Petra Swart

Zielsmissiementor en spiritueel transformatiecoach

Ik ben geboren om licht te brengen

Op een nacht werd ik wakker met een wild bonkend hart, nat van het zweet en met een lichaam dat stijf stond van de spanning. Toen ik naar binnen keerde om te voelen wat er in ’s hemelsnaam met me aan de hand was, voelde ik wat ik eigenlijk al lang wist: ik moest mijn goed verdienende baan in het onderwijs opgeven. Ik moest in het diepe springen, zonder vangnet, en nu eindelijk gaan doen waarvoor ik hier ben. Niet meer een beetje ‘hobbyen’ met mijn bedrijf, niet meer mezelf verstoppen. Ik voelde tot in mijn tenen dat ik volledig in mijn licht mocht gaan staan, hoe eng ik dat ook vond.

Een week later had ik mijn baan als docent opgezegd. Vanaf die dag kwam mijn persoonlijke proces in een stroomversnelling. Begeleid door een geweldige spirituele coach en gesteund door een groep lieve soulsisters werd het een rollercoaster van transformatie die ik soms bijna niet kon bijhouden. Oude patronen, trauma’s, belemmerende overtuigingen, zowel uit dit leven als uit vele vorige levens, kwamen naar het licht en werden geheeld en opgelost. Zelfs duizenden jaren oude trauma’s uit de tijd van Atlantis kwamen naar boven om geheeld te worden.

Daardoor voelde ik me steeds meer mijzelf worden. Mijn kracht, mijn oorspronkelijke meesterschap uit die oude tijden waarin ik al mijn zieletalenten en gaven gebruikte, kwam steeds sterker tevoorschijn. Onvermoede gaven kwamen naar boven en maakten mijn werk steeds magischer. Heerlijk, het voelt gewoon als toveren tijdens de sessies die ik geef!

En dit maakt dat ik nu, vandaag de dag, voel: hier ben ik voor geboren. Het is de bedoeling dat ik juist in deze tijd mijn lichtkracht weer terugvond en ga staan voor wie ik werkelijk ben: de magiër, de heler, de sjamaan, de priesteres. Want deze magische, helende, lichte zieletalenten zijn in deze tijd heel hard nodig. Juist met deze gaven kan ik nu mensen zoals jij helpen om onbewuste innerlijke blokkades te helen en je te herinneren wie je in essentie bent. Zodat ook jij kunt doen waarvoor jij hier op aarde bent.

Jij bent hier om juist nu het verschil te maken

Want die magische zieletalenten heb jij ook! Ik weet dat er zoveel liefde en licht in jou zit, en dat je deze zó graag wilt gebruiken om de wereld mooier en lichter te maken. Ik weet dat je die urgentie in jezelf voelt om jouw bijdrage te leveren, maar het gevoel hebt dat je op slot zit. Dat er iets in jou blokkeert, waardoor je geen stap verder komt. Ik heb dit alles ook meegemaakt. Ik weet hoe het voelt om niet te weten waarvoor jij hier op aarde bent, waardoor je maar blijft zoeken en nooit vindt. En ik weet hoe het voelt om je niet thuis te voelen op aarde, omdat je je zo anders dan anderen voelt.

Maar lieve hartwerker: weet dat jij niet voor niets op dit moment hier op aarde bent. Ik geloof dat jij hier bent om juist nú het verschil te maken. We zijn onderweg naar een nieuwe aarde, maar de overgangsperiode waar we in zitten is er een van onrust, chaos en angst. De taak waar jij je hele leven (en eigenlijk al vele levens lang) op voorbereid bent, mag jij nu op je nemen. Jij mag jouw licht laten schijnen en een vuurtoren zijn voor alle mensen die nog in het duister rondtasten en op zoek zijn naar zichzelf. Jij mag jouw magische zieletalenten weer volledige omarmen en je jouw meesterschap weer herinneren. Dát is wie jij bent.

De eigenschappen die jij in overvloed bezit, heeft de wereld nu zo nodig: liefde, licht, verbinding, harmonie, respect, rust. Jij bent als hartwerker de pionier, de voorloper, de wegvoorbereider. Jij effent het pad voor de grote massa mensen die daarna het licht zal vinden. Zodat we uiteindelijk samen deze nieuwe wereld vormgeven door allemaal in ons licht te staan.

Met de trainingen en coaching die ik aanbied help ik jou heel graag om je weer te herinneren wie je werkelijk bent: de magische meester die jij al heel lang bent, maar die je vergeten was. Zodat jij nu, op dit cruciale moment in de tijd, volledig in jouw licht kunt staan en met behulp van jouw unieke talenten kunt doen waarvoor je hier bent. Samen maken wij de nieuwe aarde werkelijkheid.

Wat je over mij moet weten

Ik ben een positieve en sprankelende coach en trainer met een groot, liefdevol hart en een heel diep, multidimensionaal invoelingsvermogen*. Ik zie jou zoals jij diep van binnen op zielsniveau bent en wil maar één ding: dat jij je weer verbindt met jouw essentie en jezelf laat zien zoals je werkelijk bent. Zodat jij kunt doen waarvoor je hier op aarde bent!

Om daar te komen houd ik je regelmatig een spiegel voor en zal ik je liefdevol confronteren met wat ik bij jou zie en voel. Ik vind het geweldig als jij durft te kijken naar wat ik je laat zien en vooral: als je dit durft te doorvoelen. Als jij bereid bent om uit jouw comfortzone te stappen, ga ik tot het uiterste om jou te helpen jouw licht krachtig te laten schijnen!

*multidimensionaal invoelingsvermogen = ik voel aan wat er bij jou blokkeert uit dit leven, uit vorige levens en/of uit jouw familiesysteem. Ik zie en voel jouw zielspotentieel, ook al voel je dit zelf nog niet helemaal. Ook voel ik vaak aan of je wel of niet verbonden bent met de Bron, de plek waar jij als ziel vandaan komt.

Wat is typisch Petra?

• Ik hou heel erg van toetjes. Bij keuze tussen voor- en nagerecht kies ik altijd een dessert. En absoluut onweerstaanbaar is zo’n klein chocoladetaartje waarbij de binnenkant warm en vloeibaar is.

• Ik kan niet stilzitten wanneer ik muziek hoor. Dan moet ik bewegen en dansen. Ook al ben ik de enige die dat doet.

• Ik ben een beelddenker. Vieze moppen en andere grapjes zie ik altijd gelijk voor me en dan proest ik het soms ineens uit…

• Ik vind het heerlijk om nieuwe vaardigheden te leren of nieuwe kennis op te doen. Ik heb mezelf al leren breien, mozaïeken en oude meubels opknappen. Ook lees ik vaak minstens 3 boeken tegelijk, omdat ik zoveel onderwerpen interessant vind.

• Ik knuffel altijd alle dieren: wildvreemde honden en katten, geiten, koeien of hamsters. Of andere dieren, maar die heb ik dan nog niet ontmoet. 😉

• Ik maak (bijna) iedere avond tijd vrij om te mediteren, affirmaties en prayers te zeggen, kaarten te leggen of een eigen ritueel te doen. Het begint al met wat kaarsjes aansteken, waardoor ik direct meer naar binnen keer. Ik beschouw het als onderdeel van mijn lichtwerk én van mijn manier van leven. Deze me-time helpt me om mezelf te blijven voelen en te verbinden met het hogere.

Enthousiaste hartwerkers over Petra

Al vanaf het moment dat ik je voor het eerst ontmoette, gebeurde er iets met mij. Je keek naar me en je zag mij! Een gevoel van onvoorwaardelijke aandacht, van bereidwilligheid om verder te willen en kunnen luisteren dan de eerste koetjes en kalfjes. Je bood ruimte maar legde tegelijk de vinger op de zere plek. Dat was af en toe confronterend maar vanuit een liefdevolle energie. Zonder oordeel liep je een stukje mee op mijn weg en hield me af en toe een spiegel voor.

Manon Janssen

Petra is helemaal zichzelf, puur en stralend. Ze voelt licht en makkelijk benaderbaar. Petra is doortastend en laat gebeuren wat er gebeuren mag. Je kunt merken dat ze zelf ook door lagen heen is gegaan en daar nog steeds niet van weg loopt.  Ze beweegt mee met wat zich aandient en ze ziet je echt.

Wendy

Petra, blijf alsjeblieft je prachtige zelf. Je bent zó magisch.

Esther André

Ik vind het fascinerend hoe snel en goed Petra mee kan voelen naar eerdere levens. Ze heeft mij heel erg geholpen om afscheid te nemen van dat wat in de geschiedenis mag blijven, waardoor ik nu weer verder kan. Dat doet ze vanuit rust, met respect, diepgang en vanuit veel innerlijke wijsheid.

Jessica Pepermans

Petra is de beste trainer die je je kunt wensen: zorgzaam, grappig, lief, duidelijk, daadkrachtig en heel kundig. Ik voelde me heel veilig bij haar.

Loes

Wil jij in jouw meesterschap staan en doen waarvoor je op aarde bent?

Vraag dan vandaag nog jouw gratis Magische Missie gesprek aan en ontvang minimaal 2 transformerende inzichten over welke stappen jij zou kunnen zetten.

Gratis en vrijblijvend, gewoon van hart-tot-hart!