Mijn werkwijze en methode

Hoe kan ik jou helpen?

Al jaren houd ik mij bezig met bewustwording, energiewerk en spiritualiteit. Naast mijn eigen levenslessen en diepgaande ervaringen op dit gebied heb ik diverse opleidingen en cursussen gevolgd. Zo ben ik onder meer spiritueel transformatiecoach, multi-energetisch essentietherapeut (MEE-therapeut), lichaamsgericht traumatherapeut en familieopsteller.

Daarnaast heb ik in verschillende cursussen en opleidingen ook leren werken met o.a. de I AM Presence, Emotional Freedom Techniques (EFT) en visualisatie & meditatie. Met de kennis en vaardigheden die ik heb opgedaan tijdens deze opleidingen bereik ik grote transformaties bij mijn cliënten.

Spiritueel transformatiecoach

Wanneer je zoekend bent in jouw leven en je niet goed weet wie je werkelijk bent, help ik je om je weer te verbinden met jouw ziel. Door je weer te verbinden met de Bron waar jij als ziel vandaan komt én met de aarde, voel jij je veel meer thuis op aarde. Ook kijken we indien nodig naar vorige levens die gezien en geheeld mogen worden, én naar vorige levens waarin jij jouw meesterschap al leefde.

MEE-therapeut

Multi-energetische essentietherapie is juist voor sensitieve lichtbrengers heel geschikt, omdat je zoveel voelt, zowel van jezelf als van anderen. Met behulp van diverse energetische technieken help ik je om naar je onderbewuste te gaan en de verborgen trauma’s, emoties, patronen en overtuigingen te ontdekken en te transformeren.

Lichaamsgericht traumatherapeut

Trauma slaat zich altijd op in het lichaam. Daarom werk ik als lichaamsgericht traumatherapeut met het lichaam als uitgangspunt. Met zachtheid leren kijken naar de gekwetste delen in jou is een belangrijk onderdeel van de sessies Sprankelcoaching.

Familieopsteller

Veel sensitieve hartwerkers en lichtbrengers dragen (onbewust) onverwerkt trauma en emoties van hun ouder(s). Dit kan jouw leven behoorlijk beïnvloeden. Tijdens een familieopstelling wordt zichtbaar wat jij draagt voor jouw familie en kun je dit weer teruggeven.

Innerlijke blokkades oplossen

Naast de kennis en ervaring door mijn opleidingen zet ik tijdens de coaching en training mijn grote multidimensionale invoelingsvermogen in. Door mijn helder voelen, helder zien en helder weten voel ik aan wat er bij jou blokkeert uit dit leven, uit vorige levens en/of uit jouw familiesysteem. Ook voel ik vaak aan of je wel of niet verbonden bent met de Bron, de plek waar jij als ziel vandaan komt. Door dit invoelingsvermogen kunnen we tijdens de coachingsessies snel de diepte in en kun je in relatief korte tijd grote transformaties bereiken.

Verder zet ik mijn helende gaven in om jouw energie in beweging te brengen. Ik werk met goddelijke lichtfrequenties direct vanuit de Bron. Deze buitengewoon krachtige energie kan in korte tijd trauma helen en blokkades transformeren, zonder dat je heel diep de zwaarte in moet duiken. Je zult merken dat jouw eigen energiefrequentie hierdoor naar een hoger niveau transformeert. Je wordt, letterlijk en figuurlijk, lichter van binnen!

 

Methoden die ik gebruik

Door mijn eigen ervaringen met transformatieprocessen en door te observeren welke manieren van transformatie voor mijn cliënten het beste werken, heb ik twee modellen ontwikkeld: de MAGIE-methode en de IK BEN-piramide. Ik heb de afgelopen jaren ervaren dat deze twee modellen bijzonder goed werken voor sensitieve hartwerkers en lichtbrengers.

De MAGIE-methode

De MAGIE-methode bestaat uit 5 onderdelen waar we tijdens de coaching en trainingen bij Centrum Sprankel mee werken:

Jouw magische transformatiekracht is de unieke energie van jouw ziel. Het wordt ook wel jouw lichtkracht genoemd. Wanneer jij je volledig verbindt met jouw lichtkracht, kun je deze kracht inzetten voor anderen. Op die manier kun jij magische transformaties teweeg brengen.

Een goede aardeverbinding is van groot belang om je thuis te voelen op aarde en concreet iets te kunnen manifesteren en neerzetten op aarde. Je leert tijdens de coaching en trainingen bij Centrum Sprankel op een nieuwe manier te aarden, waardoor je bovendien als vanzelf jouw energiefrequentie verhoogt.

Veel hartwerkers zijn afgesneden van de goddelijke verbinding oftewel de verbinding met de Bron, jouw spirituele thuis. Daardoor kun je last krijgen van een groot heimweegevoel, zonder dat je weet waarom. Wanneer je leert de goddelijke verbinding opnieuw te maken, zul je je ook veel meer thuis voelen op aarde.

Tijdens de coaching en trainingen bij Centrum Sprankel ontwikkel jij je intuïtie en leer je hierop vertrouwen. Daardoor krijg je moeiteloos inzichten door vanuit jouw Goddelijk Zelf.

Door je weer te verbinden met de levens waarin je jouw meesterschap al leefde, krijg je toegang tot eeuwenoude kennis die voor jou bewaard is gebleven. Je zult merken dat deze kennis en vaardigheden vertrouwd voelen en dat je je die alleen maar hoeft te herinneren.

IK BEN-piramide

Tijdens de coaching en trainingen van Centrum Sprankel werk ik met de IK BEN-piramide. Ik help je je te verbinden met jouw IK BEN-tegenwoordigheid, de energie van jouw Goddelijk Zelf. Dat is degene die jij werkelijk bent op zielsniveau. Deze bevindt zich in de ‘tempel van de ziel’ in jouw hartgebied.

Wanneer jij jouw innerlijke tempel vergroot en versterkt, wordt het steeds makkelijker om jouw zielslicht vanuit deze tempel naar buiten te laten stralen. Om krachtig in jouw licht te kunnen staan, verbind je deze IK BEN-energie ook met de aarde en de Bron.

Wanneer je deze 3 verbindingen maakt zul je weer eenheid ervaren en voelen wie je werkelijk bent op zielsniveau. Daardoor sta je stevig, krachtig en authentiek in jouw lichtkracht en zul je bovendien veel meer innerlijke rust ervaren.

Wil jij in jouw licht staan en doen waarvoor je op aarde bent?

Laten we dan eens praten over waar jij tegenaan loopt en waar je naar verlangt. Gratis en vrijblijvend, gewoon van hart-tot-hart!