Doe mee met de gratis Sprankelcirkel

  • Ben jij op zoek naar het lichtje in jezelf en zou je graag weer sprankelen?
  • Verlang je naar een leven met meer bezieling, plezier, licht en verbinding?
  • Zou je graag eens delen en ervaringen uitwisselen met andere hoogsensitieve zielsverwanten?
  • En hou je wel van een vleugje spiritualiteit?

Dan ben je van harte uitgenodigd om (gratis) deel te nemen aan de Sprankelcirkel!

Wat is een Sprankelcirkel?

De Sprankelcirkel is een online groepsbijeenkomst van hoogsensitieve zielsverwanten, waarin we met elkaar delen, elkaar verder helpen en vooral met elkaar verbinden. Een soort virtueel kopje koffie of thee met elkaar drinken, eigenlijk.

Want het is zo fijn om samen te zijn met mensen die aan één woord genoeg hebben. Die precies weten hoe jij je voelt als hoogsensitief mens. Zodat je weet dat je niet de enige bent die zich af en toe zo voelt. Maar ook een plek om eens lekker te lachen of een fijne, ontspannende meditatie te doen.

Het wordt magisch, sprankelend én heel gezellig samen met gelijkgestemde zielsverwanten, in een veilige en vertrouwde sfeer van verbinding en warmte.

Wat doet de Sprankelcirkel voor jou?

Je voelt je lichter, vrolijk en ontspannen na een avondje Sprankelcirkel en bouwt bovendien aan een fijn netwerk van hoogsensitieve zielsverwanten. Je kunt jouw verhaal kwijt, zonder dat we heel erg de zwaarte induiken. Bovendien mag je zelf ook vragen of thema’s aandragen waar je graag eens over zou praten.

Hoe werkt het?

De Sprankelcirkel vindt online plaats via Zoom. Na je inschrijving ontvang je hiervoor een link, waarmee je kunt deelnemen op de betreffende datum en tijd.

De eerstvolgende Sprankelcirkel is over:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Wie ben ik?

Ik ben Petra Swart, spiritueel transformatiecoach, lichaamsgericht traumatherapeut, familieopsteller en vooral ‘professioneel lichtjesaansteker’. Ik help hoogsensitieve vrouwen om onbewuste blokkades los te laten en weer te sprankelen vanuit jouw ziel. Zodat je met al jouw prachtige talenten de wereld een beetje mooier en lichter kunt maken!

Als ik één ding weet, dan is het wel hoe het is om je als hooggevoelige vrouw staande te moeten houden in een drukke wereld. Hoe overweldigend het soms kan voelen en hoe je het gevoel kan hebben dat jij niet goed genoeg toegerust bent om te overleven in deze soms harde wereld. Ik heb zelf lang geworsteld met mijn hooggevoeligheid en het vinden van mijn plek op aarde. Daarbij heb ik me ook vaak alleen gevoeld en anders dan anderen. Maar inmiddels zet ik mijn hoogsensitiviteit en grote invoelingsvermogen in om anderen te helpen. En dat gun ik jou ook!

Want ik geloof dat wij, als hoogsensitieve vrouwen, iets te doen hebben hier op aarde. Dat wij de wereld een beetje beter kunnen maken, juist door onszelf te zijn en onze zachte kracht te laten zien en in te zetten. Daarom is het mijn missie om hoogsensitieve vrouwen te helpen om helemaal zichzelf te zijn en hun prachtige lichtje weer aan te steken, zodat ze kunnen doen waarvoor ze hier op aarde zijn!

Schrijf je nu in voor de eerstvolgende Sprankelcirkel