Home » Blog » Jezelf zijn » Ben jij al uit de spirituele kast?

Ben jij al uit de spirituele kast?

door | 27 apr, 2022 | Jezelf zijn

Wanneer je eenmaal het spirituele pad opgaat en op zoek gaat naar je ware zelf kom je vaak een hoop innerlijke weerstand tegen. Van die papegaaien op je schouder die tegen je zeggen dat je toch maar beter veilig in die kast kan blijven zitten. Want wat zullen de mensen wel niet van je denken als ze zien wie je echt bent?

Daardoor kunnen je eerste kilometers op dat spirituele pad soms behoorlijk lastig zijn. Je worstelt met je grote gevoeligheid en je heldere gaven laat je nog niet zien. Want ja, die mensen hè…

Maar er komt een moment waarop je tot in al je cellen voelt dat jezelf verstoppen niet langer kan. Het wordt steeds zwaarder om jezelf zo te verloochenen, want zo voelt het inmiddels. Je wordt er misschien wel zwaarmoedig, gefrustreerd of boos van, of je ontwikkelt allerlei vage lichamelijke klachten. Je lichaam liegt namelijk nooit…

Geen keus meer

Dit proces kan voelen als een coming-out. Je kunt op een gegeven moment niet anders dan uit die kast komen en jezelf laten zien en horen zoals je echt bent. En ja, dan val je op. Dan komt je hoofd boven het maaiveld uit en bestaat het risico dat hij eraf gemaaid wordt, bij wijze van spreken. Maar je hele leven in die donkere kast blijven zitten is geen leven.

Ik weet hoe het is. De afgelopen jaren ben ik stapje voor stapje steeds verder uit de spirituele kast gekomen. Niet makkelijk, wel heel erg vervullend. Ik heb me nog nooit zo mezelf gevoeld als nu. Onlangs gaf ik een online workshop, waarbij een van de deelnemers zei ‘Petra, jij bent altijd zo ontzettend jezelf. Volgens mij kún jij gewoon niet anders zijn dan jezelf.’ Nee, niet meer…

Bloedeerlijk

Ik dans, zing en speel. Ik omhels mijn vrienden en familie en vertel ze dat ik van ze hou. Mijn intuïtie en multidimensionale invoelingsvermogen zijn sterker dan ooit tevoren, waardoor de sessies die ik geef toverachtig en magisch zijn. Ik laat mijn sprankelende zelf zien en kan in alles wat ik doe en zeg alleen nog maar bloedeerlijk zijn. Liegen of onecht zijn kan ik gewoon niet meer.

En die puurheid trekt mensen aan. Want mensen houden van echte mensen. Mensen zonder maskers die ook nog eens een boodschap voor de wereld hebben, zijn helemaal magnetisch. Denk aan Martin Luther King: ‘I have a dream…’

En het mooie is, dat kun jij ook! Wanneer jij volledig jouw pure zelf bent en jouw droom met de wereld deelt, ben je onweerstaanbaar. Dan trek je moeiteloos klanten aan en houd je met gemak een presentatie op je werk waarbij de luisteraars aan je lippen hangen.

Laat eens weten, ben jij al (deels) uit de spirituele kast? Deel het hieronder, als je wilt.

Inspiratie in je mailbox?

Vind je het fijn om regelmatig (max. 2 keer per maand) inspiratie en tips te ontvangen over je zielsmissie vinden, het pad van je ziel lopen en jouw magie en meesterschap ontdekken?

Schrijf je dan in voor Sprankelpost. Je kunt je hier op elk moment weer voor uitschrijven.

 

Over mij

Ik ben Petra Swart, zielsmissiementor en spiritueel transformatiecoach voor sensitieve, bezielde coaches, healers en spirituele ondernemers (in spé).

Op deze plek deel ik interessante tips en inspiratie over je zieletalenten en zielsmissie ontdekken, innerlijke blokkades oplossen die belemmeren dat jij doet waarvoor je op aarde bent en over de spirituele reis naar jouw magische meesterschap. En nog veel meer!

Herken je jezelf in mijn verhalen en wil je graag eens praten over de stappen die je kunt zetten om te doen waarvoor je op aarde bent? Vraag dan hier een gratis Magische Missie gesprek aan.

Coachingstraject ‘Ontdek de magie van jouw pure zelf’.

Training ‘Magisch Meesterschap’

 

Interessante artikelen:

Inspiratie in je mailbox?
Klik hier om je in te schrijven voor Sprankelpost.

Je ontvangt dan twee keer per maand inspiratie en tips over je zielsmissie vinden, het pad van je ziel lopen en jouw magie en meesterschap ontdekken.

Gerelateerde artikelen

Jij bent de bedoeling

Jij bent de bedoeling

‘Je moet echt wat harder worden.’‘Wees niet zo naïef.’‘Je bent overgevoelig.’‘Jij bent niet zo sterk.’‘Doe niet zo blij.’‘Je moet realistisch zijn.’...

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin