Je ervaart een gevoel van eenheid en durft je over te geven aan de stroom van het leven

leef je vanuit je hart en intuïtie

waardoor je veel minder piekert en vrolijker en vrijer in het leven staat

laat jij jezelf zien zoals je bent

waardoor jij je  niet meer kleinhoudt, maar jouw potentieel laat zien

Enthousiaste klanten over Centrum Sprankel

Ik kwam binnen bij Centrum Sprankel met onzekerheden over mijn levensmissie. Al meerdere jaren heb ik het gevoel dat ik werk doe dat niet bij mij past. Mijn werk vraagt vooral veel cognitieve vaardigheden, maar ik voel me weinig emotioneel betrokken.

Petra bracht mij in alle sessies in contact met mijn gevoel, beter gezegd: met mijn Hogere Zelf. Het verbinden met mijn hart is voor mij de beste manier gebleken om in mijn kracht te staan en Petra heeft mij daarvoor de tools gegeven.

Petra is er heel goed in om mensen in hun kracht te zetten vanuit een holistisch perspectief met oog voor spiritualiteit. Juist die spirituele invalshoek heeft voor mij het traject bij Centrum Sprankel uniek gemaakt. Petra voelt intuïtief aan waar blokkades zitten en hoe deze energetische blokkades opgelost kunnen worden.

De sessies met Petra hebben mij in mijn kracht gezet en meer leren voelen. Ook heb ik geleerd om mijn hoofd, hart en buik te verbinden vanuit aarding. Ik voel mijn energie daardoor beter doorstromen en ervaar meer stabiliteit. Ik weet dat ik meer vanuit mijn hart mag gaan werken en ik start binnen enkele maanden met een andere baan, die beter aansluit bij wie ik nu ben.

Bedankt Petra, voor de warme, to-the-point begeleiding.

Iedereen die beter in balans wil komen en energetisch blokkades wil oplossen binnen een respectvolle, warme, empathische sfeer, kan ik Centrum Sprankel van harte aanbevelen!

Xander de Visser

Al tijden liep ik rond met een onrustig gevoel vanbinnen, nooit wetende waar het precies vandaan kwam. Na meerdere therapeuten en andere hulpbronnen te hebben geprobeerd door de jaren heen, kwam ik ineens op de site van Petra terecht, Centrum Sprankel. Focus op hoogsensitieve mensen en lichtbrengers, dat sprak mij gelijk aan!

Al tijdens het online kennismakingsgesprek brak er bij mij een muur en begon ik te huilen. Eindelijk iemand die mij kon vertellen waarom ik me zo voelde. Wat een openbaring. Maar nog belangrijker, iemand die mijn kon begeleiden tijdens mijn herstel en de zoektocht naar mijn innerlijke licht.

En zo heb ik een traject met Petra afgelegd vanaf het moment van aarden tot aan mijzelf weer opladen bij de bron. Vóór dit traject was er altijd een zeer groot gevoel van onrust in mij. Nu heb ik tools en begrip van haar gekregen, die mij verder op weg helpen om de onrust steeds verder te verdrijven. En het contact met mijzelf en mijn innerlijke licht is weer teruggekeerd.

Dankjewel Petra voor dit traject dat ik samen met jou heb mogen beleven!
Jouw rust, jouw stem en jouw begrip zijn een licht op zich!

Marianne

Petra is een van de beste energetisch therapeuten die ik ken!

Petra van Dreumel

In mijn zoektocht om nog dichter bij mijn passie, bij wat ik hier te doen heb, te komen, heeft Petra me op een hele fijne manier begeleid. Ze heeft me echt geholpen om weer dichter bij mijn ‘licht’ te komen.

Ik vind het fascinerend hoe snel en goed Petra mee kan voelen naar eerdere levens. Ze heeft mij heel erg geholpen om afscheid te nemen van dat wat in de geschiedenis mag blijven, waardoor ik nu weer verder kan. Dat doet ze vanuit rust, met respect, diepgang en vanuit veel innerlijke wijsheid.

Jessica Pepermans

Met grote nieuwsgierigheid begon ik aan je halfjaarsprogramma. Wat een interessant, waardevol en verrijkend traject. Top! Echt petje af voor dit mooie traject.

Ik gun het iedereen om samen met jou een kijkje naar binnen te nemen. Voor mij was en is het een mooie reis naar een glansrijk en lichter leven. Je hebt een enorm rijk invoelingsvermogen, dat maakte dat ik me vertrouwd en gezien voelde.

Heel erg dankjewel, Petra!

Astrid Baeten

Petra heeft mij geholpen om vrij te zijn. Ik bleef tegen de dingen des levens aanlopen en wist niet meer wat ik kon doen om het beter te maken. Daarom zocht ik contact met Petra.

Deze reis is voor mij een eye opener geweest. Petra voelt precies aan waar het knelt en probeert samen met jou een uitlating aan het ‘geknel’ te geven.

Behalve dat Petra heel lief is, is haar gevoelswereld groter dan je je kunt voorstellen. Daardoor is zij dé aangewezen persoon om jou te helpen met deze volgende stap in jouw leven.

A.W.

Petra heeft een prachtig talent om met energie te werken. Zij weet je energie weer helemaal in balans te brengen. Maar ze weet ook oude negatieve energie in je lichaam op te sporen en deze middels haar eigen energie om te zetten en je deze te laten verwerken. Zo kunnen oude onverwerkte emoties worden geheeld.

Ze doet dit met heel veel liefde en aandacht en je voelt je bij haar volledig veilig.

Bedankt Petra, voor deze geweldige ervaring.

Jolanda Sprokholt

Ga mee op een magische reis naar jouw pure zelf

Tijdens het 1-op-1 Magie & Alignment traject ga je op reis naar jezelf, naar wie jij écht bent op zielsniveau. Ik help je om te voelen wat er gevoeld mag worden, vooral op onbewust niveau.

Wanneer jij er klaar voor bent, zullen de blokkades die jou belemmeren naar boven komen. Dit kunnen blokkades uit dit leven of een vorig leven zijn, of blokkades die je bent gaan dragen voor je familie. Ik help je om deze los te laten en je weer te verbinden met jezelf op zielsniveau.

Door mijn grote, multidimensionale invoelingsvermogen voel ik wat er in jou blokkeert, zodat je meestal in enkele sessies al grote stappen kunt zetten. Een sessie is weinig praten, maar vooral voelen en ervaren op fysiek en energetisch niveau. Tijdens een sessie gebeuren vaak de mooiste en wonderbaarlijkste dingen. En dat voelt magisch…

Praktisch: wat krijg je?

Je kunt kiezen uit 3 varianten van het Magie & Alignment traject. De keuze is afhankelijk van waar je tegenaan loopt en natuurlijk ook van het bedrag dat je wilt investeren. Tijdens het gratis kennismakingsgesprek bespreken we welke variant het beste bij jou past. Als het nodig is, kan ik ook een coachingtraject op maat voor je maken.

Magische transformatie met behulp van het Lichtkrachtpakket

Bij de varianten Sparkle en Shine van het Magie & Alignment traject krijg je toegang tot het uitgebreide online Lichtkrachtpakket. Dit krachtige en buitengewoon waardevolle pakket bestaat uit vier modules, die jou meenemen op een reis door jezelf. Met behulp van de video’s, meditaties, visualisaties, helende zinnen en teksten, schrijfoefeningen en andere transformerende technieken maak jij steeds meer verbinding met jouw Goddelijk Zelf: degene die jij in essentie bent.

Het Lichtkrachtpakket helpt je om tussen de live sessies door bezig te blijven met jouw persoonlijke ontwikkelingsproces.

Het bestaat uit de volgende modules:

Module 1: Blijf in jouw eigen energie

Ontdek hoe je in jouw eigen energie kunt blijven en leer krachtige tools en technieken om energie die niet van jou is los te laten.

Module 2: Laat innerlijke blokkades los

Ontdek welke (onbewuste) innerlijke blokkades je zoal kunt tegenkomen. Je leert diverse krachtige technieken om deze blokkades los te laten.

Module 3: Stap in jouw lichtkracht

Leer wat lichtkracht is en hoe je spiritueel onderscheidingsvermogen ontwikkelt. Je ontwikkelt jouw vermogen om jouw lichtkracht te vergroten en je te verbinden met jouw Goddelijk Zelf.

Module 4: Voel je thuis op aarde

Ontdek waarom veel sensitieve hartwerkers zich niet thuis voelen op aarde. Leer wat belangrijk is om je hier wél thuis te voelen en vind jouw plek op aarde.

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik of het transformatietraject bij mij past?

Het 1-op-1 Magie & Alignment traject is speciaal ontwikkeld voor sensitieve hartwerkers, lichtbrengers en bezielde ondernemers die het licht in zichzelf zijn kwijtgeraakt. Je bent altijd maar bezig voor anderen, maar bent jezelf (een beetje) kwijtgeraakt. Je voelt dat er ergens in jou een blokkade zit die jou belemmert om stappen te zetten en te doen waarvoor jij op aarde bent.

Herken je jezelf in één of meer van deze aspecten? Dan is dit transformatietraject waarschijnlijk geschikt voor jou.

Voordat je je aanmeldt voor het traject, hebben we altijd eerst een (gratis en vrijblijvend) gesprek. Daarin bespreken we waar je tegenaan loopt en waar je naar verlangt en bekijken we samen of het traject inderdaad bij jou past. Past een coachingtraject op maat beter bij jou? Ook dat is mogelijk.

Dit  gratis en vrijblijvende gesprek kun je hier aanvragen.

Wat houdt een live coachingsessie in?

Tijdens de live coachingsessies bespreken we waar jij op dit moment tegenaan loopt. Op basis daarvan bekijk ik wat jij nu nodig hebt.

Ik werk lichaamsgericht en holistisch. Dat wil zeggen dat een klacht nooit op zichzelf staat. Lichaam, geest en ziel zijn één en hebben invloed op elkaar. Door jou te laten voelen en ervaren wat er in je lichaam aan pijn, spanning en emoties aanwezig is, komen we achter de achterliggende angsten, patronen, belemmerende overtuigingen en trauma’s. Door middel van technieken als Emotional Freedom Techniques (EFT), de Helende Reis, innerlijk kindwerk, lichaamsgericht traumawerk, energetisch werken met vorige levens, familieopstellingen en meditatie- en visualisatietechnieken help ik je vervolgens om deze angsten, patronen, overtuigingen en trauma’s aan te kijken en waar mogelijk los te laten.

Door mijn multidimensionale invoelingsvermogen voel ik tijdens een sessie al snel wat er in jou blokkeert. Hierdoor kun je na enkele sessies vaak al grote stappen zetten.

Lees hier nog meer over mijn methode en werkwijze.

Wat houdt een online Soul Body Fusion® sessie in?

Bij het transformatietraject zijn twee online Soul Body Fusion® sessies via Zoom inbegrepen. Deze online sessies van ca. 45 minuten plannen we samen in overleg in tussen de live sessies door.

Soul Body Fusion helpt je om jouw bewustzijn (jouw zielslicht) volledig in je cellen te brengen en je af te stemmen op jouw levenskracht. Met behulp van Soul Body Fusion wordt de frequentie van je lichaam in balans gebracht met de frequentie van je ziel. Je kunt zo meer en meer bezieling brengen in je lichaam en in je leven en steeds meer gaan stralen vanuit je hart.

Wat is een persoonlijk Mayaprofiel precies?

De oude Maya’s uit Midden-Amerika hadden een bijzondere relatie met tijd en ruimte, met de stand van de zon en de maan. Ze waren in staat om de samenhang tussen het universum, de aarde en de mensheid te ervaren. Deze samenhang hebben ze in de Mayakalender weergegeven.

De Tzolkin (de Mayakalender) is een magisch spiritueel hulpmiddel om te ontdekken wie jij bent op zielsniveau, wat jouw kernkwaliteiten en talenten zijn. Het vertelt ook hoe je vanuit de kosmos energetisch wordt ondersteund om te groeien, creëren en hoe je helemaal jezelf kunt zijn. Jouw Mayaprofiel is eigenlijk de blauwdruk van jouw ziel.

Jouw persoonlijke Mayaprofiel reken ik uit op basis van jouw geboortedatum. Hierin staat o.a. wie jij bent op zielsniveau, wat jouw levensthema is, wat jouw kernkwaliteiten zijn en wat jouw belangrijkste talenten én je valkuilen zijn.

De informatie in jouw Mayaprofiel is vaak heel herkenbaar en voelbaar op zielsniveau. 

Is een coachingtraject op maat ook mogelijk?

Heb jij het gevoel dat je iets anders nodig hebt? Bijvoorbeeld minder of juist meer sessies? Of is de investering voor dit traject te veel voor je, maar voel je wel dat je bij mij moet zijn?

Dan is een coachingtraject op maat mogelijk. Tijdens het gratis kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die ik bied. Zo geven we samen het traject op maat vorm.

Vraag hier jouw gratis Magische Missie gesprek aan.

 

Ik woon te ver weg. Wat is er mogelijk?

De live coachingsessies die bij het traject zijn inbegrepen geef ik bij voorkeur echt live, in mijn praktijkruimte in Elst (Gelderland). Wanneer je de reisafstand toch te groot vindt, is het mogelijk om deze sessies online te houden via Zoom. Dit geeft vaak verrassend goede resultaten. Laat het weten tijdens het kennismakingsgesprek als je dit zou willen.

Kan ik in termijnen betalen?

Betaling in 2 termijnen is mogelijk zonder meerprijs. Betaling in 3 of 4 termijnen is mogelijk. Je betaalt dan €15,- excl. BTW per termijn extra i.v.m. administratiekosten.

Voor wie is het Magie & Alignment traject geschikt?

Het transformatietraject past bij jou als je:

 • er klaar voor bent om blokkades aan te kijken en los te laten die jou belemmeren om te zijn wie je écht bent;
 • wilt ontdekken wie je écht bent op zielsniveau;
 • er klaar voor bent om volledig in jouw licht te gaan staan en te doen waarvoor jij op aarde bent;
 • open staat voor een nieuwe richting en vooral voor meer licht, sprankeling en magie in jouw leven;
 • bereid bent om verantwoordelijkheid te nemen voor jouw eigen groeiproces en daarin stappen te zetten buiten jouw comfortzone.
 • houdt van een meer spirituele aanpak en niet snel iets gek vindt.

Wanneer past het  transformatietraject niet bij je?

 • Als je veel psychische klachten hebt door ernstig, onverwerkt trauma, door een diepe depressie of door andere ernstige psychische aandoeningen;
 • Als je niet bereid bent om innerlijke blokkades aan te kijken en in de slachtofferrol wilt blijven zitten.

Coaching door Petra is het grootste cadeau dat je jezelf kunt geven

Wing Yu Chong

Enthousiaste klanten over Centrum Sprankel

Petra heeft mij geholpen bij mijn zoektocht naar wat mijn levensmissie is en hoe ik hier invulling aan kan geven. Gedurende 6 maanden heeft zij mij op een liefdevolle manier begeleid met laagdrempelige oefeningen waarbij de nadruk lag op gevoel.

Petra ‘logde’ bij me in en fungeerde als een spiegel. Ze leerde me voelen wie ik ben. Samen ontdekten we wat mijn talenten zijn en hoe ik deze in kan zetten.

Door haar coaching heb ik nu veel meer vertrouwen in mijzelf, in het hier en nu. Ik weet dat ik op mijn pad ben en dat alles wat ik doe, bijdraagt aan mijn levensmissie. Dit heeft mij heel veel rust gebracht, waardoor ik nu meer kan genieten van het leven.

Coaching door Petra is het grootste cadeau dat je jezelf kunt geven. Petra, dank je wel voor alles!

Wing Yu Chong

Petra is een wonder op twee benen. Ik ben zo dankbaar dat ik haar heb leren kennen.

Ik had alles en toch bleef ik een last met me meezeulen: een gevoel van onbehagen en negativiteit. Ik kon er zelf de vinger niet opleggen. Toen kwam Petra op mijn pad. Ik kan niet uitleggen wat er gebeurde tijdens het traject dat ik bij haar volgde. Het was wonderlijk en ging mijn verstand te boven. Het resultaat voelt echt onbetaalbaar en het is het geld dan ook dubbel en dwars waard.

Ik voel nu weer lucht en ruimte in mijzelf. Er is echt een last van mijn schouders gevallen. Ik heb weer zin in het leven, met alles wat dit met zich meebrengt. Ik volg nu het pad van vertrouwen.

Dankjewel Petra, voor je rust, je geduld en vertrouwen. Je gaf me een prachtig cadeau!

Petry Kolks

Ik ben Petra heel dankbaar voor het coachingstraject dat ik bij haar heb gedaan. We hebben veel aangeraakt en zijn diep gegaan. Ik ben thuisgekomen in mijn lichaam en heb nog meer contact kunnen maken met Moeder Aarde en de Bron. Ik heb de warmte en het licht door mij heen voelen komen en dat voelde als een overweldigende liefde.

Wat ik heel fijn vond in de sessies is dat Petra goed kon invoelen in mijn situatie en daarin doorvroeg. Ze zag en voelde heel goed wat er aangeraakt mocht worden. Verder vond ik het fijn dat Petra diverse methoden toepast en dat we de sessie pas eindigden als die ook ‘klaar’ voelde.

De ‘robot’ tussen mijn schouderbladen heb ik in mogen ruilen voor engelenvleugels. Nu mag ik die vleugels gaan spreiden en gaan vliegen. Ik ben heel dankbaar dat Petra op mijn pad is gekomen!

Judith Harmelink

Ik heb een traject bij Centrum Sprankel gedaan en jee, wat was dat fijn! Petra voelt precies aan waar je staat, hoe je je voelt en wat je nodig hebt. Ze put uit een schatkist aan oefeningen en technieken die ze in kan zetten om je te helpen.

Ik zet momenteel mijn eerste stappen als ondernemer en als gevoelig type merkte ik dat ik wel wat hulp kon gebruiken om balans te houden en bij mijzelf te blijven. Petra gaf me concrete handvatten, bijvoorbeeld om te aarden en mijn energie te reguleren. Daarnaast hielp ze mij om oud zeer en onzekerheden ‘op te ruimen’. Na iedere sessie voelde ik mij ontspannen en in contact met mijzelf en ik kreeg een groeiend vertrouwen in het pad dat ik bewandel.

Centrum Sprankel is een aanrader wanneer je gevoelig bent en ondersteuning kunt gebruiken bij je persoonlijke groei.

Petra van Dreumel

In een traject van een half jaar heb ik zes sessies gehad bij Petra. In deze sessies creëerde zij veiligheid en vertrouwen. Door Petra’s sensitiviteit kon ik diep in mijzelf zakken en durfde ik een belangrijk trauma aan te kijken. Dit trauma weerhield mij van het gaan leven van mijn zielsmissie.

Door de kundige en warme begeleiding van Petra heb ik mooie stappen gezet. Ik ben dichter bij mezelf gekomen en heb me opengesteld voor wat het leven mij te bieden heeft. Daarbij wist Petra mij altijd snel uit mijn hoofd terug in mijn lijf te laten zakken en stimuleerde ze mij om echt te gaan voelen.

Dankjewel Petra, dat je een half jaar lang mee hebt gekeken op mijn pad! Met behulp van jouw sprankelende kwaliteiten heb ik belangrijke stappen kunnen zetten richting mijn zielsmissie.

Saskia

Ik kwam bij Petra omdat ik merkte dat ik steeds weer tegen dezelfde dingen aanliep. Angst en onzekerheid bleven me beperken, welke trucjes ik daar ook tegenaan gooide. Stappen zetten lukte wel, maar het was nooit goed genoeg, gevoelsmatig bleef ik op hetzelfde punt steken.

Petra heeft mij tijdens een persoonlijk coachingstraject vanuit rust en zachtheid begeleid om ten diepste met mijzelf te verbinden en om mijn belemmerende overtuigingen los te laten. Nu sta ik steviger in mijn schoenen dan ooit, ik geloof in mijzelf en ben in staat om magie toe te laten in mijn leven. Een waanzinnig fundament!

Mandy

Ik kwam met het ‘probleem’ dat ik niet goed wist hoe ik met mijn hooggevoeligheid moest omgaan. Na de sessies bij Petra weet ik dit beter onder controle te krijgen. Ik zie mijn gevoeligheid nu niet meer als een probleem, maar eerder als een verrijking.

Voordat ik aan dit traject begon vond ik het moeilijk om rust te nemen, in mijn eigen energie te blijven of mijn hoofd een beetje leeg te maken. Nu weet ik hoe ik dit moet aanpakken. Tijdens de sessies met Petra vond ik het eerst lastig om mijzelf helemaal open te stellen. Later ging dit veel beter. Zelfs een online sessie in coronatijd heeft zijn vruchten afgeworpen en ging ook erg goed!

Kortom, ik kan beter omgaan met mijn hooggevoeligheid door de fijne en rustige sessies met Petra.

Myrthe Huisman

Toen ik mijn traject bij Petra startte was ik heel erg gericht op de wensen van de ander. Elke dag stond ik op met het gevoel dat er ieder moment onheil mijn pad kon komen. Ik voelde me gejaagd, gehaast en nerveus, en had last van een benauwd gevoel en maagpijn.

Tijdens de sessies met Petra ging ik letterlijk naar de plekken van de blokkades in mijn lichaam. Daardoor kwam er ruimte en licht. De energie ging weer stromen!

Petra nam me bij de hand, maar liet de regie volledig bij mezelf. Ik sta nu letterlijk steviger op mijn benen en heb mijn plek in het leven teruggevonden.

Patricia

Ik kreeg maar niet helder waarom er een soort drempel was, waardoor ik geen stap vooruit durfde te maken met mijn eigen ontwikkeling en ook met mijn praktijk. Daarom nam ik contact op met Petra, die ik ken als een lieverd. Zij wist mij met humor, magie en goed meevoelen op het juiste pad te krijgen.

Ik heb veel over mezelf geleerd en ook prachtige ‘reizen’ mogen maken door vorige levens. Petra zorgt daarbij altijd voor een veilige omgeving, waardoor je met vertrouwen de reis aangaat. Ik heb heel mooie inzichten gekregen tijdens mijn traject, waar ik echt mee vooruit kan!

Als je toe bent aan groeien in een veilige omgeving met een lieve, maar duidelijke coach, ben je bij Petra aan het juiste adres. Heel erg bedankt voor mijn traject!

Loes

Wát een mooie ervaring was de opstelling bij Petra! Nu nog voel ik de werking van de energetische shift die we hebben gecreëerd. Sinds de opstelling lijkt alles gemakkelijker te gaan en ik voel me veel lichter. Ik kan oprecht zeggen dat de opstelling mij ontzettend veel inzicht en lucht heeft gegeven.

Marloes Teunissen-Arends

Wil jij jouw pure, grootste zelf zijn en doen waarvoor je op aarde bent?

Laten we dan eens praten. Tijdens het gratis Magische Missie gesprek bekijken we samen waar je nu tegenaan loopt en wat jij nodig hebt om te doen waarvoor jij op aarde bent.

Liever een coachingtraject op maat? Vraag dan ook het Magische Missie gesprek aan!