Home » Blog » Spirituele ontwikkeling » Hoe je jouw unieke plek in de wereld vindt

Hoe je jouw unieke plek in de wereld vindt

door | 8 apr, 2024 | Spirituele ontwikkeling

Ken jij jouw plek in de wereld? Ik geloof namelijk dat er voor iedereen een unieke, eigen plek in de wereld is. Daarmee bedoel ik niet een afgebakend stukje grond in een bepaald land, maar een energetische plek. Jouw plek in het netwerk van licht.

We zijn als bewoners van deze aarde namelijk allemaal energetisch met elkaar verbonden. Ik zie dit voor me als een netwerk van licht, dat als een raster over de aarde ligt. Ieder mens is een lichtpuntje op dit raster en mag zijn licht laten schijnen. Vanaf deze plek in het lichtnetwerk kun jij het allerbeste doen waarvoor je op aarde bent. Want dit is jóuw plek. Wanneer jij die plek niet inneemt, blijft hij leeg en zal er een lichtje ontbreken in het netwerk van licht.

Zoekend naar jouw plek in de wereld

Maar dit is wel wat er vaak gebeurt. Ik zie veel mensen die heel erg gericht zijn op de buitenwereld. Ze zijn continu bezig met het voldoen aan verwachtingen van anderen en aan de normen die de maatschappij hun oplegt. Maar wil je dit wel? Wil je wel kinderen, een fulltime baan, voor een baas werken, een partner, voor je ouders zorgen als ze oud worden, geld verdienen en het vervolgens weer uitgeven aan spullen of vakanties? Wil je als je ondernemer bent wel een weggever, een funnel of een challenge? Of mag je het ook op jouw eigen, unieke manier doen van jezelf?

Wanneer je altijd bezig bent met doen wat je denkt te moeten doen volgens de buitenwereld, sta je niet op jouw eigen plek. Met als gevolg dat je onbewust maar blijft zoeken naar wat jouw plek in de wereld eigenlijk is.

De reis naar jouw essentie

Jouw plek in de wereld vinden begint met de ontdekkingsreis naar wie jij bent op zielsniveau. Daarbij mag je alles ter discussie stellen wat je ooit hebt geleerd. Hoe meer kaders je loslaat, hoe vrijer je wordt en hoe meer jouw eigen zielsenergie gaat stromen.

Ik weet hoe het is, want ik heb het ook gedaan:

Ik heb losgelaten dat ik kinderen op de wereld moet zetten en opvoeden.
Ik heb losgelaten dat succes bestaat uit veel geld verdienen.
Ik heb losgelaten dat je alleen slaagt in het leven als je keihard werkt.
Ik heb losgelaten wat anderen vinden dat ‘geslaagd in het leven’ betekent. 😉
Ik heb losgelaten dat ik als ondernemer alles moet doen zoals zoveel businesscoaches zeggen dat het moet, omdat je anders geen succes zou hebben.

En ik ben gaan voelen wat mijn eigen, unieke manier van leven en werken is. Ik ben erachter gekomen dat mijn manier vaak regelrecht indruist tegen de maatschappelijke normen, maar ook zo natuurlijk aanvoelt. Ik volg mijn intuïtie en mijn instinct en merk dat ik daardoor meestroom op de natuurlijke beweging van het leven. Ik volg de ritmische in- en uitademing van moeder aarde en van het hele universum. Ik voel wanneer ik in actie mag komen en volg daarbij de signalen op mijn pad, die mij als vanzelf worden aangereikt.

Stop met jezelf aanpassen

Dit kun jij ook. Jij mag jouw eigen plek innemen in het netwerk van licht. Want dat is de bedoeling.

Dus stop met je aanpassen.
Stop met pleasen.
Stop met denken ‘Dat kan ik niet’ of ‘Daar is toch geen geld mee te verdienen’.
Stop met denken ‘Wat zullen anderen hier wel niet van denken’.

Wanneer jij jouw plek inneemt en jouw lichtje laat schijnen in het netwerk van licht, gaat het hele lichtnetwerk vóór jou werken. Je zult merken dat je leven veel meer stroomt, dat er mensen en situaties als vanzelf op je pad komen.

En het allerbelangrijkst: jij staat het meest in jouw kracht wanneer jij op jouw eigen plek staat. Jouw volledige potentieel is alleen voor jou beschikbaar wanneer jij op jouw eigen plek staat en alles loslaat wat niet bij jou hoort. En dat is precies de bedoeling. Want met jouw volledige zielspotentieel kun jij jouw zielsmissie hier op aarde uitvoeren en het allermeest betekenen voor anderen. Jouw licht verlicht dan ook anderen en helpt hen weer om hun licht te laten schijnen.

Gratis Magische Missie gesprek

Weet jij niet wat jouw plek in de wereld is? Merk jij dat jij je steeds aanpast en jouw eigen licht dimt? Ben je op zoek naar wie jij bent op zielsniveau en naar jouw zielsmissie?

Laten we dan eens praten, want dit is precies waar ik mensen mee help! In het gratis Magische Missie gesprek bekijken we samen waar je tegenaan loopt en waar je naar verlangt. Ik kijk en voel met je mee en geef je advies over de stappen die je zou kunnen zetten. Wanneer we een match zijn, doe ik je een passend aanbod.

Vraag jouw gratis Magische Missie gesprek aan via de knop hieronder.

 

Inspiratie in je mailbox?

Vind je het fijn om regelmatig (max. 2 keer per maand) inspiratie en tips te ontvangen over je zielsmissie vinden, het pad van je ziel lopen en jouw magie en meesterschap ontdekken?

Schrijf je dan in voor Sprankelpost. Je kunt je hier op elk moment weer voor uitschrijven.

 

Over mij

Ik ben Petra Swart, zielsmissiementor en spiritueel transformatiecoach voor sensitieve, bezielde coaches, healers en spirituele ondernemers (in spé).

Op deze plek deel ik interessante tips en inspiratie over je zieletalenten en zielsmissie ontdekken, innerlijke blokkades oplossen die belemmeren dat jij doet waarvoor je op aarde bent en over de spirituele reis naar jouw magische meesterschap. En nog veel meer!

Herken je jezelf in mijn verhalen en wil je graag eens praten over de stappen die je kunt zetten om te doen waarvoor je op aarde bent? Vraag dan hier een gratis Magische Missie gesprek aan.

Coachingstraject ‘Ontdek de magie van jouw pure zelf’.

Training ‘Magisch Meesterschap’

 

Interessante artikelen:

Inspiratie in je mailbox?
Klik hier om je in te schrijven voor Sprankelpost.

Je ontvangt dan twee keer per maand inspiratie en tips over je zielsmissie vinden, het pad van je ziel lopen en jouw magie en meesterschap ontdekken.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin