Leer jezelf veel beter kennen

Krijg inzicht in wie je bent en wat je blokkades zijn

Je hebt het gevoel dat je jezelf kwijt bent

Je weet niet meer zo goed wie je nu eigenlijk bent. Je bent altijd maar bezig voor anderen, maar wie ben je zelf? Je verlangt ernaar om je weer verbonden te voelen met wie je ten diepste bent.

Je hebt het gevoel dat er iets in jou blokkeert

Je wilt je zo graag weer lekker in je vel voelen en verder komen in je leven, maar je hebt het gevoel dat er iets in jou blokkeert. Maar wat dat dan is, daar kom je maar niet achter.

Je leidt niet het leven dat je graag zou willen

Je voelt je geleefd door de razende molen van alledag. Je weet niet meer wat je wilt met je leven en wordt hierdoor steeds ongelukkiger. Je wilt zo graag doen waarvoor jij hier op aarde bent, maar dat lukt maar niet.

Zet de eerste stap naar transformatie

Numerologie is een prachtige en eenvoudige manier om meer inzicht te verkrijgen in jezelf. Bij een numerologische berekening reken ik diverse persoonlijke thema’s voor jou uit, op basis van jouw geboortedatum en geboortenamen.

Door de numerologische berekening en het persoonlijke advies:

  • Krijg je inzicht in jezelf en wie je werkelijk diep van binnen bent. Iets wat je onbewust waarschijnlijk al lang hebt aangevoeld, wordt nu voor jou bevestigd, zwart-op-wit.
  • Leer je jouw levensdoel en opdracht in dit leven kennen. Waarvoor ben je hier op aarde en wat heb jij hier te doen?
  • Weet je wat jouw levenslessen en blokkades zijn. Wat belemmert jou om jouw levensdoel en opdracht in dit leven te bereiken?
  • Door deze inzichten is het voor jou veel duidelijker geworden waar je aan mag werken om het leven te leiden waar je zo naar verlangt. En daardoor kun je concrete stappen zetten naar transformatie en verandering!

“Ik laat je voelen wie je diep van binnen bent, zonder de zwaarte en alles wat je bent gaan dragen. 

Ik help je om het licht in jou weer aan te steken en te stralen!

Want sprankelend leven vanuit je ziel is jouw geboorterecht.”

Door inzicht in jezelf en jouw blokkades kun je stappen zetten naar transformatie

Je ziet wie je werkelijk bent

Je weet veel beter wie je bent. Jouw essentie is onder woorden gebracht en dat geeft helderheid. Het maakt bewust wat je onbewust al wist.

Je hebt inzicht in wat jou blokkeert

Je hebt inzicht gekregen in wat jou blokkeert om jouw levensdoel te bereiken. Dit inzicht geeft rust en maakt duidelijk waar je aan mag werken.

Je weet welke stappen je nodig hebt

Door de inzichten over jezelf weet je welke concrete stappen je mag zetten naar transformatie en verandering.

Ervaringen van mijn cliënten

Sinds ik een verkeersongeluk heb gehad, moet ik het rustiger aan doen. Sindsdien vraag ik me af waarom sommige dingen niet lukken of weinig voldoening geven. 

Petra heeft voor mij een numerologische berekening gemaakt. Dit was een schot in de roos! Een pragmatisch en persoonlijk verslag dat me erkenning geeft voor wie ik ben, maar ook hoe ik mezelf onbewust belemmer. Na de toelichting van Petra realiseer ik me dat ik met inzicht en zonder angst onmetelijk krachtig kan zijn.

Remco

Ik was volkomen verrast door de numerologie uitgewerkt door Petra. Ondanks dat ik redelijk bewust ben, ben ik enorm geraakt door het onder woorden brengen van wie ik ben volgens de numerologie. Ik vond met name de levenslessen erg helder en doordat deze onder woorden zijn gebracht erg hanteerbaar.

Ook heeft Petra de geboortedata van mijn twee hondjes bekeken. Heel erg leuk en ontzettend kloppend!

Corien Snoek

Hoe kan numerologie jou helpen?

Numerologie is de eeuwenoude kennis van de getallen. Alles bestaat uit energie. Daarom heeft ook elk getal en elke letter zijn eigen unieke trilling. Volgens Pythagoras, de belangrijkste grondlegger van de westerse numerologie, zijn jouw geboortedatum en geboortenamen geen toeval. Daarom kun je met deze gegevens verbazingwekkend nauwkeurige inzichten krijgen in jezelf, jouw levenslessen, blokkades en je opdracht in dit leven.

Bij een numerologische berekening ontvang je een zeer uitgebreid verslag, gebaseerd op jouw geboortedatum en geboortenamen. Dit zeer complete verslag is een waardevol document dat je regelmatig nog eens kunt nalezen, zodat je de inzichten echt kunt integreren in je leven.

Wil je graag persoonlijk advies naar aanleiding van de berekening? Kies dan voor de numerologische berekening en advies. Tijdens een persoonlijk (telefonisch) gesprek van een uur krijg je een uitgebreide toelichting én waardevol advies over de stappen die jij nu zou kunnen nemen om het leven te gaan leiden waar je naar verlangt.

Wil jij inzicht in jezelf en wat jou blokkeert in je leven?