Workshop De magie van Atlantis

Kom thuis in de magische wereld die je onbewust al kende

Ontdek de magie van Atlantis

Atlantis is het magische (en volgens sceptici mythische, niet bestaand hebbende) rijk waarin we verbonden waren met ons grootste potentieel en ons Goddelijk Zelf, duizenden jaren geleden. Dit rijk ging ten onder door een verkeerd gebruik van onze grootste krachten.

De gouden tijd van Atlantis was ook de mooiste tijd die er was. Waarin we leefden in een hoge energiefrequentie, vanuit liefde en een groot eenheidsbewustzijn. In de huidige tijd, waarin er zoveel verandert en we langzaam toegroeien naar een nieuwe wereld, is deze gouden Atlantische energie meer dan ooit nodig. En er zijn mensen nodig die deze energie leven, zich daarmee verbonden voelen en door hun voorbeeld deze energie aan anderen over kunnen brengen. Het is tijd om je jouw gouden gaven, jouw magie, uit Atlantis te herinneren en deze weer te gaan belichamen én te gebruiken.

Word jij aangetrokken door Atlantis?

Je verlangt naar een wereld die (nog) niet bestaat

Je hebt je nooit heel erg thuis gevoeld op aarde. Steeds vaker heb je het gevoel dat er een wereld moet zijn, zoals die in de sprookjes en mythen wél bestaat. Een wereld vol liefde, harmonie, vreugde en magie. En je verlangt hartstochtelijk naar deze wereld.

Je verlangt ernaar om je magie alle ruimte te geven

Je weet dat er veel meer in jou zit dan er nu uitkomt. Af en toe voel je een hint van jouw magie: jouw grootste, gouden gaven. Maar je kunt er nog niet helemaal bij. Je wilt zo graag jouw magie volledig belichamen en deze gebruiken om een nieuwe wereld te creëren.

Je hebt 'iets' met Atlantis

De naam Atlantis en de verhalen daarover doen iets met je. Je wordt er heel blij van, maar voelt soms ook weerstand. Je voelt een groot verlangen om meer over Atlantis te ontdekken.

Atlantis zit ook in jou

Vind jouw magische meesterschap terug

Herinner je wie je werkelijk bent

Verbind je weer met jouw magie

Ik ben Petra Swart

Zielsmissiementor en spiritueel transformatiecoach

Zolang ik me kan herinneren heb ik me nooit helemaal thuis gevoeld op aarde. Als hoogsensitief kind voelde me vaak overweldigd door alle prikkels en zware energieën die ik om mij heen voelde. Dit maakte dat ik mijn stralende lichtje onbewust steeds verder dimde. Om te vluchten uit een wereld die ik niet begreep, verdween ik vaak in een boek. De werelden van Pippi Langkous, Ronja de Roversdochter of Arendsoog, wild, vrij, vreugdevol en licht, die snapte ik wél. Ook in de natuur kon ik mij weer verbinden met mezelf en de eenheid ervaren.

Pas jaren later, toen ik tijdens een opleiding hoorde over Atlantis en ik kennismaakte met de Atlantische energie, vielen er voor mij veel kwartjes. Dit is mijn thuis. Wanneer ik in de hoge, lichte energie van Atlantis ben, voel ik me volmaakt vredig en helemaal mijn puurste zelf.

De afgelopen jaren zijn, door mijn groeiende verbinding met deze Atlantische energie, steeds meer van mijn oude, magische gaven naar boven gekomen. Waardoor ik me steeds meer de magiër voel die ik ooit was in Atlantis, en ik mijn magie nu opnieuw mag gebruiken ten dienste van de wereld en de mensen.

Wanneer jij voelt dat je ‘iets’ hebt met Atlantis is dat niet voor niets. Jij mag jouw magie weer wakker maken en je verbinden met de energie van Atlantis. Zodat jij jouw gouden gaven kunt gebruiken om een nieuwe wereld te helpen creëren!

Wat ga je ervaren tijdens de workshop ‘De magie van Atlantis’?

Tijdens deze magische workshopdag dompel jij je de hele dag onder in de energie van Atlantis. Je leert wat Atlantis is en hoe deze samenleving er waarschijnlijk heeft uitgezien. Maar je gaat vooral voelen en ervaren wat Atlantis was. Je verbindt je met jouw Atlantische zelf, die nog altijd een deel van jou is. Dit doen we met behulp van meditaties, visualisaties, opstellingen, creatieve werkvormen en meer.

Je maakt kennis met jouw magische meesterschap uit de Atlantische tijd en met de tempels waarin jij mogelijk hebt gewerkt en geleefd. Je maakt verbinding met de magische wezens die de energie van Atlantis met zich meedragen, zoals de dolfijnen, walvissen, draken, eenhoorns en zeemeerminnen. Zij helpen jou om je nog dieper te verbinden met de Atlantische energie en met jouw magie.

Ten slotte leer je hoe je deze energie van Atlantis kunt integreren in het hier en nu. Zodat je steeds meer vanuit jouw grootste en puurste zelf jouw bijdrage kunt leveren aan een mooiere wereld.

Na deze magische en transformerende workshop:

kun jij je afstemmen op de energie van Atlantis

en voel je verbinding met jouw Atlantische zelf, zodat je meer en meer kunt leven vanuit jouw grootste potentieel

voel je verbinding met bepaalde tempels in Atlantis

waardoor jouw zielsmissie en gouden gaven duidelijker worden

voel je veel meer verbinding met jouw magie

zodat je deze gouden gaven steeds meer kunt belichamen én gebruiken in het hier en nu

kun jij je afstemmen op de magische wezens van Atlantis

zodat je hun hulp kunt gebruiken in jouw dagelijkse leven

Stap in jouw magische meesterschap

De wereld heeft jouw gouden gaven nodig!

Enthousiaste klanten over Centrum Sprankel

Wat een mooie workshop was ‘De magie van Atlantis’! De workshop heeft me mijn eigen kracht en licht laten voelen. Ik hoef er niet hard voor te werken; het is er allemaal al. Mooi hoe dit duidelijk werd door de opstellingen en de mooie meditaties en visualisaties.

Het unieke aan deze workshop is dat het geen alledaags onderwerp is. Maar tijdens de workshop merkte ik dat het niet raar is. Ik kon gewoon mezelf zijn en delen wat er in mij gebeurde. Daardoor viel er heel veel op zijn plek. 

Als trainer voelde en keek Petra met de deelnemers mee. Ze wist feilloos de dingen te benoemen die de aandacht vroegen. Dat maakte dat ik op een diepere laag kon kijken en voelen. Het bijzondere hieraan is dat Petra honderd procent zichzelf is en haar gave ook  volledig durft te gebruiken en te laten zien. Dit maakte dat ik me al snel op mijn gemak voelde en ik zelf ook helemaal mezelf durfde te zijn.

Deze workshop was echt een cadeautje voor mezelf. Petra, bedankt!

Wendy

Vanuit nieuwsgierigheid en een grote interesse in Atlantis gaf ik mij op voor de workshop ‘De magie van Atlantis’. Omdat ik een grote connectie voel met het gedachtengoed van Atlantis, leek de workshop mij een mooie gelegenheid om iets meer over Atlantis te ervaren.

 Deze workshop heeft zeker aan mijn verwachtingen voldaan en deze zelfs overtroffen! Door de workshop kon ik mij opeens heel helder voor de geest halen waar ik vandaan kwam, welke reis (als  een kolkende rivier) ik heb gemaakt en waar ik nu sta. Terugkijkend voelde ik een enorme rust en dankbaarheid over mij heen komen. Dit heb ik op een mooie, liefdevolle wijze mogen ervaren.

 Petra gaf deze workshop op een heldere, mooie manier. Ze nam je op een natuurlijke manier mee op reis en het ging als vanzelfsprekend. Ze zat met iedere deelnemer in de groep meteen op de juiste golflengte. Als je ervoor openstaat om jouw bewustzijn te ontwikkelen, nieuwsgierig bent en stappen durft te zetten, kan ik het iedereen aanraden om aan de workshop ‘De magie van Atlantis’ deel te nemen.

Peter van Florop

Onlangs heb ik de workshop ‘De magie van Atlantis’ gedaan. De workshop werd gehouden in een erg mooie bosrijke omgeving en met een heel lieve groep mensen.

Petra had het goed georganiseerd en is een fijne trainer. We deden verschillende visualisaties en meditaties en daar kreeg ik bevestigende inzichten door. Verder deden we opstellingen en creatieve werkvormen.

De workshop heeft iedereen die meedeed wat gebracht. We hebben gehuild en gelachen en een ieder kon gewoon zichzelf zijn. Je was immers onder gelijkgestemden, hoe fijn is dat?

Het is nu een paar dagen geleden, maar nog steeds denk ik even aan die mooie dag terug.

Monique

Toen ik je oproep over de workshop ‘De magie van Atlantis’ zag was ik meteen geraakt. Ik voelde dat dit goed past bij waar ik nu mee bezig ben, om weer verdere stappen te kunnen maken.

Tijdens de workshop was de sfeer al meteen heel ontspannen. De eerste meditatie was heel speciaal en bracht me naar het mooie licht van Atlantis. Het bracht me terug naar de basis, de oerkracht. Deze ervaring gaf me weer extra lucht en verdere acceptatie dat ik goed ben zoals ik ben. De andere mooie oefeningen gaven me nog meer diepgang en bevestiging dat ik op de goede weg zit.

Bedankt Petra, voor je rustige, goede uitleg en je inspiratie. De workshop is echt een aanrader om mee te maken.

Jacqueline

Ik heb me opgegeven voor de workshop ‘De magie van Atlantis’ omdat ik nieuwsgierig was naar wat ik zou ervaren.

De informatie over hoe we in Atlantis leefden en de meditaties hebben mij helemaal teruggebracht naar mijn eigen tijd in Atlantis. De herinneringen die dit bij me heeft opgeroepen hebben me geraakt. Vooral het afstemmen op de tempels heeft mijn gevoel van thuis zijn in Atlantis wakker gemaakt.

En om dit samen in een groep te doen vind ik bijzonder. Ik heb de magie van Atlantis weer mogen voelen. De workshop heeft me dan ook echt verrijkt. Dankjewel daarvoor!

Marjon

Praktisch: wat krijg je?

Veelgestelde vragen

Kan ik in termijnen betalen?

In termijnen betalen is helaas niet mogelijk.

Wat als ik onverwacht moet annuleren?

Bij annulering van jouw aanmelding voor de workshop gelden de algemene voorwaarden. Deze vind je hier.

Voor wie is de workshop ‘De magie van Atlantis’ geschikt?

De workshop past bij jou als:

  • je ‘iets’ hebt met Atlantis. Het voelt bekend, al weet je nog niet goed waarom;
  • jij je wilt verbinden met jouw meesterschap vanuit Atlantis;
  • je jouw magie wilt leren kennen;
  • je stappen wilt zetten buiten jouw comfortzone naar de mooiste en grootste versie van jouzelf;
  • je er klaar voor bent om volledig in jouw licht te gaan staan en te doen waarvoor jij op aarde bent;
  • je houdt van een combinatie van aardse spiritualiteit en energetisch werk met een no-nonsens mentaliteit en praktische insteek.

Wanneer past de workshop niet bij je?

  • Als je niet gelooft in magie en Atlantis;
  • Als je alles rationeel benadert en  wetenschappelijk bewezen wilt zien;
  • Als je niet bereid bent om je hart te openen en jezelf te laten zien zoals je bent.

Enthousiaste klanten over Centrum Sprankel

Wat was het een mooie dag gisteren. Bij thuiskomst was ik moe maar voldaan. Ik laat alles nog lekker rustig bezinken en merk dat er nog dingen doorkomen. Dankjewel voor deze mooie, bijzondere ervaring!

M.

Ik wilde je nog even heel erg bedanken voor de fijne dag zondag. Ik ben nog steeds alles aan het verwerken. Ik heb veel dromen over de meditaties. Ook denk ik regelmatig terug aan de fijne energie in de groep. Thanx en vast tot ziens!

P.

Petra is de beste trainer die je je kunt wensen: zorgzaam, grappig, lief, duidelijk, daadkrachtig en heel kundig. Ik voelde me heel veilig bij haar.

Loes

Wil jij thuiskomen in de magische wereld van Atlantis?

Klik dan op de knop hieronder om je aan te melden voor de workshop ‘De magie van Atlantis’.

Je kunt dan meteen betalen, waarmee jouw plek in de workshop is gereserveerd. Je ontvangt automatisch een factuur. In de week voorafgaand aan de workshop ontvang je alle benodigde informatie voor de workshopdag.