Home » Blog » Spirituele ontwikkeling » De tempels van Atlantis

De tempels van Atlantis

door | 22 mei, 2023 | Spirituele ontwikkeling

Atlantis. Tot een paar jaar geleden had ik er helemaal niets mee. Ik wist niet eens goed wat het was. Ja, iets met een land dat onder water was verdwenen of zo. Ik beschouwde het als een mooi sprookje.

Tot ik een paar jaar geleden tijdens een spirituele opleiding meer hoorde over Atlantis. Ik werd er nieuwsgierig van, want het voelde om een of andere reden bekend. Heel gek vond ik dat. Tijdens meditaties ‘belandde’ ik soms ineens in Atlantis en zag ik beelden voor me die vertrouwd voelden. Het voelde als thuiskomen, deze voor mij nieuwe wereld. Waar ik mij in dit leven hier op aarde heel vaak niet thuis had gevoeld, voelde ik mij onmiddellijk thuis in de hoge, lichte energie van Atlantis. Dit was de tijd van ‘Golden Atlantis’, het tijdperk waarin de mensen in Atlantis leefden in een gevoel van eenheid met alles wat er is.

Donkere tijden in Atlantis

Maar ook minder fijne gevoelens en donkere beelden kwamen naar boven, van een tijd waarin het minder goed ging in Atlantis. Waarin ik, zo voelde en zag ik, als magiër gedwongen werd mijn magie te misbruiken om andere mensen te onderdrukken. Geen wonder dat ik er in dit leven zo lang over heb gedaan om mijn gouden gaven, mijn magie, weer bewust te worden en te durven gebruiken.

De tempels van Atlantis

Toen ik me verdiepte in Atlantis en er boeken over las, stuitte ik ook op de tempels van Atlantis. Diana Cooper en Tim Whild, die zelf ook veel herinneringen aan Atlantis hebben, beschrijven de 13 tempels die in Atlantis zouden hebben gestaan. Met sommige tempels voelde ik meteen een connectie. Zoals de Tempel van Waarheid en de Tempel van Wijsheid en Kennis. Maar ook de Temple of One True Light, een naam die zo mooi is in het Engels dat ik hem maar niet heb vertaald. Ik voelde een diepe zielsverbinding met deze tempels en waar zij voor staan, het werk dat daar werd gedaan.

Toen ik half april de workshop ‘De magie van Atlantis’ voor het eerst gaf, liet ik de deelnemers tijdens een opstelling kennismaken met alle tempels van Atlantis. Wonderbaarlijk hoe zij op dezelfde manier direct werden aangetrokken door bepaalde tempels. En hoe kloppend dit voor hen voelde bij wie ze zijn op zielsniveau.

Workshop ‘De magie van Atlantis’

Roept Atlantis jou ook? En voel je een groot verlangen om meer over Atlantis te ontdekken en je te verbinden met deze energie? Met enige regelmaat houd ik de live dagworkshop ‘De magie van Atlantis’.

Tijdens deze workshop laat ik je kennismaken met Atlantis: met de tempels, de magische wezens van Atlantis, maar vooral met jouw Atlantische zelf en jouw meesterschap dat jij hebt meegenomen vanuit Atlantis.

Resoneert dit met je? Klik dan voor meer informatie en aanmelden op onderstaande knop.

 

Over mij

Ik ben Petra Swart, zielsmissiementor en spiritueel transformatiecoach voor sensitieve, bezielde coaches, healers en spirituele ondernemers (in spé).

Op deze plek deel ik interessante tips en inspiratie over je zieletalenten en zielsmissie ontdekken, innerlijke blokkades oplossen die belemmeren dat jij doet waarvoor je op aarde bent en ook over bezield ondernemen vanuit jouw pure zelf. En nog veel meer!

Herken je jezelf in mijn verhalen en wil je graag eens praten over de stappen die je kunt zetten om te doen waarvoor je op aarde bent? Vraag dan hier een gratis Magische Missie gesprek aan.

Gerelateerde artikelen

Roept Atlantis jou?

Roept Atlantis jou?

Ik schrijf regelmatig over Atlantis de laatste tijd. Dat zit zo: in deze bijzondere tijd, waarin velen van ons voelen dat we op weg zijn naar een...

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin