Home » Blog » Zielsmissie » Hoe je in 4 mentale stappen de twijfels over je zielsmissie overwint

Hoe je in 4 mentale stappen de twijfels over je zielsmissie overwint

door | 8 jul, 2022 | Zielsmissie

Toen ik startte met Centrum Sprankel had ik het gevoel ‘Dit is het!’ Nu kan ik eindelijk echt vanuit mijn ziel werken en doen waarvoor ik hier op aarde ben.

Dat viel na een tijdje een beetje tegen. Natuurlijk, ik hielp veel mensen als energetisch therapeut. Mensen die bij de huisarts of psycholoog niet verder geholpen konden worden, kon ik wél helpen om van fysieke of psychische klachten af te komen. Maar op een gegeven moment voelde ik toch dat dit niet helemaal was wat ik wilde.

Je grootste potentieel

Ik voelde dat ik mensen nog véél verder kon helpen. Omdat ik zo diep kon meevoelen, wist ik dat ik ze kon helpen om te verbinden met zichzelf op zielsniveau en met hun allergrootste potentieel. En ergens voelde ik al dat ik met name sensitieve, bezielde ondernemers zoals ikzelf wilde helpen. Maar o, wat voelde dat spannend. Wie was ik om te denken dat ik dat kon?

Dus dat verlangen stopte ik weer weg. De 3 jaar daarna volgde ik diverse opleidingen en businesscoachingtrajecten. En gek genoeg kwamen er steeds meer ondernemers naar me toe om gecoacht te worden, of mensen die dat wilden worden.

Het ging stromen

Tot ik op een gegeven moment voelde: en nu is het tijd dat ik hier vol voor ga. Ik ga bezielde coaches, healers en spirituele ondernemers helpen om hun zieletalenten en zielsmissie te ontdekken en in hun magische meesterschap te gaan staan. Want dát is wat ik wil doen. Mensen weer verbinden met hun goddelijke blauwdruk en ze helpen deze concreet in de wereld te zetten.

En toen begon mijn bedrijf te stromen. De tweedaagse training ‘Geef jouw hart een stem’ die ik bedacht, vulde zich vanzelf. De twee dagen met een prachtige groep waren ronduit magisch en brachten buitengewone transformaties voor de deelnemers. Aan alles voelde ik dat dit de bedoeling is.

Hoe ik dit bereikte

Deze 4 mentale stappen hielpen mij de afgelopen jaren om mijn twijfels over mijn zielsmissie te overwinnen:

1. Doe wat goed voelt
Volg altijd je hart en doe wat goed voelt. Waar word je heel erg blij van? Ga dat doen en kijk waar het je naartoe leidt. Je zielspad is niet een rechte weg, maar een kronkelpaadje. Je kunt niet zien wat er achter de volgende bocht ligt, maar je kunt wél genieten van waar je nu bent. En uiteindelijk komt er altijd weer een volgende stap. Die dient zich vanzelf aan.

2. Volg de signalen op je pad
Daarbij is het belangrijk dat je de signalen op je pad volgt. Dat klinkt moeilijker dan het is. Je gevoel is ook hierbij jouw kompas. Als je ergens heel blij van wordt, is dat een signaal dat je ermee door mag gaan. Gaan alle alarmbellen rinkelen of word je heel moe of gefrustreerd van iets? Stop er dan mee.

Signalen komen vaak ook in de vorm van een duidelijk weten of een onderwerp dat je ineens overal tegenkomt. Een deelnemer aan mijn tweedaagse training zei:  “Ik voelde gewoon een heel duidelijk ‘ja’ bij deze training, al wist ik niet waarom.” Hoe meer jij afgestemd bent op de signalen op jouw pad, hoe duidelijker je deze duwtjes in je rug zult voelen. Want als jij jouw bestemming volgt, werkt alles in het universum daaraan mee.

3. Visualiseer, vertrouw en laat los
Heb je de signalen op je pad gevolgd en een beslissing genomen richting een volgende stap? Visualiseer dan deze stap. Zie helemaal voor je hoe jij deze stap zet en voel hoe blij je hier van wordt. Vertrouw erop dat je wordt geholpen bij deze stap en laat de uitkomst los. Weet dat het gaat gebeuren. Misschien op een andere manier dan je had gedacht, maar het gáát gebeuren.

Zo wist ik zeker dat mijn tweedaagse training magisch zou worden. Ik kon dit gewoon voelen tot in al mijn cellen en twijfelde hier geen moment aan. En dus was dat precies wat er gebeurde!

4. Weet dat je zielsmissie met je mee groeit
De meeste mensen krijgen niet in één keer hun volledige zielsmissie gepresenteerd. Je groeit hier naartoe. Vaak moet je eerst nog dingen leren, levenslessen doormaken, voordat je toe bent aan de volgende stap. Langzaamaan kom je dan steeds dichter bij jouw goddelijke blauwdruk en bestemming. Het plaatje wordt steeds helderder wat jij hier te doen hebt.

En je zult merken dat alles wat je ooit in je leven hebt gedaan en ervaren, uiteindelijk samenkomt in jouw zielsmissie. Het was allemaal ergens goed voor. Dus twijfel niet en heb geen spijt van bepaalde gebeurtenissen, opleidingen of banen. Alles was precies de bedoeling. Jij bent precies waar je moet zijn.

Welk van deze 4 stappen heb jij het meest nodig om jouw twijfels over je zielsmissie los te laten? Deel het hieronder, als je wilt!

 

Gratis Magische Missie gesprek

Wil jij jouw zieletalenten ontdekken en doen waarvoor je op aarde bent als bezielde ondernemer? En zou je hier graag eens over praten? Ik ga graag met je in gesprek over waar jij tegenaan loopt en waar je naar verlangt. Ik deel met je wat ik bij je zie en voel en samen bespreken we welke stappen jij zou kunnen zetten om jouw verlangen te bereiken.

Vraag jouw gratis Magische Missie gesprek aan via de knop hieronder.

Ik kijk er naar uit om je te spreken!

Inspiratie in je mailbox?

Vind je het fijn om regelmatig (max. 2 keer per maand) inspiratie en tips te ontvangen over je zielsmissie vinden, het pad van je ziel lopen en jouw magie en meesterschap ontdekken?

Schrijf je dan in voor Sprankelpost. Je kunt je hier op elk moment weer voor uitschrijven.

 

Over mij

Ik ben Petra Swart, zielsmissiementor en spiritueel transformatiecoach voor sensitieve, bezielde coaches, healers en spirituele ondernemers (in spé).

Op deze plek deel ik interessante tips en inspiratie over je zieletalenten en zielsmissie ontdekken, innerlijke blokkades oplossen die belemmeren dat jij doet waarvoor je op aarde bent en over de spirituele reis naar jouw magische meesterschap. En nog veel meer!

Herken je jezelf in mijn verhalen en wil je graag eens praten over de stappen die je kunt zetten om te doen waarvoor je op aarde bent? Vraag dan hier een gratis Magische Missie gesprek aan.

Coachingstraject ‘Ontdek de magie van jouw pure zelf’.

Training ‘Magisch Meesterschap’

 

Interessante artikelen:

Inspiratie in je mailbox?
Klik hier om je in te schrijven voor Sprankelpost.

Je ontvangt dan twee keer per maand inspiratie en tips over je zielsmissie vinden, het pad van je ziel lopen en jouw magie en meesterschap ontdekken.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin