Home » Blog » Zielsmissie » Jouw zielsmissie begint met weten wie je bent

Jouw zielsmissie begint met weten wie je bent

door | 10 jan, 2022 | Zielsmissie

Veel lichtbrengers verlangen ernaar om nu eindelijk te gaan doen waarvoor ze hier op aarde zijn. Herken je dit? Je hopt van baan naar baan, in de hoop dat déze baan jou nu eindelijk gaat brengen waar je zo diep naar verlangt.

Zingeving.
Mensen helpen.
Vrijheid.

Maar steeds weer loop je vast in werk dat het net niet is, of gewoon helemaal niet. Je loopt stuk op de vele prikkels, waardoor je aan het einde van de dag helemaal kapot bent. Of je moet jouw werk in zo’n korte tijd doen, dat je het gevoel hebt dat je de mensen die je helpt heel erg te tekort doet. Het kan ook zijn dat je je aan zoveel kaders, regels en protocollen moet houden dat de spontaniteit en de flow waarmee je jouw werk zou willen doen, helemaal verdwijnen.

Je zielsmissie vinden

Je kunt dan geneigd zijn om naarstig op zoek te gaan naar jouw zielsmissie: de taak die jij hier op aarde te doen hebt. Je hoopt er daardoor eindelijk achter te komen welke kant je op moet. Want je weet het echt niet meer…

Maar stop eerst even. Voordat je weer iets buiten jezelf gaat zoeken in de hoop op vervulling, mag je eerst naar binnen keren. Want je kunt pas jouw volledige potentieel leven en daarmee de wereld mooier maken, als jij eerst weet wie jij eigenlijk bent. Je hebt tot nu toe steeds van buiten naar binnen geleefd, door de buitenwereld naar binnen te halen en je aan te passen aan wat er van je werd verwacht. Maar dat kost ontzettend veel energie, waardoor je uiteindelijk opbrandt.

Ontdek wie je echt bent

Het is nu het moment om van binnen naar buiten gaan leven. Jij mag gaan ontdekken wie jij werkelijk bent en dat lichtje in jezelf weer aansteken. Dat lichtje dat door al die ‘ruis’ uit de buitenwereld, maar ook door (onbewuste) innerlijke blokkades langzamerhand steeds kleiner is geworden.

Jij mag in jouw lichtkracht gaan staan oftewel in het licht van jouw Goddelijk Zelf. Wanneer jij je weer helemaal verbindt met jouw lichtkracht ontdek je vanzelf wat jouw zieletalenten en zielsmissie zijn. De juiste mensen en situaties komen op jouw pad en je wordt moeiteloos geleid. Want jouw unieke lichtkracht is magisch en magnetisch.

Jouw zielsmissie vinden en weten waarvoor jij hier op aarde bedoeld bent, begint daarom altijd met naar binnen keren. Ontdek welke onbewuste blokkades jou nog in de weg zitten om helemaal in jouw licht te kunnen staan. En leer vervolgens hoe je jouw lichtkracht in jezelf activeert. Zodat jij ook dat baken van licht kunt worden en anderen op hun pad kan begeleiden.

Gratis Magische Missie gesprek

Wil jij ook zo graag doen waarvoor je op aarde bent, maar heb je geen idee waar te beginnen? Of voel je dat er in jou nog het een en ander in de weg zit, maar weet je niet wat?

Ik ga graag met je in gesprek tijdens een gratis Magische Missie gesprek. We bekijken dan samen waar je tegenaan loopt en waar je naar verlangt. Tijdens dit gesprek stem ik mij op jou af en deel ik met je wat ik bij jou zie en voel. Het gesprek levert je minstens twee nieuwe inzichten op over de stappen die je zou kunnen zetten.

Klik op onderstaande knop om jouw gratis Magische Missie gesprek aan te vragen.

 

Inspiratie in je mailbox?

Vind je het fijn om regelmatig (max. 2 keer per maand) inspiratie en tips te ontvangen over je zielsmissie vinden, het pad van je ziel lopen en jouw magie en meesterschap ontdekken?

Schrijf je dan in voor Sprankelpost. Je kunt je hier op elk moment weer voor uitschrijven.

 

Over mij

Ik ben Petra Swart, zielsmissiementor en spiritueel transformatiecoach voor sensitieve, bezielde coaches, healers en spirituele ondernemers (in spé).

Op deze plek deel ik interessante tips en inspiratie over je zieletalenten en zielsmissie ontdekken, innerlijke blokkades oplossen die belemmeren dat jij doet waarvoor je op aarde bent en over de spirituele reis naar jouw magische meesterschap. En nog veel meer!

Herken je jezelf in mijn verhalen en wil je graag eens praten over de stappen die je kunt zetten om te doen waarvoor je op aarde bent? Vraag dan hier een gratis Magische Missie gesprek aan.

Coachingstraject ‘Ontdek de magie van jouw pure zelf’.

Training ‘Magisch Meesterschap’

 

Interessante artikelen:

Inspiratie in je mailbox?
Klik hier om je in te schrijven voor Sprankelpost.

Je ontvangt dan twee keer per maand inspiratie en tips over je zielsmissie vinden, het pad van je ziel lopen en jouw magie en meesterschap ontdekken.

Gerelateerde artikelen

2 Reacties

 1. KRis

  dank je wel, heel mooie teksten…
  toevallig kwam ik hierop uit… ik ontdekte “stralen” en ” straalangst” vandaag voor mezelf bij een missie en meditatie-oefening…. dit voelt als thuiskomen

  Reageer
  • Petra Swart

   Dankjewel Kris, wat fijn dat mijn blogs jou helpen!

   Ja, straalangst is iets wat veel voorkomt bij sensitieve lichtbrengers, de angst om de grootste versie van jezelf te zijn. Mocht ik je hierbij kunnen helpen, dan laat het maar weten!

   Hartelijke groet, Petra

   Reageer

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin