Home » Blog » Zielsmissie » You are born for this

You are born for this

door | 21 sep, 2021 | Jezelf zijn, Zielsmissie

2021 is waarschijnlijk het meest bijzondere en ook een van de meest heftige jaren in mijn leven tot nu toe. En ik loop al een poos rond. 😉 Door alles wat er in de wereld gebeurt, is er in mij (en ik denk in velen van ons) een proces op gang gekomen dat al een aantal jaren gaande was (en ook al een flink eind gevorderd was). De reis naar wie ik werkelijk ben.

Dit jaar is alles in dit proces in een enorme stroomversnelling gekomen. Het is een rollercoaster van transformatie die ik soms bijna niet kan bijhouden. Oude patronen, trauma’s, belemmerende overtuigingen, zowel uit dit leven als uit vele vorige levens, komen naar het licht en worden geheeld en opgelost. Ik heb de afgelopen maanden diverse duizenden jaren oude trauma’s mogen helen, zelfs nog uit de tijd van Atlantis.

En ik voel me steeds meer mijzelf worden. Mijn kracht, mijn oorspronkelijke meesterschap uit die oude tijden waarin ik al mijn zieletalenten en gaven gebruikte, komt steeds sterker tevoorschijn. Onvermoede gaven komen naar boven en maken mijn werk steeds magischer.

Magische zieletalenten

En dit maakt dat ik nu, vandaag de dag, voel: I was born for this. Het is de bedoeling dat ik juist in deze tijd mijn lichtkracht weer terugvind en ga staan voor wie ik werkelijk ben: de magiër, de heler, de sjamaan, de priesteres. Want juist die magische, helende, lichte zieletalenten hebben we allemaal nu weer nodig. Daarmee en daardoor ontvouwt de Nieuwe Aarde zich. Een wereld van liefde, verbinding, harmonie, licht en eenheid.

En ik deel mijn verhaal omdat dit alles óók voor jou geldt, wanneer mijn verhaal met jou resoneert.

Jij bent de bedoeling.

You are born for this.

Sta op en laat jouw licht zien. Deel jouw waarheid.

Help de mensheid en de aarde helen, zodat we samen de Nieuwe Aarde laten ontstaan. Door jouw unieke gaven en zieletalenten te gebruiken komt de nieuwe wereld tot stand, maken we samen deze Nieuwe Aarde mogelijk.

Sta in jouw lichtkracht

En natuurlijk is dat vaak spannend. Voor mij ook. Maar op een gegeven moment wordt de urgentie die je voelt om jouw bijdrage te leveren aan de Nieuwe Aarde groter dan jouw angst. Dus zet een stap. En daarna de volgende en de volgende. Ga steeds meer in jouw lichtkracht staan en voel hoe je wordt wie je altijd al was. Jouw ware, krachtige Zelf in al zijn goddelijke meesterschap. Dát is wie jij bent.

Dus, lieve lichtbrenger, voel jij dat je een bijdrage mag leveren aan die nieuwe wereld? Ook al weet je nog niet wat die bijdrage precies is? Dan ga ervoor. Ondanks de belemmeringen, de twijfels of angsten die je misschien nog in jezelf voelt. Die zijn niet wie jij bent en mag je zachtjesaan loslaten.

Shine your light! 

En vind je het fijn als iemand je daarbij bemoedigt, inzicht geeft en begeleidt (en dit pad zelf ook heeft gelopen met al zijn ups & downs)? Dan laat het me weten. Ik ga graag met je in gesprek.

Via de knop hieronder kun je een gratis en vrijblijvend inzichtgesprek met mij aanvragen. Daarin bekijken we samen waar je tegenaan loopt. Ik stem mij op jou af en deel met je wat ik bij je voel en zie. Ook kijken we waar je naar verlangt en wat jou nu zou kunnen helpen. Je krijgt van mij een advies wat ik denk dat voor jou nu de beste volgende stap is.

Resoneert mijn verhaal met je? Klik dan op de knop hieronder en vraag jouw gratis inzichtgesprek aan. Daarbij krijg je minimaal 2 inzichten voor jouw volgende stap op je zielspad!

Over mij

Als spiritueel transformatiecoach voor  hoogsensitieve vrouwen deel ik hier interessante tips en inspiratie over het licht in jezelf terugvinden, leven vanuit vertrouwen en overgave, je zieletalenten en zielsmissie ontdekken en nog veel meer.

Zodat jij ook weer kunt leven vanuit jouw sprankelziel en kunt doen waarvoor je op aarde bent!

Gerelateerde artikelen

Jij bent de bedoeling

Jij bent de bedoeling

‘Je moet echt wat harder worden.’‘Wees niet zo naïef.’‘Je bent overgevoelig.’‘Jij bent niet zo sterk.’‘Doe niet zo blij.’‘Je moet realistisch zijn.’...

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin