Leven vanuit jouw sprankelziel begint hier

Vind je het leven zwaar geworden?

Je hebt het gevoel dat je het lichtje in jezelf bent kwijtgeraakt. Je leven voelt vaak zwaar. Eigenlijk heb je genoeg van al die zwaarte, maar je weet niet hoe je het licht in jezelf weer terugvindt.

Ben je de verbinding met jezelf kwijtgeraakt?

Je bent altijd maar bezig voor anderen, maar vergeet jezelf. En wie ben je eigenlijk écht? Je vindt het moeilijk om je diepgaand te verbinden met jezelf en je gevoelens. Ook voel je je vaak anders dan anderen, waardoor je je soms best alleen voelt.

Zou je graag weer willen sprankelen?

Je wilt je zo graag weer speels, licht en sprankelend voelen, want je weet diep van binnen dat dát is wie jij bent. Maar je weet niet hoe je daar weer bij komt. Ergens blokkeert er iets in jou, maar wat?

Breng de magie in jouw leven terug!

Volg de zachte fluistering van jouw sprankelziel die je naar een leven brengt dat mooier is dan je ooit had durven dromen…

De training ‘Leef vanuit jouw Sprankelziel’ is met recht levensveranderend te noemen. Want na het volgen van deze training heb je het lichtje in jezelf teruggevonden. Je voelt weer wie je eigenlijk bent op zielsniveau, waardoor je óók meer verbinding voelt met anderen en de wereld om je heen. Je geniet van een de diepe verbinding  met de aarde en met de energie van jouw spirituele bron. Daardoor gaat jouw energie nog meer stromen en straalt jouw licht van binnenuit!

Jouw natuurlijke speelsheid, sprankeling en creativiteit stop je niet meer weg, maar laat je volop toe in jouw leven. Je durft de controle los te laten en te vertrouwen op de stroom van het leven. Jouw intuïtie is versterkt en je weet deze vol vertrouwen in te zetten om het pad van jouw ziel te lopen. Je durft volop in jouw licht te staan en helemaal jouw sprankelende zelf te zijn. Echt, puur en authentiek. En dat geeft zo’n grote innerlijke rust, dat iedere dag als een cadeautje voelt. Magisch…

“Ik laat je voelen wie je diep van binnen bent, zonder de zwaarte en alles wat je bent gaan dragen. 

Ik help je om het licht in jou weer aan te steken en te stralen!

Want sprankelend leven vanuit je ziel is jouw geboorterecht.”

Ik ben Petra Swart

Lichtbrenger en spiritueel transformatiecoach

Als ik één ding weet, dan is het wel hoe het voelt om het lichtje in jezelf kwijt te zijn. Hoe wanhopig en uitzichtloos het kan voelen, wanneer je het gevoel hebt dat je niet meer weet wie je bent en wat je te doen hebt in het leven.

Maar ik geloof dat wij als sprankelende, hoogsensitieve lichtbrengers hier iets te doen hebben op aarde. En jij dus ook! Jij kunt de wereld een beetje mooier maken, juist door jouw liefdevolle, lichte, zachte zelf te zijn. Dit is jouw zachte kracht, die je kunt inzetten voor de wereld.

Sta jezelf toe om helemaal in jouw licht te gaan staan en durf te zijn wie jij écht bent, diep van binnen. Zonder te dragen voor anderen. Zonder iemand te moeten zijn die je niet bent. Uit ervaring weet ik dat er dan een enorme last van je schouders valt. En dat zelfs lichamelijke en psychische klachten kunnen verminderen of helemaal verdwijnen wanneer jij ervoor kiest om het lichtje in jezelf weer aan te steken en te laten sprankelen.

Daarom is het mijn missie om jou, lieve, hoogsensitieve lichtbrenger, te helpen om helemaal jezelf te zijn en jouw prachtige lichtje weer aan te steken! Ga je met me mee op de mooiste reis van jouw leven?

In de training ‘Leef vanuit jouw Sprankelziel’ leer je onder meer:

Jouw energie bij jezelf te houden

zodat je niet steeds doodmoe bent na contact met andere mensen.

Naar pijnthema's in je leven te kijken

op een meer spirituele en lichte manier, zonder de zwaarte in te duiken.

Focus te houden op het licht in jezelf

zodat je vanuit deze energie de dingen aantrekt waar je naar verlangt.

Je krachtig te verbinden met de aarde

op een nieuwe manier die jou helpt om je veel meer thuis te voelen op aarde.

Te voelen wie je bent op zielsniveau

waardoor je ook meer verbinding voelt met anderen en de wereld om je heen.

Te vertrouwen op je intuïtie

zodat je van daaruit keuzes kunt maken die écht bij je passen.

Het dragen voor anderen los te laten

en écht voor jezelf te kiezen, zodat je  jouw eigen pad kunt lopen. En nee, dat is niet egoïstisch!

Te verbinden met jouw spirituele bron

zodat je het gevoel van afgescheidenheid en eenzaamheid kunt loslaten.

De controle meer los te laten

en je over te geven aan de stroom van het leven. Want dan begint de magie…

Wat andere sprankelzielen zeggen over Centrum Sprankel

Jessica Pepermans

In mijn zoektocht om nog dichter bij mijn passie, bij wat ik hier te doen heb, te komen, heeft Petra me op een hele fijne manier begeleid. Ze heeft me echt geholpen om weer dichter bij mijn ‘licht’ te komen.

Ik vind het fascinerend hoe snel en goed Petra mee kan voelen naar eerdere levens. Ze heeft mij heel erg geholpen om afscheid te nemen van dat wat in de geschiedenis mag blijven, waardoor ik nu weer verder kan. Dat doet ze vanuit rust, met respect, diepgang en vanuit veel innerlijke wijsheid.

Saskia

In een traject van een half jaar heb ik zes sessies gehad bij Petra. In deze sessies creëerde zij veiligheid en vertrouwen. Door Petra’s sensitiviteit kon ik diep in mijzelf zakken en durfde ik een belangrijk trauma aan te kijken. Dit trauma weerhield mij van het gaan leven van mijn zielsmissie.

Door de kundige en warme begeleiding van Petra heb ik mooie stappen gezet. Ik ben dichter bij mezelf gekomen en heb me opengesteld voor wat het leven mij te bieden heeft. Daarbij wist Petra mij altijd snel uit mijn hoofd terug in mijn lijf te laten zakken en stimuleerde ze mij om echt te gaan voelen.

Dankjewel Petra, dat je een half jaar lang mee hebt gekeken op mijn pad! Met behulp van jouw sprankelende kwaliteiten heb ik belangrijke stappen kunnen zetten richting mijn zielsmissie.

Astrid Baeten

Met grote nieuwsgierigheid begon ik aan je halfjaarsprogramma. De modules die allemaal heel interessant en verrijkend zijn. De waardevolle meditaties en visualisaties. En natuurlijk de live sessies en de online gesprekken via Zoom. Top! Echt petje af voor dit mooie traject.

Ik gun het iedereen om samen met jou een kijkje naar binnen te nemen. Voor mij was en is het een mooie reis naar een glansrijk en lichter leven. Je hebt een enorm rijk invoelingsvermogen, dat maakte dat ik me vertrouwd en gezien voelde.

Heel erg dankjewel, Petra!

Marloes Teunissen-Arends

Onlangs heb ik met Petra een opstelling mogen doen en wát een mooie ervaring is dat! Nu nog voel ik de werking van de energetische shift die we hebben gecreëerd. Petra liet me nog beter in contact komen met mijn gevoel en ik kon precies zien welke rol ik zelf vervulde ten aanzien van de rol die ik wilde vervullen.

Sinds de opstelling lijkt alles gemakkelijker te gaan en voel ik me veel lichter. Ik kan oprecht zeggen dat de opstelling mij ontzettend veel inzicht en lucht heeft gegeven.

A.S.

Sprankelen deed ik voor mijn gevoel de laatste tijd niet echt meer. Ervaringen uit het verleden hebben me geleerd om naar de buitenwereld uit te dragen dat het goed met me gaat, ook wanneer ik niet goed in mijn vel zit. Tijdens de sessie haalde Petra echter feilloos de opgetrokken muurtjes neer. Ze nam me mee op een reis door mezelf, gaf inzicht en liet me zien dat ik er mag zijn. Ik hoef niet te voldoen aan de eisen waarvan ik denk dat de buitenwereld die aan mij stelt. Ik kan mezelf zijn en daar is niets mis mee.

Petra straalde rust en vertrouwen uit, waardoor ik me direct op mijn gemak voelde en het niet moeilijk was om me voor haar open te stellen.

De weken erna merkte ik dat ik steeds meer met een opener blik naar de wereld om me heen keek, ik voelde me prettig en straalde dat blijkbaar ook uit. Het was mooi om dat te horen!

Ga mee op reis naar een leven vanuit je ziel, vol licht en sprankeling!

De volgende training start op 5 juli 2021

Voor wie is de training ‘Leef vanuit jouw Sprankelziel’?

Deze training past bij jou als je:

 • er klaar voor bent om de zwaarte in jezelf en in jouw leven los te laten en nu écht voor jezelf te kiezen.
 • voelt dat ergens in jou dat sprankelende lichtje zit en je dit licht in jezelf groter wilt maken en voluit wilt laten stralen.
 • wilt ontdekken wie je écht bent op zielsniveau.
 • jouw kracht wilt maken van wat nu voelt als jouw zwakte (bijvoorbeeld je gevoeligheid).
 • leergierig bent en jezelf graag verder wilt ontwikkelen op persoonlijk en ook op spiritueel gebied. 
 • misschien al stappen hebt gezet op het spirituele pad en nieuwsgierig bent naar meer, al vind je het ook wel spannend.
 • open staat voor een nieuwe richting en vooral voor meer speelsheid, sprankeling en magie in jouw leven.
 • bereid bent minimaal 4 uur per week te investeren in deze training.
 • wilt groeien in een groep van gelijkgestemde zielsverwanten, die jou steunen en je vragen en twijfels herkennen. Want je hoeft niet alles alleen te doen!
 • bereid bent om verantwoordelijkheid te nemen voor jouw eigen groeiproces en daarin stappen te zetten buiten jouw comfortzone.

Wanneer past deze training niet bij je?

 • Als je veel psychische klachten hebt door ernstig, onverwerkt trauma, door een diepe depressie of door andere psychische aandoeningen.
 • Als je niet bereid bent om tijd, geld en energie in deze training te investeren.
 • Als je wilt dat de coach alles voor je oplost en jou vertelt wat je moet doen.

Alleen JIJ kunt het licht in jezelf weer aansteken en laten sprankelen. Wat ik je beloof is dat ik jouw betrokken en sprankelende coach, motivator en reisleider zal zijn op de belangrijkste reis van jouw leven: de reis naar het licht in jezelf.

Voel je dat de training 'Leef vanuit jouw Sprankelziel' jou kan helpen, maar wil je eerst meer weten?

Vraag dan een gratis en vrijblijvend inzichtgesprek aan.

Online modules die je leven zullen veranderen

In de training ‘Leef vanuit jouw Sprankelziel’ krijg je toegang tot 8 online modules. Deze zullen je helpen om diepgaand te transformeren en je leven ingrijpend te veranderen. Je leert diverse tools en technieken om jezelf te helen en de focus te houden op het licht in jezelf. Hier heb je de rest van jouw leven profijt van!

Elke module bestaat uit een video en/of tekst met uitleg over het thema, uitleg van de tools en technieken, oefeningen, creatieve teken- en schrijfopdrachten, meditaties (MP3) en inspirerende filmpjes en teksten.

Wil je meer weten over de inhoud van de modules? Klik dan op het plusje naast de module.

Module 0: Introductie

In deze introductiemodule vertel ik je hoe de online modules in elkaar zitten, wat je nodig hebt tijdens het traject en wat je precies gaat doen. Omdat deze training met name geschikt is voor hoogsensitieve mensen, geef ik in deze module ook informatie over hoogsensitiviteit, waaronder een vragenlijst waarmee je kunt testen of je hoogsensitief bent.

 

Module 1: Verbinden met de aarde

In deze module leer je om je krachtig te verbinden met de aarde, op een nieuwe manier die jou helpt om je veel meer thuis te voelen op aarde. Ook leer je technieken om jouw energie bij jezelf te houden en meer in je lichaam te zijn, waardoor je minder moe bent na contact met andere mensen.

Inclusief fijne meditaties.

Module 2: Zuiveren en beschermen

In deze module leer je waarom het zuiveren en beschermen van je energieveld zo belangrijk is. Ook krijg je veel tips en technieken om je te leren hoe je jouw energieveld zuivert en beschermt tegen prikkels, negatieve energieën en energie van anderen.

Inclusief meditaties en helende zinnen om jezelf te zuiveren en te beschermen.

Module 3: Pijnthema's en levenslessen

In deze module leer je om naar de pijnthema’s in jouw leven te kijken op een meer spirituele en lichte manier, zonder de zwaarte in te duiken. Je ontdekt welke levenslessen er achter deze pijnthema’s zit. Ook leer je spirituele technieken om gevoelens van angst en spanning en belemmerende overtuigingen los te laten.

Inclusief fijne meditaties en helende zinnen om blokkades los te laten en het licht in jezelf weer toe te laten.

Module 4: Het dragen voor je familie loslaten

In deze module leer je wat overgeërfd trauma is en waarom hoogsensitieve mensen vaak emoties en trauma dragen voor hun familie. Ook leer je op een meer spirituele manier te kijken naar jouw voorouderlijn en de reden dat je in deze familie bent geboren.

Verder bevat de module opdrachten om te onderzoeken wat je draagt van je voorouders en dit vervolgens los te laten met behulp van de meditaties en helende zinnen in deze module.

Module 5: Verbinden met jouw sprankelziel

In deze module ga je voelen wie je bent op zielsniveau en ga je je (weer) verbinden met jouw sprankelziel. Je leer om de zwaarte los te laten en de focus te houden op het licht in jezelf. Ook onderzoek je waar jij voor staat en wat op zielsniveau belangrijk voor je is in jouw leven. Zodat je keuzes kunt maken die echt bij jou passen.

Inclusief fijne meditaties.

Module 6: Verbinden met jouw spirituele bron

In deze module leer je om verbinding te maken met jouw spirituele bron, de plek waar jij als ziel vandaan komt. Wanneer je deze verbinding weer krachtig kunt voelen, wordt het veel makkelijker om de aarde als een fijne plek te ervaren. Ook helpt deze verbinding met jouw spirituele bron om het gevoel van afgescheidenheid en eenzaamheid los te laten.

Inclusief fijne meditaties.

Module 7: Luisteren naar je intuïtie

Wanneer je leert om naar je intuïtie te luisteren, kan dat het kompas worden op jouw levenspad. Met jouw intuïtie als gids kun je keuzes maken die passen bij wie je in essentie bent. In deze module leer je wat ervoor nodig is om beter te kunnen luisteren naar je intuïtie en welke boodschappen jouw intuïtie geeft. Inclusief handige oefeningen en meditaties om je intuïtie verder te ontwikkelen. 

Module 8: Leven vanuit vertrouwen en overgave

In deze uitgebreide module maak je kennis met de magie van het leven! Je leert om te leven vanuit vertrouwen en overgave, je leert de tekens op je pad lezen en de signalen van je hart en je lichaam duiden. Je oefent in het leven vanuit liefde in plaats van angst, zodat het leven weer speels en sprankelend kan zijn.

Inclusief fijne meditaties.

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik of de training 'Leef vanuit jouw Sprankelziel' bij mij past?

De training ‘Leef vanuit jouw Sprankelziel’ is speciaal ontwikkeld voor hoogsensitieve vrouwen die het lichtje in zichzelf zijn kwijtgeraakt. Je bent altijd maar bezig voor anderen, maar bent jezelf (een beetje) kwijtgeraakt. Je weet niet meer zo goed wie je eigenlijk diep van binnen bent en je vindt het moeilijk om je diepgaand te verbinden met jezelf en met je gevoelens.

Ook voel je je vaak anders dan anderen, waardoor je je soms best alleen voelt. Je zou zo graag weer willen sprankelen en je speels en licht willen voelen. Want diep van binnen weet je dat dát is wie jij bent. Maar je weet niet hoe je daar weer bij komt.

Verder zou je graag dingen willen leren op het gebied van spiritualiteit. Je hebt misschien al wat stappen gezet op het spirituele pad en bent nieuwsgierig naar meer, al vind je het ook wel spannend.

Herken je jezelf in één of meer van deze aspecten? Dan is de training ‘Leef vanuit jouw Sprankelziel’ waarschijnlijk geschikt voor jou.

Wil je graag eerst eens praten over wat je precies kunt verwachten tijdens de training en wil je weten of er een klik is met mij als coach? Vraag dan het gratis en vrijblijvend inzichtgesprek aan.

Is de training alleen geschikt voor hoogsensitieve vrouwen?

De training ‘Leef vanuit jouw Sprankelziel’ is ontwikkeld en bedoeld voor hoogsensitieve vrouwen. In de online modules, de persoonlijke sessies, de groepscoachings en tijdens de live middag richt ik mij op thema’s waar hoogsensitieve vrouwen vaak tegenaan lopen.

Wanneer de training ‘Leef vanuit jouw Sprankelziel’ je aantrekt, maar je weet niet of je hoogsensitief bent of je bent een man, neem dan gerust contact met me op. Dan bespreken we tijdens een gratis en vrijblijvend inzichtgesprek of deze training past bij jouw wensen. Wanneer ik denk dat een andere richting beter bij jou past, zal ik dat eerlijk aangeven.

Ik ben eigenlijk niet zo'n groepsmens. Past de training dan wel bij mij?

In de training is er alle ruimte voor jou als individu. Ik werk met kleine groepen waarin jij je niet verloren hoeft te voelen, maar juist gezien wordt, ook door de andere deelnemers. Ik weet uit ervaring hoe heerlijk en verrijkend het is om samen te groeien en te delen met gelijkgestemde zielsverwanten. Gezien worden door iemand die precies weet hoe je je voelt, kan diep helend zijn.

Juist daarom werk ik met de kracht van een (kleine) groep. Dus maak je geen zorgen! Ik weet zeker dat jij jouw plek zult vinden binnen een fijne groep zielsverwanten en dat je achteraf met een grote glimlach terugkijkt op deze innerlijke reis.

Wil je toch liever individueel door mij gecoacht worden? Kijk dan hier naar de mogelijkheden voor 1-op-1 sprankelcoaching. 

Wat als ik niet aanwezig kan zijn bij een online groepscoaching?

Van de online groepscoachings via Zoom komt achteraf altijd een opname beschikbaar. Heb je na het bekijken van de opname nog vragen, stel deze dan gewoon in de Facebookgroep! Ook kun je van tevoren een vraag insturen als je al weet dat je niet aanwezig kunt zijn bij een groepscoaching.

Is het mogelijk om meer individuele begeleiding te krijgen?

In de training zijn twee individuele live sessies inbegrepen. Deze sessies zijn diepgaand transformerend en vaak kun je in deze sessies al grote stappen zetten. Daarnaast krijg je tijdens de online groepscoachings ook persoonlijke begeleiding en antwoord op jouw vragen. Verder kun je in de besloten Facebookgroep jouw ervaringen en vragen delen met de andere deelnemers en met mij. Met behulp van de online modules werk je daarnaast thuis zelf verder aan jouw proces. Over het algemeen is de combinatie van deze werkvormen voldoende om grote stappen te zetten.

Als je tijdens de training merkt dat je toch behoefte hebt aan meer individuele begeleiding, laat het me dan weten. Het is altijd mogelijk om één of meer persoonlijke sessies extra aan te schaffen.

Wat gebeurt er precies tijdens een individuele sessie?

Tijdens een individuele sessie bekijken waar jij op dit moment tegenaan loopt. Op basis daarvan bekijk ik wat jij nu nodig hebt.

Ik werk lichaamsgericht en holistisch. Dat wil zeggen dat een klacht nooit op zichzelf staat. Lichaam, geest en ziel zijn één en hebben invloed op elkaar. Door jou te laten voelen en ervaren wat er in je lichaam aan pijn, spanning en emoties aanwezig is, komen we achter de achterliggende angsten, patronen, belemmerende overtuigingen en trauma’s. Door middel van technieken als Emotional Freedom Techniques (EFT), de Helende Reis, innerlijk kindwerk, lichaamsgericht traumawerk, energetisch werken met vorige levens en meditatie- en visualisatietechnieken help ik je vervolgens om deze angsten, patronen, overtuigingen en trauma’s aan te kijken en waar mogelijk los te laten.

Ook de familie waarin je bent geboren is van invloed op jouw systeem. Daarom werk ik zo nodig ook met een familieopstelling. Dit doe ik met poppetjes of met blaadjes op de grond, waarmee we jouzelf en jouw familieleden representeren. Op die manier wordt zichtbaar welke familieleden invloed op jou hebben en wat jij mogelijk draagt voor jouw familie.

Omdat ik in staat ben om heel diep mee te voelen, is het mogelijk om tijdens een sessie snel de vinger op de zere plek te leggen. Hierdoor kun je na één sessie vaak al grote stappen zetten.

Wat andere sprankelzielen zeggen over Centrum Sprankel

Petra van Dreumel

Ik heb een traject van drie sessies bij Centrum Sprankel gedaan en jee, wat was dat fijn! Petra voelt precies aan waar je staat, hoe je je voelt en wat je nodig hebt. Ze put uit een schatkist aan oefeningen en technieken die ze in kan zetten om je te helpen.

Ik zet momenteel mijn eerste stappen als ondernemer en als gevoelig type merkte ik dat ik wel wat hulp kon gebruiken om balans te houden en bij mijzelf te blijven. Petra gaf me concrete handvatten, bijvoorbeeld om te aarden en mijn energie te reguleren. Daarnaast hielp ze mij om oud zeer en onzekerheden ‘op te ruimen’. Na iedere sessie voelde ik mij ontspannen en in contact met mijzelf en ik kreeg een groeiend vertrouwen in het pad dat ik bewandel.

Centrum Sprankel is een aanrader wanneer je gevoelig bent en ondersteuning kunt gebruiken bij je persoonlijke groei.

Jolanda Sprokholt

Petra heeft een prachtig talent om met energie te werken. Zij weet je energie weer helemaal in balans te brengen. Maar ze weet ook oude negatieve energie in je lichaam op te sporen en deze middels haar eigen energie om te zetten en je deze te laten verwerken. Zo kunnen oude onverwerkte emoties worden geheeld.

Ze doet dit met heel veel liefde en aandacht en je voelt je bij haar volledig veilig. Bedankt Petra, voor deze geweldige ervaring.

Myrthe Huisman

Ik kwam met het ‘probleem’ dat ik niet goed wist hoe ik met mijn hooggevoeligheid moest omgaan. Na de sessies bij Petra weet ik dit beter onder controle te krijgen. Ik zie mijn gevoeligheid nu niet meer als een probleem, maar eerder als een verrijking.

Voordat ik aan dit traject begon vond ik het moeilijk om rust te nemen, in mijn eigen energie te blijven of mijn hoofd een beetje leeg te maken. Door de modules die ik heb gevolgd, weet ik nu hoe ik dit moet aanpakken. Natuurlijk is dit soms nog wel eens moeilijk, maar hoe vaker je de ‘tools’ en technieken gebruikt, hoe makkelijker het gaat.

Tijdens de sessies met Petra vond ik het eerst lastig om mijzelf helemaal open te stellen. Later ging dit veel beter. Zelfs een online sessie in coronatijd heeft zijn vruchten afgeworpen en ging ook erg goed!

Kortom, ik kan beter omgaan met mijn hooggevoeligheid door de fijne en rustige sessies met Petra..

Yvette Schlieff

Tijdens de sessie die ik bij Petra heb gehad kon zij feilloos intunen op wat er op dat moment nodig was. Liefdevol neemt ze je mee naar je eigen lichaam, wat dat te vertellen heeft.

Ze gaat niets uit de weg, maar durft door te pakken waar een andere therapeut het uit de weg zou gaan. Dit maakt dat ik me vol vertrouwen open kon stellen in het moment. Dank je wel Petra, voor de prachtige sessie.

Anita Pedersen

Ik had al een lange periode last van innerlijke onrust en slapeloosheid en ik had echt van alles geprobeerd. Samen met Petra ben ik op zoek gegaan in het heden en het verleden en ik kwam mezelf erg tegen. Er bleken toch veel onverwerkte emoties te zijn.

Na een aantal mooie sessies bij Petra is mijn innerlijke onrust behoorlijk minder geworden en ik slaap weer lekker. Ik ben Petra ontzettend dankbaar dat wij dit samen bereikt hebben. Ik zou Petra dan ook zeker aanraden aan andere mensen in mijn netwerk.

Wil jij weer sprankelen en een leven leiden vanuit jouw ziel?

Laten we dan in een gratis en vrijblijvend inzichtgesprek samen bekijken waar je nu tegenaan loopt en wat jij nodig hebt om weer te kunnen sprankelen.

Tijdens dit gesprek kun je al jouw vragen stellen. Ook bekijken we of de training ‘Leef vanuit jouw Sprankelziel’ bij jou past. Voel je welkom!