Home » Blog » Zielsmissie » Hoor jij de roep van jouw ziel?

Hoor jij de roep van jouw ziel?

door | 13 aug, 2020 | Je hart volgen, Zielsmissie

Hoor jij de roep van jouw ziel? Soms fluistert hij, soms lijkt hij stil (maar luister je wel echt?) en af en toe begint hij hard te roepen. Want hoe langer je de roep van jouw ziel negeert, hoe sterker hij wordt. Depressie, lichamelijke klachten die steeds erger worden, burn-out of een algeheel gevoel van ‘Is dit het nou?’ zijn tekenen dat je nog steeds niet goed genoeg luistert naar jouw ziel. Wat wil hij jou vertellen?

Hij vertelt je van de oorden waar je heen mag gaan. De reizen die je als ziel mag maken naar plekken in jezelf die nog ongezien zijn. Waar jouw kracht zetelt en jouw grootste pijn. Jouw sprankeling en jouw licht. Alles hoort erbij en alles mag er zijn. Alles heeft een functie in het grote geheel van jouw ziel en de reis die je tijdens jouw leven hier op aarde maakt. Jij bent hier om dat te doen waarvoor je als ziel op aarde bent gekomen. Om jouw unieke zijn te leven, jouw unieke talenten te benutten en daardoor mee te werken aan het ontstaan van een nieuwe aarde.

Doe jij al waarvoor je hier bent?

Maar luister je wel wanneer jouw ziel fluistert of roept? Hoor jij de tekenen van jouw lichaam dat je nog niet doet waarvoor je hier bent? Of negeer je ze omdat je bang bent om jouw allergrootste en allermooiste zelf te zijn? Jij mag zijn wie je bent, zoals je geboren bent, en doen waarvoor je hier op aarde gekomen bent. Jij mag groots zijn, oneindig groots, want dat is wie jij bent en hoort te zijn. Jij bent het licht uit die grote eeuwige Bron van licht en je mag jouw deel van dit licht hier op aarde komen brengen en uitstralen. Jij mag jezelf laten zien in al jouw stralende grootsheid en daardoor jouw unieke en grootste bijdrage leveren aan het ontstaan van de Nieuwe Aarde.

Dat is de bedoeling. Dat is waarvoor je hier bent. Dus ga luisteren. Je bent hier niet voor niets. Volg de roep van jouw ziel, diep in jou, en hoor wat het jou wil vertellen over wie je werkelijk bent en wat je hier te doen hebt. Ga staan en neem de leiding over jezelf, over jouw leven, over wie je werkelijk ten diepste bent. Doe waarvoor je hier bent, nu je hier toch bent. Je hebt het recht hier te zijn, precies zoals je bent geboren, om in jouw enige, unieke licht te gaan staan met de kracht van alles wat in jou is. Doe het nu. Het is tijd.

En wil je graag leren hoe je kunt luisteren naar de roep van jouw ziel? Dan nodig ik je van harte uit om een gratis inzichtgesprek aan te vragen. Zodat we samen kunnen bekijken wat de roep van jouw ziel is en wat je ervoor nodig hebt om daarnaar te kunnen luisteren. Je bent van harte welkom!

Over mij

Als spiritueel transformatiecoach voor  hoogsensitieve vrouwen deel ik hier interessante tips en inspiratie over het licht in jezelf terugvinden, leven vanuit vertrouwen en overgave, je zieletalenten en zielsmissie ontdekken en nog veel meer.

Zodat jij ook weer kunt leven vanuit jouw sprankelziel en kunt doen waarvoor je op aarde bent!

Gerelateerde artikelen

Leven vanuit je hart: hoe doe je dat?

Leven vanuit je hart: hoe doe je dat?

Veel hoogsensitieve mensen zitten vaak in hun hoofd. Omdat je zo veel en zo intens voelt, is het naar je hoofd gaan eigenlijk een soort overlevingsmechanisme geworden. Omdat je zo veel in je hoofd zit, ga je echter ook een beetje ‘zweven’. Je wordt eigenlijk een soort ‘wandelend hoofd’ en je lichaam doet niet meer zo erg mee. De beste en meest hartgedragen beslissingen neem je door je hart en je intuïtie erbij te betrekken. Maar hoe doe je dat, leven vanuit je hart?

Lees meer
5 tips hoe je omgaat met belemmerende gedachten

5 tips hoe je omgaat met belemmerende gedachten

Misschien herken je het wel. Je hebt een droom of een verlangen. Je wilt zó graag iets doen voor de wereld. Andere mensen helpen, iets doen voor dieren, je inzetten voor de natuur en het behoud van de aarde of schoonheid brengen in de wereld door middel van kunst of muziek. Je wilt jouw zielsmissie leven en jouw volledige potentieel benutten. Je wilt doen waarvoor je hier op aarde bent.
Maar wanneer je daarover nadenkt, verschijnen er ineens allemaal beren op de weg. Stemmetjes in je hoofd die allerlei bezwaren, vragen en angstgedachten oproepen en jou daarmee afhouden van jouw droom.

Lees meer
Hoe ontdek je jouw zieletalenten?

Hoe ontdek je jouw zieletalenten?

Hoogsensitiviteit en werk is een onderwerp dat veel hoogsensitieve mensen bezighoudt. Misschien herken je het wel. Als je hoogsensitief bent, heb je vaak een grote behoefte aan zingeving en zinvol werk, waar je met hart en ziel kunt werken. Als dat niet zo is, kun je ongelukkig, gestrest of gefrustreerd worden. Daarom is het belangrijk dat je jouw zieletalenten ontdekt en deze kunt gebruiken in je werk.

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin