Home » Blog » Zielsmissie » Ben jij een pionier met een grootse missie?

Ben jij een pionier met een grootse missie?

door | 29 aug, 2023 | Zielsmissie

De laatste tijd spreek ik regelmatig sensitieve en bewuste mensen, zowel mannen als vrouwen, die voelen dat ze hier op aarde zijn om mee te bouwen aan een nieuwe wereld. Het zijn echte pioniers die op een ongebaand pad lopen, omdat ze voelen dat ze niet meer in het bestaande systeem passen.

Misschien herken je het wel. Je voelt dat je een grootse missie hebt als wegbereider en lichtbrenger naar een nieuwe wereld toe. Maar dat kan ook zó spannend en ontzettend groot voelen, dat je van angst haast bevriest en geen stappen durft te zetten. Want waar moet je dan beginnen? En wat is dan precies jóuw taak? Je kunt je dan voelen alsof je de hele wereld moet redden; alsof je als Atlas de wereld op je rug draagt.

Je draagt bij aan een collectieve missie

Maar wees gerust: dat hoeft niet. Dit voelt zo omdat jij (onbewust) de collectieve zielsmissie aanvoelt, waaraan jij een bijdrage mag leveren. Een collectieve zielsmissie is een missie waarin veel zielen samenkomen om naar een gezamenlijk doel toe te werken. Het is dan ook altijd een gedeelde missie. Deze collectieve missie draagt bij aan heel de mensheid (of aan een groot deel ervan) en gaat vaak over meerdere generaties en tijdperken heen. Zo’n missie heeft altijd iets te maken met liefde, bewustzijnsontwikkeling en het verheffen van de mensheid.

Wanneer jij het gevoel hebt dat jij een heel grootse zielsmissie hebt op land- of wereldniveau voel jij dus waarschijnlijk de collectieve missie aan waaraan jij een bijdrage levert. Maar binnen zo’n collectieve missie zijn er veel specifieke (individuele) missies, waarmee jij jouw deel uitvoert van de collectieve missie. Het gaat erom jouw noot te vinden die jij hebt te spelen in het totale muziekstuk. Jouw bijdrage hoeft niet per se groots en meeslepend te zijn, maar is wel van essentieel belang in het geheel. Zonder jouw noot klopt er iets niet in het muziekstuk.

Ontdek jouw specifieke zielsmissie

Het kan zijn dat je een onvervuld en knagend gevoel hebt diep van binnen, omdat je je afvraagt wat je hier op aarde eigenlijk te doen hebt. Maar dat je tegelijkertijd voelt dat het iets groots is. In dat geval mag je dus op zoek naar jouw specifieke, individuele zielsmissie binnen de collectieve missie. Je mag op zoek naar jouw noot in het muziekstuk. En samen met de andere zielen die allemaal hun eigen noot spelen, wordt het geheel een prachtig muziekstuk dat grootse veranderingen teweeg kan brengen.

Gratis Magische Missie gesprek

Wil jij graag doen waarvoor je op aarde bent, maar heb je geen idee wat jouw zielsmissie is? Verlang je ernaar om jouw grootste potentieel (jouw magie!) te ontdekken en daarmee anderen te helpen, maar houd je jezelf steeds klein? En loop je daardoor vast in je leven?

Laten we dan eens praten. In het gratis Magische Missie gesprek kijk en voel ik met je mee en geef ik je advies over de stappen die je nu zou kunnen zetten om in jouw meesterschap te gaan staan en jouw zielsmissie te leven.

Klik op de knop hieronder om jouw gratis Magische Missie gesprek aan te vragen.

 

Inspiratie in je mailbox?

Vind je het fijn om regelmatig (max. 2 keer per maand) inspiratie en tips te ontvangen over je zielsmissie vinden, het pad van je ziel lopen en jouw magie en meesterschap ontdekken?

Schrijf je dan in voor Sprankelpost. Je kunt je hier op elk moment weer voor uitschrijven.

 

Over mij

Ik ben Petra Swart, zielsmissiementor en spiritueel transformatiecoach voor sensitieve, bezielde coaches, healers en spirituele ondernemers (in spé).

Op deze plek deel ik interessante tips en inspiratie over je zieletalenten en zielsmissie ontdekken, innerlijke blokkades oplossen die belemmeren dat jij doet waarvoor je op aarde bent en over de spirituele reis naar jouw magische meesterschap. En nog veel meer!

Herken je jezelf in mijn verhalen en wil je graag eens praten over de stappen die je kunt zetten om te doen waarvoor je op aarde bent? Vraag dan hier een gratis Magische Missie gesprek aan.

Coachingstraject ‘Ontdek de magie van jouw pure zelf’.

Training ‘Magisch Meesterschap’

 

Interessante artikelen:

Inspiratie in je mailbox?
Klik hier om je in te schrijven voor Sprankelpost.

Je ontvangt dan twee keer per maand inspiratie en tips over je zielsmissie vinden, het pad van je ziel lopen en jouw magie en meesterschap ontdekken.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin