Training voor sensitieve, bezielde coaches, healers en spirituele ondernemers (in spé) die willen doen waarvoor ze op aarde zijn vanuit hun pure, grootste zelf

Herken je dit?

Je houdt jezelf klein

Je weet dat je veel in je mars hebt, maar je hebt ook het gevoel dat er nog niet uitkomt wat er in jou zit. Je wilt jouw volledige potentieel ontdekken en gaan gebruiken.

Je weet niet waarvoor je op aarde bent

Je hebt sterk het gevoel dat jij hier op aarde een missie hebt en je voelt steeds dringender de urgentie om jouw bijdrage te leveren. Maar wat zijn jouw talenten eigenlijk en wat is jouw zielsmissie? Je wilt nu echt stappen zetten, maar je hebt geen idee in welke richting.

Je durft jouw spirituele gaven niet volledig te laten zien

Je hebt grote belangstelling voor spiritualiteit en je hebt al stappen gezet op het spirituele pad. Je wilt jezelf hier graag verder in ontwikkelen, maar dit vind je wel spannend. Want wat zullen de mensen in je omgeving hiervan denken? Toch blijf je een groot verlangen voelen om jouw spirituele gaven verder te ontdekken en volledig in jouw magische meesterschap te gaan staan.

Je verlangt naar werken vanuit flow en alignment

Je hebt het gevoel dat jouw hoogsensitieve en spirituele kant niet samengaat met het ondernemerschap. Je wilt zó graag werken vanuit flow, vreugde, speelsheid en moeiteloosheid. Je wilt niet meer in de valkuil stappen van veel te hard werken en jezelf weggeven. Je verlangt ernaar om te werken en te leven vanuit afstemming op de stroom van het leven. 

Ik ben Petra Swart

Zielsmissiementor en spiritueel transformatiecoach

Ik geloof dat jij, als sensitieve ‘hartwerker’ en bezielde, spirituele ondernemer, een belangrijke rol hebt bij het creëren van de nieuwe wereld die nu aan het ontstaan is. Maar ik zie ook dat jij je vaak klein houdt en niet goed weet wie je eigenlijk bent. Daardoor gebruik je niet jouw volledige potentieel. En dat is zo jammer! Want je voelt dat er een diamant diep in jou verborgen zit, maar die komt er niet uit.

Ik weet hoe het is. Ook ik heb me jarenlang aangepast aan de verwachtingen van anderen. Me klein gehouden, niet wetende wie ik nu eigenlijk was. Toen ik mijn eigen bedrijf begon, deed ik braaf wat alle businesscoaches zeiden dat ik moest doen. Maar het paste vaak niet bij me. Mijn bedrijf voelde niet helemaal kloppend bij wie ik werkelijk ben.

Tot ik ging voelen wie ik ben op zielsniveau en ontdekte wat mijn aangeboren zieletalenten zijn. Ik ben een magiër, een sjamaan, en mijn magie is mijn multidimensionale invoelingsvermogen en het werken met de energetische onderstroom. Pas toen ik dit helemaal durfde te omarmen en in mijn magische meesterschap ging staan, ging alles in mijn bedrijf én in mijn leven veel meer stromen. Ik leerde om mij over te geven aan mijn goddelijk zelf die door mij heen wil stromen. En dat maakt mijn leven steeds magischer…

Daarom help ik je graag om jouw magie en zielsmissie te ontdekken en je te verbinden met de blauwdruk van je ziel. Zodat je vanuit jouw magische meesterschap kunt doen waarvoor je op aarde bent!

 

Stel je eens voor:

 • dat jij vol vertrouwen volledig in jouw licht staat. Je voelt je verbonden met jezelf op zielsniveau en straalt jouw unieke energie naar buiten uit. Dit werkt magisch en magnetisch naar de mensen die jij zou kunnen helpen!
 • dat jij met bezieling werkt vanuit jouw pure, grootste zelf. Je gebruikt al jouw talenten en vindt het heerlijk! Iedere dag voel je dat jij jouw allerbeste bijdrage levert aan een mooiere wereld.
 • dat jouw leven steeds magischer wordt, omdat je nu samenwerkt met het universum. Je krijgt dagelijks ingevingen en signalen die jou helpen om de juiste stappen te zetten naar jouw hogere doel.
 • dat jij moeiteloos zichtbaar bent met jouw bedrijf, gewoon door helemaal jouw pure zelf te zijn. Je kent de juiste woorden, passend bij jou, om te vertellen wat je doet en voor wie.

Begint het al te tintelen van binnen? smile En wil je zeker weten dat de training Magisch Meesterschap bij je past?

Vraag nu jouw gratis Magische Missie gesprek aan en ontdek hoe de training jou kan helpen.

Ga je mee op de Reis van de Magiër?

De reis naar jouw magie en meesterschap is een magische reis. Ik noem het de Reis van de Magiër. Want jij bent een magiër; je bent alleen vergeten dat je dit bent!

Jij mag je weer gaan herinneren wie jij bent op zielsniveau. Daardoor activeer je jouw magie en kun je doen waarvoor je op aarde bent. Want je bent hier immers niet voor niets. Jij bent de bedoeling, precies zoals je bent. Met jouw gouden gaven – jouw magie! – kun je wonderen verrichten en jouw unieke bijdrage leveren aan een betere wereld.

Dat is de Reis van de Magiër: de magische reis naar jouw grootste en puurste zelf, vanuit een diepe verbondenheid met de goddelijke blauwdruk van jouw ziel.

De Reis van de Magiër bestaat uit vijf magische stappen, die logisch op elkaar volgen (zie de afbeelding). De training Magisch Meesterschap is opgebouwd uit deze stappen, die ik zelf allemaal heb doorleefd en ervaren. Ik ben graag jouw reisleider op deze buitengewoon transformerende en levensveranderende reis!

 

Voel je een sprankeling van binnen?

Resoneert de Reis van de Magiër met je en zou je hier graag eens verder over praten?

Vraag dan jouw gratis Magische Missie gesprek aan.

Wat ga je leren?

Magisch Meesterschap is de magische en levensveranderende training om jouw magie en zielsmissie te ontdekken en je te verbinden met de goddelijke blauwdruk van jouw ziel. Je activeert jouw magische meesterschap en legt zo de energetische basis voor jouw bedrijf of beroep.

Helemaal passend bij wie jij in essentie bent.

 

Tijdens de training leer je:

om jouw energie bij jezelf te houden

zodat je voelt wie jij bent als jouw pure zelf (zonder dat je jouw energie continu vermengt met die van anderen)

om innerlijke blokkades los te laten

zodat jij je helemaal kunt verbinden met wie jij bent op zielsniveau

wat jouw potentieel is vanuit de blauwdruk van je ziel

zodat je je kunt verbinden met de grootste en puurste versie van jezelf 

wat jouw zielsmissie is

en hoe deze samenhangt met jouw magie en met alles wat je tot nu toe in je leven hebt gedaan en ervaren

hoe je jouw intuïtie en de signalen op je pad volgt

zodat je moeiteloos en vanuit flow kunt doen wat de bedoeling is vanuit de blauwdruk van jouw ziel

om zichtbaar te zijn als jouw puurste en grootste zelf

en jouw missie en boodschap op een pure en authentieke manier te delen

om te verbinden met jouw goddelijk zelf

en jouw licht uit te stralen, waardoor je anderen helpt door gewoon jouw pure zelf te zijn

jouw magische meesterschap kennen

die je meeneemt vanuit vorige levens en vanuit jouw kosmische oorsprong

wat jouw zieletalenten en unieke zielsenergie zijn

die samen jouw unieke waarde (jouw magie) bepalen en die bijdragen aan jouw missie hier op aarde

hoe je een dagelijkse spirituele routine opbouwt

zodat je altijd werkt vanuit energetische alignment met jouw goddelijk zelf

om te verbinden met jouw gidsen en je 'spirituele team'

zodat je hun ondersteuning kunt gebruiken bij de stappen die je zet op jouw zielspad

een plan te maken om jouw missie in de wereld te zetten

en in woorden te vertalen wat je precies doet en voor wie.

…en nog véél meer!

 ‘Coaching door Petra is het grootste cadeau dat je jezelf kunt geven’

Wing Yu Chong

“Petra heeft mij geholpen bij mijn zoektocht naar wat mijn levensmissie is en hoe ik hier invulling aan kan geven. Gedurende 6 maanden heeft zij mij op een liefdevolle manier begeleid met laagdrempelige oefeningen waarbij de nadruk lag op gevoel.

Petra ‘logde’ bij me in en fungeerde als een spiegel. Ze leerde me voelen wie ik ben. Samen ontdekten we wat mijn talenten zijn en hoe ik deze in kan zetten.

Door haar coaching heb ik nu veel meer vertrouwen in mijzelf, in het hier en nu en weet ik dat ik op mijn pad ben, en dat alles wat ik doe, bijdraagt aan mijn levensmissie. Dit heeft mij heel veel rust gebracht, waardoor ik nu meer kan genieten van het leven.

Coaching door Petra is het grootste cadeau dat je jezelf kunt geven. Petra, dank je wel voor alles!”

Wing Yu Chong

“Door de dagen met Petra en haar magische training is mijn spoor weer zichtbaar geworden. Ik was het al die tijd kwijt; mijn eigen stem verstopt onder een dikke laag mos, kleine planten en soms zelfs wat struiken. Ik kan nu helemaal voelen vanaf waar ik kan vertrekken en wat ik de wereld in mag brengen.

De training was gedegen voorbereid, zowel praktisch als energetisch. Het voelde alsof Petra met ons verbonden was voordat de training was gestart. De training zelf was een mooi samenspel van uitleg, meditaties en oefeningen; heel mooi in balans. Petra’s vermogen om precies dat aan te raken wat zich aandient, vind ik ijzersterk.

Dank je wel lieve Petra en medecursisten, voor het bieden van een heel veilige ruimte. Ik heb niet eerder een groep meegemaakt die zo goed paste. Elk met ons unieke verhaal. Petra heeft daarvoor een veilige bedding geboden, waardoor de magie kon ontstaan.

Petra, blijf alsjeblieft je prachtige zelf. Je bent zó magisch.”

Esther André

“Wat een reis heb ik gemaakt! Vooraf dacht ik nog, is dit wel een training voor mij? Maar leven vanuit mijn hart en mijn zielsmissie achterna gaan, zijn zeker mijn ding. Ik wilde dit nu eindelijk ook kunnen inzetten voor mijn eigen praktijk, dus ik heb toch de stap gewaagd.

De training werd op een prachtige locatie gegeven en Petra is de beste trainer die je je kunt wensen: zorgzaam, grappig, lief, duidelijk, daadkrachtig en heel kundig. Ik voelde me heel veilig bij haar. Tijdens de training heb ik voor het eerst vanuit mijn ziel gesproken. Een enorm waardevolle ervaring!”

Loes

“Wat een fijne training met een mooie groep mensen. De training heeft me geraakt in mijn hart en heeft weer nieuwe dingen los gemaakt. Een weekend met een lach en een traan. Kwetsbaar durven zijn, herkenning en leren.

Petra had oog voor iedereen. Haar kennis en invoelendheid, de gelijkwaardigheid en haar sprankelende energie maakten dat het magische dagen waren.

Ik heb geleerd dat ik door de juiste vragen te stellen mooie teksten op papier kan krijgen. Ik kan deze training aan iedereen aanraden die meer vanuit zijn gevoel wil communiceren in plaats van uit het hoofd. Dank je wel Petra!”

Wendy

“In mijn zoektocht om nog dichter bij mijn passie, bij wat ik hier te doen heb, te komen, heeft Petra me op een hele fijne manier begeleid. Ze heeft me echt geholpen om weer dichter bij mijn ‘licht’ te komen.

Ik vind het fascinerend hoe snel en goed Petra mee kan voelen naar eerdere levens. Ze heeft mij heel erg geholpen om afscheid te nemen van dat wat in de geschiedenis mag blijven, waardoor ik nu weer verder kan. Dat doet ze vanuit rust, met respect, diepgang en vanuit veel innerlijke wijsheid.”

Jessica Pepermans

Overzicht van het programma

A. Jouw energetische basis

Module 1: Maak de belangrijkste verbinding van jouw leven

 • Leer hoe je jouw energie bij jezelf houdt
 • Open jouw hart als poort naar je ziel
 • Jouw lichtverbinding met de aarde en de Bron (waardoor je je eindelijk thuisvoelt op aarde)

 

Module 2: Laat alle innerlijke zwaarte los

 • Leer de verschillende soorten blokkades te onderscheiden
 • Ontdek welke zwaarte van jou is en welke niet
 • Snelle tools en technieken om ballast los te laten

 

Module 3: Ontdek de magie van jouw energie 

 •  Ontdek de kracht van jouw licht en ervaar dat die alle zwaarte in jou oplost
 • Verbind je met jouw goddelijke essentie (zodat alle kritische stemmetjes verdwijnen)
 • Ontdek hoe je jouw veld van licht kunt gebruiken voor jezelf en voor anderen
 • Praktische tips: hoe je voorkomt dat jouw gedachten of omstandigheden jou uit je licht trekken

B. Jouw magische meesterschap

Module 4: Maak kennis met de Magische Meester in jezelf

 • Ontdek jouw unieke zielsenergie
 • Activeer jouw gouden gaven (jouw magie!) die jij meeneemt vanuit jouw goddelijke blauwdruk
 • Verbind je met jouw meesterschap vanuit vorige levens en vanuit je kosmische oorsprong
 • Word steeds meer één met de Magische Meester die je eigenlijk altijd al was

Module 5: Ontdek jouw magische missie

 •  Hoe jouw leven je tot nu toe heeft voorbereid op jouw missie
 • Ontdek jouw zielsmissie en hoe deze samenhangt met jouw magie
 • Alignment met het totaalplaatje: jouw goddelijke blauwdruk

C. Jouw plek in de wereld

Module 6: Werk samen met het universum

 •  Leer hoe je dagelijks werkt vanuit afstemming op jouw Hogere Zelf
 • Leer jouw intuïtie en de signalen op jouw pad volgen (de snelste weg naar jouw hogere doel)
 • Verbind je met jouw spirituele gidsen voor ondersteuning 
 • Leer surfen op de kosmische golfstroom en manifesteer zo jouw dromen
Overvloed is jouw geboorterecht

Module 7: Breng jouw pure zelf in de wereld

 • Leg de energetische basis voor jouw bedrijf of beroep, vanuit alignment met jouw goddelijke blauwdruk
 • Maak een concreet plan om jouw missie in de wereld te zetten, vanuit jouw pure zelf
 • Pure communicatie: spreek jouw waarheid vanuit je ziel en deel jouw missie met de wereld
 • Durf zichtbaar te zijn als de Magische Meester die je bent

Bonus: 

Pakket ‘Bezield ondernemen vanuit je pure zelf’, bestaande uit 3 uitgebreide modules (9 lessen):

 • Bonusmodule 8: Ontdek jouw zielsklant
 • Bonusmodule 9: Vertaal jouw magie in een uniek aanbod
 • Bonusmodule 10: Marketing vanuit je pure zelf

Vind jouw magische meesterschap terug

Herinner je wie je werkelijk bent

Verbind je weer met jouw magie

De wereld heeft jou nodig!

Praktisch: wat krijg je?

Voor wie is de training Magisch Meesterschap geschikt?

De training past bij jou als je:

 • een sensitieve hartwerker, coach, healer of spirituele ondernemer bent of dit wilt worden.
 • jouw magie wilt leren kennen.
 • wilt verbinden met wie je écht bent op zielsniveau en jouw ware zelf aan de wereld wilt laten zien.
 • voelt dat jij een missie hebt en deze missie op aarde wilt neerzetten.
 • houdt van een combinatie van aardse spiritualiteit en energetisch werk met een no-nonsens mentaliteit en praktische insteek.
 • bereid bent om wekelijks tijd vrij te maken om de online opdrachten en meditaties te doen, zodat jij je steeds meer verbindt met jouw meesterschap.

De training past niet bij je als je:

 • niet bereid bent om het werk te doen dat nodig is (zowel energetisch als praktisch).
 • niet bereid bent om je hart te openen en jezelf te laten zien zoals je werkelijk bent.
 • emotioneel op slot zit door psychische problemen.

‘Petra is een wonder op twee benen. Ik ben zo dankbaar dat ik haar heb leren kennen’

Petry Kolks

Veelgestelde vragen

Ik ben (nog) geen ondernemer. Is deze training dan wel geschikt voor mij?

Ja, dan is de training Magisch Meesterschap juist heel geschikt voor jou! Als je de wens hebt om coach, healer of spirituele ondernemer te worden en te werken vanuit bezieling, dan is deze training de perfecte manier om meteen een goede basis te leggen. Maar ook als je geen ondernemer wilt worden, is deze training heel geschikt.

Je ontdekt namelijk wie jij echt bent op zielsniveau, vanuit jouw goddelijke blauwdruk. Je ontdekt jouw zieletalenten, jouw unieke zielsenergie én jouw zielsmissie, die horen bij deze goddelijke blauwdruk. Van daaruit kun je de basis leggen voor jouw toekomstige bedrijf of beroep. Zodat dit helemaal past bij wie jij in essentie bent.

Ik heb al een bedrijf. Is deze training dan wel geschikt voor mij?

Jazeker! Ik begeleid regelmatig coaches, healers en spirituele ondernemers die al een bedrijf hebben, maar die er tegenaan lopen dat ze:

 • het heel spannend vinden om zichtbaar te zijn met hun bedrijf
 • het moeilijk vinden om hun hoogsensitieve en spirituele eigenschappen te verenigen met het aardse ondernemerschap
 • voelen dat hun bedrijf, aanbod en/of doelgroep niet (meer) passen bij wie ze zijn
 • voelen dat het niet stroomt in hun bedrijf, wat ook merkbaar is aan het aantal klanten en aan de inkomsten. Maar waar dit aan ligt, weten ze niet.

Herken je een of meer van deze problemen? Dan kan de training Magisch Meesterschap je helpen om te ontdekken wie jij écht bent op zielsniveau en om in jouw meesterschap te gaan staan. Zodat je van daaruit een stevig fundament legt voor een bedrijf dat helemaal past bij wie jij in essentie bent.

Word ik ook individueel begeleid tijdens de training?

Tijdens de live dagen en de online bijeenkomsten is er ook aandacht voor jou persoonlijk. Ik begeleid jou in je proces en bij je opdrachten. Verder kun je jouw vragen stellen en aangeven waar je tegenaan loopt. Daar geef ik altijd een persoonlijk advies op.

Daarnaast is één individuele alignmentsessie bij de training inbegrepen, waarin we aan de hand van jouw Mayaprofiel bespreken hoe je jouw werk en leven meer in alignment kunt brengen met jouw goddelijke blauwdruk.

Verder ontvang je 2 individuele Soul Body Fusion sessies via Zoom. Soul Body Fusion helpt je om jouw bewustzijn (jouw zielslicht) volledig in je cellen te brengen en je af te stemmen op jouw levenskracht. Met behulp van Soul Body Fusion wordt de frequentie van je lichaam in balans gebracht met de frequentie van je ziel. Je kunt zo meer en meer bezieling brengen in je lichaam en in je leven en steeds meer gaan stralen vanuit je hart.

Als je desondanks merkt dat je tegen bepaalde blokkades blijft aanlopen, laat het me dan weten. Extra individuele coachingsessies (live of online) zijn mogelijk tegen een meerprijs.

Wat is een persoonlijk Mayaprofiel precies?

De oude Maya’s uit Midden-Amerika hadden een bijzondere relatie met tijd en ruimte, met de stand van de zon en de maan. Ze waren in staat om de samenhang tussen het universum, de aarde en de mensheid te ervaren. Deze samenhang hebben ze in de Mayakalender weergegeven.

De Tzolkin (de Mayakalender) is een magisch spiritueel hulpmiddel om te ontdekken wie jij bent op zielsniveau en wat jouw talenten zijn. Het vertelt ook hoe je vanuit de kosmos energetisch wordt ondersteund om te groeien, creëren en hoe je helemaal jezelf kunt zijn. Jouw Mayaprofiel is eigenlijk de blauwdruk van jouw ziel.

Jouw persoonlijke Mayaprofiel reken ik uit op basis van jouw geboortedatum. Hierin staat o.a. wie jij bent op zielsniveau, wat jouw levensthema is en wat jouw belangrijkste talenten zijn.

De informatie in jouw Mayaprofiel is vaak heel herkenbaar en voelbaar op zielsniveau. Jouw persoonlijke Mayaprofiel is dan ook een belangrijke bron van informatie tijdens de training Magisch Meesterschap.

Hoe lang krijg ik toegang tot de online modules?

Je krijgt een jaar lang toegang tot de online modules. Je hebt dan toegang tot al het online materiaal, inclusief alle updates.

Wanneer zijn de live dagen en online groepsbijeenkomsten?

De live dagen worden op een zondag gehouden van 10.00 tot 16.30 uur in conferentieoord De Poort in de prachtige, bosrijke omgeving van Groesbeek. De dagen zijn inclusief heerlijke lunch en onbeperkt koffie en thee.

De live dagen van de groep die start op 26 maart 2024 zijn op:

14 april, 26 mei, 30 juni, 25 augustus, 15 september en 6 oktober 2024.

De online groepsbijeenkomsten vinden plaats op dinsdagavond van 19.30 tot 21.00 uur, ongeveer eens per 3 à 4 weken. De precieze data ontvang je bij aanvang van de training. We gebruiken voor de online groepsbijeenkomsten het programma Zoom.

 

Wat gaan we doen tijdens de live dagen?

In een fijne groep zielsverwanten doen we tijdens de live dagen een mix van diep transformerend energetisch werk, zoals meditaties, visualisaties en opstellingen, en concrete, praktische opdrachten.

De thema’s van de live dagen zijn:

• Dag 1: in je lichtkracht staan, zielsenergie en zieletalenten
• Dag 2: jouw zieletalenten en Geniale Zone, meesterschap vanuit vorige levens
• Dag 3: jouw zielsmissie en goddelijke blauwdruk, verbinding met je kosmische oorsprong
• Dag 4: verdieping van jouw zielsmissie en jouw magie
• Dag 5: samenwerken met het universum
• Dag 6: zichtbaar zijn als de Magische Meester die je bent

De thema’s zijn onder voorbehoud. Waar nodig pas ik de inhoud van de live dagen aan als dit nodig is voor de ontwikkeling van de deelnemers.

Wat als ik een online bijeenkomst of live dag mis?

Maak je geen zorgen. Alle online groepsbijeenkomsten worden opgenomen. Je ontvangt achteraf altijd de opname. Ook kun je vooraf jouw vragen indienen voor de groepsbijeenkomst, zelfs als je er niet live bij aanwezig kunt zijn. Ik beantwoord jouw vragen dan tijdens de bijeenkomst, die je vervolgens in de opname kunt terugkijken.

Als je onverwacht niet aanwezig kunt zijn bij een van de live dagen, heb je geen recht op restitutie van een deel van de trainingskosten. Wel kun je in overleg met mij deelnemen aan een soortgelijke live dag bij een andere groep binnen een periode van 1 jaar.

Zie ook de algemene voorwaarden.

 

Hoeveel tijd moet ik investeren?
Dat is lastig te zeggen, omdat dit voor iedereen anders is. Behalve de live dagen en online groepsbijeenkomsten moet je rekening houden met zo’n 30-60 minuten per dag om een spirituele routine op te bouwen. Daarnaast heb je ongeveer een halve dag per week nodig om de opdrachten uit te werken (afhankelijk van hoe snel je werkt).
Hoe voorkom ik dat het mij overweldigt wat ik allemaal 'moet' doen?

Geen zorgen! Je moet helemaal niets. Je gaat juist ontdekken hoe fijn het is wanneer je het patroon van hard werken loslaat en werkt vanuit flow en alignment. En je leert precies hoe je dat doet.

Daarnaast ben ik er heel goed in om zaken gestructureerd en stapsgewijs aan te bieden. Ik ben niet voor niets 11 jaar docent geweest. smile Dus dat komt helemaal goed!

Is er garantie?
Ja, je hebt garantie.  Ik weet zeker dat dit een buitengewoon waardevol en transformerend programma is en dat jij grote stappen gaat zetten.

Ben je toch niet tevreden? Stuur dan binnen 14 dagen na jouw aankoop een e-mail naar petra@centrumsprankel.nl.  Vertel waarom je niet tevreden bent en vraag om een refund. Je ontvangt dan jouw investering in zijn geheel terug, minus eventuele kosten die gemaakt zijn voor een live dag.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, in termijnen betalen is mogelijk. Bij betaling in 2 gelijke termijnen is er geen meerprijs. Bij betaling in 4 of 6 termijnen betaal je €25,- per termijn extra in verband met administratiekosten.

Laat het me weten via petra@centrumsprankel.nl als je graag in termijnen wilt betalen. Dan regel ik dat voor je.

Garantie

Ik weet zeker dat dit een buitengewoon waardevol en transformerend programma is. Ik combineer in deze training mijn jarenlange ervaring op het gebied van spirituele transformatiecoaching en energetisch werk met mijn grote ervaring op het gebied van taal en communicatie.

Ik weet dan ook zeker dat de training jou veel gaat brengen en sta er voor 100% achter. Daarom geef ik met een gerust hart mijn volle garantie.

Ben je toch niet tevreden? Stuur dan binnen 14 dagen na jouw aankoop een e-mail naar petra@centrumsprankel.nl. Vertel waarom je niet tevreden bent en vraag om een refund. Je ontvangt dan jouw investering in zijn geheel terug, minus eventuele kosten die gemaakt zijn voor een live dag.

Wil jij in jouw meesterschap staan en doen waarvoor je op aarde bent?

Boek nu jouw Magische Missie gesprek en ontdek hoe de training Magisch Meesterschap je daarbij kan helpen.