Home » Blog » Spirituele ontwikkeling » De vrouwelijke creatiekracht is ontvangen in plaats van forceren

De vrouwelijke creatiekracht is ontvangen in plaats van forceren

door | 15 nov, 2023 | Spirituele ontwikkeling

Hard of zacht? 
Tegen de stroom in of met de stroom mee? 
Afdwingen of ontvangen? 
Hoofd of hart en intuïtie? 

Waar kies jij voor?

Actiegericht werken vanuit je hoofd

We leren in onze westerse maatschappij op een bepaalde manier te werken:

  • Je stelt een doel, het liefst SMART geformuleerd (specifiek, meetbaar, acceptabel, resultaatgericht en tijdgebonden).
  • Je denkt hard na en maakt een plan om dit SMART doel te bereiken.
  • Je voert je plan uit tot je tong op je schoenen hangt en je bijna doodgaat van de vermoeidheid en de stress.

Dit is de mannelijke manier van werken, gericht op actie en vanuit het hoofd.  Hierbij ga je vaak voorbij je eigen grenzen en heb je regelmatig het gevoel tegen de stroom in te zwemmen. Dat komt ook omdat je bij deze manier van werken niet in verbinding bent met het grote geheel. Daardoor kun je niet meestromen met de kosmische golfstroom die er altijd is. Je doet het voor je gevoel allemaal zelf. Dit is ontzettend vermoeiend en op een gegeven moment bekruipt je vaak het gevoel ‘Dit moet toch anders kunnen?’

Ja zeker, het kan ook anders!

Creëren op de vrouwelijke manier vanuit intuïtie

Je kunt namelijk ook werken op een zachtere, vrouwelijke manier, waarbij je creëert vanuit afstemming en in verbinding bent met het grote geheel (en mannen: jullie kunnen dit ook!).

Daarbij volg je jouw hart en intuïtie en ga je met de stroom mee in plaats van ertegenin te zwemmen. Je surft vol vertrouwen op de kosmische golfstroom en weet dat deze jou precies brengt waar je moet zijn.

Hoe creëer je op de vrouwelijke manier?

  • Je hebt een verlangen, een droom of wens om iets in de wereld te zetten. Het is soms nog een vaag idee, maar je voelt het wel met heel jouw hart.
  • Je schrijft jouw verlangen en je gevoel daarbij op en spreekt hem uit naar anderen. Hierdoor groeit jouw vertrouwen dat dit ooit werkelijkheid gaat worden. Je wordt er blij van en geniet er nu al van dat dit ooit gaat gebeuren.
  • Je krijgt steeds signalen op jouw pad die jou de weg wijzen naar jouw volgende stap. Je volgt deze signalen en kunt op deze manier geïnspireerde acties doen.
  • Zo komt jouw droom stap voor stap steeds dichterbij, alles precies op het juiste moment. Dat is divine timing.

Dit is de vrouwelijke creatiekracht, waarbij je je openstelt om te ontvangen, alles precies op het juiste moment, in plaats van dingen te forceren en af te dwingen. Wanneer je op deze manier werkt en creëert, gaat de magie door jouw leven stromen en gebeuren er wonderen. Dan word je geleid op jouw pad en kom je veel verder dan je ooit had durven dromen…

Gratis Magische Missie gesprek

Verlang jij er ook naar om moeiteloos te leven en te werken vanuit flow, afstemming en bezieling? Wil je ontdekken wat jouw gouden gaven zijn en wat jouw zielsmissie is? Voel je dat er veel meer in jou zit dan eruit komt en verlang je ernaar om in jouw meesterschap te gaan staan?

Laten we dan eens praten! Ik ga graag met je in gesprek over waar je tegenaan loopt en waar je naar verlangt op het gebied van bovenstaande thema’s. Ik voel en kijk met je mee en geef je advies over de stappen die je nu zou kunnen zetten.

Resoneert dit met je? Vraag dan jouw gratis en vrijblijvende Magische Missie gesprek aan via onderstaande knop.

Inspiratie in je mailbox?

Vind je het fijn om regelmatig (max. 2 keer per maand) inspiratie en tips te ontvangen over je zielsmissie vinden, het pad van je ziel lopen en jouw magie en meesterschap ontdekken?

Schrijf je dan in voor Sprankelpost. Je kunt je hier op elk moment weer voor uitschrijven.

 

Over mij

Ik ben Petra Swart, zielsmissiementor en spiritueel transformatiecoach voor sensitieve, bezielde coaches, healers en spirituele ondernemers (in spé).

Op deze plek deel ik interessante tips en inspiratie over je zieletalenten en zielsmissie ontdekken, innerlijke blokkades oplossen die belemmeren dat jij doet waarvoor je op aarde bent en over de spirituele reis naar jouw magische meesterschap. En nog veel meer!

Herken je jezelf in mijn verhalen en wil je graag eens praten over de stappen die je kunt zetten om te doen waarvoor je op aarde bent? Vraag dan hier een gratis Magische Missie gesprek aan.

Coachingstraject ‘Ontdek de magie van jouw pure zelf’.

Training ‘Magisch Meesterschap’

 

Interessante artikelen:

Inspiratie in je mailbox?
Klik hier om je in te schrijven voor Sprankelpost.

Je ontvangt dan twee keer per maand inspiratie en tips over je zielsmissie vinden, het pad van je ziel lopen en jouw magie en meesterschap ontdekken.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin