Mijn werkwijze en methode

Hoe kan ik jou helpen?

Al jaren houd ik mij bezig met bewustwording, energiewerk en spiritualiteit. Naast mijn eigen levenslessen en diepgaande ervaringen op dit gebied heb ik diverse opleidingen en cursussen gevolgd. Zo ben ik onder meer spiritueel transformatiecoach, Soul Body Fusion® practitioner, lichaamsgericht energetisch therapeut, lichaamsgericht traumatherapeut en familieopsteller.

Daarnaast heb ik in verschillende cursussen en opleidingen ook leren werken met o.a. de I AM Presence, Emotional Freedom Techniques (EFT), de Tzolkin (de Mayakalender) en visualisatie & meditatie. Met de kennis en vaardigheden die ik heb opgedaan tijdens deze opleidingen bereik ik grote transformaties bij mijn cliënten.

Op het gebied van bezield ondernemen kan ik bouwen op een opleiding Bedrijfscommunicatie, diverse businesstrainingen en jarenlange ervaring op het gebied van taal, communicatie en marketing. Door taal, transformatie en business te combineren help ik je om woorden te geven aan wie jij in essentie bent en wat jouw missie is.

Spiritueel transformatiecoach

Wanneer je zoekend bent in jouw leven en je niet goed weet wie je werkelijk bent, help ik je om je weer te verbinden met jouw ziel. Door je weer te verbinden met de Bron waar jij als ziel vandaan komt én met de aarde, voel jij je veel meer thuis op aarde. Ook kijken we indien nodig naar vorige levens die gezien en geheeld mogen worden, én naar vorige levens waarin jij jouw meesterschap al leefde.

Soul Body Fusion practitioner

Soul Body Fusion® helpt je om jouw bewustzijn (jouw licht) volledig in je cellen en in je DNA te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht. Met behulp van Soul Body Fusion wordt de frequentie van je lichaam in balans gebracht met de frequentie van je ziel. Je kunt zo meer en meer bezieling brengen in je lichaam en in je leven en steeds meer gaan stralen vanuit je hart.

Lichaamsgericht energetisch therapeut

Lichaamsgerichte energetische therapie is juist voor hoogsensitieve mensen heel geschikt, omdat je zoveel voelt, zowel van jezelf als van anderen. Met behulp van diverse energetische technieken help ik je om via je lichaam naar je onderbewuste te gaan en de verborgen trauma’s, emoties, patronen en overtuigingen te ontdekken en te transformeren.

Lichaamsgericht traumatherapeut

Trauma slaat zich altijd op in het lichaam. Daarom werk ik als lichaamsgericht traumatherapeut met het lichaam als uitgangspunt. Met zachtheid leren kijken naar de gekwetste delen in jou is een belangrijk onderdeel van mijn coachingsessies.

Familieopsteller

Veel hoogsensitieve mensen dragen (onbewust) onverwerkt trauma en emoties van hun ouder(s). Dit kan jouw leven behoorlijk beïnvloeden. Tijdens een familieopstelling wordt zichtbaar wat jij draagt voor jouw familie en kun je dit weer teruggeven.

Innerlijke blokkades oplossen

Naast de kennis en ervaring door mijn opleidingen zet ik tijdens de coaching en training mijn grote multidimensionale invoelingsvermogen in. Door mijn helder voelen, helder zien en helder weten voel ik aan wat er bij jou blokkeert uit dit leven, uit vorige levens en/of uit jouw familiesysteem. Ik zie en voel jouw zielspotentieel, ook al voel je dit zelf nog niet helemaal. Ook voel ik vaak aan of je wel of niet verbonden bent met de Bron, de plek waar jij als ziel vandaan komt. Door dit invoelingsvermogen kunnen we tijdens de coachingsessies snel de diepte in en kun je in relatief korte tijd grote transformaties bereiken.

Verder zet ik mijn helende gaven in om jouw energie in beweging te brengen. Ik werk met goddelijke lichtfrequenties direct vanuit de Bron. Deze buitengewoon krachtige energie kan in korte tijd trauma helen en blokkades transformeren, zonder dat je heel diep de zwaarte in moet duiken. Je zult merken dat jouw eigen energiefrequentie hierdoor naar een hoger niveau transformeert. Je wordt, letterlijk en figuurlijk, lichter van binnen!

De MAGIE-methode

Door mijn kennis vanuit diverse opleidingen te combineren met mijn jarenlange ervaring als onder meer spiritueel transformatiecoach en energetisch therapeut, heb ik mijn eigen methode ontwikkeld: de MAGIE-methode. Deze bestaat uit 5 onderdelen waar we tijdens de coaching en trainingen bij Centrum Sprankel mee werken:

Jouw magische transformatiekracht zijn jouw aangeboren zieletalenten, gecombineerd met jouw unieke zielsenergie. Ik noem dit jouw magie. smile Wanneer jij je volledig verbindt met jouw magie, kun je deze kracht inzetten voor anderen. Op die manier kun jij magische transformaties teweeg brengen.

Een goede aardeverbinding is van groot belang om je thuis te voelen op aarde en concreet iets te kunnen manifesteren en neerzetten op aarde. Je leert tijdens de coaching en trainingen bij Centrum Sprankel op een nieuwe manier te aarden, waardoor je bovendien als vanzelf jouw energiefrequentie verhoogt.

Veel hartwerkers zijn afgesneden van de goddelijke verbinding oftewel de verbinding met de Bron, jouw spirituele thuis. Daardoor kun je last krijgen van een groot heimweegevoel, zonder dat je weet waarom. Wanneer je leert de goddelijke verbinding opnieuw te maken, zul je je ook veel meer thuis voelen op aarde.

Tijdens de coaching en trainingen bij Centrum Sprankel ontwikkel jij je intuïtie en leer je hierop vertrouwen. Daardoor krijg je moeiteloos inzichten vanuit jouw Goddelijk Zelf.

Door je weer te verbinden met de levens waarin je jouw meesterschap al leefde, krijg je toegang tot eeuwenoude kennis die voor jou bewaard is gebleven. Je zult merken dat deze kennis en vaardigheden vertrouwd voelen en dat je je die alleen maar hoeft te herinneren.

Werken met de onderstroom

Tijdens de coaching en trainingen van Centrum Sprankel werk ik vooral met de onderstroom. Dit is de onzichtbare energiestroom onder alles wat je doet. Je kunt dit vergelijken met een ijsberg. Een groot deel van de ijsberg bevindt zich onder water en is niet zichtbaar. Dat is de onderstroom.

We zijn in het dagelijks leven geneigd om vooral te kijken naar de bovenstroom: dat wat zichtbaar en meetbaar is. Bijvoorbeeld: wanneer jouw bedrijf niet van de grond komt, zul je waarschijnlijk het gevoel hebben dat je iets aan je website of marketing moet doen. Dit kan helpen. Maar vaker is er een onbewuste blokkade aanwezig in de onderstroom, die maakt dat jouw bedrijf niet loopt.

In mijn coaching en training leg ik de verbinding tussen het zichtbare (de bovenstroom) en het onzichtbare (de onderstroom). Door dingen in de onderstroom zichtbaar te maken (zowel je onbewuste blokkades als je onbewuste potentieel), wordt alles wat je daarna doet in de bovenstroom veel krachtiger en succesvoller.

Wil jij in jouw meesterschap staan en doen waarvoor je op aarde bent?

Vraag dan vandaag nog jouw gratis Magische Missie gesprek aan en ontvang minimaal 2 transformerende inzichten over welke stappen jij zou kunnen zetten.

Gratis en vrijblijvend, gewoon van hart-tot-hart!