Selecteer een pagina

Leef, sprankel en geniet!

Vanuit de sprankeling van je ziel doen waarvoor je geboren bent

Je worstelt met diverse lichamelijke klachten

Je bent altijd moe, ook omdat je vaak slecht slaapt. Verder heb je last van diverse klachten, zoals hoofdpijn, rugpijn en vastzittende nek en schouders. Je voelt je vaak onrustig en overprikkeld.

Je hebt het gevoel dat je jezelf kwijt bent

Je bent altijd maar bezig voor anderen, maar vergeet jezelf. En wie ben je eigenlijk écht? Je vindt het moeilijk om je diepgaand te verbinden met jezelf en je gevoelens. Daardoor is het ook lastig om echt contact te hebben met anderen en voel je je soms best alleen.

Je leidt niet het leven dat je graag zou willen

Je voelt je geleefd door de razende molen van alledag. Je weet niet meer wat je wilt met je leven en wordt hierdoor steeds ongelukkiger. Eén ding weet je wel: zo kan het niet langer.

Breng de magie in jouw leven terug!

Volg de zachte fluistering van jouw ziel die je naar een leven brengt dat mooier is dan je ooit had durven dromen…

Na het volgen van dit levensveranderende traject voor hoogsensitieve vrouwen leef je het leven waar je zo naar verlangde. Je hebt het dragen voor anderen losgelaten en kiest voor jezelf. Jouw lichamelijke klachten zijn verminderd of verdwenen en je voelt je verbonden met jezelf en de wereld om je heen. Je weet waar je goed in bent, wat jouw zieletalenten zijn en wat je uitstraalt en wilt uitstralen. Je voelt je rustig en ontspannen en bent zeker van jezelf. Omdat je beter nee kunt zeggen, ben je ook een leuker mens voor anderen. Want áls je ergens voor gaat, doe je dat nu met hart en ziel.

Je geniet van het leven, durft veel meer van jezelf te laten zien en je kunt speelsheid, plezier en creativiteit weer toelaten in je leven. Je durft de controle los te laten en te vertrouwen op wat er is en je kunt jouw intuïtie en de tekens op je pad volgen. Hierdoor voel je je zo goed dat je van binnenuit straalt! Je hebt het gevoel dat je eindelijk jezelf gevonden hebt en dat je het leven leidt dat je wilt leiden.

“Ik laat je voelen wie je diep van binnen bent, zonder de zwaarte en alles wat je bent gaan dragen. 

Ik help je om het licht in jou weer aan te steken en te stralen!

Want sprankelend leven vanuit je ziel is jouw geboorterecht.”

Omarm je hoogsensitiviteit als zachte kracht

Als ik één ding weet, dan is het wel hoe het is om je als hooggevoelige vrouw staande te moeten houden in een drukke wereld. Hoe overweldigend het soms kan voelen en hoe je het gevoel kan hebben dat jij niet goed genoeg toegerust bent om te overleven in deze soms harde wereld.

Maar ik geloof dat wij, als hoogsensitieve vrouwen, iets te doen hebben hier op aarde. Dat wij de wereld een beetje beter kunnen maken, juist door onszelf te zijn en onze  zachte kracht te laten zien en in te zetten. Daarom is het mijn missie om hoogsensitieve vrouwen te helpen om helemaal zichzelf te zijn en hun prachtige lichtje weer aan te steken!

Alles wat ik de afgelopen jaren heb geleerd, heb ik verwerkt in het traject ‘Lichter leven als HSP’. Gecombineerd met de kennis die ik opdeed tijdens de opleidingen tot energetisch therapeut, lichaamsgericht traumatherapeut en familieopsteller is het een traject geworden dat echt is afgestemd op wat hoogsensitieve, spiritueel ingestelde vrouwen nodig hebben.

Je gaat weer verbinding maken met jezelf en met de sprankeling in jou die je was kwijtgeraakt. Ook leer je om je hart en je intuïtie te volgen. Want juist wanneer je zo gevoelig bent, kan dat gevoel – wanneer je het goed gebruikt – jouw kompas zijn in je leven. Ga je met me mee op de mooiste reis van je leven?

Vanuit de sprankeling van jouw ziel doen waarvoor je hier op aarde bent

Je hebt volop energie en je straalt!

Je vermoeidheid en andere lichamelijke klachten zijn sterk verminderd of verdwenen. Je hebt weer volop energie en straalt als nooit tevoren!

Je voelt je verbonden met jezelf

Je weet wie je bent en durft jezelf te laten zien. Je bent in verbinding met je gevoel en kunt van daaruit keuzes te maken die goed voelen.

Je leeft jouw mooiste leven

Je leeft vanuit de kleuren van jouw ziel. Door helemaal jezelf te zijn en je hart te volgen, leef je jouw mooiste leven!

Ervaringen van mijn cliënten

Petra heeft een prachtig talent om met energie te werken. Zij weet je energie weer helemaal in balans te brengen. Maar ze weet ook oude negatieve energie in je lichaam op te sporen en deze middels haar eigen energie om te zetten en je deze te laten verwerken. Zo kunnen oude onverwerkte emoties worden geheeld.

Ze doet dit met heel veel liefde en aandacht en je voelt je bij haar volledig veilig. Bedankt Petra, voor deze geweldige ervaring.

Jolanda Sprokholt

In een traject van een half jaar heb ik zes sessies gehad bij Petra. In deze sessies creëerde zij een vertrouwde bedding. Aangevuld met haar sensitiviteit ontstond voor mij de juiste voedingsbodem om op een diep niveau een belangrijk trauma aan te durven kijken. Dit trauma weerhield mij van het gaan leven van mijn zielsmissie.

Door de kundige en warme begeleiding van Petra heb ik mooie stappen gezet in het dichter bij mezelf komen en in het me open stellen voor wat het leven mij te bieden heeft. Daarbij wist Petra mij altijd snel uit mijn hoofd terug in mijn lijf te laten zakken en stimuleerde ze mij om echt te gaan voelen. De online modules en de Zoomsessies zorgden voor extra steun in de rug en een blijvend bewustzijn tussen de sessies door. 

Dankjewel Petra, dat je een half jaar lang mee hebt gekeken op mijn pad en jouw sprankelende kwaliteiten hebt ingezet die mij een aantal belangrijke stappen verder hebben doen zetten richting mijn zielsmissie!

Saskia

Onlangs ben ik voor een sessie bij Petra geweest. Sprankelen deed ik voor mijn gevoel de laatste tijd niet echt meer. Petra straalde rust en vertrouwen uit, waardoor ik me direct op mijn gemak voelde en het niet moeilijk was om me voor haar open te stellen.

Ervaringen uit het verleden hebben me geleerd om naar de buitenwereld uit te dragen dat het goed met me gaat, ook wanneer ik niet goed in mijn vel zit. Petra haalde echter feilloos de opgetrokken muurtjes neer. Ze nam me mee op een reis door mezelf, gaf inzicht en liet me zien dat ik er mag zijn. Ik hoef niet te voldoen aan de eisen waarvan ik denk dat de buitenwereld die aan mij stelt. Ik kan mezelf zijn en daar is niets mis mee.

Na de sessie voelde ik me heel rustig en heb ik ‘s nachts als een blok geslapen. De weken erna merkte ik dat ik steeds meer met een opener blik naar de wereld om me heen keek, ik voelde me prettig en straalde dat – gezien de reacties van familie en vrienden – blijkbaar ook uit. Het was mooi om dat te horen!’

A.S.

Met grote nieuwsgierigheid begon ik aan je halfjaarsprogramma. De focusmail, de online modules die één voor één heel interessant en verrijkend zijn. De meditaties en visualisaties die heel waardevol zijn. En natuurlijk de live sessies en ontmoetingen via Zoom. Top! Echt petje af voor dit mooie traject.

Ik gun het iedereen om samen met jou een kijkje naar binnen te nemen. Voor mij was en is het een mooie reis naar een glansrijk en lichter leven. Je hebt een enorm rijk invoelingsvermogen, dat maakte dat ik me vertrouwd en gezien voelde.

Heel erg dankjewel, Petra!

Astrid Baeten

Wat maakt het traject ‘Lichter leven als HSP’ zo uniek en krachtig?

Dit complete en diepgaand transformerende traject brengt jou, als hoogsensitieve vrouw, weer terug naar je ziel. Want dat is waar je het geluk vindt.

Uit ervaring weet ik dat veel hoogsensitieve vrouwen van buiten naar binnen leven en alleen maar bezig zijn voor anderen. In dit traject leer je om jezelf weer centraal te stellen en te verbinden met je diepste essentie, je hart en je intuïtie te volgen en je zielsmissie te gaan leven.

Ik heb dit unieke traject ontwikkeld op basis van mijn eigen proces en ervaringen als hoogsensitieve vrouw en dat van vele hoogsensitieve cliënten die ik de afgelopen jaren heb geholpen. Alles wat ik de afgelopen jaren heb geleerd in opleidingen, cursussen, door mijn eigen proces en de therapieën die ik heb gevolgd, door de boeken die ik heb gelezen, heb ik verwerkt in dit traject. Daardoor is het buitengewoon goed afgestemd op hoogsensitieve vrouwen die altijd maar bezig zijn voor anderen, maar zichzelf daarbij zijn kwijtgeraakt. Omdat je de zwaarte leert loslaten en voor jezelf kiest, vind je de lichtheid en sprankeling in jezelf weer terug.

Door de combinatie van persoonlijke sessies, tussentijdse begeleiding via e-mail en videobellen en daarnaast online modules die je thuis kunt doen, blijf je, ook tussen de sessies door, aan je proces werken. Daardoor ontwikkel je je veel sneller met blijvend resultaat!

Vind jouw spirit weer terug!

Dit prachtige en levensveranderende programma is opgebouwd volgens de door mij ontwikkelde SPIRIT-methode. SPIRIT staat voor:

  • Sprankeling: je ontdekt wie je werkelijk in essentie bent, zonder alles wat je bent gaan dragen voor anderen. Je verbindt je diepgaand met jouw sprankelziel, met de vonk in jouzelf.
  • Potentieel en Passie: je ontdekt jouw grootste potentieel. Wat zijn jouw zieletalenten en wat is jouw zielsmissie? Waar gaat jouw vuurtje van aan?
  • Intuïtie: je leert om te vertrouwen op je intuïtie en deze te gebruiken als het kompas in jouw leven.
  • Rust: je vindt de rust en de stilte in jezelf terug, waardoor je veel makkelijker bij jezelf blijft, in je eigen energie.
  • Inspiratie: je ontdekt de creatieve bron van inspiratie in jouzelf, waaruit je altijd kunt putten om jouw leven vorm te geven zoals jij dat wilt. Zodat je geïnspireerde acties kunt doen. Met speelsheid, sprankeling en lichtheid!
  • Transformatie: je maakt een grote transformatie door, waardoor jouw leven er nooit meer hetzelfde uit zal zien. Je wordt wie je eigenlijk altijd al was, maar die je was vergeten. Je herinnert je weer wie je bent als ziel, zodat je vanuit deze zielskracht jouw leven kunt leiden zoals jij dat ten diepste wilt.

Great Spirit

De indianen noemen de universele bron waaruit alles is voortgekomen ‘Great Spirit’. Zij geloven dat wij allemaal een vonk (spirit) zijn van de Great Spirit, net als de dieren, planten en mineralen. Een indiaanse wijsheid is ‘Wij zijn een deel van alles, alles is een deel van ons’. Ik voel me heel sterk verbonden met deze manier van denken en leven. Deze heeft mij heel erg geholpen om te worden wie ik nu ben.

Ook daarom heet mijn methode de SPIRIT-methode. Het is mijn missie om jou te helpen om jouw innerlijke vonk weer te vinden en je weer één te voelen met alles om je heen. Zodat je vanuit jouw sprankelziel krachtig op aarde kunt zijn en jouw unieke talent aan de wereld kunt geven.

Voel je dat het traject 'Lichter leven als HSP' jou kan helpen, maar wil je eerst meer weten?

Vraag dan een gratis en vrijblijvend inzichtgesprek aan.

Online modules die je leven zullen veranderen

In het traject ‘Lichter leven als HSP’ (zowel in de online, live als de intensive versie) krijg je toegang tot 12 online modules. Deze zullen je helpen om diepgaand te transformeren en je leven ingrijpend te veranderen.

Elke module bestaat uit een werkboek met uitleg, oefeningen, creatieve teken- en schrijfopdrachten, meditaties (MP3) en inspirerende filmpjes en teksten.

Wil je meer weten over de inhoud van de modules? Klik dan op het plusje naast de module.

Module 0: Introductie

In deze introductiemodule vertel ik je hoe de online modules in elkaar zitten, wat je nodig hebt tijdens het traject en wat je precies gaat doen. Ook geef ik informatie over hoogsensitiviteit, waaronder een vragenlijst waarmee je kunt testen of je hoogsensitief bent.

 

Module 1: Aarden

In deze module leer je hoe belangrijk aarden is, vooral voor hoogsensitieve mensen, en krijg je tips, technieken en oefeningen om te leren aarden. Inclusief een fijne meditatie om je te verbinden met de aarde.

Module 2: Zuiveren en beschermen

In deze module leer je waarom het zuiveren en beschermen van je energieveld zo belangrijk is als je hoogsensitief bent. Ook krijg je veel tips en technieken om je te leren hoe je jouw energieveld zuivert en beschermt tegen prikkels en negatieve energieën. Inclusief twee fijne meditaties om jezelf te zuiveren en te beschermen en je energie bij jezelf te houden.

Module 3: Verstillen en vertragen

In deze module leer je om in jezelf stilte en rust te vinden door je aandacht naar binnen, naar je lichaam en naar het hier en nu te brengen. Ook leer je om je gedachten te onderzoeken en los te laten, zodat het rustiger wordt in je hoofd. Inclusief drie meditaties om stilte en rust in jezelf te vinden.

Module 4: Contact maken met al je gevoelens

In deze module krijg je uitleg over waarom het welkom heten van je gevoelens zo belangrijk is. Ook leer je onderscheid te maken tussen jouw eigen gevoelens en die van een ander, wat voor hoogsensitieve mensen vaak lastig is.

Verder bevat deze module diverse oefeningen waarin je leert omgaan met je gevoelens en angst en spanning los te laten, inclusief een fijne meditatie.

Module 5: Het dragen voor je familie loslaten

In deze module leer je wat overgeërfd trauma is en waarom hoogsensitieve mensen vaak emoties en trauma dragen voor hun familie.

Ook bevat de module opdrachten en meditaties om te onderzoeken wat je draagt van je voorouders en dit vervolgens (waar mogelijk) los te laten.

Module 6: Je thuis voelen op aarde

Veel hoogsensitieve, spiritueel ingestelde vrouwen hebben moeite met zich thuis voelen op aarde. In deze module leer je waarom dat zo is en wat je kunt doen om te zorgen dat je je meer thuis voelt op aarde. Inclusief enkele meditaties die je daarbij helpen.

Module 7: Authenticiteit: trouw zijn aan jezelf

In deze module leer je meer over authenticiteit en trouw zijn aan jezelf en ook waarom dit zo belangrijk is voor hoogsensitieve mensen. Je onderzoekt wat jou maakt tot wie jij bent en hoe je authentieker zou kunnen leven. Inclusief twee meditaties.

Module 8: Verbinden met de kleuren van je ziel

In deze module leer je hoe je van binnen naar buiten kunt leven in plaats van andersom. Je gaat op zoek naar de kleuren van jouw ziel, onder meer door creatieve opdrachten, en je ontdekt wat deze kleuren voor jou betekenen. Ook ga je oefenen met het laten zien van jouw eigen kleuren. Inclusief twee fijne meditaties.

Module 9: Luisteren naar je intuïtie

Wanneer je leert om naar je intuïtie te luisteren, kan dat het kompas worden op jouw levenspad. In deze module leer je wat ervoor nodig is om beter te kunnen luisteren naar je intuïtie en welke boodschappen jouw intuïtie geeft. Inclusief handige oefeningen en meditaties om je intuïtie verder te ontwikkelen. 

Module 10: Leven vanuit vertrouwen en overgave

In deze module leer je waarom leven vanuit je hart zo belangrijk is voor hoogsensitieve mensen. Je krijgt uitleg over leven vanuit vertrouwen en overgave, je leert de tekens op je pad lezen en de signalen van je hart en je lichaam duiden. Je oefent in het leven vanuit liefde in plaats van angst. Inclusief twee fijne meditaties.

Module 11: Ontdek jouw zielsmissie

In deze module verbind je je met jouw ziel en ga je op zoek naar jouw unieke talenten en eigenschappen. Je ontdekt wat jouw zielsmissie is. Inclusief twee meditaties.

Module 12: Jouw zielsmissie in de praktijk neerzetten

In deze module krijg je uitleg over hoe je jouw zielsmissie krachtig neerzet en hoe belangrijk het is om in het middelpunt van jouw leven te gaan staan. Ook maak je een concreet plan hoe je jouw zielsmissie in de praktijk kunt neerzetten.

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik of het traject 'Lichter leven als HSP' bij mij past?

Het traject ‘Lichter leven als HSP’ is speciaal ontwikkeld voor hoogsensitieve vrouwen die vastlopen (lichamelijk en/of psychisch) omdat ze altijd maar bezig zijn voor anderen, maar zichzelf zijn kwijtgeraakt. Je hebt diverse lichamelijke en/of psychische klachten, weet eigenlijk niet meer wie je bent en wat je wilt en je vindt je leven zoals het nu is niet meer leuk… Mogelijk heb je een moeilijke jeugd gehad, waar je nog mee worstelt, of merk je dat je last hebt van trauma’s en onverwerkte emoties van (groot)ouders. Je wilt heel graag het dragen voor anderen loslaten en jezelf weer terug vinden, zodat je het leven kunt leiden waar je naar verlangt.

Herken je jezelf in één of meer van deze aspecten? Dan is het traject ‘Lichter leven als HSP’ waarschijnlijk geschikt voor jou.

Wil je graag eerst weten wat je precies kunt verwachten en of er een klik is met mij als coach en therapeut? Vraag dan het gratis en vrijblijvend inzichtgesprek aan.

Welke variant van het traject 'Lichter leven als HSP' kan ik het beste kiezen?

Het traject Lichter leven als HSP – Online is geschikt voor jou wanneer je rust in jezelf zoekt, authentieker wilt gaan leven en je hart wilt volgen, zodat je het leven kunt leiden zoals jij dat wilt. Je hebt geen of weinig last van heftige, onverwerkte trauma’s en emoties, van jezelf of van familie. Wanneer je hier wél (veel) last van hebt, kun je beter kiezen voor de variant Lichter leven als HSP – Live of Lichter leven als HSP – Intensive. Bij die varianten zijn namelijk ook persoonlijke sessies inbegrepen, waarbij ik je help om deze onverwerkte trauma’s en emoties aan te kijken en waar mogelijk los te laten.

Twijfel je tussen de varianten Live of Intensive? Neem dan contact met mij op voor een gratis en vrijblijvend inzichtgesprek.

Is een traject op maat ook mogelijk?

Het is mogelijk om een deel van het traject ‘Lichter leven als HSP’ aan te schaffen. Je kiest dan voor één van de volgende opties:

  • Deel 1 van het traject ‘Lichter leven als HSP’: module 1-6. Daarbij werk je aan de stappen stilte en rust in jezelf vinden (module 1-3) en trauma’s, angsten en belemmerende overtuigingen en patronen loslaten (module 4-6).
  • Deel 2 van het traject ‘Lichter leven als HSP’: module 7-12. Daarbij werk je aan de stappen authentiek zijn en leven vanuit vertrouwen en overgave (module 7-10) en je volle potentieel leven vanuit jouw ziel (module 11 en 12).

Dit is een goede optie wanneer je een traject van een half jaar te lang vindt of dit nog niet kunt overzien, of wanneer je (nu nog) geen behoefte hebt aan de andere helft van het traject. Het is altijd mogelijk om na deel 1 ook deel 2 te volgen zonder meerkosten.

Heb je belangstelling om deel 1 of 2 van het traject ‘Lichter leven als HSP’ te volgen? Neem dan contact met me op voor de precieze inhoud en jouw investering.

Daarnaast is het mogelijk om bij Centrum Sprankel een traject aan te vragen dat geheel op maat is gemaakt. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op zodat we jouw wensen kunnen bespreken.

Is het traject alleen geschikt voor hoogsensitieve vrouwen?

Het traject ‘Lichter leven als HSP’ is ontwikkeld en bedoeld voor hoogsensitieve vrouwen. In de online modules, de sessies en de live dagen richt ik mij op thema’s waar hoogsensitieve vrouwen vaak tegenaan lopen.

Wanneer het traject ‘Lichter leven als HSP’ je aantrekt, maar je weet niet of je hoogsensitief bent of je bent een man, neem dan gerust contact met me op. Dan bespreken we tijdens een gratis en vrijblijvend inzichtgesprek of dit traject past bij jouw wensen en hulpvraag. Wanneer ik denk dat een andere richting beter bij jou past, zal ik dat eerlijk aangeven.

Wat is een sessie Sprankelcoaching?

Tijdens een sessie Sprankelcoaching bekijken waar jij op dit moment last van hebt en waar je tegenaan loopt. Op basis daarvan bekijk ik wat jij nu nodig hebt.

Ik werk lichaamsgericht en holistisch. Dat wil zeggen dat een klacht nooit op zichzelf staat. Lichaam, geest en ziel zijn één en hebben invloed op elkaar. Door jou te laten voelen en ervaren wat er in je lichaam aan pijn, spanning en emoties aanwezig is, komen we achter de achterliggende angsten, patronen, belemmerende overtuigingen en trauma’s. Door middel van technieken als Emotional Freedom Techniques (EFT), de Helende Reis, innerlijk kindwerk, lichaamsgericht traumawerk, emotiepressuur en healing help ik je vervolgens om deze angsten, patronen, overtuigingen en trauma’s aan te kijken en waar mogelijk los te laten.

Ook de familie waarin je bent geboren is van invloed op jouw systeem. Daarom werk ik zo nodig ook met een familieopstelling. Dit doe ik met poppetjes of met blaadjes op de grond, waarmee we jouzelf en jouw familieleden representeren. Op die manier wordt zichtbaar welke familieleden invloed op jou hebben en wat jij mogelijk draagt voor jouw familie.

Wat gaan we doen tijdens de individuele live VIP-dagen?

Bij de trajectvariant Lichter leven als HSP – Intensive zijn 2 individuele live VIP-dagen inbegrepen. Dit zijn 2 losse dagen die we in overleg inplannen tijdens de looptijd van het traject.

Tijdens deze individuele live VIP-dagen sta ik van 10.00 tot 15.00 uur volledig tot jouw beschikking en werken we samen intensief aan jouw persoonlijke proces. Daarbij staan transformatie, inzichten en groei voorop. We werken deze 2 dagen vanuit een prachtige locatie in de natuur, zodat we zowel binnen als buiten kunnen zijn.

De invulling van deze dagen hangt helemaal af van jouw wensen en hulpvraag, maar je kunt bijvoorbeeld denken aan:

• een energetische sessie;
• een opstelling waarmee we jouw blokkades helder krijgen;
• een meditatie;
• een wandeling in de natuur om je te verbinden met alles om je heen;
• praktische hulp bij het uitwerken en concreet neerzetten van jouw zielsmissie.

Vrijwel alles is mogelijk tijdens deze individuele live VIP-dagen, dus geef vooral jouw wensen aan.

Wat is een numerologische berekening en advies?

Bij de trajectvariant Lichter leven als HSP – Intensive kun je kiezen voor een numerologische berekening OF een persoonlijke, op maat gemaakte meditatie.

Bij een numerologische berekening reken ik diverse persoonlijke thema’s voor jou uit, op basis van jouw geboortedatum en geboortenamen. Je ontvangt van deze berekening een verslag van ca. 5 pagina’s waarin je inzicht krijgt in onder andere de volgende onderwerpen: jouw zielsenergie, op welke manier jij je hebt aangepast en wat jou heeft gevormd, hoe je je gedraagt in conflictsituaties, hoe je jezelf laat zien aan de buitenwereld, je innerlijk, je levensles, je blokkade, je grootste angst en je opdracht in dit leven.

Waar mogelijk geef ik een korte toelichting over de verbanden tussen de verschillende onderdelen, zodat je duidelijk inzicht krijgt in wie je bent en waarom je in sommige opzichten mogelijk niet verder komt in je leven. Dit zeer complete verslag is een waardevol document dat je regelmatig nog eens kunt nalezen.

Hoe zorg ik dat ik gemotiveerd blijf en daadwerkelijk aan de slag ga?

Een traject dat 6 tot 9 maanden duurt, is natuurlijk niet niks. Waarschijnlijk herken je het wel: je begint enthousiast en gemotiveerd aan een traject, maar na een tijdje vind je het steeds lastiger om gemotiveerd te blijven en om tijd in te plannen om met het traject aan de slag te gaan.

In de Live en Intensive versie van het traject ‘Lichter leven als HSP’ krijg je, naast persoonlijke sessies bij mij in de praktijk, tussentijdse telefoongesprekken van een half uur waarin we jouw voortgang bespreken en waarin je al jouw vragen kunt stellen.

Daarnaast krijg je, als je dat wilt, van mij wekelijks aan het begin van de week een focusmail. In deze mail staan een aantal vragen die jou helpen om je focus weer bij jezelf en het traject te brengen en  voor deze week te bepalen met welke module en welke oefeningen je aan de slag gaat.

 

Ervaringen van mijn cliënten

Tijdens de sessie die ik bij Petra heb gehad kon zij feilloos intunen op wat er op dat moment nodig was. Liefdevol neemt ze je mee naar je eigen lichaam, wat dat te vertellen heeft.

Ze gaat niets uit de weg, maar durft door te pakken waar een andere therapeut het uit de weg zou gaan. Dit maakt dat ik me vol vertrouwen open kon stellen in het moment. Dank je wel Petra, voor de prachtige sessie.

Yvette Schlieff

Ik had  al een lange periode last van innerlijke onrust en slapeloosheid en ik had echt van alles geprobeerd.
Samen met Petra ben ik op zoek gegaan in het heden en het verleden en ik kwam mezelf erg tegen. Er bleken toch veel onverwerkte emoties te zijn.

Na een aantal mooie sessies bij Petra is mijn innerlijke onrust behoorlijk minder geworden en ik slaap weer lekker. Ik ben Petra ontzettend dankbaar dat wij dit samen bereikt hebben. Ik zou Petra dan ook zeker aanraden aan andere mensen in mijn netwerk.

Anita Pedersen

Ik heb drie keer een sessie bij Centrum Sprankel gehad en jee, wat was dat fijn! Petra voelt precies aan waar je staat, hoe je je voelt en wat je nodig hebt. Ze put uit een schatkist aan oefeningen en technieken die ze in kan zetten om je te helpen.

Ik zet momenteel mijn eerste stappen als ondernemer en als gevoelig type merkte ik dat ik wel wat hulp kon gebruiken om balans te houden en bij mijzelf te blijven. Petra gaf me concrete handvatten, bijvoorbeeld om te aarden en mijn energie te reguleren. Daarnaast hielp ze mij om oud zeer en onzekerheden ‘op te ruimen’. Na iedere sessie voelde ik mij ontspannen en in contact met mijzelf en ik kreeg een groeiend vertrouwen in het pad dat ik bewandel.

Centrum Sprankel is een aanrader wanneer je gevoelig bent en ondersteuning kunt gebruiken bij je persoonlijke groei.

Petra van Dreumel

Wil jij weer sprankelen en een leven leiden vanuit jouw ziel?

Laten we dan in een gratis en vrijblijvend inzichtgesprek samen bekijken waar je nu tegenaan loopt en wat jij nodig hebt om weer te kunnen sprankelen.

Tijdens dit gesprek kun je al jouw vragen stellen en bekijken we ook of we een goede match zijn.