Home » Blog » Spirituele ontwikkeling » Ik zoek visionairs, idealisten en grootdenkers
Ik zoek visionairs en idealisten

Ik zoek visionairs, idealisten en grootdenkers

door | 14 jul, 2023 | Spirituele ontwikkeling

Ben jij ook zo iemand? Die vaak het verwijt krijgt dat je te idealistisch bent, een dromer? Dat je eens wat realistischer moet worden en met je beide benen op de grond moet staan?

Ik ben er zo een. En niet voor niets. Dat voel ik steeds duidelijker. Ik kan niet meer klein denken. Wanneer ik nadenk over hoe ik verder wil met mijn bedrijf voelt het al snel te klein en te beperkt. Ik kon er tot voor kort nooit goed de vinger opleggen waar dit nu aan lag. Maar nu snap ik het.

Het gaat niet om mij. Het gaat niet om mijn bedrijf. Het gaat niet om geld. Dat heb ik onbewust altijd al gevoeld. Ik ben hier om mee te helpen aan de nieuwe wereld die nu aan het ontstaan is. Ik heb een duidelijke visie over hoe deze nieuwe wereld eruit ziet (en daar neem ik je de komende tijd graag in mee!).

Een grootse visie

Als ik terugkijk op mijn leven heb ik eigenlijk altijd al die visie gehad, altijd al groter gedacht, gevoeld en gekeken dan de meeste mensen om mij heen. Als kind zat ik soms midden in het weiland bij de boerderij van mijn oudoom en oudtante. Daar, tussen de grassprieten, de boterbloemen en de koeien, voelde ik de verbinding met de grootsheid van het bestaan en van de wereld.

Later, toen ik als docent Nederlands en communicatie in het middelbaar beroepsonderwijs werkte, had ik wel eens het gevoel dat ik als een soort Don Quichote tegen windmolens aan het vechten was. Omdat ik zo duidelijk voelde dat het roer compleet om moet in het onderwijs. Maar in mijn eentje lukte me het niet om het systeem te veranderen.

Jouw bijdrage aan de nieuwe aarde

Een nieuwe wereld creëren lukt niet alleen. Daarvoor zijn we allemaal nodig, met onze prachtige, unieke gaven.

En daarom zoek ik JOU: visionair, idealist en grootdenker. Ik zoek mensen die willen bijdragen aan het creëren van een nieuwe aarde. Mensen die de moed hebben om, door hun angst heen, te gaan staan voor wie ze zijn en voor de wereld die ze voor ogen hebben. Mensen die net als ik groots denken en voelen, ook al voelt dat vaak nog vreselijk spannend. En ook al houd je je nu misschien nog klein en heb je geen idee wat jouw bijdrage zou kunnen zijn aan die nieuwe wereld.

Jij doet er toe. Jij bent de bedoeling. Jouw grootse visie en diepe hartsgevoel over hoe de wereld eruit zou moeten zien, heb je niet voor niets. Jij mag in jouw meesterschap gaan staan en jouw visie delen met de wereld. Zodat we SAMEN die nieuwe wereld kunnen neerzetten.

You may say I’m a dreamer,
but I’m not the only one
I hope some day you’ll join us
and the world will be as one

Gratis Magische Missie gesprek

Ben jij zo’n visionair, idealist en grootdenker? Voel jij diep in jezelf een brandend vuurtje om jouw bijdrage te leveren aan een nieuwe wereld? Maar houd je jezelf nog klein of heb je nog geen idee wat jouw missie voor de wereld is?

Laten we dan eens praten over waar je nu staat en waar je naar verlangt. Ik deel met je wat ik bij je zie en voel en ik geef je advies over de stappen die je nu zou kunnen zetten.

Klik op de knop hieronder om jouw gratis Magische Missie gesprek aan te vragen.

 

Inspiratie in je mailbox?

Vind je het fijn om regelmatig (max. 2 keer per maand) inspiratie en tips te ontvangen over je zielsmissie vinden, het pad van je ziel lopen en jouw magie en meesterschap ontdekken?

Schrijf je dan in voor Sprankelpost. Je kunt je hier op elk moment weer voor uitschrijven.

 

Over mij

Ik ben Petra Swart, zielsmissiementor en spiritueel transformatiecoach voor sensitieve, bezielde coaches, healers en spirituele ondernemers (in spé).

Op deze plek deel ik interessante tips en inspiratie over je zieletalenten en zielsmissie ontdekken, innerlijke blokkades oplossen die belemmeren dat jij doet waarvoor je op aarde bent en over de spirituele reis naar jouw magische meesterschap. En nog veel meer!

Herken je jezelf in mijn verhalen en wil je graag eens praten over de stappen die je kunt zetten om te doen waarvoor je op aarde bent? Vraag dan hier een gratis Magische Missie gesprek aan.

Coachingstraject ‘Ontdek de magie van jouw pure zelf’.

Training ‘Magisch Meesterschap’

 

Interessante artikelen:

Inspiratie in je mailbox?
Klik hier om je in te schrijven voor Sprankelpost.

Je ontvangt dan twee keer per maand inspiratie en tips over je zielsmissie vinden, het pad van je ziel lopen en jouw magie en meesterschap ontdekken.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin