Home » Blog » Spirituele ontwikkeling » Hoe je moeiteloos creëert vanuit flow

Hoe je moeiteloos creëert vanuit flow

door | 21 jun, 2023 | Spirituele ontwikkeling

Herman van Veen zong het al een paar decennia geleden: ‘Opzij, opzij, opzij, maak plaats, maak plaats, maak plaats, we hebben ongelofelijke haast!’ Dit lied is tekenend voor de basisenergie in onze maatschappij.

Want de heilige graal in onze gestreste maatschappij is ACTIE. Je moet altijd iets doen: je moet doelen hebben en een plan. Je moet ergens naartoe werken, iets willen bereiken. En als je dit doel hebt bereikt, moet je vervolgens meer, meer en nóg meer willen. Waardoor je nooit bent waar je wilt zijn, want er is altijd een nieuwe horizon waar je nog niet bent. Het NU raakt hierdoor volledig uit het zicht. Je kunt jezelf volledig kwijtraken in het doen-doen-doen vanuit je hoofd.

Jouw licht trekt mensen aan

Maar als het nu eens zo is dat het NU het enige is wat er is? Het verleden is voorbij en de toekomst is er nog niet. Je geluk haal je niet uit de toekomst, het bevindt zich in het hier en nu. Wanneer je helemaal aanwezig kunt zijn in het moment en volmaakt tevreden bent met hoe alles in jouw leven er nu uitziet, wanneer jij jezelf en jouw leven volledig accepteert, dan kun je pas zijn wie jij bedoeld bent te zijn.

Want dan opent je hart zich en straal je jouw licht, jouw zielsenergie, uit. Zonder spanning, moeite of druk. En dat licht trekt mensen aan en de bij jou passende situaties en gebeurtenissen. Wanneer je op de surfplank van overgave en vertrouwen stapt, kun je surfen op de kosmische golfstroom die jou precies brengt waar je moet zijn.

Elke stap creëert de volgende stap

Ik merk dat ik zoveel rust voel sinds ik niet meer zoveel moet van mezelf. Ik mag gewoon mijn voeten volgen en stap voor stap ontvouwt zich mijn pad. Dit vraagt om een groot vertrouwen en overgave aan de stroom van het leven. Alle controle loslaten en mij overgeven aan de flow, aan het nu. Want dat is alles wat er is.

Ik kan ook steeds minder ver vooruitkijken. Mijn man vroeg laatst toen we een strandwandeling maakten: ‘Hoe ver wil je lopen?’. Ik antwoordde: ‘Geen idee, dat weet ik pas als ik er ben.’ Zo werkt het met alles in het leven. Zet de eerste stap vanuit de inspiratie die je ontvangt en die stap creëert de volgende stap. Zo ontstaat jouw pad terwijl je erop loopt.

Dat is de energie van de nieuwe wereld die nu ontstaat: gewoon Zijn. Jezelf zijn, in het moment zijn. Goed genoeg zijn. Aanwezig zijn.

Zo creëer je moeiteloos en zonder druk jouw mooiste leven. Hoe simpel kan het zijn. 😊

Gratis Magische Missie gesprek

Verlang jij er ook naar om moeiteloos te leven en te werken vanuit flow en bezieling? Wil je ontdekken wat jouw gouden gaven zijn en wat jouw zielsmissie is? Voel je dat er veel meer in jou zit dan eruit komt en verlang je ernaar om in jouw meesterschap te gaan staan?

Laten we dan eens praten! Ik ga graag met je in gesprek over waar je tegenaan loopt en waar je naar verlangt op het gebied van bovenstaande thema’s. Ik voel en kijk met je mee en geef je advies over de stappen die je nu zou kunnen zetten.

Resoneert dit met je? Vraag dan jouw gratis en vrijblijvende Magische Missie gesprek aan via onderstaande knop.

 

Inspiratie in je mailbox?

Vind je het fijn om regelmatig (max. 2 keer per maand) inspiratie en tips te ontvangen over je zielsmissie vinden, het pad van je ziel lopen en jouw magie en meesterschap ontdekken?

Schrijf je dan in voor Sprankelpost. Je kunt je hier op elk moment weer voor uitschrijven.

 

Over mij

Ik ben Petra Swart, zielsmissiementor en spiritueel transformatiecoach voor sensitieve, bezielde coaches, healers en spirituele ondernemers (in spé).

Op deze plek deel ik interessante tips en inspiratie over je zieletalenten en zielsmissie ontdekken, innerlijke blokkades oplossen die belemmeren dat jij doet waarvoor je op aarde bent en over de spirituele reis naar jouw magische meesterschap. En nog veel meer!

Herken je jezelf in mijn verhalen en wil je graag eens praten over de stappen die je kunt zetten om te doen waarvoor je op aarde bent? Vraag dan hier een gratis Magische Missie gesprek aan.

Coachingstraject ‘Ontdek de magie van jouw pure zelf’.

Training ‘Magisch Meesterschap’

 

Interessante artikelen:

Inspiratie in je mailbox?
Klik hier om je in te schrijven voor Sprankelpost.

Je ontvangt dan twee keer per maand inspiratie en tips over je zielsmissie vinden, het pad van je ziel lopen en jouw magie en meesterschap ontdekken.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin