Home » Blog » Zieletalenten » Hoe je altijd werkt vanuit bezieling (en ook nog uniek bent in wat je doet)

Hoe je altijd werkt vanuit bezieling (en ook nog uniek bent in wat je doet)

door | 4 aug, 2022 | Zieletalenten

Ik ben heel goed in organiseren. Zo zei mijn toenmalige chef 22 jaar geleden op de trouwreceptie van mijn kersverse echtgenoot en mij: ‘Dit heb jij zeker geregeld, hè? Dat is te merken.’ Ik heb dan ook heel wat jaren banen gehad waarbij ik dingen moest regelen en veel touwtjes in handen had. Daar was ik goed in, maar ik werd er niet heel blij van. Het gaf me weinig voldoening en kostte me bovendien veel energie.

Nu, jaren later, heb ik mijn eigen bedrijf als spiritueel transformatiecoach en zielsmissiementor. Ik moet nog steeds dingen regelen. Maar het grootste deel van mijn tijd werk ik vanuit een energie waarin ik volledig mijzelf ben en alleen maar mijn gevoel volg. Wanneer ik met mijn klanten werk tijdens coachingsessies en trainingen volg ik mijn intuïtieve ingevingen en dat wat mijn lichaam aangeeft dat ik moet doen. Ik word geleid en krijg soms letterlijk duwtjes in mijn rug. Ik werk met hoge energiefrequenties en lichtwezens uit andere dimensies die mij helpen om precies dat te doen wat mijn cliënt nodig heeft. Het voelt magisch en ik zeg dan ook wel eens dat ik aan het toveren ben! Na zo’n sessie voel ik mij niet moe, maar juist opgeladen, energiek en heel erg blij.

Zone of Genius

Deze staat wordt ook wel jouw ‘Zone of Genius’ genoemd. Dat is de plek waar je jouw natuurlijke, aangeboren zielskwaliteiten gebruikt, in plaats van je aangeleerde talenten. Dit is de staat waarin je vanuit flow werkt en voortdurend een stroom van inspiratie ontvangt. Wat je bedenkt is niet alleen onderscheidend en uniek, maar het is uniek op een manier die veel verder gaat dan wat iemand anders doet. Als je werkt vanuit deze zone ben je bezig met dat waar jij geniaal in bent. Je bent dan verbonden met jouw grootste, puurste zelf. And that’s where the magic happens!

Deze zone is niet te verwarren met de ‘Zone of Excellence’. In die zone doe je iets waar je goed in bent en wat je ook leuk vindt. Je oefent deze (aangeleerde) talenten en in de loop der tijd word je er steeds beter in. Maar op een gegeven moment kun je ook het gevoel krijgen ‘Is dit alles?’
Dan weet je dat je op zoek mag naar jouw Zone of Genius. Maar hoe vind je die?

De 3 stappen naar jouw Zone of Genius

1. Ontdek wat bij jou als vanzelf gaat. Dit is iets wat je eigenlijk altijd al hebt gedaan en wat je ook zou doen als je er niet voor betaald werd. Het is een zielskwaliteit die je niet uit kunt zetten. Hij is er altijd.

2. Voel wat jouw stukje ‘thuis’ is waar vandaan jij het allerbeste van jezelf geeft. Welke energie voelt zo goed voor jou dat het als thuis voelt? Zo voel ik dat ik steeds meer de magie vanuit Atlantis in mijn werk meeneem. Dat is mijn ‘thuisenergie’ van waaruit ik moeiteloos en vreugdevol, haast spelend mijn werk doe. Dit is de energie die hoort bij mijn Zone of Genius.

3. Ontdek welke mix van zielskwaliteiten jou zo uniek maakt. Jouw Zone of Genius is jouw persoonlijke supersoep van magische ingrediënten. Van dit recept is er maar één. De ingrediënten van mijn eigen supersoep zijn onder andere mijn multidimensionale invoelingsvermogen, mijn gave om bij anderen te zien wat hun grootste potentieel is en daarnaast mijn grote taalvaardigheid, waarmee ik dingen heel duidelijk kan uitleggen en mensen help om woorden te geven aan wie ze zijn.

Dus voel eens, werk jij al vanuit jouw Zone of Genius? En zo niet, wat ontbreekt er nog waardoor je niet in deze zone werkt?

Gratis Magische Missie gesprek

Ben jij een sensitieve, bezielde coach, healer of spirituele ondernemer (in spé). En wil je graag eens praten over waar jij tegenaan loopt om te werken of te ondernemen vanuit jouw Zone of Genius? Dan ga ik graag met je in gesprek! We bekijken samen waar je tegenaan loopt en waar je naar verlangt op het gebied van je zielsmissie leven en bezield ondernemen vanuit jouw pure zelf. Ik deel met je wat ik bij je zie en voel en je krijgt mijn advies over de stappen die je nu het beste kunt zetten.

Klik op de knop hieronder om jouw gratis Magische Missie gesprek aan te vragen.

Over mij

Ik ben Petra Swart, zielsmissiementor en spiritueel transformatiecoach voor sensitieve, bezielde coaches, healers en spirituele ondernemers (in spé).

Op deze plek deel ik interessante tips en inspiratie over je zieletalenten en zielsmissie ontdekken, innerlijke blokkades oplossen die belemmeren dat jij doet waarvoor je op aarde bent en ook over bezield ondernemen vanuit jouw pure zelf. En nog veel meer!

Herken je jezelf in mijn verhalen en wil je graag eens praten over de stappen die je kunt zetten om te doen waarvoor je op aarde bent? Vraag dan hier een gratis Magische Missie gesprek aan.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tweet
Share
Share
Pin