Home » Blog » Spirituele ontwikkeling » Jij hebt voor deze tijd gekozen

Jij hebt voor deze tijd gekozen

door | 25 jan, 2022 | Spirituele ontwikkeling

We leven al bijna twee jaar in een rollercoaster van verandering. De wereld zoals we die kenden, staat op zijn kop. Wat is waarheid? Wie kun je vertrouwen? Wie mag ik zijn in deze tijd? Dat zijn vragen die vast ook in jou naar boven zijn gekomen de afgelopen twee jaar. Zo’n heftige en transformerende tijd als deze zet alles op zijn kop wat je altijd voor waar hebt aangenomen. De schaduwkanten komen naar boven, zowel in de maatschappij als in jezelf.

Om voor mijzelf te spreken: ik heb nog nooit zo’n intense transformatie doorgemaakt als de afgelopen twee jaar. Ik kan me haast niet meer herinneren wie ik was voor die tijd of hoe ik me toen voelde.

Ik kan me voorstellen dat je wel eens moedeloos wordt van de hele situatie. Hoe lang gaat dit nog duren? Wanneer wordt het leven weer normaal? Maar het wordt niet meer normaal, althans, niet zoals vroeger. We zijn onderweg naar een heel nieuwe aarde. Een wereld waarin liefde, verbinding en harmonie centraal staan. Een wereld waarin iedereen gelijk is en de aarde van iedereen is. Waarin dieren en de natuur net zo belangrijk zijn als mensen.

Imagine…

You may say I’m a dreamer, but I’m not the only one.

I hope someday you’ll join us and the world will be as one.

John Lennon had een vooruitziende blik. Het ‘someday’ waar hij over schreef is nu. Deze nieuwe wereld is nu aan het ontstaan. En hoe zwaar en heftig deze tijd ook soms voelt, jij hebt ervoor gekozen om nu hier te zijn. Jij maakte al voor jouw geboorte de keuze om te incarneren juist op dit kantelpunt in de tijd.

Jouw licht in het netwerk

Kun je voelen hoe bijzonder dat is? Hoe geweldig het is dat wij hier nu zijn en dit mogen meemaken? Wij allemaal dragen bij aan het ontstaan van deze nieuwe aarde, iets wat al duizenden jaren geleden voorbestemd was. En zeker jij, als lichtbrenger, die weet en ten diepste voelt dat jij hier bent om licht en liefde te brengen en iets van waarde te doen voor de mensheid. Ook al weet je nog niet precies wat dat ‘iets’ is wat jij hier mag doen, wéét dat jij voor deze tijd hebt gekozen. Voel maar eens in heel je wezen hoe bijzonder het is dat jij hier nu bent.

En geloof in jezelf. Jij bent hier dus niet voor niets. Jij draagt bij aan het ontstaan van de nieuwe aarde, alleen al door te zijn wie jij bent. Door jouw licht uit te dragen. Jij bent een lichtje in dat grote netwerk van licht dat over de hele aarde verspreid is. En zonder jou is dat ‘lichtraster’ (want zo zie ik dat voor me) niet compleet. Dus stráál jouw licht uit en draag zo bij aan het ontstaan van de Gouden Tijd, de Nieuwe Aarde. Zie dit voor je en weet dat het gebeurt!

Gratis Magische Missie gesprek

Wil jij ook zo graag doen waarvoor je op aarde bent, maar heb je geen idee waar te beginnen? Of voel je dat er in jou nog het een en ander in de weg zit, maar weet je niet wat?

Ik ga graag met je in gesprek tijdens een gratis Magische Missie gesprek. We bekijken dan samen waar je tegenaan loopt en waar je naar verlangt. Tijdens dit gesprek stem ik mij op jou af en deel ik met je wat ik bij jou zie en voel. Het gesprek levert je minstens twee nieuwe inzichten op over de stappen die je zou kunnen zetten.

Klik op onderstaande knop om jouw gratis Magische Missie gesprek aan te vragen.

 

Inspiratie in je mailbox?

Vind je het fijn om regelmatig (max. 2 keer per maand) inspiratie en tips te ontvangen over je zielsmissie vinden, het pad van je ziel lopen en jouw magie en meesterschap ontdekken?

Schrijf je dan in voor Sprankelpost. Je kunt je hier op elk moment weer voor uitschrijven.

 

Over mij

Ik ben Petra Swart, zielsmissiementor en spiritueel transformatiecoach voor sensitieve, bezielde coaches, healers en spirituele ondernemers (in spé).

Op deze plek deel ik interessante tips en inspiratie over je zieletalenten en zielsmissie ontdekken, innerlijke blokkades oplossen die belemmeren dat jij doet waarvoor je op aarde bent en over de spirituele reis naar jouw magische meesterschap. En nog veel meer!

Herken je jezelf in mijn verhalen en wil je graag eens praten over de stappen die je kunt zetten om te doen waarvoor je op aarde bent? Vraag dan hier een gratis Magische Missie gesprek aan.

Coachingstraject ‘Ontdek de magie van jouw pure zelf’.

Training ‘Magisch Meesterschap’

 

Interessante artikelen:

Inspiratie in je mailbox?
Klik hier om je in te schrijven voor Sprankelpost.

Je ontvangt dan twee keer per maand inspiratie en tips over je zielsmissie vinden, het pad van je ziel lopen en jouw magie en meesterschap ontdekken.

Gerelateerde artikelen

Roept Atlantis jou?

Roept Atlantis jou?

Roept Atlantis jou ook? Steeds meer mensen voelen een intuïtieve verbinding met Atlantis zonder te weten waarom. Dit komt omdat we op weg zijn naar...

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin