Home » Blog » Zielsmissie » Hoe je weet dat je je zielsmissie hebt gevonden

Hoe je weet dat je je zielsmissie hebt gevonden

door | 21 jul, 2022 | Zielsmissie

Regelmatig hoor ik tijdens gesprekken met klanten dat ze niet weten wat hun zielsmissie is. En hoe weet je nou wanneer je hem hebt gevonden? Veel mensen blijven daarover piekeren en komen daardoor niet verder. Ze zetten geen stappen, omdat ze niet weten in welke richting.

Geloof me, ik heb het ook allemaal meegemaakt. De twijfels, de onzekerheid. Moet ik misschien toch nog een opleiding doen? Ik bleef er maar over piekeren tot mijn hoofd bijna ontplofte.

Maar inmiddels weet ik dat ik gewoon mijn gevoel mag volgen en mag doen wat goed voelt. Wat op dit moment betekent dat ik úren achter de computer zit, ik bijna een RSI-arm heb van al dat computerwerk, de wallen onder mijn ogen hangen en ik nergens anders meer aan denk dan aan de training die ik momenteel aan het ontwikkelen ben. Maar ik ben ook nog nooit zo gelukkig geweest.

Ik voel aan alles dat ik mijn zielsmissie heb gevonden. Ik voel (bijna letterlijk) een duw in mijn rug die mij voortstuwt op mijn pad. ‘Ga door, doe het!’ is de energie die ik voel.

Dat is wanneer je weet dat je jouw zielsmissie hebt gevonden. Dus vraag jezelf niet af of je jouw zielsmissie wel zult herkennen. De signalen die je krijgt zullen overduidelijk zijn.

Hoe vind je jouw zielsmissie?

Wat kun je doen om daar te komen, als je jouw zielsmissie nu nog niet hebt gevonden?

1. Doe wat goed voelt

Elke stap die goed voelt en waar je blij van wordt, is een stap in de goede richting op jouw zielspad.

2. Maak het niet te groot

Wanneer je een heel ‘project’ maakt van het vinden van jouw zielsmissie kan het behoorlijk overweldigend voelen. Je zielsmissie ontvouwt zich niet in één keer. Wanneer je dat voor ogen houdt en gewoon kleine stappen blijft zetten, kom je uiteindelijk vanzelf waar je wilt zijn. En bovendien: the joy is in the journey… 😉

3. Speel, heb plezier, experimenteer!

Probeer gewoon dingen uit. Juist door de ervaringen zul je merken wat bij je past en wat niet, wat goed voelt en wat niet. Ik heb in mijn bedrijf al diverse dingen aangeboden die ik nu niet meer doe. Maar toen was het een leuk probeersel of het voelde goed voor een tijdje. Want jouw zielsmissie beweegt met je mee wanneer jij je ontwikkelt.

Gratis Magische Missie gesprek

Wil jij jouw zieletalenten ontdekken en doen waarvoor je op aarde bent? En zou je hier graag eens over praten? Ik ga graag met je in gesprek over waar jij tegenaan loopt en waar je naar verlangt. Ik deel met je wat ik bij je zie en voel en samen bespreken we welke stappen jij zou kunnen zetten om jouw verlangen te bereiken.

Vraag jouw gratis Magische Missie gesprek aan via de knop hieronder.

Inspiratie in je mailbox?

Vind je het fijn om regelmatig (max. 2 keer per maand) inspiratie en tips te ontvangen over je zielsmissie vinden, het pad van je ziel lopen en jouw magie en meesterschap ontdekken?

Schrijf je dan in voor Sprankelpost. Je kunt je hier op elk moment weer voor uitschrijven.

 

Over mij

Ik ben Petra Swart, zielsmissiementor en spiritueel transformatiecoach voor sensitieve, bezielde coaches, healers en spirituele ondernemers (in spé).

Op deze plek deel ik interessante tips en inspiratie over je zieletalenten en zielsmissie ontdekken, innerlijke blokkades oplossen die belemmeren dat jij doet waarvoor je op aarde bent en over de spirituele reis naar jouw magische meesterschap. En nog veel meer!

Herken je jezelf in mijn verhalen en wil je graag eens praten over de stappen die je kunt zetten om te doen waarvoor je op aarde bent? Vraag dan hier een gratis Magische Missie gesprek aan.

Coachingstraject ‘Ontdek de magie van jouw pure zelf’.

Training ‘Magisch Meesterschap’

 

Interessante artikelen:

Inspiratie in je mailbox?
Klik hier om je in te schrijven voor Sprankelpost.

Je ontvangt dan twee keer per maand inspiratie en tips over je zielsmissie vinden, het pad van je ziel lopen en jouw magie en meesterschap ontdekken.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin