Home » Blog » Spirituele ontwikkeling » Divine timing: alles gebeurt precies op het juiste moment

Divine timing: alles gebeurt precies op het juiste moment

door | 5 apr, 2023 | Spirituele ontwikkeling

Wanneer je stappen zet op het spirituele pad ga je steeds beter zien dat in jouw leven niets voor niets gebeurt. De magie van het leven zit ‘m erin dat alles precies op het juiste moment gebeurt. Dat noemen we divine timing, oftewel ‘goddelijke timing’.

Jouw hogere leiding

Wanneer jij de signalen volgt op jouw pad en met de stroom van het leven durft mee te stromen (in plaats van ertegen te vechten), merk je dat er iets hogers voor jou aan het werk is om alles in goede banen te leiden. Precies op de juiste tijd, wanneer je daar aan toe bent, en veel beter dan je het zelf ooit had kunnen bedenken. Onze menselijke geest is daarvoor te beperkt en kan de enorme reikwijdte niet overzien van alles wat er mogelijk is voor jou, vanuit de hoogste versie van jouzelf.

De signalen volgen op je pad

Wanneer jij je durft over te geven en durft te vertrouwen, ontstaat de magie. Je hoeft steeds maar één stap vooruit te kijken. Daarna krijg je vanzelf weer een nieuw teken dat jou naar de volgende stap voert. Je zult merken dat je dan steeds meer kunt meebewegen met de stroom van het leven. Dat je als het ware gaat surfen op deze kosmische golfstroom, terwijl je er voorheen onbewust steeds tegenin aan het zwemmen was, omdat je alles in je leven wilde controleren. Dat kost ontzettend veel energie en voelt vaak zwaar, alsof je door de modder aan het waden bent.

Jouw hart is de poort

Maar wanneer je gewoon op die golfstroom gaat liggen en je overgeeft, kun je vertrouwen dat deze stroom jou precies brengt waar je moet zijn. Het enige wat je hoeft te doen, is je af te stemmen op deze kosmische golfstroom door te verbinden met je hart. Jouw hart is de poort naar deze stroom. Je hart weet precies wanneer iets goed is voor jou, en wanneer niet.

Tegenwoordig plan ik nog maar heel weinig vooruit. Ik ben aanwezig in het hier en nu en voel waar ik naartoe geleid word. Soms wil mijn hoofd toch nog te veel bepalen. Dat merk ik dan meteen, omdat de levensstroom stagneert. Dingen die ik had bedacht, lukken dan niet. Terwijl er moeiteloos de mooiste dingen ontstaan, wanneer ik me wél overgeef aan deze kosmische golfstroom en me laat leiden door die energie. Op deze manier ontstond spontaan de workshop ‘De magie van Atlantis’, die zich vrijwel moeiteloos vulde.

Dus stem je via je hart maar af op die magische, kosmische golfstroom. Beweeg mee en surf op die golven.

Woehoe! Het leven is heerlijk en wonderbaarlijk! laughing

Gratis Magische Missie gesprek

Wil je ook leren surfen op de stroom van het leven? Wil je magie ervaren en volledig in alignment leven en werken?

Laten we dan eens praten en samen bekijken wat daarvoor nodig is voor jou. Klik op onderstaande knop en vraag jouw Magische Missie gesprek aan, gratis en vrijblijvend.

 

Inspiratie in je mailbox?

Vind je het fijn om regelmatig (max. 2 keer per maand) inspiratie en tips te ontvangen over je zielsmissie vinden, het pad van je ziel lopen en jouw magie en meesterschap ontdekken?

Schrijf je dan in voor Sprankelpost. Je kunt je hier op elk moment weer voor uitschrijven.

 

Over mij

Ik ben Petra Swart, zielsmissiementor en spiritueel transformatiecoach voor sensitieve, bezielde coaches, healers en spirituele ondernemers (in spé).

Op deze plek deel ik interessante tips en inspiratie over je zieletalenten en zielsmissie ontdekken, innerlijke blokkades oplossen die belemmeren dat jij doet waarvoor je op aarde bent en over de spirituele reis naar jouw magische meesterschap. En nog veel meer!

Herken je jezelf in mijn verhalen en wil je graag eens praten over de stappen die je kunt zetten om te doen waarvoor je op aarde bent? Vraag dan hier een gratis Magische Missie gesprek aan.

Coachingstraject ‘Ontdek de magie van jouw pure zelf’.

Training ‘Magisch Meesterschap’

 

Interessante artikelen:

Inspiratie in je mailbox?
Klik hier om je in te schrijven voor Sprankelpost.

Je ontvangt dan twee keer per maand inspiratie en tips over je zielsmissie vinden, het pad van je ziel lopen en jouw magie en meesterschap ontdekken.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin