Home » Blog » Spirituele ontwikkeling » Breng de hemel op aarde en voel je thuis in jezelf

Breng de hemel op aarde en voel je thuis in jezelf

door | 9 nov, 2021 | Spirituele ontwikkeling

Veel lichtbrengers zijn al van kind af aan onbewust op zoek naar de verbinding met de Bron. Toen jij incarneerde in jouw lichaam (en zeker tijdens jouw geboorte) is de verbinding met de Bron en daardoor met jouw goddelijk Zelf verminderd of verbroken. Dit maakte dat je je nooit helemaal thuis voelde op aarde, want ‘thuis’ is voor jou je zielethuis oftewel de Bron. Hierdoor kun je het gevoel hebben dat je maar wat ronddoolt over de aarde en altijd maar zoekend bent.

Als kind ging je waarschijnlijk (onbewust) op zoek naar verbinding met de Bron en met jouw goddelijk Zelf door je lichaam te verlaten, bijvoorbeeld tijdens je slaap. Dit kan een gevoel geven van ‘verdwijnen’, zweven of niet helemaal aanwezig zijn in het hier en nu. Dit kan, zeker als kind, best een angstige ervaring zijn, waardoor je als volwassene nog steeds bang bent om te ‘verdwijnen’, te gaan zweven, wanneer je je verbindt met jouw essentie. Verbinden met jezelf is namelijk verbinden met jouw goddelijk Zelf, dat verbonden is met de Bron. Het gevoel van verdwijnen is niets anders dan het zoeken naar de verbinding met de Bron.

Angst om te verdwijnen

Door de angst voor het ‘verdwijnen’ hebben veel lichtbrengers die verbinding met de Bron op een gegeven moment niet meer gezocht en is deze verbroken. Maar daardoor verbrak je ook de verbinding met jouw goddelijk Zelf, met diegene die jij op zielsniveau bent.

Inmiddels is de trillingsfrequentie op aarde hoog genoeg om de energie van de Bron naar de aarde en naar je lichaam te halen en je op die manier te verbinden met de Bron. Het is daarvoor niet meer nodig om je lichaam te verlaten en te gaan ‘zweven’. Je kunt de hemel op aarde brengen als het ware. 😉

Door de energie van de Bron naar je toe te halen, in je lichaam, en je hiermee te verbinden kun jij je ook weer verbinden met jouw goddelijk Zelf, met wie jij bent op zielsniveau. En dat maakt dat jij je thuis kunt voelen op aarde. Je hebt jouw zielethuis naar de aarde gebracht.

Gratis Magische Missie gesprek

Voel jij je ook niet helemaal thuis op aarde? Heb je het gevoel dat je altijd aan het zoeken bent naar wie je eigenlijk bent en doe je daardoor ook niet waarvoor je op aarde bent? Ik ga hier graag over met je in gesprek!

Tijdens een gratis Magische Missie gesprek bekijken we samen waar je tegenaan loopt en waar je naar verlangt. Ik stem mij op jou af en deel met je wat ik bij je zie en voel. Je krijgt altijd minimaal twee superwaardevolle inzichten tijdens het inzichtgesprek.

Klik op onderstaande knop om jouw gratis Magische Missie gesprek aan te vragen.

Inspiratie in je mailbox?

Vind je het fijn om regelmatig (max. 2 keer per maand) inspiratie en tips te ontvangen over je zielsmissie vinden, het pad van je ziel lopen en jouw magie en meesterschap ontdekken?

Schrijf je dan in voor Sprankelpost. Je kunt je hier op elk moment weer voor uitschrijven.

 

Over mij

Ik ben Petra Swart, zielsmissiementor en spiritueel transformatiecoach voor sensitieve, bezielde coaches, healers en spirituele ondernemers (in spé).

Op deze plek deel ik interessante tips en inspiratie over je zieletalenten en zielsmissie ontdekken, innerlijke blokkades oplossen die belemmeren dat jij doet waarvoor je op aarde bent en over de spirituele reis naar jouw magische meesterschap. En nog veel meer!

Herken je jezelf in mijn verhalen en wil je graag eens praten over de stappen die je kunt zetten om te doen waarvoor je op aarde bent? Vraag dan hier een gratis Magische Missie gesprek aan.

Coachingstraject ‘Ontdek de magie van jouw pure zelf’.

Training ‘Magisch Meesterschap’

 

Interessante artikelen:

Inspiratie in je mailbox?
Klik hier om je in te schrijven voor Sprankelpost.

Je ontvangt dan twee keer per maand inspiratie en tips over je zielsmissie vinden, het pad van je ziel lopen en jouw magie en meesterschap ontdekken.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin