Home » Blog » Spirituele ontwikkeling » De roep van je ziel kun je niet negeren

De roep van je ziel kun je niet negeren

door | 18 aug, 2023 | Spirituele ontwikkeling

Vaak gebeurt het rond je veertigste, is mijn ervaring, maar soms ook eerder of later. Dat de roep van je ziel zo luid wordt dat je deze niet meer kunt negeren. Van de buitenkant gezien heb je alles: een mooi huis, lieve mensen om je heen, een goede baan en genoeg geld. Maar toch is er een stemmetje diep in jou dat fluistert: ‘Is dat alles? Dit is toch niet waar het om gaat in het leven? Ik ben toch hier om écht iets te betekenen voor de wereld? Om verandering te brengen? Maar wat heb ik dan precies te doen? En wie ben ik eigenlijk?’

Jouw hoofd heeft je lange tijd kunnen tegenhouden en heeft van alles verzonnen om maar niet naar jouw ziel te hoeven luisteren:

‘Hier heb ik echt geen tijd voor.’

‘Wat zullen mijn familie/mijn partner/mijn vrienden er wel niet van denken als ik het roer helemaal omgooi en écht voor mezelf kies?’

‘Alles leuk en aardig, maar er moet toch echt geld in het laatje komen.’

Maar er blijft een knagend gevoel van binnen dat er iets niet klopt. Je lichaam geeft door diverse gezondheidsklachten inmiddels ook steeds duidelijker signalen dat het nu toch echt tijd wordt om naar de roep van je ziel te gaan luisteren.

Jouw diepste zelf laten zien

Dat is vaak het moment dat je voelt: er moet iets veranderen. Ik kan zo niet verder. Ik móet naar dit diepe gevoel luisteren. Je voelt dat je op de drempel staat van een nieuw pad, waarvan je niet weet waar het naartoe gaat. Dat voelt zó eng en kwetsbaar, maar je weet ook dat je niet meer anders kunt. Je wilt jezelf niet meer aanpassen aan wat anderen vinden dat je moet doen. Je wilt jezelf niet meer klein houden. Je wilt jouw diepste zelf niet meer verstoppen, maar juist laten zien met alles wat er in je is.

Ik weet hoe het is, want ik heb jaren geleden op precies hetzelfde punt gestaan. Ik werd steeds ongelukkiger en gefrustreerder en mijn lichaam gaf al regelmatig code rood aan. Ik voelde dat ik niet anders kon dan eindelijk écht voor mezelf kiezen. Dus ben ik in het diepe gesprongen. Ik ben op een innerlijke reis gegaan naar mijn diepste zelf. Ik heb mijn gouden gaven, mijn magie, ontdekt en ook wat ik daarmee te doen heb hier op aarde. Uiteindelijk heb ik mijn vaste baan in het onderwijs opgezegd, omdat ik aan alle kanten voelde dat ik daar niet mijn zielsmissie kon uitvoeren. Ik heb Centrum Sprankel opgericht en heb daar nog geen moment spijt van gehad.

De magie van het leven

En je hoeft niet per se ondernemer te worden om jouw zielsmissie te kunnen uitvoeren. Maar je mag wél de roep van jouw ziel volgen wanneer deze luid en duidelijk aangeeft dat er iets niet klopt in je leven. Het is de bedoeling dat jij jouw pure en grootste zelf bent en dat jij jouw aangeboren zieletalenten gebruikt om iets voor de wereld te betekenen.

En ja, dat is vaak spannend en eng. Maar ook zó helend en verrijkend, weet ik inmiddels. Sinds ik het pad van mijn ziel loop, voel ik mij vaak Alice in Wonderland. Want het hele universum werkt vóór jou wanneer jij doet wat de bedoeling is. De juiste mensen, dingen en situaties komen op je pad en je voelt je steeds meer gedragen door het leven zelf. Je gaat ervaren dat je in Wonderland leeft en dat deze onzichtbare wereld er eigenlijk altijd al was. De magie van het leven is er altijd. En wanneer jij deze magie leert te zien en te gebruiken, wordt jouw leven ronduit betoverend.

Gratis Magische Missie gesprek

Voel jij de roep van jouw ziel? Heb je het gevoel dat je op de drempel staat van jouw zielspad, maar weet je niet welke stappen je nu moet zetten? Wil je heel graag jouw magie ontdekken en in jouw meesterschap staan, maar heb je geen idee hoe?

Laten we dan eens praten. Tijdens het gratis Magische Missie gesprek bekijken we samen waar je tegenaan loopt en waar je naar verlangt. Ik kijk en voel met je mee en geef je advies over de stappen die je zou kunnen zetten.

Klik op de knop hieronder om jouw gratis Magische Missie gesprek aan te vragen.

Ik spreek je graag!

 

Inspiratie in je mailbox?

Vind je het fijn om regelmatig (max. 2 keer per maand) inspiratie en tips te ontvangen over je zielsmissie vinden, het pad van je ziel lopen en jouw magie en meesterschap ontdekken?

Schrijf je dan in voor Sprankelpost. Je kunt je hier op elk moment weer voor uitschrijven.

 

Over mij

Ik ben Petra Swart, zielsmissiementor en spiritueel transformatiecoach voor sensitieve, bezielde coaches, healers en spirituele ondernemers (in spé).

Op deze plek deel ik interessante tips en inspiratie over je zieletalenten en zielsmissie ontdekken, innerlijke blokkades oplossen die belemmeren dat jij doet waarvoor je op aarde bent en over de spirituele reis naar jouw magische meesterschap. En nog veel meer!

Herken je jezelf in mijn verhalen en wil je graag eens praten over de stappen die je kunt zetten om te doen waarvoor je op aarde bent? Vraag dan hier een gratis Magische Missie gesprek aan.

Coachingstraject ‘Ontdek de magie van jouw pure zelf’.

Training ‘Magisch Meesterschap’

 

Interessante artikelen:

Inspiratie in je mailbox?
Klik hier om je in te schrijven voor Sprankelpost.

Je ontvangt dan twee keer per maand inspiratie en tips over je zielsmissie vinden, het pad van je ziel lopen en jouw magie en meesterschap ontdekken.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin