Home » Blog » Spirituele ontwikkeling » Creëren vanuit alignment

Creëren vanuit alignment

door | 24 mei, 2023 | Spirituele ontwikkeling

Herken je dit? Je bent ondernemer en zit achter je bureau. Of op de bank. En je denkt: ik zou nu toch eigenlijk… een nieuwsbrief moeten schrijven / een video moeten opnemen / een bericht op social media moeten posten. Of wat je allemaal nog meer moet volgens alle experts.

Ik word daar altijd nogal rebels van. Zo van ‘Ik moet helemaal NIKS. Lekker puh.’ Maar ik weet inmiddels hoe het voor mij wél werkt. Namelijk creëren vanuit alignment.

Want je móet helemaal niks. Je mag echt lekker doen wat bij jóu past. En natuurlijk is het goed om te weten wat er allemaal mogelijk is om jouw mooie bedrijf in de wereld te zetten. Maar vervolgens mag jij het helemaal zelf weten of je met die kennis iets doet. En wanneer je dit doet. Of niet.

Creëren is wat door jou heen wil stromen

Creëren is immers geen lineair proces. Creëren is wat ontstaat wanneer jij je goed voelt. Dan ontstaat de magie, omdat je dan – wanneer jij je goed voelt – afgestemd bent op wie jij ten diepste bent. Je goed voelen is dan ook het allerbelangrijkste; dát is waar je altijd als eerste op mag focussen. Creëren is niet achter je bureau gaan zitten en dan iets bedenken met je hoofd. Creëren is wat door jou heen wil stromen. Creëren is in-spiratie. Het woord ‘inspiratie’ komt van het Latijnse ‘inspirare’ en betekent ‘inblazen’. Ook het Latijnse woord ‘spiritus’ zit erin, wat ‘geest’ of ‘ziel’ betekent. Inspiratie is dan ook, vrij vertaald, jouw ziel die jou een idee inblaast.

Inspiratie

En die inspiratie ontstaat wanneer je aan het wandelen bent, een boek leest, onder de douche staat of aan het mediteren bent, om maar iets te noemen. Het komt bij mij regelmatig voor dat ik met een handdoek om mij heen vanuit de douche naar mijn werkkamer ren om snel een briljant idee op te schrijven. Of dat ik iets inspreek op de voicerecorder van mijn telefoon wanneer ik aan het wandelen ben.

Ik doe wat ik voel dat ik moet doen. Als ik voel dat ik moet gaan wandelen in plaats van achter mijn bureau zitten om iets te gaan ‘doen’, dan doe ik dat. Niet als uitvlucht, maar omdat ik me iedere dag zo goed mogelijk wil voelen. Zo ontstonden er vanochtend een stuk of vijf ideeën voor blogs, terwijl ik een inspirerend boek las, onder de douche stond en een wandeling maakte. Daarna heb ik deze blogs achter elkaar uitgeschreven, omdat ik me zo geïnspireerd voelde.

Creëren vanuit alignment

Dat is creëren en werken vanuit alignment: vanuit afstemming op jouzelf op zielsniveau. Daar hoeft je hoofd niet tussen te zitten. Wanneer jij door je heen laat stromen wat er vanuit jouw ziel wil stromen, ontstaan er de mooiste dingen. En komt er inderdaad van alles als vanzelf op jouw pad.

Gratis Magische Missie gesprek

Wil je ook leren creëren vanuit alignment met wie jij bent op zielsniveau? Wil jij je verbinden met jouw goddelijke blauwdruk en je zielsmissie ontdekken? Wil jij je jouw magie herinneren en weer in jouw magische meesterschap gaan staan?

Laten we dan eens praten. Ik kijk en voel graag met je mee wat jij nu nodig hebt om stappen te zetten naar jouw magische meesterschap en een leven vanuit alignment.

Klik op onderstaande knop om jouw gratis Magische Missie gesprek aan te vragen. Ik spreek je graag!

 

Over mij

Ik ben Petra Swart, zielsmissiementor en spiritueel transformatiecoach voor sensitieve, bezielde coaches, healers en spirituele ondernemers (in spé).

Op deze plek deel ik interessante tips en inspiratie over je zieletalenten en zielsmissie ontdekken, innerlijke blokkades oplossen die belemmeren dat jij doet waarvoor je op aarde bent en ook over bezield ondernemen vanuit jouw pure zelf. En nog veel meer!

Herken je jezelf in mijn verhalen en wil je graag eens praten over de stappen die je kunt zetten om te doen waarvoor je op aarde bent? Vraag dan hier een gratis Magische Missie gesprek aan.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin