Magische Mayasessie

Ontdek wie jij bent op zielsniveau en wat jouw grootste potentieel is

 

Diepgaande inzichten over jezelf vanuit de wijsheid van de Maya Tzolkinkalender 

Boek hier jouw Magische Mayasessie

Wil jij ontdekken wie je in essentie bent?

Je weet niet wie je bent op zielsniveau

Je vindt het moeilijk om te verbinden met jezelf op zielsniveau. Je weet dat er meer in jou zit dan er nu uitkomt, maar hoe kom je bij deze diamant in jezelf?

Je weet niet waarvoor je op aarde bent

Soms heb je het gevoel dat je niet helemaal jouw leven leidt zoals de bedoeling is. Je wilt zó graag doen waarvoor je op aarde bent, maar je hebt geen idee wat jouw zielsmissie precies is. 

Je staat stil in je werk of bedrijf

Je hebt het gevoel dat je stilstaat in je werk of in je bedrijf. Je wilt heel graag op jouw unieke manier jouw missie in de wereld zetten, maar wat is eigenlijk jouw manier van creëren?

Je verlangt naar helderheid en richting

Je verlangt ernaar om weer verbinding te voelen met jezelf op zielsniveau én te weten wat jouw zieletalenten en missie zijn. Je bent op zoek naar helderheid en een duidelijke richting voor de toekomst, maar je voelt dat je dit niet alleen kunt.

Magische Mayasessie:

diepgaande, inspirerende en verhelderende sessie

voor sensitieve en bezielde ondernemers, coaches en pioniers

Ontdek wie jij bent op zielsniveau en wat jouw grootste potentieel is

Na de Magische Mayasessie:

weet je veel beter wie jij bent op zielsniveau

en heb je helderheid over jouw belangrijkste zieletalent en je zielsmissie

weet je waarom je stilstaat in je werk

en heb je inzicht gekregen in jouw belangrijkste blokkades

heb je richting voor de toekomst

omdat je weet wat jouw manier is om je missie in de wereld te zetten

Ik ben Petra Swart

Zielsmissiementor en spiritueel transformatiecoach

Als hoogsensitief kind voelde me vaak overweldigd door alle prikkels en zware energieën die ik om mij heen voelde. Dit maakte dat ik mijn stralende lichtje onbewust steeds verder dimde. Ik had het gevoel dat mijn licht er niet mocht zijn.

Toen ik jaren geleden kennismaakte met de Maya Tzolkinkalender en mijn persoonlijke profiel las, was ik compleet ondersteboven. Mijn geboortezegel is Gele Zon, geboren in het levenspad Gele Zon. Hoe zonnig en licht wil je het hebben? smile Dit inzicht hielp me om mijn licht weer voluit te durven laten stralen.

Toen mijn talent Witte Tovenaar bleek te zijn, voelen alle kwartjes op hun plek. Want ik voel me een magiër, een sjamaan, en mijn magie is mijn multidimensionale invoelingsvermogen en het werken met de energetische onderstroom.

Door mijn kennismaking met de Tzolkin voel ik mij veel meer verbonden met de blauwdruk van mijn ziel, die ik teruglees in mijn persoonlijke Mayaprofiel. Alles wat daar staat, resoneert met mij op een diep zielsniveau. Dit maakt dat ik de weg van mijn intuïtie durf te volgen, tegen alle gebaande paden in. En dat gun ik jou ook!

Daarom kijk ik tijdens Magische Mayasessie graag met je mee naar jouw persoonlijke blauwdruk van je ziel. Zodat jij ook kunt leven vanuit jouw essentie en kunt doen waarvoor je op aarde bent!

 

Enthousiaste klanten over Centrum Sprankel

Ik kwam binnen bij Centrum Sprankel met onzekerheden over mijn levensmissie. Al meerdere jaren heb ik het gevoel dat ik werk doe dat niet bij mij past.

Petra is er heel goed in om mensen in hun kracht te zetten vanuit een holistisch perspectief met oog voor spiritualiteit. Juist die spirituele invalshoek heeft voor mij het traject bij Centrum Sprankel uniek gemaakt. Petra voelt intuïtief aan waar blokkades zitten en hoe deze energetische blokkades opgelost kunnen worden.

De sessies met Petra hebben mij in mijn kracht gezet en meer leren voelen. Ik weet dat ik meer vanuit mijn hart mag gaan werken en ik start binnen enkele maanden met een andere baan, die beter aansluit bij wie ik nu ben.

Xander de Visser

Petra heeft mij geholpen bij mijn zoektocht naar wat mijn levensmissie is en hoe ik hier invulling aan kan geven.

Petra ‘logde’ bij me in en fungeerde als een spiegel. Ze leerde me voelen wie ik ben. Samen ontdekten we wat mijn talenten zijn en hoe ik deze in kan zetten.

Door haar coaching heb ik nu veel meer vertrouwen in mijzelf, in het hier en nu. Ik weet dat ik op mijn pad ben en dat alles wat ik doe, bijdraagt aan mijn levensmissie. Dit heeft mij heel veel rust gebracht, waardoor ik nu meer kan genieten van het leven.

Coaching door Petra is het grootste cadeau dat je jezelf kunt geven. Petra, dank je wel voor alles!

Wing Yu Chong

In mijn zoektocht om nog dichter bij mijn passie, bij wat ik hier te doen heb, te komen, heeft Petra me op een hele fijne manier begeleid. Ze heeft me echt geholpen om weer dichter bij mijn ‘licht’ te komen.

Ik vind het fascinerend hoe snel en goed Petra mee kan voelen naar eerdere levens. Ze heeft mij heel erg geholpen om afscheid te nemen van dat wat in de geschiedenis mag blijven, waardoor ik nu weer verder kan. Dat doet ze vanuit rust, met respect, diepgang en vanuit veel innerlijke wijsheid.

Jessica Pepermans

Al vanaf het moment dat ik Petra voor het eerst ontmoette, gebeurde er iets met mij. Petra keek naar me en zag mij! Een gevoel van onvoorwaardelijke aandacht, van bereidwilligheid om verder te willen en kunnen luisteren dan de eerste koetjes en kalfjes. Ze bood ruimte maar legde tegelijk de vinger op de zere plek. Dat was af en toe confronterend maar vanuit een liefdevolle energie. Zonder oordeel liep ze een stukje mee op mijn weg en hield me af en toe een spiegel voor.

Manon Janssen

Door de opstelling van mijn Mayaprofiel is er heel veel in mij op zijn plek geland. Tijdens de sessie hebben we mijn geboortezegel, toon, talent en gave opgesteld.

De dag erna voelde ik ook fysiek dat mijn systeem een nieuwe balans aan het vinden was. In mijn werk merkte ik direct dat ik anders te werk ging dan voorheen. Heel bijzonder!

M.

Wat kun je verwachten?

Je kunt kiezen tussen een krachtige online Mayasessie of een uitgebreidere en buitengewoon transformerende live Mayasessie. Beide sessies helpen je om inzicht te krijgen in wie jij bent op zielsniveau.

Bij de live Mayasessie is de magie nog veel groter en begeleid ik je om jouw zielsblauwdruk echt te integreren en te belichamen. Daardoor voel je je naderhand veel meer verbonden met jezelf op zielsniveau.

Hoe boek je een Magische Mayasessie?

l

1. Boeken

  • Kies in het boekingsformulier een datum en tijd voor de (live of online) sessie.
  • Vul de vragen in.

2. Betalen

  • Betaal gemakkelijk en veilig via Ideal.
  • Je ontvangt meteen een factuur.
  • Je ontvangt een bevestigingsmail. Bij de online sessie vind je daarin een Zoomlink.
w

3. De Magische Mayasessie

  • Online sessie: op de datum en tijd van je keuze log je op tijd in via de Zoomlink die je hebt ontvangen.
  • Live sessie: op de datum en tijd van je keuze kom je naar de praktijk in Elst voor de sessie.

Boek hier jouw Magische Mayasessie