Home » Blog » Ascensie » Waarom verbinden met de Bron belangrijk is om je thuis te voelen op aarde

Waarom verbinden met de Bron belangrijk is om je thuis te voelen op aarde

door | 9 nov, 2021 | Ascensie

Herken je dit? Je hebt het gevoel dat je niet thuis bent op aarde. Je bent altijd maar zoekend naar iets, hoewel je eigenlijk niet weet waarnaar, en je vindt het nooit. Je hebt het gevoel dat je niet helemaal ‘hier’ bent. Het kan zijn dat je dan onbewust op zoek bent naar verbinding met de Bron.

Als je een lichtbrenger bent (ook wel lichtwerker genoemd) en dus hier bent om licht en liefde in de wereld te brengen, is het voor jou heel belangrijk om je verbonden te voelen met de Bron. Met de Bron bedoel ik de plek waar jij als ziel vandaan komt, jouw zielethuis als het ware. Je kunt het ook God, het Al, het universum of nog anders noemen. 😊

Gevoel van eenheid

Wanneer je verbonden bent met de Bron is het (gek genoeg) namelijk veel makkelijker om hier op aarde te zijn. Je voelt je dan niet meer zo verloren. Je kunt je voorstellen dat je als ziel voor je incarnatie aanwezig bent in de Bron, in een volledig eenheidsbewustzijn. Je voelt dat alles met alles verbonden is en dat jij als ziel een vonkje van die goddelijke Bron bent. Je weet dat jij dus ook goddelijk bent en je voelt je verbonden met jouw hoogste, goddelijke Zelf.

Maar dan incarneert jouw ziel in een lichaampje en ervaart het ineens de grenzen van in een lichaam aanwezig zijn. Al tijdens de zwangerschap voelt jouw sensitieve bewustzijn van alles aan van je moeder. En dan wordt je geboren (wat voor bijna iedere baby toch in meer of mindere mate traumatisch is) en kom je terecht in een koude, lawaaierige wereld met veel te veel prikkels. Daardoor voel je je ineens ver verwijderd van de Bron en van dat eenheidsbewustzijn. Je voelt jouw goddelijke licht niet meer en je voelt niet meer de verbinding met jouw zielethuis.

Dit is voor veel hoogbewuste, sensitieve baby’s een grote schrik. Veel onverklaarbare ‘problemen’ met een pasgeboren baby, zoals een huilbaby, hebben hier mogelijk mee te maken. Ze voelen zich niet veilig op aarde omdat ze ineens de verbinding met hun zielethuis kwijt zijn en de aarde voor hen (nog) niet als thuis voelt.

Jouw licht terugvinden

Om je thuis te voelen op aarde is het dus nodig om je te verbinden met de Bron, omdat dát als jouw zielethuis voelt. Wanneer je verbonden bent met de Bron kun je jouw goddelijk Zelf weer voelen, diegene die jij in essentie bent.

Want jij bent niet jouw lichaam, jij bent een spiritueel, goddelijk wezen in een menselijk lichaam. Wanneer jij de verbinding met de Bron weer terugvindt, vind je ook jouw goddelijk licht weer terug. En dat licht heb je als lichtbrenger immers nodig om jouw taak hier op aarde te kunnen uitvoeren.

 Gratis inzichtgesprek

Resoneert dit blog met je en wil je graag eens praten over waar je tegenaan loopt? Dan ga ik graag met je in gesprek! Tijdens een gratis en vrijblijvend inzichtgesprek bekijken we wat jouw grootste blokkade is, waarbij ik met jou meekijk en meevoel. Ook bespreken we jouw verlangen en welke stappen je zou kunnen zetten om daar te komen. Je haalt er minstens twee superwaardevolle inzichten uit!

Klik op onderstaande knop om jouw gratis inzichtgesprek aan te vragen.

 

Over mij

Als spiritueel transformatiecoach voor sensitieve hartwerkers, lichtbrengers en bezielde ondernemers deel ik hier interessante tips en inspiratie over het licht in jezelf terugvinden, leven en werken vanuit bezieling, je zieletalenten en zielsmissie ontdekken en nog veel meer.

Zodat jij volledig in jouw licht kunt staan en kunt doen waarvoor je op aarde bent!

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin