Home » Blog » Jezelf zijn » Houd jij jezelf klein?

Houd jij jezelf klein?

door | 15 feb, 2022 | Jezelf zijn

Heb jij dat ook? Je voelt dat je bijzonder bent. Dat je hier op aarde iets belangrijks te doen hebt. Veel lichtbrengers hebben diep van binnen dit gevoel, zeker wanneer ze al enkele stappen hebben gezet op het spirituele pad.

Maar om je helemaal te verbinden met het gevoel dat jij bijzonder bent en iets Groots en Belangrijks te doen hebt hier op aarde, dat vind je maar raar. Het voelt bijna als grootheidswaan. Want wie ben jij nou om dit over jezelf te denken, laat staan dit tegen anderen te zeggen?

Bovendien kan dit gevoel ook tegen je werken. Want als je diep van binnen voelt dat jij hier iets Groots (met een hoofdletter smile) te doen hebt, kan dat nogal overweldigend zijn. Want wat precies heb jij hier dan te doen? En kun je dat wel aan, als het zo groots en belangrijk is? Daar heb je toch helemaal de talenten niet voor… of wel? Hoe pak je dat dan aan? Je stopt er maar mee om erover na te denken, omdat je gewoon niet weet waar te beginnen.

Jij mag gewoon jezelf zijn

Oké, ontspan… Haal diep adem en zeg hardop tegen jezelf:

Het enige wat ik hoef te doen, is mijzelf zijn.

Het enige wat ik hoef te doen, is mijn licht uit te stralen.

Als ik mijn licht uitstraal, verander ik de wereld.

Dat is alles! Het enige wat jij hoeft te doen hier op aarde is jezelf zijn en jouw licht uitstralen. Dat is het Grootse en Belangrijke Werk dat jij hier te doen hebt.

Vergeten wie je bent

Maar wat is dat eigenlijk, jouw licht uitstralen?

Ieder mens is verbonden met de Bron, de plek waar jij als ziel vandaan komt. Jij bent een vonkje uit die grote Bron van licht en scheppingsenergie. Maar dat ben je ergens in de afgelopen millennia, tijdens vele incarnaties, vergeten. Jij bent, net als bijna iedereen, jouw persoonlijke kracht en macht buiten jezelf gaan leggen: bij de heersende macht, de kerk, jouw familie, je status, je werk of nog iets anders. Daardoor raakte je steeds verder verwijderd van wie jij in essentie bent, namelijk een vonk uit die goddelijke Bron.

Wanneer jij je weer gaat herinneren dat jij oneindig krachtig bent, kun je je verbinden met jouw Goddelijk Zelf. Dan kun je die vonk in jou laten uitgroeien tot een grote vlam die jouw hele lichaam vult met de energie van jouw goddelijke essentie. Dat is jouw lichtkracht en die is magisch! Wanneer jij helemaal in jouw licht staat, twijfel je niet aan jezelf. Jouw Goddelijk Zelf is bescheiden maar tegelijkertijd groots.

Jouw magische transformatiekracht

Wanneer jij helemaal verbonden bent met jouw licht en dit naar buiten toe uitstraalt, kun je alleen al door jouw aanwezigheid dingen transformeren bij anderen. Jouw licht, de kracht van jouw Goddelijk Zelf, is jouw magische transformatiekracht. Daarmee kun jij de wereld veranderen, gewoon door alleen maar jezelf te zijn.

Dus houd je niet klein. Denk niet: wie ben ik nou om te denken dat ik bijzonder ben en iets belangrijks te doen heb. Jij mag volledig in jouw licht gaan staan, sterker nog: dat is juist de bedoeling! Want als iedereen zijn of haar licht voluit laat schijnen, maken we van de aarde een lichte en liefdevolle plek. En creëren we samen de Nieuwe Aarde.

Gratis Magische Missie gesprek

Wil jij ook zo graag doen waarvoor je op aarde bent, maar heb je geen idee waar te beginnen? Of voel je dat er in jou nog het een en ander in de weg zit, maar weet je niet wat?

Ik ga graag met je in gesprek tijdens een gratis Magische Missie gesprek. We bekijken dan samen waar je tegenaan loopt en waar je naar verlangt. Tijdens dit gesprek stem ik mij op jou af en deel ik met je wat ik bij jou zie en voel. Het gesprek levert je minstens twee nieuwe inzichten op over de stappen die je zou kunnen zetten.

Klik op onderstaande knop om jouw gratis Magische Missie gesprek aan te vragen.

Inspiratie in je mailbox?

Vind je het fijn om regelmatig (max. 2 keer per maand) inspiratie en tips te ontvangen over je zielsmissie vinden, het pad van je ziel lopen en jouw magie en meesterschap ontdekken?

Schrijf je dan in voor Sprankelpost. Je kunt je hier op elk moment weer voor uitschrijven.

 

Over mij

Ik ben Petra Swart, zielsmissiementor en spiritueel transformatiecoach voor sensitieve, bezielde coaches, healers en spirituele ondernemers (in spé).

Op deze plek deel ik interessante tips en inspiratie over je zieletalenten en zielsmissie ontdekken, innerlijke blokkades oplossen die belemmeren dat jij doet waarvoor je op aarde bent en over de spirituele reis naar jouw magische meesterschap. En nog veel meer!

Herken je jezelf in mijn verhalen en wil je graag eens praten over de stappen die je kunt zetten om te doen waarvoor je op aarde bent? Vraag dan hier een gratis Magische Missie gesprek aan.

Coachingstraject ‘Ontdek de magie van jouw pure zelf’.

Training ‘Magisch Meesterschap’

 

Interessante artikelen:

Inspiratie in je mailbox?
Klik hier om je in te schrijven voor Sprankelpost.

Je ontvangt dan twee keer per maand inspiratie en tips over je zielsmissie vinden, het pad van je ziel lopen en jouw magie en meesterschap ontdekken.

Gerelateerde artikelen

Jij bent de bedoeling

Jij bent de bedoeling

‘Je moet echt wat harder worden.’‘Wees niet zo naïef.’‘Je bent overgevoelig.’‘Jij bent niet zo sterk.’‘Doe niet zo blij.’‘Je moet realistisch zijn.’...

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin