Home » Blog » Spirituele ontwikkeling » Durf jij jouw spirituele kant te laten zien?

Durf jij jouw spirituele kant te laten zien?

door | 9 aug, 2023 | Spirituele ontwikkeling

De laatste tijd spreek ik regelmatig vrouwen (want het zijn meestal vrouwen) die al diverse stappen hebben gezet op het pad van spirituele ontwikkeling. Ze zijn hun spirituele gaven aan het ontdekken en sommigen hebben ook al een eigen praktijk. Maar toch durven ze hun spirituele gaven niet volledig te omarmen. En om hun spirituele kant te laten zien in de buitenwereld en daarover te praten, dat voelt al helemaal véél te spannend.

Want hoe zal hun omgeving hierop reageren? De vrouwen die ik spreek zijn vaak bang wat hun partner of hun familie ervan zal vinden wanneer zij zoiets ‘zweverigs’ gaan doen. De angst om raar gevonden te worden en afgewezen te worden door de mensen die je dierbaar zijn zit diep.

En dat begrijp ik.

Op zoek naar zingeving

Ik heb me jarenlang aangepast aan wat ik dacht dat er van mij werd verwacht. Ik deed alles volgens het boekje: ik deed een universitaire studie, vond een goede baan en verdiende genoeg geld om een leuk leven te leiden. Maar toch voelde ik nooit écht vervulling. Was dit het nou? Ik miste diepgang en zingeving. Mijn werk voelde vaak te oppervlakkig en ik raakte steeds meer de verbinding met mijzelf kwijt.

Pas toen ik op een innerlijke reis ging en energetische en spirituele opleidingen ging volgen, kwam de ommekeer. Ik startte uiteindelijk mijn eigen praktijk als energetisch therapeut, maar ook daarin heb ik mijn weg moeten vinden. Pas toen ik mezelf toestond om de magiër te zijn die ik diep van binnen altijd al was, ging het stromen. Van ‘therapeut’ werd ik steeds meer ‘spiritueel coach’. Ik durfde andere woorden te gebruiken op mijn website en in mijn blogs; woorden die sommige mensen zweverig vinden, maar die bij veel mensen juist enorm binnenkomen. Ik schrijf over de ziel, Spirit, de Bron, magie, elfjes, eenhoorns en over nog veel meer magische, mystieke en spirituele zaken.

Ik durf nu te praten over de verbinding die ik voel met Atlantis en Lemurië, al krijg ik nog steeds af en toe reacties van mensen die zeggen dat het bestaan ervan niet wetenschappelijk bewezen is. Maar het kan me niet meer schelen. Ik voel wat ik hier te doen heb op aarde en dat er een grote groep mensen is voor wie ik veel kan betekenen. Ik sta in mijn magische meesterschap, waarin ik nog iedere dag leer en groei.

En dat gun ik jou ook!

Jouw Geniale Zone

Want jouw magie is bedoeld om mee te toveren, niet om weg te stoppen.

Wanneer jij jouw spirituele gaven niet volledig laat zien en gebruikt, zul je altijd in de marge van jouw potentieel blijven werken. Je zult aanschuren tegen jouw magie, maar niet voluit gaan toveren. Terwijl dat juist de bedoeling is!

Jij mag gaan doen waar jij geniaal in bent. Wanneer jij werkt vanuit jouw Geniale Zone gaat het moeiteloos en als vanzelf. Dan kun jij heel veel waarde geven aan anderen, alleen maar door helemaal jezelf te zijn en jouw magie te laten stromen. Dan sta jij in jouw magische meesterschap.

En nog belangrijker: je mag hiermee naar buiten, de wereld in. Gebruik de woorden die bij jou horen. Verstop jezelf niet meer achter vage, abstracte taal die niet echt zegt wat je bedoelt, maar wel veilig voelt. Verlies jezelf ook niet in het tegenovergestelde, namelijk in heel zweverige, zogenaamd spirituele taal, die maar weinig mensen begrijpen. Ook dat is een manier om bij jezelf weg te gaan en jezelf niet te laten zien zoals je écht bent.

4 stappen naar je grootste potentieel

Dus samengevat: wat zijn de belangrijkste stappen om jouw grootste potentieel te gaan leven?

  • Vind jouw Geniale Zone. Ga doen waar jij geniaal in bent en gebruik deze magie om mee te toveren! Dan kun jij moeiteloos mensen helpen op de allerbeste en krachtigste manier.
  • Houd jezelf niet (onbewust) klein door de dingen die je raar vindt van jezelf niet te laten zien. Juist deze rare dingen zijn jouw magie.
  • Pas je niet meer aan aan je omgeving en trek je niets aan van de reacties van anderen. Zij zijn blijkbaar niet jouw doelgroep. Er is een grote groep mensen die op jou en jouw magie zit te wachten, dus wees jouw magische, stralende zelf!
  • Vind de woorden die bij jou en jouw magie horen. Wees heel authentiek in hoe jij jezelf naar buiten toe laat zien. Verberg niets, pas geen trucjes toe en maak je niet groter, maar ook niet kleiner dan je bent. Jouw pure zelf werkt magnetisch, dus laat die zien!

Magische Missie gesprek

Merk jij dat je jouw spirituele gaven nog niet volledig durft te omarmen? Ben jij op zoek naar jouw Geniale Zone en wil jij in jouw magische meesterschap gaan staan? Maar weet je niet hoe?

Laten we dan eens praten. Tijdens het gratis Magische Missie gesprek bekijken we samen waar je tegenaan loopt en waar je naar verlangt. Ik kijk en voel met je mee en geef je advies over de stappen die je zou kunnen zetten.

Klik op de knop hieronder om jouw gratis Magische Missie gesprek aan te vragen.

Ik spreek je graag!

 

Inspiratie in je mailbox?

Vind je het fijn om regelmatig (max. 2 keer per maand) inspiratie en tips te ontvangen over je zielsmissie vinden, het pad van je ziel lopen en jouw magie en meesterschap ontdekken?

Schrijf je dan in voor Sprankelpost. Je kunt je hier op elk moment weer voor uitschrijven.

 

Over mij

Ik ben Petra Swart, zielsmissiementor en spiritueel transformatiecoach voor sensitieve, bezielde coaches, healers en spirituele ondernemers (in spé).

Op deze plek deel ik interessante tips en inspiratie over je zieletalenten en zielsmissie ontdekken, innerlijke blokkades oplossen die belemmeren dat jij doet waarvoor je op aarde bent en over de spirituele reis naar jouw magische meesterschap. En nog veel meer!

Herken je jezelf in mijn verhalen en wil je graag eens praten over de stappen die je kunt zetten om te doen waarvoor je op aarde bent? Vraag dan hier een gratis Magische Missie gesprek aan.

Coachingstraject ‘Ontdek de magie van jouw pure zelf’.

Training ‘Magisch Meesterschap’

 

Interessante artikelen:

Inspiratie in je mailbox?
Klik hier om je in te schrijven voor Sprankelpost.

Je ontvangt dan twee keer per maand inspiratie en tips over je zielsmissie vinden, het pad van je ziel lopen en jouw magie en meesterschap ontdekken.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin