Home » Blog » Spirituele ontwikkeling » Waarom verbinden met de Bron belangrijk is om je thuis te voelen op aarde

Waarom verbinden met de Bron belangrijk is om je thuis te voelen op aarde

door | 9 nov, 2021 | Spirituele ontwikkeling

Herken je dit? Je hebt het gevoel dat je niet thuis bent op aarde. Je bent altijd maar zoekend naar iets, hoewel je eigenlijk niet weet waarnaar, en je vindt het nooit. Je hebt het gevoel dat je niet helemaal ‘hier’ bent. Het kan zijn dat je dan onbewust op zoek bent naar verbinding met de Bron.

Als je een lichtbrenger bent (ook wel lichtwerker genoemd) en dus hier bent om licht en liefde in de wereld te brengen, is het voor jou heel belangrijk om je verbonden te voelen met de Bron. Met de Bron bedoel ik de plek waar jij als ziel vandaan komt, jouw zielethuis als het ware. Je kunt het ook God, het Al, het universum of nog anders noemen. 😊

Gevoel van eenheid

Wanneer je verbonden bent met de Bron is het (gek genoeg) namelijk veel makkelijker om hier op aarde te zijn. Je voelt je dan niet meer zo verloren. Je kunt je voorstellen dat je als ziel voor je incarnatie aanwezig bent in de Bron, in een volledig eenheidsbewustzijn. Je voelt dat alles met alles verbonden is en dat jij als ziel een vonkje van die goddelijke Bron bent. Je weet dat jij dus ook goddelijk bent en je voelt je verbonden met jouw hoogste, goddelijke Zelf.

Maar dan incarneert jouw ziel in een lichaampje en ervaart het ineens de grenzen van in een lichaam aanwezig zijn. Al tijdens de zwangerschap voelt jouw sensitieve bewustzijn van alles aan van je moeder. En dan wordt je geboren (wat voor bijna iedere baby toch in meer of mindere mate traumatisch is) en kom je terecht in een koude, lawaaierige wereld met veel te veel prikkels. Daardoor voel je je ineens ver verwijderd van de Bron en van dat eenheidsbewustzijn. Je voelt jouw goddelijke licht niet meer en je voelt niet meer de verbinding met jouw zielethuis.

Dit is voor veel hoogbewuste, sensitieve baby’s een grote schrik. Veel onverklaarbare ‘problemen’ met een pasgeboren baby, zoals een huilbaby, hebben hier mogelijk mee te maken. Ze voelen zich niet veilig op aarde omdat ze ineens de verbinding met hun zielethuis kwijt zijn en de aarde voor hen (nog) niet als thuis voelt.

Jouw licht terugvinden

Om je thuis te voelen op aarde is het dus nodig om je te verbinden met de Bron, omdat dát als jouw zielethuis voelt. Wanneer je verbonden bent met de Bron kun je jouw goddelijk Zelf weer voelen, diegene die jij in essentie bent.

Want jij bent niet jouw lichaam, jij bent een spiritueel, goddelijk wezen in een menselijk lichaam. Wanneer jij de verbinding met de Bron weer terugvindt, vind je ook jouw goddelijk licht weer terug. En dat licht heb je als lichtbrenger immers nodig om jouw taak hier op aarde te kunnen uitvoeren.

 Gratis Magische Missie gesprek

Heb jij het gevoel dat je niet thuis bent op aarde? Ben je altijd maar aan het zoeken en weet je ook niet goed wat jouw bestemming en missie zijn hier op aarde? Ik ga hier graag over met je in gesprek! Tijdens een gratis Magische Missie gesprek bekijken we wat jouw grootste blokkade is, waarbij ik met jou meekijk en meevoel. Ook bespreken we jouw verlangen en welke stappen je zou kunnen zetten om daar te komen. Je haalt er minstens twee superwaardevolle inzichten uit!

Klik op onderstaande knop om jouw gratis Magische Missie gesprek aan te vragen.

 

Over mij

Ik ben Petra Swart, zielsmissiementor en spiritueel transformatiecoach voor sensitieve, bezielde coaches, healers en spirituele ondernemers (in spé).

Op deze plek deel ik interessante tips en inspiratie over je zieletalenten en zielsmissie ontdekken, innerlijke blokkades oplossen die belemmeren dat jij doet waarvoor je op aarde bent en ook over bezield ondernemen vanuit jouw pure zelf. En nog veel meer!

Herken je jezelf in mijn verhalen en wil je graag eens praten over de stappen die je kunt zetten om te doen waarvoor je op aarde bent? Vraag dan hier een gratis Magische Missie gesprek aan.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin