Home » Blog » Jezelf zijn » Jij bent de bedoeling

Jij bent de bedoeling

door | 27 mrt, 2021 | Jezelf zijn

‘Je moet echt wat harder worden.’
‘Wees niet zo naïef.’
‘Je bent overgevoelig.’
‘Jij bent niet zo sterk.’
‘Doe niet zo blij.’
‘Je moet realistisch zijn.’

Herken je deze uitspraken? Als je een hoogsensitieve, ‘lichte’ ziel bent, zijn dit waarschijnlijk zinnen die wel eens tegen jou gezegd zijn. Zeker wanneer je nu veertig jaar of ouder bent, ben je opgegroeid in een tijd waarin ‘doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’ en hard werken centraal stonden. Zwaarte, pijn en verdriet hoorden volgens die moraal bij het leven en moest je bij voorkeur niet te veel uiten.

Mogelijk ben je als kind gaan denken dat er iets mis was met je. Dat je te zacht, te gevoelig, te lief, te idealistisch, te springerig of te zwak was. Want om je heen zag je allemaal mensen die zichzelf beschermden door muurtjes om zich heen op te trekken. Waardoor ze een stuk gevoellozer leken, liefdelozer, harder. Blijkbaar was dat de bedoeling, dacht je als kind. Dus bouwde je ook een muurtje om je heen om jezelf te beschermen tegen alle hardheid in de wereld.

Verloren en dolend

Maar waarom voelde dat dan zo verkeerd? Het was alsof je probeerde op de juiste radiofrequentie af te stemmen, maar ondertussen steeds meer ruis en gekraak hoorde. Door de muur die je om jezelf heen had gebouwd, voelde je geen echte verbinding meer met andere mensen en de wereld om je heen. Maar de muur zorgde er ook voor dat jij het lichtje in jezelf niet meer voelde. Alsof de muur alle zuurstof ontnam aan jouw zielslichtje, waardoor het voelde alsof jouw lichtje verdween. Je voelde je verloren en dolend in een wereld waar je voor je gevoel niet thuis hoorde. En misschien voelt dat af en toe nog steeds wel zo, ook al ben je nu volwassen.

Laat me jou dan nu alsjeblieft dit vertellen:

Jij bent precies goed zoals je bent. Jij bent VOLMAAKT.

Jouw liefdevol verbinden met anderen, jouw zachtheid, jouw puurheid, jouw gevoeligheid, jouw idealisme, jouw licht en sprankeling, jouw speelsheid en al jouw prachtige, lichte eigenschappen heb je niet voor niets. Jij bent geboren met deze eigenschappen omdat dat de BEDOELING is.

Jij bent licht

Jij bent hier op aarde juist omdát je bent zoals je bent. Jij bent hier om jouw liefde en licht te brengen, zodat we als mensheid kunnen groeien naar een liefdevollere en lichtere samenleving. Een samenleving waarin we ons als mens weer gaan verbinden met wie we wérkelijk zijn: een goddelijke vonk uit de grote Goddelijke Bron. Ieder mens is licht, alleen zijn velen van ons het vergeten. We zijn gaan denken dat zwaarte en lijden normaal zijn en we zijn ons hiermee gaan identificeren. Maar omdat jij een vonkje bent uit die Goddelijke Bron, kun jij alleen maar licht zijn. Dát is wie jij bent.

Dus beloof me, wanneer jij diep in jouzelf dat lichtje voelt, dat je het niet achter een muurtje verbergt. Laat het zien, vergroot en versterk het. Laat jouw licht groeien zodat het de wereld kan verlichten. Want dát is wat de wereld nodig heeft. Jouw licht, jouw liefde, jouw zachtheid en jouw idealen.

Ga ervoor, lieve lichtbrenger. Het is de bedoeling.

Gratis Magische Missie gesprek

Wil je leren hoe jij helemaal in jouw licht kunt staan en jouw unieke bijdrage kunt leveren aan de wereld? Meld je aan voor een gratis Magische Missie gesprek. Klik daarvoor op onderstaande knop.

 

Inspiratie in je mailbox?

Vind je het fijn om regelmatig (max. 2 keer per maand) inspiratie en tips te ontvangen over je zielsmissie vinden, het pad van je ziel lopen en jouw magie en meesterschap ontdekken?

Schrijf je dan in voor Sprankelpost. Je kunt je hier op elk moment weer voor uitschrijven.

 

Over mij

Ik ben Petra Swart, zielsmissiementor en spiritueel transformatiecoach voor sensitieve, bezielde coaches, healers en spirituele ondernemers (in spé).

Op deze plek deel ik interessante tips en inspiratie over je zieletalenten en zielsmissie ontdekken, innerlijke blokkades oplossen die belemmeren dat jij doet waarvoor je op aarde bent en over de spirituele reis naar jouw magische meesterschap. En nog veel meer!

Herken je jezelf in mijn verhalen en wil je graag eens praten over de stappen die je kunt zetten om te doen waarvoor je op aarde bent? Vraag dan hier een gratis Magische Missie gesprek aan.

Coachingstraject ‘Ontdek de magie van jouw pure zelf’.

Training ‘Magisch Meesterschap’

 

Interessante artikelen:

Inspiratie in je mailbox?
Klik hier om je in te schrijven voor Sprankelpost.

Je ontvangt dan twee keer per maand inspiratie en tips over je zielsmissie vinden, het pad van je ziel lopen en jouw magie en meesterschap ontdekken.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin