Home » Blog » Spirituele ontwikkeling » De impact van vorige levens

De impact van vorige levens

door | 31 okt, 2023 | Spirituele ontwikkeling

Vorige levens hebben meer impact dan je misschien denkt. Wanneer je stappen gaat zetten op het spirituele pad – het pad van je ziel – merk je vaak op een gegeven moment dat er herinneringen, gevoelens of gedachten naar boven komen die je niet kunt plaatsen. Dit kunnen zowel fijne als minder fijne herinneringen en gevoelens zijn.

Zo zie ik tijdens sessies bij mijn cliënten vaak herinneringen en gevoelens van niet jezelf kunnen zijn. Afgewezen, veroordeeld en zelfs gedood worden om wie je was. Wanneer je in dit leven op zoek gaat naar wie je werkelijk bent en het pad van jouw ziel gaat lopen, kun je deze angst voor veroordeling en zelfs doodsangst weer tegenkomen. Want jouw ziel herinnert zich wat er in vorige levens is gebeurd toen jij helemaal jezelf was. Onverwerkt trauma uit vorige levens neem je namelijk mee naar een volgend leven. Jouw ziel wil leren en groeien en zal jou deze gevoelens en herinneringen laten zien om ze te kunnen helen.

Jouw ziel wil leren en groeien

Vaak hebben we ook levens gekend aan de andere kant van de streep; levens waarin we juist dader waren. Ook deze levens kunnen in het hier en nu nog veel impact hebben, omdat je het (onbewuste) gevoel hebt dat je iets goed moet maken. Of je durft jouw gouden gaven niet te gebruiken omdat je deze in een vorig leven voor het kwade hebt ingezet. Daardoor houd jij jezelf onnodig klein.

Weet dat alles er mag zijn. Het is niet zo zwart-wit als het lijkt. We hebben allemaal levens gekend als slachtoffer én als dader. Jouw ziel wil alle kanten van het spectrum verkennen dat ‘leven’ heet. Met als enige doel om als ziel te leren en te groeien.

Ontdek jouw verborgen gaven

Maar wanneer je het pad van jouw ziel gaat lopen, is het niet alleen maar kommer en kwel wat je tegenkomt. Je zult mogelijk ook beelden, gevoelens en herinneringen van vorige levens doorkrijgen die juist heel fijn zijn. Bijvoorbeeld herinneringen aan een leven als priesteres, magiër of wijze heler, in een tijd waarin er juist veel respect en waardering was voor dit soort werk. Deze herinneringen helpen jou om je weer te verbinden met het volledige potentieel van jouw ziel. Want al de gaven die je toen had, zitten nog in jou. Je bent alleen vergeten dat je ze hebt. Maar hoe meer jij je verbindt met wie je ten diepste bent op zielsniveau, hoe meer van deze onbewuste, verborgen gaven naar boven komen.

Jouw magie activeren

Zo voelt het tegenwoordig vaak als toveren wanneer ik met mijn cliënten werk. Ik volg mijn intuïtie en de woorden en beelden die ik doorkrijg. Mijn lichaam is een radar voor energie en geeft me haarfijn aan wat klopt en wat ik moet doen. Deze sensitieve en multidimensionale gaven had ik altijd al, alleen wist ik dat niet. Nu ben ik er weer helemaal mee verbonden en kan ik ze gebruiken om anderen te helpen, waardoor ik in tien minuten een transformatie bij iemand teweeg kan brengen. Dat is mijn magie, die ik meeneem vanuit vorige levens in bijvoorbeeld Atlantis en het oude Egypte. Door de herinneringen aan deze vorige levens die de afgelopen jaren naar boven zijn gekomen, is mijn magie als het ware weer geactiveerd.

Het is niet nodig om heel hard op zoek te gaan naar herinneringen aan die vorige levens. Wanneer jij het pad van jouw ziel gaat lopen, zul je vanzelf de herinneringen en gevoelens ervaren die jou helpen om te groeien. Alles komt precies op de juiste tijd. Vertrouw daar maar op.

Gratis Magische Missie gesprek

Wil jij het pad van jouw ziel lopen, of ben je daar al mee begonnen? En wil je daar graag eens over praten, of zoek je begeleiding bij het lopen van dit spirituele pad?

Laten we dan eens praten. Tijdens het gratis Magische Missie gesprek bekijken we samen waar je tegenaan loopt en waar je naar verlangt. Ik kijk en voel met je mee, en geef je advies over de stappen die je zou kunnen zetten.

Klik op onderstaande knop om jouw gratis Magische Missie gesprek aan te vragen.

 

Inspiratie in je mailbox?

Vind je het fijn om regelmatig (max. 2 keer per maand) inspiratie en tips te ontvangen over je zielsmissie vinden, het pad van je ziel lopen en jouw magie en meesterschap ontdekken?

Schrijf je dan in voor Sprankelpost. Je kunt je hier op elk moment weer voor uitschrijven.

 

Over mij

Ik ben Petra Swart, zielsmissiementor en spiritueel transformatiecoach voor sensitieve, bezielde coaches, healers en spirituele ondernemers (in spé).

Op deze plek deel ik interessante tips en inspiratie over je zieletalenten en zielsmissie ontdekken, innerlijke blokkades oplossen die belemmeren dat jij doet waarvoor je op aarde bent en over de spirituele reis naar jouw magische meesterschap. En nog veel meer!

Herken je jezelf in mijn verhalen en wil je graag eens praten over de stappen die je kunt zetten om te doen waarvoor je op aarde bent? Vraag dan hier een gratis Magische Missie gesprek aan.

Coachingstraject ‘Ontdek de magie van jouw pure zelf’.

Training ‘Magisch Meesterschap’

 

Interessante artikelen:

Inspiratie in je mailbox?
Klik hier om je in te schrijven voor Sprankelpost.

Je ontvangt dan twee keer per maand inspiratie en tips over je zielsmissie vinden, het pad van je ziel lopen en jouw magie en meesterschap ontdekken.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin