Home » Blog » Zielsmissie » Hoe je in 3 stappen jouw zielsmissie vindt

Hoe je in 3 stappen jouw zielsmissie vindt

door | 12 mei, 2022 | Zielsmissie

Steeds vaker krijg ik de vraag ‘Ik ben op zoek naar mijn zielsmissie. Hoe vind ik die?’ Dat is immers niet iets wat we op school leren. Wanneer je eenmaal in de mallemolen van de werkende wereld terecht bent gekomen, loop je er als hoogsensitieve hartwerker vaak tegenaan dat je de bezieling mist in je werk. Waardoor je op een gegeven moment misschien uitvalt vanwege een burn-out. Of je sleept je iedere dag naar je werk, maar vraagt jezelf af ‘Is dit het nou? Waarom word ik hier niet gelukkig van?’

En dan begint jouw zoektocht naar bezieling en zingeving. Want dát is wat jij als hartwerker zoekt in een baan of als bezielde ondernemer: dat je weet dat je ertoe doet. Dat je met hart en ziel kunt werken en voelt dat het zin heeft wat je doet. Dat je een wezenlijke bijdrage levert aan een mooiere en betere wereld.

Op zoek naar je zielsmissie

Omdat ‘je zielsmissie vinden’ tegenwoordig zo’n hot item is, denk je misschien dat jij ook op zoek moet naar je zielsmissie. Zodat je zult weten wat jij hier op aarde te doen hebt en dat kunt gaan uitvoeren. Je kijkt in je horoscoop, vraagt een Human Design reading aan of zoekt een andere methode om jouw als persoon te typeren.

Ik weet hoe het is, want ik heb het ook allemaal gedaan. 😊 En er is niets mis mee om eens te horen hoe jij ongeveer in elkaar steekt als persoon. Maar uiteindelijk zoek je dan nog steeds buiten jezelf naar antwoorden, terwijl alle antwoorden in jouzelf zitten. Ik weet dat dit klinkt als een cliché. Maar dit is hoe het is:

Er is niets buiten jou.

Alles waar je naar zoekt, zit al in jou.

Jouw zielsmissie zit al in jou.

Want jij BENT je zielsmissie.

Je zielsmissie is niet iets wat je buiten jezelf kunt vinden. Het is geen losstaand iets. Jouw zielsmissie komt altijd voort uit wie jij bent.

Hoe vind je je zielsmissie?

Wat is dan wél de manier om jouw zielsmissie te vinden?

1. Begin bij de basis. Dat is altijd: wie ben ik? Wat is jouw pure, goddelijke Zelf? Dit ben jij op zielsniveau, zonder alle belemmerende overtuigingen, angsten en patronen die jij in de loop van je leven(s) hebt opgebouwd.

Dit vraagt ook van je dat je in jouw grootsheid durft te stappen. Hier vindt dat innerlijke stemmetje vaak nogal wat van. Die papegaai op je schouder die zegt: ‘Wie denk je wel niet dat je bent?’ Leren omgaan met die papegaai is onderdeel van deze ontdekkingsreis naar jouw pure zelf.

2. Ontdek wat jouw zieletalenten zijn. Dit zijn de gaven die jij als ziel hebt meegekregen en die je vaak al meerdere levens hebt gebruikt. Maar het zijn ook de talenten waar je vaak een beetje bang voor bent of je voor schaamt, omdat je je er kwetsbaar door voelt.

3. Ontdek wat jij hier te doen hebt. Dit is een logisch gevolg van stap 1 en 2. Wanneer jij helemaal jouw pure, goddelijke zelf bent en jouw zieletalenten hebt omarmd, komt haast als vanzelf jouw missie hieruit naar boven. Als jij jouw pure zelf centraal stelt, kun je van daaruit vormgeven wat je hier op aarde te doen hebt.

Begin dus altijd bij de basis! Ontdek wie jij bent op zielsniveau en stap in jouw allergrootste zelf. Ik weet uit ervaring dat dan alles op zijn plek valt en jouw leven in een stroomversnelling komt. Een leven waarin jij vanuit bezieling en plezier kunt werken, moeiteloos en krachtig!

Gratis Magische Missie gesprek

Ben jij op zoek naar een leven waarin jij kunt werken vanuit bezieling en vreugde en waarin jij jouw pure zelf kunt zijn? Wil jij jouw zieletalenten ontdekken en doen waarvoor je op aarde bent? En zou je hier graag eens over praten? Ik ga graag met je in gesprek over waar jij tegenaan loopt en waar je naar verlangt. Ik deel met je wat ik bij je zie en voel en samen bespreken we welke stappen jij zou kunnen zetten om jouw verlangen te bereiken.

Vraag jouw gratis Magische Missie gesprek aan via de knop hieronder.

Ik kijk er naar uit om je te spreken!

Inspiratie in je mailbox?

Vind je het fijn om regelmatig (max. 2 keer per maand) inspiratie en tips te ontvangen over je zielsmissie vinden, het pad van je ziel lopen en jouw magie en meesterschap ontdekken?

Schrijf je dan in voor Sprankelpost. Je kunt je hier op elk moment weer voor uitschrijven.

 

Over mij

Ik ben Petra Swart, zielsmissiementor en spiritueel transformatiecoach voor sensitieve, bezielde coaches, healers en spirituele ondernemers (in spé).

Op deze plek deel ik interessante tips en inspiratie over je zieletalenten en zielsmissie ontdekken, innerlijke blokkades oplossen die belemmeren dat jij doet waarvoor je op aarde bent en over de spirituele reis naar jouw magische meesterschap. En nog veel meer!

Herken je jezelf in mijn verhalen en wil je graag eens praten over de stappen die je kunt zetten om te doen waarvoor je op aarde bent? Vraag dan hier een gratis Magische Missie gesprek aan.

Coachingstraject ‘Ontdek de magie van jouw pure zelf’.

Training ‘Magisch Meesterschap’

 

Interessante artikelen:

Inspiratie in je mailbox?
Klik hier om je in te schrijven voor Sprankelpost.

Je ontvangt dan twee keer per maand inspiratie en tips over je zielsmissie vinden, het pad van je ziel lopen en jouw magie en meesterschap ontdekken.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin